Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Be is futott a Honor GT Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
CoroStar86 #164571 üzenetére
Hu, akkor szerintem bátran mondhatjuk, hogy 20-ra kértél lapot az asztalnál
A 8GB-tal önmagában nincsen baj, csak hát megveszed a 16-ot, bepattintod a 8-as helyére és akkor a 8-assal mit csinálok? Kenjem a hajamra?
Vagy veszel csak 8-at és beteszed a másik 8 mellé?Vagy ha 32-t akarsz és azért veszel 16-os ramot most, akkor beteszed dettó a 8 mellé és 24 lesz? Ha meg 2 16-ost akarsz eladsz egy 8-ast. Nem egy olyan atomfizika ez megint.
A hivatalos speckóktól is tud hullani a hajam, Acer-vonalon konkrétan azt sem sikerült megtudnom, hogy a kiszemelt Aspire 5 mekkora max frekvenciás RAM-ot kezel
Amúgy is lényegtelen, plusz ez az infó nem titkos, amennyit a proci tud OC nélkül. Ez Intelnél ott van
milyen SSD/HDD van benne (márka, típus)
Ez mióta a világ világ sosem volt kiírva sehol, tisztelet a durván adatkeresős PN-re konfig lebontós gyártók sorozataira.
milyen a processzor TDP-je, stb
Ez is Intelnél van, gyártó mi a tökömnek írja ki, kit érdekel, most tényleg
Az elmúlt egy hétben csak írott/YT-s teszteket néztem (főleg Acer/Asus vonalon). Emlékezetem szerint az összes Asusban volt USB2. Másoltam én már 30 gigás filmet USB 2 külső HDD-re, nagybevásárlásra is el lehet menni, mire végez. TB4 korában lépjünk már túl az USB 2-n.
Én értem amit próbálsz írni, csak azt nem értem, hogy hova akarsz kilyukadni. 2012 óta már a procikban ott az USB3.0 vezérlő. Legalább 5 éve szerintem tisztán USB2.0-s gépet nem is kapsz sehonnan senkitől. Lehet, hogy van még ma is ilyen portos gép, de ha ott a type-c és mögötte a sávszél meg a 3.0-s, akkor miért másolgatsz 2.0-n? Valami itt félrement neked.Szerintem nem nagy igények ennyi pénzért.
De, azok. Írtam erről nemrég. Sokan azt hiszik, hogy tényleg 10 évvel ezelőtt van és ha most bemondanak 3 kilót egy laptopra, főleg így COVID mellett, majd itt fényesre lesz rakva a fenék és azonnal több fajta gépből kiszolgálják őket. Elárulok neked egy titkot: nem egy hardverből és nem egy laptopból január közepéig sem fogsz kapni egy darabot sem, és konkrétan olyan játékot játszunk, hogy 1,5 éves laptopokat el lehet adni az újkori árukért, úgy felmentek az árak.
Egy tea mellett átgondolnám ezt a vásárlást
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Nintendo Switch
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- GETAC S410 GEN3 i5 8365U 32GB 1TB SSD 14'' FHD W11
- ThinkPad T490 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Getac S410 robusztus laptop 16GB RAM 1TB SSD Windows 10 Pro
- Startech.com TB3DKDPMAWUE Thunderbolt 3 Dual-4K (PC & Mac) dokkoló - ÁRCSÖKKENTÉS!
- Startech.com TB3DKDPMAWUE Thunderbolt 3 Dual-4K (PC & Mac) dokkoló - ÁRCSÖKKENTÉS!
- bontatlan Lenovo Legion Pro 7 Gen 10 (16 240HZ OLED, 275HX, RTX 5090 24GB GDDR7, 32GB 6400MHZ DDR5)
- Garis Acer Aspire i3-115G4, 8 GB, SSD...
- HP Pavilion 15
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest