Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz gyulank #40205 üzenetére

    Ha már össze van keverve a 2 hang az adott csatornán, akkor nem tudod rendesen kiszedni.
    dqdb válaszát nem is minősíteném, mert megtette maga. Diplomatikusan fogalmazott akkor amikor azt írta, hogy
    "a gyakorlat azonban sokkal csúnyább"
    "és nem biztos, hogy megfelelő minőségű lesz a végeredmény."
    Furi, hogy nem vetted a lapot a többiektől sem. Tudom, hogy hobbi szinten ezzel foglalkozol, de szerintem túl sok kémfilmet néztél... :R
    Az említett próbálkozások kb. arra hasonlítanak, mint amikor valaki fejszével akar kenyeret vágni vagy lemezvágó ollóval hajat.
    Ne vedd magadra és ne is add fel, valamit valóban össze lehet hozni és a végén úgyis te minősíted, hogy hogyan sikerült ez a nem éppen sebészi pontosságú munkamódszer. De sajnos sem módszer, sem szoftver nem ajánlható arra az elvárásra amit szeretnél.
    Számos Beatles album, Simon&Garfunkel, és még néhány Bee Gees dal is van, ahol anno a stereo bűvöletében még tényleg oldalanként keverték fel a hangszereket és adtak ki az albumokat. Mára ez a stílus kikopott, ahogy a zene is megváltozott. Dob csak a bal oldalt, ének végig a jobb oldal stb... Kevés hangszer odalanként néha csak 1-2 van egy időben.
    Ilyen esetekben egy fokkal könnyebb, mert lehetnek olyan részletek ahol viszonylag tisztább és konstansabb az adott csatorna, hogy frekvencia tartományra ki tudsz egy kőbaltás módszerrel hasítani valamit az anyagból.
    Nem tagadom néha én is csináltam ilyet. Még egy szélzaj kiszűrés és rontja a hangzást a beszédnél. Nemhogy az ilyen durva kihasítások. Persze szükség nagy úr.

    [ Szerkesztve ]

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák