- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledger
tag
válasz
Kernel
üzenetére
Ezzel csináltam a mentést
http://www.easeus.com/datarecoverywizard/free-data-recovery-software.htmEgyik napról a másikra azt írta a gép a penre, hogy használat előtt formázzam (Corsair_Flash_Voyager16Gb).
Mivel volt rajt 9Gb adat megpróbáltam a fent leírt programmal menteni ami menthető, és csinált is egy Raw nevű mappát amiben megközelítőleg 9Gb adat van. Ez után még párszor ki írta a penre, hogy formázzam azt, most már ha csatlakoztatva is van nem látja semmi. Az adatok ott vannak, csak épp nem képes megnyitni semmit, azt írja bármire klikkelek,hogy a fájl formátuma nem meghatározható.
Próbáltam linux alatt is de az egyszerűen csak egy piros X-et rak a kép helyére.
Kutakodok még valamilyen program csak képes helyre állítani a fájlokat, ha valaki tud valami hasznos információt ne tartsa magába .Tehát a mentett Raw könyvtár az már az asztali Pc merevlemezén van.
A corsairt már semmi sem látja teljesen meghalt.Megnéztem F3-all egy sérült jpg / és egy épp jpg fájl megközelítőleg egyformák nullák nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- IT Megoldások és szolgáltatások
- DJI mini 3 drón display unit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest