- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Ittnemaz
üzenetére
Túl vannak lihegve ezek a dolgok. Másfél éve még én is XP-n toltam, csak gépcsere miatt váltottam. De mai napig ugyanúgy elvégezné a dolgát, amire nekem kell, az alapvető rendszabályok betartása mellett.
Ha hirtelen itt teremne az öreg Ladám 1992-ből, az engem ma is ugyanúgy elvinne bárhová. Az XP is simán alkalmas lenne nekem a háztartási gép szerepére. Mindig SP integrált CD-t készítettem, arról telepítettem WinUpdate kapásból tiltva, nehogy összekócoljon valamit.
De ilyen témában mindenki csak hajtogatja a magáét, én meg általában csak röhögni szoktam ilyenkor, 12 év XP használat tükrében, WinUpdate nélkül, víruskereső nélkül, szoftveres tűzfal nélkül (router van csak).
Mivel az Álarc a felhasználókat megfelelően előkészített weboldalakon keresztül fertőzi meg, ezért a Kormányzati Eseménykezelő Központ szakértői azt javasolják a felhasználóknak, hogy a kéretlenül kapott elektronikus levelek megnyitásakor vagy az azokban mellékelt hivatkozásokra történő kattintás előtt mindig a megfelelő körültekintéssel járjanak el.
Hülyeség ellen nincs gyógyszer, ki mondta, hogy kattintgatni kell, ész nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest