Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Nokia N9 - az első mohikán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
Köszönöm szépen!
A Foobar elképesztően szépen összehozza egy szintre az összes szám hangerejét, könnyen és gyorsan. Meglepődtem rajta, mennyire jó munkát végzett. Már régóta szemeztem a programmal, sőt egyszer ki is próbáltam tavaly, de valahogy a Winamp mellett kötöttem ki újra.*iguana*
Kipróbáltam ezt az MP3Gain progit és őszintén szólva ugyanaz a bajom vele, mint az összes többi hasonló progival, hogy baromira torzít egy bizonyos szintű hangerőváltoztatás után és még így sem tudom vele tökéletesen kiegyenlíteni az összeset, tehát szerintem ezek nem alkalmasak erre a célra. De azért köszönöm a javaslatot.cigam
Nem nagyon használom az iTunes-t. Lehet, hogy jó lenne az is. Sőt, ahogy az Apple-t ismerem, biztos kiválóan működik a funkció. De így asztali Win mellett nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán használni. WMP-t meg kizárt, hogy használnám, sosem szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Robotporszívók
- Hyundai, Kia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Látásjavító szemműtét
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest