Hirdetés
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
germinator66
üzenetére
[link]
Az EncryptPdf\EncryptPdf\bin\Release mappa tartalma kell neked. Mivel nem írtad, hogy milyen szinten szeretnéd titkosítani a PDF-et, ezért úgy állítottam be, hogy a fájl megnyitásához is kérjen már jelszót, és a nyomtatást engedélyezze. Parancssori program, nem bonyolítottam túl a paraméterezését:EncryptPdf.exe -input bemenő_pdf -output kimenő_pdf -password jelszó
Egy 1188 MB-os PDF-nél (a másik mappában lévő tesztprogramból esik ki) 33 MB alatt marad a memóriafoglalása. A trükk csak annyi, hogy nem tölti be az egész PDF-et, hanem oldalanként másolja át, és így mindig csak egy oldalnyi memóriára van szüksége (a streaming módot az alattam lévő iTextSharp tudja, én csak megfelelően felparamétereztem).
Ja igen, .NET Framework 4.5 kell a futtatásához (ez újrafordítással talán 2.0-ra is levihető, de 4.0-ra biztosan).
A programra természetesen semmiféle supportot nem adok, ha másképpen kellene valami, akkor ott van a forrás a binárisok mellett (a másik ok az iTextSharp licencfeltétele), keress meg vele egy fejlesztőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest