Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
(Darkwood) #36802 üzenetére
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék laptopot venni, ebben kérném segítségeteket. Olyan 100-110eFt-ot szánnék rá, szinte csak internetezésre lenne használva. Ha lehet, olyan kellene, amihez van XP-támogatás (örül, hogy ezt tudja kezelni, nehéz lenne átszokni Vistára/7re), illetve legyen benne 2GB ram (bár ez ugye utólag is megoldható). Márkában én a Lenovo/Dell/HP cuccokat nézegettem, de ezekből nem nagyon van ilyen árkategóriájú gép, az lenne a kérdésem, hogy az ASUS/ACER gépek megfelelnek ilyen minimális követelményeknek?
Előre is köszi
-
petyus_
senior tag
válasz
donpeter84 #9519 üzenetére
Ha netre filmnézésre rajzolásra akarod használni, akkor nincs szükséged túl erős videókártyára, szerintem egy integrált X3100 is megteszi...
-
petyus_
senior tag
Elnézést, hogy megint offolok, de ezért felesleges új topic. Az lenne a kérdésem, hogy egy 15ös notebook hátizsákban lötyögne-e egy 13as notebook, vagy esetleg ilyen méretűt is lehet benne normálisan rögzíteni?
-
petyus_
senior tag
Egyébként miért drágák ennyire itthon az XPS-ek? Most nézegettem Dell oldalán, egy alap gép (T5470, X3100, 120GB, 1GBram, kamera, ujjlenomat olvasó) 3 év garival kijön 200K körül
-
petyus_
senior tag
Nekem kicsit OFF kérdésem lenne: 13 colos laptop táskát milyet/hol lehet szerezni? Sok helyen körülnéztem már, de alig találtam illetve ami volt, az nem túl esztétikus.....
-
petyus_
senior tag
memória ma már alap, illetve semmi pénzért árulják (1GB max 5K), ezt felesleges nézni, veszel 1GBot, abból már nyugodtan csíphet le a vidkártya. Csak ezért felesleges egy dedikált VGA-val szerelt gépet venni, mivel sokkal jobban melegszik, ezáltal hangosabb, kevesebbet bír az akksija...
-
petyus_
senior tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy kb mekkora különbség van egy T7100as, és egy Turion TL56-os között? Ugyebár Gigahertzek egyeznek (
), notebookcheck-en a Turionoknál túl sok info nincs. Teljesítményre gondolom a C2D erősebb, de nem hiszem, hogy akkora mértékben, amit megéreznék. Melegedés szempontjából melyik jobb? Igazából egy Dell 1521 és egy Lenovo N200 között gondolkozom, Lenovoban van az Intel proci, illetve van ujjlenyomat-olvasója, de a Dell jobban tetszik illetve 3 év gari... Plusz S-video...
-
petyus_
senior tag
válasz
spyduck #9151 üzenetére
Itt van egy 1520as Dell, 8400GS videókártyával, 230ért. Itt is van 10 hónapos kamatmentes részlet, és szerintem ha már mindenképp dedikált vga-val szerelt gépet akarsz venni, megéri az a havi 4-5 ezer forint. Egyébként ez a kamatmentes részlet úgy működik, hogy kezdéskor van 10%os kezelési költség.
-
petyus_
senior tag
A Humansoft oldalán olvastam a Dell szervízszolgáltatásairól, és az lenne a kérdésem, hogy ez vonatkozik az összes gépre? Tehát a kiszállás, helyszíni javítás, egy napot meghaladó javítás esetén cserekészülék stb...
-
petyus_
senior tag
válasz
(Kolombusz) #8990 üzenetére
-
petyus_
senior tag
-
-
petyus_
senior tag
Én most érkeztem el arra a pontra, hogy már csak két versenyző maradt. Ő lenne az egyik [Lenovo N200], ő pedig a másik [Dell 1521n].
A Lenovoba vennék még 512MB ramot, így kb ugyanannyi lenne mindkettő. A Dellben Turion van, a Lenovoban C2D, de nem hiszem, hogy érezném a kettő közti különbséget... Esetleg fogyasztásban mekkora az eltérés a kettő között?
Igazából már hajlok kicsit a Dell delé, a kinézete, és a 3 év garancia miatt. Bár a Lenovo sem csúnya, ahogy hallom elég megbízható, és abban van ujjlenyomat-olvasó is (meglennék nélküle, de múltkor volt nálam egy ilyennel szerelt gép, és nagyon megtetszett).
Az a baj, hogy egyik pillanatban úgy vagyok vele, hogy tökéletes a Dell, aztán a másikban azt kérdezem, hogy miért nem jó a Lenovo -
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Először boldog Karácsonyt
Januárban lenne esedékes egy notebbok vásárlása, max 180K-t szánnék rá. Az lenne a kérdésem, hogy melyik lenne célszerűbb, egy ennyiért kapható aránylag jó minőségű gépet (Lenovo N200ra gondoltam, megnéztem, tetszett) venni, vagy inkább egy használt business class gépet (ahogy néztem ennyiért már t60asokat is árulnak) ?? -
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Az előbbire nem jött válasz, úgy újra
Lenovo 3000 N200-ról mi a véleményetek? Ebben egy T5600 van, X3100, 2GB ram, 120Gb vinyó, így 175. Ennél feljebb tényle nem akarok menni, esetleg van-e ilyen árban amit inkább ajánlotok? -
petyus_
senior tag
Azt hittem tudjátok mire gondolok....
[Lenovo 3000 N200] ő lenne az -
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Erről a notebookról mi a véleményetek?
-
petyus_
senior tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy miért jó a gyártóknak, hogy ennyiféle notebook létezik? Sokszor a gyártó 1-1 modellje között is akkora különbség van, ami csak papíron látszik, használat közben ugyanaz a kettő.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Először én is egy dedikált VGA-s gépen gondolkoztam, de most hogy jobban belegondolok, az újabb játékokkal szinte egyáltalán nem játszok, a régebbieket meg bőven elviszi egy integrált is, ha meg esetleg nagyon megtetszene valami nagyobb gépigényű, kibírom h csak itthon játszok vele
. Az lenne a kérdésem, hogy olyan 200-250K-ért milyen gépet ajánlanátok? Főleg netezésre, irodai munka, meg néha filmnézésre lenne használva, ami fontos, hogy legyen benne 2GB ram, és én egy Core 2 Duo-ra, vagy Turion-ra gondoltam, nem tudom mennyi a különbség a kettő között. A wifi az ma már mindben benne van, esetleg még 1 webkamerának örülnék
Köszi -
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Karácsonykor tervezek venni egy notebook-t. Egyetemen tanulok úgyhogy mindenképpen szüksgem lenne rá, és ha már úgyis veszek, akkor nem ártana, ha játszani is tudnék vele. Nálam a hordozhatóság igazából nem fontos, a szobámból nem nagyon mozdítanám ki, így az üzemidő sem túl lényeges. Amit kinéztem, az az [MSI GX610]. Kérdésem, van vele valakinek tapasztalata, esetleg ilyen árban tudtok-e hasonló teljesítményű gépet?
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy notebook-ot a közeljövőben. Olyan 250-300K-t szánnék rá. Ami fontos, hogy 2GB memóriája legyen, legalább egy 120 merevlemez, kétmagos proci. Legtöbbet filmnézésre használnám, azért néha-néha kátszanék is egyet, úgyhogy nem ártana ha lenne benne vmi normális VGA (ahogy nézegettem ilyen árban lehet találni 7600/8600-tal szerelt darabokat). Mérete az 15,4", persze ha van ennyiért 17es, az is jó
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Most kezdtem el az egyetemet, és szertnék venni egy laptopot. Olyan 170-180K-t szánnék rá, nem kell nekem semmi különleges. Úgy gondoltam h a normális működéshez 1024Mb ram azért kéne, processzorból nem feltétlenül kell 2magos, de ahogy néztem ebbe az árba talán belefér az is, ezen felül ami még fontos hogy legalább 120Gb-os winchester legyen benne. amire használnám az szövegszerkesztés, netezés, talán néhány régebbi játék ami elfut rajta, de ez tényle nem fontos, meg filmnézés. Talán még egy Video-kimenet nem ártana, h a kolszban rákössük a TV-re.
Várom az ötleteiteket.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest