Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
Aktív témák
-
hanee
senior tag
válasz
Aranygyerek #6685 üzenetére
Szia!
Igaz vásárolni nem vásároltam náluk, de nagyon segítőkészek voltak a notebook.hu boltjában. Adott esetben abban is segítenek, hogy milyen notebook-ot vegyél végül.
Vásárolhatsz a nagy áruházakban is, de szerintem azért nem érdemes, mert egy spéci notebook boltban sokkal nagyobb a választék, és értenek is hozzá valamennyire.hanee
-
cucka
addikt
jó lesz hozzá a 32 bites windows xp, vagy 64 bites kell?
jó leszÉs mi a helyzet a Vistával, ott is van 32, 64 bit?
vana Crystalbrite képernyő az miért jó, vagy miért rossz?
szebbek a színei, de napsütésben vagy rossz szögben érkező fényforrás esetében tükörként funkcionálgaranciavesztés nélkül cserélhetek memóriát+hdd-t?
legjobb tudomásom szerint igen. (memória az tuti, hdd csak sanszos). -
SCRIPT
tag
Sziasztok!
Ha ezt a notebookot veszem meg, akkor jó lesz hozzá a 32 bites windows xp, vagy 64 bites kell? Mert ha jól tudom a proci 64 bites... És mi a helyzet a Vistával, ott is van 32, 64 bit?
Másik kérdés:
a Crystalbrite képernyő az miért jó, vagy miért rossz?Ha megveszem a notit, akkor garanciavesztés nélkül cserélhetek memóriát+hdd-t?
Kössz!
-
Aranygyerek
aktív tag
Vissza olvasva találtam néhány jónak tünő helyet.
Általános célokra kellene a gép.Kis film nézés,némi world ,excel,,Baldur's gate szerű játék.
Ja és vinném nyaralni.
Szóval milyen proci lehet az a legkissebb ami kielégíti az igényeim.A baj ,hogy minnél olcsóbban kellene,de azért nem akarok gagyit(tudom hogy az a legdrágább),mi az alja ahonnan elkezdhetek nézelődni? -
Aranygyerek
aktív tag
Üdv
Tudtok ajánlani olyan boltot ,ahol érdemes vásárólni? Nagyon nem értek hozzá,de gondolom ,hogy a nagy árúházakban nem ajánlott vásárólni. -
giorria
csendes tag
"Azért a +50-ben van még 1GB memória, meg bluetooth is, az akksi is nagyobb kapacitásúnak tűnik. "
Igaz, sőt 3in1 helyett 8in1 kártyaolvasó és FireWire is van benne... Szóval én is az 1400-as felé hajlok, de még egy kérdésem azért volna.
Szerinted elég a fent említett T5470-es Intel proci (1.6GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB), vagy érdemesebb volna a T7100-ast (1.8GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) kérnem?
-
Athanáz9
aktív tag
Itt is megkérdem, ebben a topikban bízom:
Valakinek új és olcsó, oprendszer nélküli gépet vennék. Van eltéve Win98-am. Akinek veszem, szövegszerkesztésre használná. (AMD Sempron 3600+ proc és 512 DDR2 ram)
Használható lenne a gép Win98-cal?
Kérem, ne kérdezzen senki vissza, h. miért nem veszek pluszban a géphez op.rendszert.
Kösz. -
Kbali
nagyúr
válasz
giorria #6680 üzenetére
A kisebb méret a hordozhatóság (súly), ill. akku üzemidő szempontjából nem utolsó tényező.
Az Intel platform pedig SZVSZ jobban összelőtt, mint az AMD-ATI.
Azért a +50-ben van még 1GB memória, meg bluetooth is, az akksi is nagyobb kapacitásúnak tűnik. Ergo: megérheti a pluszpénzt. -
giorria
csendes tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok és a segítségetek szeretném kérni.
A notit jórészt csak szövegszerkesztésre, netezésre és DVD nézésre használnám, szóval nem vagyok nagy játékos.
A másik fontos szempont, hogy sokat utazom, így mindenképp valami könnyebb, de ugyanakkor masszív gépet keresek, nagyon jó WiFivel. Ja, és még véletlenül se ússzon ezüstben, és a kijelzője se legyen fényes...
Ami most megtetszett, az a Dell Vostro sorozata, és már kértem is ajánlatot a következő konfigurációkra:
Vostro 1000
AMD Turion 64 X2 TL60,
1 GB DDR2 SDRAM,
120GB SATA
Integrated ATI Radeon Xpress 1150 HyperMemory,
6 cell (53 WHr) battery,
Dell TrueMobile 1390/802.11b/g,
Windows XP Professional HUN,Vostro 1400
Intel Core 2 Duo T5470
2 GB DDR2 SDRAM,
120GB SATA
Intel GMA X3100 integrált vezérlő,
6-cell Smart Li-Ion (56 WHr) Primary Battery,
Dell TrueMobile 1390/802.11b/g,
Dell TrueMobile 355 Bluetooth Module,
Windows Vista Business HUN,Az 1400-as bruttó 50ezerrel kóstál többet, így a kérdésem az volna, hogy szerintetek az Intel proci és a kisebb méret megér-e ennyit (mert a Vistát valószínűleg hamar lesöpörném a gépről)?
Minden véleményt, javaslatot, esetleg más noti ajánlást előre is köszönök!
-
Palesz82
csendes tag
Köszönöm szépen nektek a sok hasznos infot! (Bár bevallom, most sikerült mégjobban összezavarni). Szeretnélek megkérni titeket, hogy ajánljatok pár konkrét terméket, ami jó vétel lehet és ezen feltételeknek megfelel amiket írtatok!
Előre is kösz mindenkinek!
-
Elydan
aktív tag
Khmm. Sokat utazok,és az asztali pc-t nem tudom magammal cipelni. Játszani meg szeretek
Szóval ezért kellene egy ütősebb gép. De ahogy látom nem igen van olyan árkategóriában amit én belőttem.
-
amol
addikt
Furcsa, a játékok célközönsége igazából nem igényel mobilitást, itt mégis minden második embernek ez a lényeg.
-
törölt tag
250-ig (gondolom bruttó) olyan laptopot kaphatsz esetleg ilyen igényekkel, amibe van beépített villanyrezsó funkció, esetlegesen lego is... (magyarul: megsül és szétesik)
videókártyát gyakorlatileg egyik gépben sem érdemes cserélgetni, még abban sem, amiben esetleg technikailag megoldható. amennyibe egy új kártya kerül, annyiért már egy xbox360-at, vagy talán egy PS3-at is kaphatsz...
(ráadásul a notik hűtése még a beléjük épített kártyákra sincs mindig jól felkészítve, hát még egy erősebbre) -
Elydan
aktív tag
Sziasztok,
most kezdtem el nézelődni a laptop piacon,de nem igen tudok választani. Milyen laptop kellene,ahhoz,hogy az új játékok is elfussanak rajta középbeállításokkal?
Árfekvésben max 250k-ig gondoltam. Van egyáltalán ennyiért ilyen gép?
Érdekelne olyan gép is,amiben lehet a videókártyát cserélgetni. Vagy már mind ilyen?
üdv
-
amol
addikt
válasz
Palesz82 #6664 üzenetére
Hát kb. amit a kollégák itt írtak, annak az elegye. Legfontosabb a normális, erős, időtálló ház, a jó billentyűzet (nem hullámzik), a jó hőgazdálkodás és akkuidő, a lehetőleg kis súly. Szervízháttér, garancia hossza, support. Ezután jön a belső, ami viszont nagyban befolyásolja a hőtermelést és az akkuidőt.
Olyan procit érdemes választani, aminek fejlett energiagazdálkodása van (lényegében celeronon kívül mind megteszi). Ha alap dolgokra használja az ember nincs szükség túl erősre (fogyasztás, melegedés, ár), és többnyire notikon nem tart az ember annyi adatot ha van másik gépe is hogy ne lenne elég egy 80-100 gigás hdd. Ez amúgy minden további nélkül cserélhető, 2-3 év után érdemes is.
Memóriából szerintem simán elfér most már minden gépben a 2 giga, de mivel mostanában igencsak olcsó a RAM, ez nem hiszem hogy probléma (2x1gb 15k körül megvan). Ez is cserélhető, bővíthető utólag.Tehát belsejét tekintve ha használni szeretnéd komolyabb alkalmazásokra is akkor egyedül a processzor a fontos, ha csak netezésre, dokumentumkezelésre, filmnézésre stb. akkor abból is lehet hogy jobb a valamivel gyengébb.
-
kekegsm
őstag
válasz
Palesz82 #6664 üzenetére
A legfontosabb, hogy dontsd el, milyen alkalmazasokban es milyen kornyezetben akarod hasznalni.
De lehetoleg Dell, HP, IBM termekeibol valasz, de jol jarhatsz egy mar kifutott, de megbizhato geppel is. Multkor volt egy FS Lifebook itt a forumon hirdetve, valami semmi osszegert, de lehet Toshiba Tectra meg ilyesmi modelleket is talalni. Talan nem a legmodernebbek, de biztos hogy tovabb tart, mint a vadiuj bucsus muanyag vacak.
-
kekegsm
őstag
válasz
fokukac #6665 üzenetére
Na, ennyi erovel kalapacsot is vehetnenk... :-)
Fontos a proci is, memoria is. Winyo mar kevesbe. Fontos meg az akkuido, ha hordozva van, es nagyon fontos lehet a csatlakozasok kerdese (wifi, USB, Bluetooth, picimaci vagy expresscard, ilyesmi). Persze ez mind felhasznalastol fugg. Megesik, hogy boszme beszerzo megveszi a legujabb csilivili laptopot a cegnek, de aztan a CNC-re nem tudjak rakotni, mert nincs soros port...
Fontos lehet a kepernyo, ha szabadban van hasznalva. Fontos a suly, ha hordozva van.
Fontos a szin, ha nonek lesz... :-) (nem vicc, nem jatek, szexmegvonas lehet a vege)Persze fontos amit te leirtal, de a beltartalmat sem lehet felvallrol venni.
-
Palesz82
csendes tag
Azonos áru notiknál mire kell odafigyelni jobban? Jobb proci, mem, nagyobb vinyó, esetleg vga? Szóval mi a jobb választás? Egy jó procival, de kevés memmel és kicsi vinyóval, vagy rosszabb proci több memmel és nagyobb vinyóval? Stb. Tudom, hogy ebben az árkategóriában kompromisszumot kell kötni, de minek a javára célszerű?
Bocs, ha nagyon hülye kérdés, de elég láma vagyok a támában.
Nem maradok adós meglátod, következő adásban már nem látod!
-
amol
addikt
-
amol
addikt
Könyörgöm valaki likvidálja sóbetnóbit
-
amol
addikt
Sajnos be kell vallanunk, hogy a Toshiba visszavett a minőségéből
Persze az MSI-nél én is jobb választásnak tartom.Üzemidőt meg senki ne várjon 15,4-es, pláne nem 17-es notiktól, ráadásul dedikált vga-val.
Azért egy Dell Latitude D830 9 cellás alap akksival +második akksival quadro nvs140m dedikált vga-val elég szépen elketyeg 5-6 órát, ha nem többet. -
amol
addikt
Ósanban Acer AS3055 14,1wxga, Sempron64 3600+, ATI x1100 64mb, 512ddr2, 80gb, dvd-író, wlan 99.990,-
Nem jó, de legalább szemtelenül olcsó. -
Kbali
nagyúr
Ezzel icipicit vitatkoznék: a Toshibákra alapból 2 év garancia van, jó az itthoni support (vannak vidéki szervízkirendeltségek is), a portáljukról letölthető minden driver, folyamatosan rakják fel a frissítéseket.
Persze a beírt típusok nem a felső kategóriás gépek a Toshiba kínálatából.Üzemidőt meg senki ne várjon 15,4-es, pláne nem 17-es notiktól, ráadásul dedikált vga-val.
-
Palesz82
csendes tag
ASUS F3TC-AP072 167k- ért mit szóltok? Net, letöltés, film, kép, office, stb. Játszani nem szeretnék.
Vagy mit tudtok ajánlani ebben az árban ami alternatíva lehet? -
Goldye
aktív tag
A terv változott. Szóval 130kból kéne felépíteni (bruttó), tudom nem sok pénz, de ebből az összegből kéne a legoptimálisabb. Továbbra is oprendszerként xp, vagy linux a támogatott nálam. Játékra nem nagyon használnám, inkább netezés, filmnézés, office
stb. A kiválasztott modell: Acer TravelMate 2492NWLMI , szerintetek milyen?
Előre is kösz a válaszokat!
-
mdk01
addikt
Hali!
Laptopinfo-n miért olyan olcsó az a T60-as?
Meg amúgyis miért olyan "olcsók" ott a notik?üdv.
-
Palesz82
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Laptop vásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket, mert sajnos elég hülye vagyok hozzá.
Szóval én 170k- ba szeretném meghúzni a felső határt.
A gép letöltésre, böngészésre, zenére, videora, meg hasonló dolgokra kéne. Játszani nem szeretnék vele. Az sem lenne rossz, ha az akksi hosszabb ideig bírná.Hozzászólásaitokat és segítségeteket előre is köszönöm!
-
Tyren
aktív tag
válasz
RickyBuckets #6646 üzenetére
A Dell kétségkívül divaosabb, és az 1501-es szériaszerintem jobb is mint a 6400-as, de a Lenovo N200 mégis robosztusabb felépítéső, és sokkal strapbíróbb. Annyi, hogy az ezüst fedlap karcolódhat, de az sem valami könnyen.
Ha nem ragaszkodsz ezek közül valamelyikhez, akkor szerintem fontoldd meg a www.laptopnfó.hu ajánlatát: IBM ThinkPad T60-as(bontatlan csomagolás), 180-ért. Abszolúte strapabíró, megbízható, tartós gép, 2010-ig garanciával. Bár nem Santa Rosa-s, de szerintem a rózi amúgy se hozott nagy ujjítást. -
RickyBuckets
csendes tag
A Lenovo N200 vagy a Dell Inspiron 1501 felel meg inkább, ha sűrűn hurcolásznám a gépemet? Melyik a jobb "kialakítású"?
-
cucka
addikt
válasz
[CS]Blade2 #6642 üzenetére
-minőség
-garancia
-üzemidőakkó' egyiket sem.
-
Goldye
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék vásárolni 160k-ba egy laptopot. Milyet tudtok ajánlani? Nagyjából mindenre lenne, netezés, filmnézés. Az hogy fusson rajta xy játék nem szempont.
Előre is kösz!
Szerk.: Op.rendszer nem kell hogy járjon hozzá, ha mégis akkor xp előnyben.
-
[CS]Blade2
addikt
Vásárláshoz egy kis helpet!
300K-ba kellene egy noti, játékra, netre, film, convertálás, office, 3D, stb....
Ezeket néztem ki:MSI GX600X-013HU 15,4"/T7300 2,0GHz/2x1024DDRII/250/DVD S-multi/FreeDos
FreeDos, 15,4" WXGA (1280x800), T7300 2,0GHz, 2048MB, 250GB, DVD S-multi, WLAN, Webkamera, Bluetooth, nVidia Go8600 512MBMSI GX700PX-060HU 17"/T7500-2.2GHz/2x1024DDRII/250/DVD S-multi/FreeDos
MSI, FreeDos, 17", WSXGA+ (1680x1050), Intel T7500-2,2GHz, 2048MB, 250GB, DVD S-multi, WLAN, Bluetooth, Webkamera, 1GB Intel Turbo Memory, nV GO8600 512MB (1280MB)MSI GX710PX-008HU 17"/Turion64 X2 TL-58/2x1024DDRII/250/DVD S-Multi/FreeDos
FreeDos, 17", WSXGA+ (1680x1050), AMD Turion X2 TL58-1,9GHz, 2048MB, 250GB, DVD S-multi, WLAN, Bluetooth, Webkamera, ATi HD2600 256MB (512MB)MSI GX700PX-055HU 17"/T7250-2.0GHz/2x1024DDRII/160/DVD S-multi/FreeDos
MSI,, FreeDos, 17", WSXGA+ (1680x1050), Intel T7250-2,0GHz, 2048MB, 160GB, DVD S-multi, WLAN, Bluetooth, Webkamera, 1GB Intel Turbo Memory, nV GO8600 512MB (1280MB)Toshiba A100-011 15,4"/T5600 1,83GHz/1024DDRII/160/DVD S-multi/VHP
Toshiba, Vista Home Premium, 15,4", WXGA (1280x800), Intel T5600-1,83GHz, 1024MB, 160GB, DVD S-multi, WLAN, Bluetooth, nV GO7600 256(512)Toshiba A100-474 15,4"/T7400 2,16GHz/2x1024DDRII/160/DVD S-multi/WL/BT/XPH/
Toshiba, XPHome, 15,4", WXGA (1280x800), Intel T7400-2,16GHz, 2048MB, 160GB, DVD S-multi, WLAN, Bluetooth, nV GO7600 256Toshiba P100-106 17"/T7400-2.16GHz/1024DDRII/160/DVD S-multi/VHP
Toshiba, Vista Home Premium, 17", WXGA+ (1440x900), Intel T7400-2,16GHz, 1024MB, 160GB, DVD S-multi, WLAN, Bluetooth, nV GO7600 256A lényeg:
C2D vagy AMD 2core
2048mb-ram (az 1024-eseket bövitenék kapásból 2048-ra)
-játékhoz a jobb VGA
-minőség
-garancia
-üzemidőLenne kérdés is: A 7600 a 8600 a HD2600 teljesitménye sorrendbe érdekelne...
Esetleges alternativa 300K-ba..
Turion64 X2 TL-58 C2D-ből meikel van szintbe? -
argyre72
csendes tag
életem első notebook-ját veszem, ezeket néztem ki:
Asus F3m AP113: [link]
ASUS Z99HE-AP127: [link]
Acer Travelmate 5520G-6A1G08: [link]
TOSHIBA Satellite L40-12X: [link]Amire használnám:
- office 2007
- acrobat pro - pdf szerkesztés
- netezés
- esetleg zene- vagy filmnézés (nem fontos)A legfontosabb, hogy sok-sok word-doksi, pdf és firefox megnyitva ne hülyítse meg a gépet.
Ha esetleg segítenétek a döntésben, megköszönném. A fenti notikhoz nem ragaszkodom, csak kb. pénzben ennyit szánnék rá. -
amol
addikt
válasz
cellpeti #6633 üzenetére
Olyan a válasz amilyen a kérdés.
Nos általános dolgokra (értsd: játékon kívül mindenre) a ma kapható notik mindegyike megfelelő, érdemes Dell, Lenovo, Hp háza táján körülnézni, mert általában jobb minőségűek az átlagnál és mindenekelőtt jobb a supportjuk, szervízhátterük.
-
netmesterke
aktív tag
-
cellpeti
nagyúr
Köcce a normálisabb embereknek a normális válaszokat!
Netezésre,képek,zene,film!
-
popp
aktív tag
válasz
netmesterke #6629 üzenetére
Az utolsó kettöt azért sztem legalább itt fórumon ne ajánljuk már egymásnak.. ennyi erővel akár tesco.hu-t is írhattál volna
Legalábbis nekem ez a véleményem.
Elöször véletlen privátban küldtem az üzenetet, pedig itt szerettem volna, bocsi netmesterke.
-
popp
aktív tag
válasz
cellpeti #6624 üzenetére
Ahhoz, hogy ajánlani tudjanak itt az okosok neked vmilyen notit, valamennyire azért vázolnod kéne az elképzeléseid (mire szeretnéd használni, mik azok az elvárások amihez mindenképp ragaszkodnál stb). E nélkül túl sok használható válaszra ne is számíts. Amit én ajánlanék ennyi pénzért:
1. HP Compaq NC6400 renew/asis 1év garival a notebookstore-nál (174k-tól)- ha van még nekik egyátalán..
2. IBM Thinkpad T60 innen : [link] . Ez 180k, majdnem 3év garis, viszont számlát itt nem kapsz róla, ha ez szempontNekem speciel az 1. van szombat óta, fain gépnek tünik, bár a kijelzőtől nem vagyok nagyon elszállva.. bár lehet hogy vmilyen beállítással javítható a dolog.
-
cellpeti
nagyúr
Vagy pár oldalt tudnátok ajánlani?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Milyen jó notit tudnátok ajánlani 180Kért?
-
netmesterke
aktív tag
válasz
lámerlúzer #6620 üzenetére
Szia!
Core Duo -> 2 magos, 32 bites, 2 MB L2 (kivétel a T2310 meg talán még 1-2)
Core2Dou-> 2 magos, 64 bites, 4 MB L2 (de van amelyikben csak 2MB van engedélyezve, ezek a T5xxx sorozat tagjai)
/Core2 Duo Extreme 4 magos/
Azonos órajelen az Intel szerint akár (!) 20% lehet a külömbség. Általánosságban mondjuk 10%. Tehát e 3 procinál a sorrend erő szempontjából:
-Core 2 T5500
-Core T2080
-Core T2310
Ezen a honlapon találsz egy kis segítséget is:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
üdv:netmesterke -
Boyfish
senior tag
Hello srácok!
Az lenne a kérdésem, hogy laptopoknál érdemes kifizetni x pénzzel többet egy core konfigért, mint egy AMD duplamagos Turionért? Van köztük erőteljes teljesítmény beli, vagy fogyasztás beli különbség? Előre köszi a tanácsokat
Hi -
cucka
addikt
válasz
lámerlúzer #6620 üzenetére
ennyi pénzből laptopinfo-s ibm t60-at
-
lámerlúzer
csendes tag
Sziasztok !Teljesen megkavarodtam. Próbáltam legalább ACER-fronton kiokoskodni valamit, erre még nagyobb lett a zavar. Adva van 3 gép az alábbi procikkal, árakkal:
ACER
5720Z-1A1G16Mi: Core Duo, T2310, 1460 MHz,1MB L2
150.000 Ft
5710Z-2A1G16Mi: Core Duo, T2080, 1730 MHz
150.000 Ft
5710G-101G16Mi: Core2Duo, T5500, 1660 MHz
180.000 Ft
A kérdésem : MELYIKET AJÁNLJÁTOK???- csupán a fentiek ismeretében.
Borzasztó hálás lennék persze, ha valaki a nicknevemhez illő szinten megvilágosítana a köztük levő különbségről, de ebben már nem is reménykedek.
Aggódva látom - gépvásárlás előtt - hogy a laptopok nevében 1-1 betűnyi eltérés
láthatólag nem jelentéktelen... -
-
Rick4
félisten
válasz
Declare #6615 üzenetére
nekem volt egy toshiba 220CS-es, 98as kiadás volt (igen, 9 éves) 1330as P1es procival, 32MB rammal, akksi kb 1 órát bírt, és szinte karcmentes volt. ha azt a hagyományt követik, akkor a mai cuccok is jó cuccok lesznek...ellenben a 62K-t ilyen szintem soknak tartom egy P3ért, 100ért már új cuccok vannak, mégha nem is az elitkategóriából...70-80ért már komoly P4es gépeket adnak, nyilván teljesítményben, használtságban is sokkal jobb értékekkel bírhat.
-
Declare
őstag
Hi!
Kinek milyen véleménye/tapasztalata van a toshiba Tecra 2000 ekről?
Van egy ilyen típusú gép pIII as 1ghz es procival 256mb rammal, 20gb hdd vel 14,1"xga kijelzővel 62.000 ért. Szerintetek megér ennyit ez a gép? Minőségben, megbízhatóságban milyen ez a széria?
-
Cyrin
addikt
Na egy kicsit belemélyedve a témába az utóbbi hónapokban, én akkor veszek laptopot ha ezek az igények teljesülnek:
- T8100-as Penryn proci, az alacsonyabb fogyasztás, kisebb melegedés, nagyobb teljesítmény miatt.
- 13,3 tól 14,1-ig kijelző (ugye jó lenne LED-es, de ez asszem még nem fog menni)
- 1 Gb Ram is elég (itt is jó lenne 2 Gb)
- HDMI kimenet, integrált VGA
- N-es wireless, Gigabit LAN
- ujjlenyomat olvasó, webkam
- 3 év garancia
- szép külső
- jó akkuteljesítmény
- megbízható jó szervízhátterű gyártó
- Magyar billentyűzet, és op rendszer
- 300 ezer maxSztem ez jövő nyárnál hamarabb nem nagyon teljesül
Mai szemmel esélyesek erre:
Macbook: ez tűnne a legjobbnak, de itt nagy hátrány a szervízháttér hiánya
Dell : jó úton halad, egy kis javítgatás az M1330-on és egy kis upgrade és már kész is
IBM: jó, jó, csakhát a külalak is fontos, és jelenleg messze jár mind az ártól, mind a specifikációktól, legjobban ez van lemaradva hardver terén.Na tessék lehet szétszedni
-
jackkkk
tag
hello
meg éri szerintetek ez a laptop 280 ezer ft-t?
dell inspiron 1520
core 2 duo (T7300)
160 gb hdd
1 gb raM
új 3 év garancia
vga: geforce 8600 m gt
megéri szerintetek megvenni? -
kekegsm
őstag
Fogalmam sincs, hany wattot fogyaszt. 90W-os a tapegysege, szoval ez alatt. Az en gepem (speedsteppel felere csokkentet procisebesseggel, DVD-nezesre hasznalva) elmegy 2.45 - 3 orat akkurol, 6 cellas akksival. Nekem eleg. Ha majd a Gobi sivatagba megyek internetezni, mert olcso lesz ott az ADSL, akkor majd viszek egy aggregatort. Addig meg megoldom valahogy.
Videokartyak, amivel mar erdemes jatszani komolyabb grafikaju jatekokat:
Ati: X700, X800, X1600, X2600.
Nvidia: Go6600, G06700, Go6800, Go7600, Go7700, Go7800, 8600MAmik mar elegek gyengebb felbontasokon:
Ati X300, X1400, X2300, X2400, X2500
Nvidia Go6500, Go7400, 8400Most igy hirtelen ennyi jutott eszembe. Teljesseg igenye nelkul.Az X2300-on elfutkosnak a jatekok, de csodat ne varj tole.
Ha jatszani is akarsz, akkor fontos, hogy dedikalt videokartya legyen (dedikalt rammal). Szoval ne integralt. Erdemes nezegetni az Nvidia 8400-al szerelteket, mert ez egy eleg jo kozeput a teljesitmeny, az ar, a funkciok, a modernseg es a fogyasztas kozott.
(Az ATi-kat ujabban nemigen vagom, meg a szamozasukat sem, talan az X2400 vagy X2500 a megfeleloje)
-
popp
aktív tag
Kapható valahol billentyüzgombokra átlátszó öntapadós matrica, magyar ékezetes betükkel ?
Úgy néz ki lesz egy nc6400
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- Thinkpad P1 Gen 6 I7-13800H, RTX 3500 Ada, QHD+ 165Hz, 32Gb, 1TB
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Lenovo LOQ gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest