Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Ittnemaz
üzenetére
Túl vannak lihegve ezek a dolgok. Másfél éve még én is XP-n toltam, csak gépcsere miatt váltottam. De mai napig ugyanúgy elvégezné a dolgát, amire nekem kell, az alapvető rendszabályok betartása mellett.
Ha hirtelen itt teremne az öreg Ladám 1992-ből, az engem ma is ugyanúgy elvinne bárhová. Az XP is simán alkalmas lenne nekem a háztartási gép szerepére. Mindig SP integrált CD-t készítettem, arról telepítettem WinUpdate kapásból tiltva, nehogy összekócoljon valamit.
De ilyen témában mindenki csak hajtogatja a magáét, én meg általában csak röhögni szoktam ilyenkor, 12 év XP használat tükrében, WinUpdate nélkül, víruskereső nélkül, szoftveres tűzfal nélkül (router van csak).
Mivel az Álarc a felhasználókat megfelelően előkészített weboldalakon keresztül fertőzi meg, ezért a Kormányzati Eseménykezelő Központ szakértői azt javasolják a felhasználóknak, hogy a kéretlenül kapott elektronikus levelek megnyitásakor vagy az azokban mellékelt hivatkozásokra történő kattintás előtt mindig a megfelelő körültekintéssel járjanak el.
Hülyeség ellen nincs gyógyszer, ki mondta, hogy kattintgatni kell, ész nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Videó stream letöltése
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- Router gondok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest