- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abban igazad van, hogy nem ez a legkisebb... a nero és más régi szörny után pedig azt hittem

Azt, hogy nem hallottad az nem probléma... ezért van ez a topik is. Én is úgy hallottam sok éve és sokat használtam, mint telepítést nem igénylő megbízható írót.
Azért nézz rá kérlek, hogy a legegyszerűbb azért nem nagy túlzás...Szerintem megér egy misét... nem ajánlottam volna, ha nem használtam volna sokszor már a kezdetek óta. A pendrive-om egyik alig alap programja, ha be kell avatkozni valahol.
Szakmai háttérrel mondom azt, hogy az MPC-HC is az egyik legjobb lejátszó, de ennek ellenére nem fikázom le a VLC-t, hanem ajánlok alternatívát... saját tapasztalatból.... és igen. Az MPC-HC-t is ritkán frissítik...
Azt meg Te is tudod, hogy egy kihalóban lévő formátumra (CD/DVD) épülő programnál nem baj, ha nem frissítik. Mit kell rajta frissíteni?

Te is nagyon jól tudod, hogy a frissítések gyakran a korábbi frissítésekkel belekerülő hibák javításai... Felbukkannak az ilyen verzió leírásokban olyan hibák javításaira való utalás, melyekről ordít, hogy a korábbi verziókban nem is voltak... Akkor meg hogy került bele..? Tudjuk. A kilencvenes évek végétől kb. 2005-ig ügyviteli programokat írtam (raktárkészlet, számlázás stb...). Két hibát javítottam és egy új meg belekerült... Néha rosszabb lett, mint amilyen előtte volt... és néha ez később derült ki. A szoftverfejlesztés ez ilyen... Ugye ismerős? Legyen szó az MS-ről, vagy a google-ről... vagy aki használ droidos telefont az is tud nyilatkozni.
Szóval, ha valami jó, akkor jó... az ismert és nem ismert hibái ellenére... mint minden programnál. Nem a frissítések darabszáma a minőség mutatója, pláne egy CD író programnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs