- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
tevike #89441 üzenetére
Jah a német gyártás. Amit ugyanúgy kínai alkatrészből végeznek el török és egyéb vendégmunkások, hogy olcsó legyen. Naivitás azt hinni, hogy egy németezéstől már minden flott, ó dehogy.
A speciális helyzet az, hogy ezek összelegózott dolgok talán Lenovo alapon. Na most ettől nem lettem nyugodtabb.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
tevike #64970 üzenetére
Akksit meg kell akkor nézni.
Foggalmam nincs mi az ára van árazós topik, meg apró irányadó, ha jó árban van akkor annyi amennyi
mulatosdj: Elárulom mit vesznek szalkán: ****t. Elárulom mit sóznak rád nyiregyen: ****t. Elég sokat kajtattam anno még első noti után, azt a szintű agyhalált amit a boltok tudnak, azt pesten még a legalja sem tudja. Hogy ott ki tudna rendelni E5530-at ilyen árban: tippre senki, tömeghulladék megy, bemész, van 100k-d és vigyed. Szóval nézzétek meg, NBD garis ilyen paneles gép nincs, és sokáig nem lesz mert ki fog futni. Rendeljétek be, futár ingyen ha, ha nagyon nem, akkor buktok 2k-t futár miatt. Nem tétel.
Sajna linket nem tudok adni, guglizz rá. Ha nem bukkan fel 3 hétig még egy sík akit bannolni luxus, akkor lesz link és minden flott lesz.
-
Tikakukac
titán
válasz
tevike #64966 üzenetére
Nos, újkorában ez 140k-tól egészen 250k-ig volt. Szóval könyörögve kérlek, legalább a procit add már meg, de egy ramért, HDD-ért és egyebekért már jutalmat is osztok.
További: na az akksi. Mikor valaki órát mond...na attól falnak megyek. Meg netezve meg izé. Na én tudok úgy netezni, hogy egyszer 6 óra lesz egyszer meg 2. Szóval aida: elhasználtság %-ban kiolvas és happy. Minden más azoknak való, akik nem akarják tudni mit vesznek csak hisznek az eladónak. Az eladó mindig trükközik. Ha én adok el, akkor én is. Mert ez egy ilyen mocskos világ, ha én tudok olcsóbban ezt és te vennéd drágábban nem adom el olcsóbban. Ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest