Hirdetés
- Google Pixel topik
- Magisk
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Az a baj, hogy nem biztos, hogy jól értem...
Szóval az lenne a feladat, hogy van pl 10 cég és amikor levelet küldesz valamelyiknek(vagy az összesnek), akkor pl cégenként csatolva legyen egy, csak az adott céghez tartozó PDF?"Pár" kérdés
"Elkészítettem egy pdf dokumentumot, amiben 100 db 2 oldalas körlevél van"
Milyen módszerrel/szoftverrel?"Hogy lehet 100 db 2 oldalasra szétszedni egyszerűen és gyorsan (a 2 oldal változhat néza 3-4 oldalra is) és akár valamilyen módon elmenteni úgy a dokumentumokat,"
Ha változik még az oldalszám, akkor szvsz sehogy, pontosabban csak manuálisan. Dokumentumok alatt meg PDF-t értesz?"hogy azok a levelekben lévő személyhez, céghez kapcsolhatók legyenek?"
Milyen levelekben? (Word körlevél/Outlook címlista vagy mi?)MÁS
Nero-tól nem gyakran látni ingyenes alkalmazást, ez az, lehet, hogy valakinek tetszik/szüksége van ilyen progira: Nero Kwik Media
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest