- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- iPhone topik
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Ittnemaz #30168 üzenetére
Túl vannak lihegve ezek a dolgok. Másfél éve még én is XP-n toltam, csak gépcsere miatt váltottam. De mai napig ugyanúgy elvégezné a dolgát, amire nekem kell, az alapvető rendszabályok betartása mellett.
Ha hirtelen itt teremne az öreg Ladám 1992-ből, az engem ma is ugyanúgy elvinne bárhová. Az XP is simán alkalmas lenne nekem a háztartási gép szerepére. Mindig SP integrált CD-t készítettem, arról telepítettem WinUpdate kapásból tiltva, nehogy összekócoljon valamit.
De ilyen témában mindenki csak hajtogatja a magáét, én meg általában csak röhögni szoktam ilyenkor, 12 év XP használat tükrében, WinUpdate nélkül, víruskereső nélkül, szoftveres tűzfal nélkül (router van csak).
Mivel az Álarc a felhasználókat megfelelően előkészített weboldalakon keresztül fertőzi meg, ezért a Kormányzati Eseménykezelő Központ szakértői azt javasolják a felhasználóknak, hogy a kéretlenül kapott elektronikus levelek megnyitásakor vagy az azokban mellékelt hivatkozásokra történő kattintás előtt mindig a megfelelő körültekintéssel járjanak el.
Hülyeség ellen nincs gyógyszer, ki mondta, hogy kattintgatni kell, ész nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Robogó, kismotor
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest