Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Tommmmka
senior tag
jelenleg két gép között vacillálok:
HP Pavilion dv7-2170ef
QUAD Q9000 2.0Ghz, ATI HD 4650 1GB DDR3, 4GB, 1TB, BD, WIFI-N, 17.3" HD BV DISPLAY, 2 ÉV, VHP/Win7HPDell Studio XPS 1640 Black Leather notebook
* Intel Core 2 Duo T9600 2.8GHz
* 6MB L2
* 1066MHz
* 4GB DDR3 1066MHz Dual-Channel (2*2GB)
* 16" Full HD TrueLife (1920x1080 fényes) RGBLED TFT +
* Integrált 2.0Mp webkamera
* 500GB 7200rpm SATA HDD (FFS)
* 64bit Windows 7 Professional HUN + Works9 HUN
* 1GB ATI Radeon HD 4670 grafikus vezérlő
* Slot-Load 8x DVD+/-RW DualLayer meghajtó
* 9 cellás akkumulátor
* háttérvilágítású amerikai billentyűzet
* Bluetooth 2.1
* Dell WLAN 1397 802.11b/g
* Gigabit LAN
* FireWire
* 3x USB2.0 (eSATA)
* 8-1 kártyaolvasó
* HDMI
* DisplayPort
* ExpressCard foglalatMelyik legyen a kettő közül? Játékra is kéne meg úgy általában
-
Tommmmka
senior tag
intel 945 chipsetbe belemegy a core2duo proci vagy only 965?
-
Tommmmka
senior tag
válasz
kekegsm #7394 üzenetére
Nem a húzás miatt ment tönkre a gép hanem zárlatos lett a töltő és a gép csatlakozásánál valami és szépen megolvadt a gép ott ahol a tápkábel belement a gépbe. Neked is volt 1667g-d és tudod h. a tápbemenetnél van bal oldalt 2 usb na azok úgy ahogy vannak tönkrementek beleolvadt az usb-s egér a foglalatba az usb-s egérpaddal együtt, ráadásul úgy h. maximum battery üzemmódban csak windowsban volt a gép ASZTALON.
Kötve hiszem h. a VGA tuning ölte volna meg (megemlítem h. az eset idején nem volt húzva semmi idle-ben volt a gép winfos asztal ment semmi más (meg torrent ami eddig nem okozott soha gondot)) még szerencse h. nem gyulladt ki a gép egyszercsak éget műanyagszag bemegyek a szobába azt pittyeg villog a gép és egy diszkrét pukkanással átköltözött az örök vadászmezőkre
Béke alkatrészeire
-
Tommmmka
senior tag
válasz
#95590400 #7385 üzenetére
garibővítésre mindenképp gondoltam h.h. hullámozni fog a billentyűzet? Ennyire gányak az Acerek vagy mi?
Amúgy amit néztem még ebben az árkategóriában az egy asus f3ka szintén 230k
1,9 turion x2
2gb DDR2
160gb HDD
ATI HD2600 GDDR2és egy MSI gx610px
1,8 Turionx2
2gb DDR2
250GB HDD
ATI HD2600GDDR3Ezek vannak a látókörben 240-nél többet nem akarok rá áldozni!
Előző laptopomtól maradt egy pacificbreeze hűtőpadom ami jól teszi a dolgát!
Szal melyik? ACER, MSI, ASUS egy árban vannak és teljesítményben is egy szinten vannak mondjuk a HD2600 kicsit erősebb mint a 8600m gs tehát akkor melyiket?
Nemtom Asus-ra 1-2-3 év gari van alapból?
MSI-re 2 évet adnak bár a szervízhátterét nem dícsérik
Acer 1 év gari de kb 20k a kiterjesztés :SAmúgy FS Amilo 1667g01-ről váltok ugyanis leégett a kicsike
Jah Acerhez tuti 32 bitest adnak de ha 64-es lenne akkor Megoldanám
-
Tommmmka
senior tag
HI!
Találtam egy Acer gépet magyarországon még nem is láttam de ma egy szekszárdi bolt árlistáján szerepel a konfig a következő:
Turion x2 TL60 2.0ghz
2GB DDRII
250Gb HDD
DVD S-Multi
Vista Home premium
Webcam
Nvidia GEforce 8600m GS 512mbA Gép típusa Acer Aspire 5520-502g25mi
És mindössze 223000ft
Ennyit megér ez a gép? Filmre játékra netre használnám.
-
Tommmmka
senior tag
válasz
kekegsm #7375 üzenetére
Mivel itt egy mobility hd2600-ról van szó amiben történetesen ugyanaz a gpu van ami a mobility hd2600xt-ben ezért a gpu-k corejának húzása eddig mindig elérte az xt szintet sőt sok esetben túl is szárnyalják azt (külföldi fórumok alapján) ezért egy xt gpu-t a ddr2-es ram nem biztos h. ki tud szolgálni ergo van bőven rejtett teljesítmény a hd2600-ban főleg ha gddr3-as ezért adok igazat FM-nek a kérdést illetően.
Ez valahogy olyan mint anno a Radeon 9500-9700 -al ugyanazt adják el gyengítve és egy kis szerencsével el lehet érni a kívánt teljesítményt.
Mielőtt elindulna a flame h. "notebook nem játékos
" Peace
-
Tommmmka
senior tag
nagyokos az x700-amon véghezvitt 100mhz-s memotuning csak 10 fps-t hozott sourceban akkor a 400 biztos 2-ot fog.
Játéktól is függ...
egy crysisnál lehet de honnan a viharból veszed h. mivel akar játszani?Fogadjunk te is notebook antijátékos vagy... "Mert az nem arra való"
-
Tommmmka
senior tag
nem csak dell gépek vannak a világon aláírom h. az a legjobb de nem kell az összes többi gyártót lehúzni
Amúgy ár-érték arányban tényleg jobbak lettek az Acerek, meg kínálatban is jobbak mint voltak. Az új gamestone designos gépek jól teljesítenek de még fiatal széria a minőségről 1-2 év múlva lehet beszélni, azonban halkan megjegyzem, aki eddig az új szeriás acerből vásárolt az sokat nem panaszkodott legalábbis itt ph-n mindenki elégedett a géppel nekem volt alkalmam egy 5920-asnak megnézni a töréstesztjét
(haver leejtette a buszon
) a búrkolatnak semmi baja nem lett, szal annyira csak nem rossz
-
Tommmmka
senior tag
válasz
kekegsm #6549 üzenetére
én nem akartam megbántani senkit! én úgy vettem észre mintha személyes sértésként vette volna az ügyet és azért ugatott volna le... ez nem tetszett. Azóta sz.tem haneeval semmi gondunk. ez volt kész, ennyi
De azért bocs drága hanee! Jah a mailel kapcsolatban nekem van egy kódom amit az adott mailre reggeltem megvan a belépőkód a mailt meg töröltem így nem zaklat senki mailben és a sexoldalas sem kivitelezhető...annak adom meg a mailem akinek akarom ezért döntöttem így h. nem teszem közzé... szal az accomhoz tartozó mailre lehet nyugodtan írogatni reggelni
A Gépháborúra visszatérve
Nekem eddig csak fusi gépem volt valszeg elfogult vagyok vele szemben de ismeretsségi körömben 2db 400k-s sony vaio pusztult ki a kis fusim mellől...azoknak is jó volt a kidolgozása de mégis 4-edannyit bírtak mint az enyém. Acerekkel jó tapasztalatokat hallottam dellről szintúgy. Én nem azt mondtom h. a fusi az isten csak azt h. nem olyan rossz mint amennyira a nagyközönség lehúzza sz.tem...lehet más lenne a véleményem ha meghalt volna bármelyik fusi gép a használatom alatt. -
Tommmmka
senior tag
1; Először is nem hozzád szóltam közöd nem volt ahhoz amit írtam ebből kifolyólag engem te ne oktass ki... a másik meg h. egyáltalán nem volt támadó a hozzászólásom főleg nem veled...
3; élményindex.... én hozzávetőlegesen mondtam és képzeld a pontot az alapján kapod h. melyik alkatrészed a leggyengébb szal elég egy szar vinyó vagy akármi amire a legkevesebb pontot kapod az lesz a pontérték.
Fuji téma: Nekünk otthon 4 fuji laptopunk van eddig egyikkel sem volt gond kivéve a legöregebbet annak volt inverterpanel hibája.
Ja és hanee drága használtál te már fuji gépet? mert ha nem akkor a te véleményed is ugyanannyira okoskodás, amennyiben igen, én kérnék elnézést.
Ja és a meghibásodások lehet h. sok fuji gép megy gallyra nálam egy sem ment még ezért talán kissé elfogult v.ok de nézd meg egy fuji árát meg a többiét szal nem véletlen annyi mint a többi nincs akkora minőség de leszögezem nekem semmi gondom nincs se a 300k-s gépükkel se a 100k-s gépükkel....
-
Tommmmka
senior tag
Már bocsika de a fuji gépekkel semmi gond én 2 éve használom az enyémet azóta semmi hibám nem volt pedig tuninggal ment télen és nyáron a 40 fokban lanpartyt is megjárt vagy 30-at a 2 év alatt szal kötve hiszem h. ezt egy átlag gép kibírná meg a tuning na a legtöbb laptop megfekszik tőle ez bírta.... szal nem kell leszólni a fusikat van jobb nála van hibás de azért több a hibás acer és fusi mert ezekből adják el a legtöbbet több példány egyértelműen több selejtet ad... tudod ez a tömeggyártás hátulütője. Meg olcsó is szal anno 2 éve vettem 300k-ért a laptopot és a vista 4,2-es pontot adott a 2 éves gépemre mikor egy aspire 5920 8600gt core duo procival 2 giga rammal kap 4.6-ot szal ez azért jelent valamit
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest