- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyulank
üzenetére
Ha már össze van keverve a 2 hang az adott csatornán, akkor nem tudod rendesen kiszedni.
dqdb válaszát nem is minősíteném, mert megtette maga. Diplomatikusan fogalmazott akkor amikor azt írta, hogy
"a gyakorlat azonban sokkal csúnyább"
"és nem biztos, hogy megfelelő minőségű lesz a végeredmény."
Furi, hogy nem vetted a lapot a többiektől sem. Tudom, hogy hobbi szinten ezzel foglalkozol, de szerintem túl sok kémfilmet néztél...
Az említett próbálkozások kb. arra hasonlítanak, mint amikor valaki fejszével akar kenyeret vágni vagy lemezvágó ollóval hajat.
Ne vedd magadra és ne is add fel, valamit valóban össze lehet hozni és a végén úgyis te minősíted, hogy hogyan sikerült ez a nem éppen sebészi pontosságú munkamódszer. De sajnos sem módszer, sem szoftver nem ajánlható arra az elvárásra amit szeretnél.
Számos Beatles album, Simon&Garfunkel, és még néhány Bee Gees dal is van, ahol anno a stereo bűvöletében még tényleg oldalanként keverték fel a hangszereket és adtak ki az albumokat. Mára ez a stílus kikopott, ahogy a zene is megváltozott. Dob csak a bal oldalt, ének végig a jobb oldal stb... Kevés hangszer odalanként néha csak 1-2 van egy időben.
Ilyen esetekben egy fokkal könnyebb, mert lehetnek olyan részletek ahol viszonylag tisztább és konstansabb az adott csatorna, hogy frekvencia tartományra ki tudsz egy kőbaltás módszerrel hasítani valamit az anyagból.
Nem tagadom néha én is csináltam ilyet. Még egy szélzaj kiszűrés és rontja a hangzást a beszédnél. Nemhogy az ilyen durva kihasítások. Persze szükség nagy úr.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest