Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
trollreign
tag
Na ez érdekes, tényleg nagyon jó árban van. Az az érdekes, hogy 1100-1200$ az USA-ban, és 1000euró körül volt németországban, nem gondoltam volna, hogy ilyen olcsó lesz itt. Én is ajánlom mindenkinek.
Viszont ha ez ilyen olcsó, akkor lehet, hogy meg kéne várnom, hogy magyar árakon mennyibe fog kerülni a dv7.Azt, hogy leváltja, azt úgy értettem, hogy az új szériából (tehát nem az átnevezett, hanem a tényleg új videokártyá közül) a HD6470 lesz kb abban az árban, mint az utóbbi fél évben a HD5470 volt. Amúgy szerintem a 6370 nem igazán terjedt el, én nagyon kevés gépben láttam.
Aktív témák
Aktív témák
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest