- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Tudom, nehezet kérdezek, de olyan program létezik, ami a következőt tudja (nem baj, ha fizetős)?: Adott fejlécű (itt a wildcard kezelés fontos, mert részben változó a fejléc), vagy rosszabb esetben adott exe-hez tartozó ablakot rögzíteni tudok adott pozícióra (monitorra?), és ha kézzel áthúzom másik monitorra, vagy a programba épített hotkey használatával teszem át oda, akkor azt meg is jegyezze. Mindez Win7x64-re. Az is jó, ha ezt valahogy két program tudja együtt, de olyat ne írjatok, ami csak félig tudja, mert olyat rogyásig találtam, ami ablakot rögzít, de csak annyit tudnak, hogy ott rögzíti, a másik monitorra áthelyezéshez újra be kell állítani a rögzítést.
Egyszerűbben: olyan programot keresek, ami erőszakosan, minden mást felülírva (Windows szarsága, az elindított program beállításai, etc.) ott nyit meg egy ablakot, ahol azt bezártam, de át lehessen tenni másik monitorra (ez utóbbi persze nem gond).
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Battlefield 2042
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest