Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Mint mondtam ez egy regi gep (4eves) nalunk 3 evente cserelik a laptopokat. En kertem/kaptam egy ilyet. Ingyen mert a ceg mar leselejtezte. A problema csupan annyi, h a ceges lock, miszerint nem telepithetek meg rajta van es jelen pillanatban csak az IT-saink tudnak - mint administratorok - bermit is telepiteni. DE ezt a gepet mar "leirtak" igy a rendszerben sincs es ok sem tudjak mar feloldani a lockot. Tehat van egy laptopom amirol akar dolgozhatnek is itthonrol (igaz a progi amit hasznalunk regi verzio bar mukodik) de en a muternak szantam mert azt gondoltam, h egy ingyen megiscsak kell es a amire neki kell levelezesre, netezesre meg excel-re tokeletesen megfelel, de meg egy Firefox-ot/Chrome-ot sem enged telepiteni...
Ha nem irtak volna le a rendszerbol akkor az IT par kattintassal feloldja a zarat es kesz.
Felreertes ne essek a gep mar az enyem a cegnek nem kell ok gyakorlatilag kidobtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő