Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #33932 üzenetére
ehh, erre mit mondjak? naponta vagyok csillogó asusok es acerek előtt, szobában, és ha az ablaknak háttal vagyok azaz ráesik a fény (nem a nap süti!!) legszívesebben otthagynám az egészet
szerk: és lásd (#33935).
-
wwhy
veterán
Az Asus szervizről meg itt (is) olvashatsz
-
wwhy
veterán
válasz
grabber #33921 üzenetére
Nincs egy Dell/Lenovo/IBM ami megfelelne? az acer ha meghibásodik kb. 1 hó a szervize (Csehországba viszik); a Tosi-t itthon, de mivel nincs márkaszervize, a garis ügyintézés elég macerás. Ha hosszú akksiidőt akarsz, akkor legalább 50-55 Wh-ás kell. (56 Wh kb. 2,5-3,5h nekem a Dellben wifivel, Word, FF) A shine kijelzők csillognak mint a fene, a szemed fogja bánni
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #33894 üzenetére
tényleg nem annyira nagy; a Dell extrája is 86Wh (9 cella); nagyon jó a fogyasztása ilyen ált. a LED-es kijelzők szoktak produkálni
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #33891 üzenetére
miről is papolok én 100 éve?: bizony, a minőségről ! és hány Wh-os az az akksi? biztosan nem 56
-
wwhy
veterán
Ha valaki megveszi a tőlem a gyári állapotú Dell D630-mat (full konfig azaz 2 töltő+ dokkoló, tatyi, Kensington-zár, bill, egér), akkor én bevállalom a T400-at
-
wwhy
veterán
válasz
grabber #33866 üzenetére
Nem kritikaként, de 1001x leírtuk, hogy a dedikált vga, nagy kijelző, nagy proci eszi az akksit. És ez sajnos egyelőre nem is fog változni. El kell fogadni, hogy nagy teljesítményhez sok áram kell, amit a mai technológia mobil formában hosszú távra nem tud biztosítani.
-
wwhy
veterán
Ajánlom mindenkinek:
Megfelelő laptop a megfelelő célra
Dell Inspiron 1545 teszt(ebb) -
wwhy
veterán
az ipon-on nem tesztek vannak, hanem bővebb termékismertetők
Napfénysüti: új és erős szelek; majd a cipeléstől lesznek izmosakés 6 hónap után rínak, hogy az akksi kipurcant, nem bír csak 30-40 percet stb. Nem is értem, miért vesznek laptopot? Persze koliba kényelmesebb mint a pC, de akkor nem kell/lehet elvárni PC teljesítményt.
-
wwhy
veterán
Nem igazán értem ezt a nagy VGA felhajtást
vagy mindig a lapi seggébe lesz dugva az AC? vagy vesztek nagykapacitású pótakksit?
(csak reggeli kötekedés
)
-
wwhy
veterán
válasz
Gabesz84 #33653 üzenetére
ne csak a garanciamenyisége, hanem a minősége is számítson
ha megnyekken és elviszik Csehországba, és mondjuk 1 hónap múlva kapod vissza, akkor tépni fogod a hajad? vagy veszel inkább Dell-t NBD garival (next business day), bejelented és másnap már házhoz meg a szerviz, ahol ingyen és bérmentve rendbeteszi a cuccost? de ha szervizgari, még akkor is beviszed, és kész
és tippelhetsz, h melyik fog hamarabb megnyekkenni
-
wwhy
veterán
válasz
Gabesz84 #33608 üzenetére
A törés viszonylag extrém eset, ezért nem is sok esetben fordul elő. Viszont pl. kb. 1 év után a kolléga Acer-jének zsanérja annyira kilazult h a kijelzőt kb.100-ra kihajtva, magától, szép komótosan süllyedt hátrafelé
pedig teljesen átlag júzer, napi kax. 5-10 kinyit/becsuk
MEnjél Office Depot-ba is ott vannak HP Pavilionok, sőt karácsonykor még Dell is volt;)
-
wwhy
veterán
igen, csak nem mind1, h mennyi gari, milyen anyagminőség, melegedés stb. Még egy inspiron/HP-s is jobb mint az acer. Kézbe kell venni, felemelni úgy, h a laptopnak csak az egyik sarkát fogod. Sok minden kierül
Gabesz84: igen. a kollégák beruháztak ócsó acer/tosi-ba, nem tudtam lebeszélni őket. Kb. 1,5 fél éve. Most meg már nyikorog/nyekeregnek a masinák, kopottak stb. Amit most használunk consumer kategória az a vadiúj HP6730s de még az is fényévekre van a kb. 1,5 éves D630 Latitude-omtól.
-
wwhy
veterán
Szerintetek melyik HDD a jobb (teljesen azonos a paraméter: 120 GB, SATA2, 5400 RPM)
Toshiba (MK1252GSX) vagy Fujitsu (MHZ2120BN) ? hétfőig kell dönteni, de neten nem sok ev. van 2,5-es HDD-ről (vagy nagyon nem találok)
-
wwhy
veterán
-
wwhy
veterán
tudja vki h mi az a kütyü amivel a notikat távirányítani lehet
konkrétan konferencián láttam egy olyat, h az előadó tvmi távirányítóféleség segítségével vetítette a prezentációt azaz váltogatta oda-vissza a diákat.
-
wwhy
veterán
nekem is érthetetlen
de ezt írják DVI(not supported by ThinkPads with integrated graphics)
-
wwhy
veterán
Az nVidia Quadro NVS 140M integrált VGA vagy sem
(IBM-LENOVO ThinkPad T61 NC222HL) azért lenne fontos, mert a dokkolók DVI csatija csak a NEM integrált VGA-k esetében működnek, és nem must have a DVI
-
wwhy
veterán
Tudnátok olyan notit mondani, ami 13-14-es, van rajta DVI és dokkolható is
vagy egy keresőt
-
wwhy
veterán
válasz
venember83 #12795 üzenetére
Megjött már a masinád
-
wwhy
veterán
válasz
venember83 #12486 üzenetére
elnézést mindenkitől
szabad fordításban: "jaj de kár, jaj de kár"
-
wwhy
veterán
válasz
venember83 #12483 üzenetére
ce păcat, vai ce păcat
-
wwhy
veterán
válasz
venember83 #12469 üzenetére
micsodaaaa?? és hol maradt a Vostro
-
wwhy
veterán
válasz
Balázs_a_laz #12061 üzenetére
mi itt a kérdés?
egyértelmű, h a HP
-
wwhy
veterán
válasz
Balázs_a_laz #12035 üzenetére
nekem pedig sikerült: úgy hívják személyi kölcsön, és az édes jó nagybácsika helyett az uzsorakamatot felszámító banktól kértem
-
wwhy
veterán
válasz
Balázs_a_laz #12033 üzenetére
Ennyiért újat csak Acer Travelmate-t kapsz. nekem is az volt az első kör, majd jött a második és sokadik, végül inkább kölcsönnel, de Dell. Ha ragaszkodsz a 14-hez (mint én is
.
-
wwhy
veterán
meg tudja mondani vki h milyen az a csöves zacsi
-
wwhy
veterán
válasz
venember83 #11639 üzenetére
fără TVA
-
-
wwhy
veterán
Ha a szervizben akarod tartani a gépet, akkor semmi és. Érdeklődj az MSI notis topikban. Sokszor le lett írva (és én is megtanultam
), h latopnál nem az összetevők a lényeg, hm az anyagok minősége, élettartama, garancia stb. Azért megvennél egy autót, mert full tuningos, de amúgy rohad a karosszéria?
-
wwhy
veterán
Emberek. Megalkudtam a D630-ra. Elég paranoiás vagyok, ezért vki esetleg 27-én, 11-11.30 körül Újpest központ eljönne segíteni megnézni ? [fizetség: sör, bor, kóla, Tibi] olyan új noti, h még be sem volt kapcsolva
vagy ne fossak ennyire
-
wwhy
veterán
Mivel végső fázisához közeledik az alku, megkérdezem még egyszer: esetleges gariztatás szempontjából van jelentősége a számlának
(Dell) mert hogy azt nem tudnak adni illetve az eredeti sincs meg
-
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #11544 üzenetére
Egyetértek
mert mi van, ha pölö nekem már megvan (tényleg) a jogtiszta opr.? miért vegyek még egy másik meg, akár 1 ft-ért is
-
wwhy
veterán
Még egy kérdés felvetődött bennem: eredeti számla/papírok nélkül lehet garoztatni a Dellnél (rem. nem kerül rá sor)
-
wwhy
veterán
És még 1 kérdéske: elölre csak a 9 cellás aksi jár ugye, a normál meg hátul a megszokott helyen (nagyon remélem
)
-
wwhy
veterán
Ennyi a különbség (hirdetés - service tag) (HDD OK, egy másik hirdetésben volt a 7200as
)
105 gombos magyar billentyuzet <---> ??
D/Port Port Replicator (docking station) <---> ??
Dell notebook táska <---> NO CARRY CASE -
wwhy
veterán
-
wwhy
veterán
Megvan a D630-as service tag-ja, hol/hogy kell ellenőrizni
-
wwhy
veterán
Megőrülök
HELP, pls: az apróneten találtam egy D630-ast, iára 220e, vadi új állapotában: Eladó DELL Latitude D630 laptop teljesen új, dobozából. Tartozékai: (eredeti csomagolásában), 105 gombos magyar billentyuzet, D/Port Port Replicator (docking station), Dell Optical Mouse + Dell notebook táska Adatai: Core 2 Duo T7100 1.8GHz / 2MB / 800MHz, 2GB 667MHz DDR2 RAM, 80GB SATA HDD, Intel GMA X3100, 8x DVD+/-RW, 56k Modem, 14.1\" WXGA (1280 x 800) TFT display, 6-cell Smart Li-Ion (56 WHr) Battery, Intel 3945abg Wireless, Magyar belso billentyuzet, Wi-Fi, MIC, COM port, Infra port, 4USB .
1.Egyrészt nem túl/gyanúsan olcsó
2. Mit kérdezzek/kérjek el, mit kell megnézni, h nehogy megszívjam?
3. Uis akkor a 150e-hez kérek kölcsön még lóvét, és akkor inkább ez, mint az Asus/Msi -
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #11433 üzenetére
jóvűhagyattatik, hiszen a triumvirátus tagja
-
wwhy
veterán
válasz
venember83 #11422 üzenetére
Legyen Vostro;) ha lenne 1 cég, aki elszámolja helyettem a TVA-t, akkor lehet, h még én is beszállnék
-
wwhy
veterán
Megjöttem
Röviden: az MSI bill.-t még tervezni sem tud, nem hogy gyártani -- gondolok az egymás mellé nyomorított É-Á stb. re. Az Asus kicsit jobb, de valóban kopogós műanyag (mint a kitett HP 6720s is), illetve a tapipadja rettenetesen csúszik, alig lehet irányítani. A HP már valóban jobb, bill-t stb. tekintetében, de ez vszleg még a régi modell, bal oldalt elöl a 2 jackdugóval, szóval nem egy főnyeremény
viszont: a Lenovo N200-asok szuper : norm. méretű, minőségű bill., olvasható szitázás (nem mint az Asusé), jó tapipad stb. érintésre mindegyik egyforma meleg volt, talán a Len. kevésbé, hangjukat nem hallottam, mert elnyomta az autóhifik dübörgése
-
wwhy
veterán
csak tapizok
vasarlast nem en intezem, SAJNOS
-
wwhy
veterán
no rászánok 1 órát és bemegyek notit-tapizni a MMarktba
-
-
wwhy
veterán
válasz
kekegsm #11353 üzenetére
Viszonylag 1xű
adott egy bruttó összeg: 150e. Adott egy ismerős, aki céges laptoként megvenné magának a gépet (azaz elszámolná az áfát), így én 150 nettó+Áfa értékű azaz 180e Ft gépet kereshetek.DE, vmi jutalékra hivatkozva, csak Asus-t és MSI-t akar/tud ebben a formában beszerezni. Nem tudom honnan, kitől, hogy, scak h hivatalosan, új gépről van szó. Amúgy megbízható, csak ez a kikötés nekem most nagyon nem ideális
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest