Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Rick4
félisten
erre senki? [link]
-
Rick4
félisten
Gyerekek!
A párom notija pár napon belül le lesz cserélve egy EEEPC-re, valószínű a 901-es lesz belőle, 20GB SSD, meg 1.6-os atom proci, 6600-as akksi, vga nem lényeg, de láttam X3100-assal is. Ha valaki nagyon képben van, pl mi a különbség a W007-es és a W013X között? Esetleg van-e értelme valamilyen szempontból az 1000-esnek? Van esetleg érv pro/ kontra, ötlet, infó, hogy hol jobb megvenni, hol nem jobb, stbstb. Köszi. -
-
Rick4
félisten
válasz
eszement24 #17400 üzenetére
ha 2 percet szántál volna rá, kiderült volna, hogy mi a helyzet: [link] nem tudom ebben neked mi a durva, máshol megveszed x hónap garival a cuccot, és viszlát...
-
Rick4
félisten
ugyan nekem "csak" egy R52-m van, de én is töröltem azt a partíciót, mert tuningolt, friss oprendszer, kiválogatott szoftokkal, vírusírtó- tűzfal stb bőven ráfér egy ghost dvd-re, a friss rendszert IE kedvencekkel az összes beállítással pár napig testreszabom, utána kiírom, és elteszem egy tokba, ami értelemszerűen a notitáskában van, ami meg mindig velem van. Sőt, ha új cuccokat teszek fel, akár hetente írhatok egy 50 ft-os lemezre új ghostot, a régit meg kidobom. ha gond van, és vissza kell állítani a partíciót, akkor dvdboot, 25 perc, és minden olyan, mint amilyennek szeretem. nem 2 óra, csak 25 perc, ráadásul ez az egyetlen megoldás arra, ha a vinyó megmakkanna, mert ugye akkor oda a rejtett partíció is. szóval bizonyos szempontból nem olyan jó dolog az..
-
Rick4
félisten
válasz
Goldye #16332 üzenetére
nem tudom, te melyik bolygóról utazol amerikába, de augusztusban még elég nyár van...odakint vegyél notit, sokkal jobb áron megy, és ha már tartósan ott maradsz, jó neked ha a gari is kintre szól..
gondold el, itthon megveszed drágáért, és kint elpukkan, esélyed sincs az itthoni garival kint érvényesülni, de mindenképp magyarázkodni kell miatta...
-
Rick4
félisten
nézd, mi itthon ketten vagyunk, és 3 gépünk van, egyik az asztali, itthon ezt én használom, meg két thinkpad, ha nem vagyunk itthon, a két kicsit visszük magunkkal. kell, mert az interneten intézünk mindent, (a párom is, én is) és ha nem lett volna rá szükségem, nem vettem volna. mivel megvannak egy jó ideje, nyilván nem kérdés, hogy kellenek-e, vagy sem..
ja, hogy nem nekem...
-
Rick4
félisten
válasz
doddencs #15964 üzenetére
ehhez csak egy megjegyzés: van egy pár notiszerelő ismerős, mindegyik azt mondja, életében talán 4-5 thinkpad-et javított összesen...ez ugye egyrészt következik abból is, hogy mivel az átlagnál drágább cuccról beszélünk, így talán kevesebb az eladott darabszám, ebből meg eredendően kevesebb a meghibásodás....de az is lehet, hogy alapjában véve jól vannak összerakva (nyilván ezért számítanak a mai napig etalonnak) és hosszú ideig jól működnek..
-
Rick4
félisten
válasz
Norbi.Sz #15950 üzenetére
nekem is a sárgás bill jön be, de a thinkvantage-os partíciót én ledúrtam a francba, már csak a helyfoglalás és a lassúság miatt is. helyette Neked is ajánlom pata vinyónál a norton ghost 8.0-t, én lekaptam mindent, újraraktam, és a c meghajtó tartalmár pár nap használat után (mikor már minden megvolt) kiírtam vele egy 50 ft-os dvdre. ha tetszik, akár minden héten írhatok egyet, ha gáz van, akkor dvd-ről bootolok, (ami ugye túl sok helyet nem foglal egy notitatyóban) és 25 perc alatt visszateszi a rendszert. Ha válaztanom kellene még egyszer, akkor is ezzel járok jobban, több hely a vinyón, rövidebb idő alatt rak vissza mindent, és lepasszolhatom másik gépre is a rendszert 25 perc alatt) lehet, hogy nincs igazam, de nekem jobban bejött..
-
Rick4
félisten
nekem két régebbi modell van, egy R52-es, ennek az X300-as VGa-ja miatt (ami a procihűtővel együtt egy bordás hűtést kapott) valószínű emiatt állandóan megy, holott a proci 42-43 fokon megy, de egyáltalán nem zavaró a hangja, a másik egy R40-es, ott meg fél órából talán 2 percet ha megy a venti, a procc rendszeresen 40 fok alatt van...
szóval nem tudok egyértelmű választ adni, valószínű ha nem játszol, venti szempontból egy intel 950-es VGA-s cuccal jobban jársz.
-
Rick4
félisten
válasz
D@ve89 #15933 üzenetére
nagyon tuti, teljesen jól olvasható vele az összes gomb, a kijelző sajna szemből világít, így inkább akadályoz, de a kis lámpával tuti. kétféle van, az egyik a teljesen fehér, a másik a sárgás fényű, nekem az utóbbi jött be...ha gondolod, szivesen lekattintom hogy tök sötétben hogy mutat..
-
Rick4
félisten
válasz
janiii #15926 üzenetére
mielőtt még mindenkinek elhinnéd, amit ír, ne keverd össze a lenovot, és főleg ne az N szériát az IBM Thinkpad-ekkel....nekem az utóbbiból van itthon kettő, az N nem rossz, de köze nincs a Thinkpad-ekhez...se trackpoint, se masszív lcdkeret, ami ugye a Thinkpa-eknél olyan volt, hogy annál fogva felemelhetted, meg lóbálhattad az egész notit nem tudom billentyűzetvilágítás van-e benne, de én már anélkül nem vennék notit......kb olyan ez, mint a chevrolet (usa) meg a daewoo, már az utóbbi is chevrolet, de csak nevében..
-
Rick4
félisten
válasz
#16820480 #15677 üzenetére
hát nem tudom, én még nem láttam olyan drivert...azt azért Te sem gondolod komolyan (vagy ha mégis, elég nagy arc kell hozzá) hogy amit Te nem láttál, az nincs is...csak nem te vagy a Chuck Norris?
én is arra szavazok, hogy nem telepítek, míg nincsenek diverek lementve az adott oprendszerhez, kicsit kellemetlen akkor keresgélni, mikor már ledúrtuk az előző jól működő rendszert...
-
-
Rick4
félisten
minimum rendszerigényről beszéltünk, és elmenésről...ha konkrét infó lett volna, hogy melyik az amelyik kell, mire, akkor nyilván nincs mellébeszélés sem. a minimum rendszerigény rendszerint messze van az optimálisan használható rendszertől, de megintcsak nem az volt a kérdés. ez így minden komolyabb progira igaz..
-
Rick4
félisten
válasz
flash7 #15631 üzenetére
[link]
AutoCAD 2007 System RequirementsIntel® Pentium® III or later processor or compatible, 800 MHz or higher
Microsoft® Windows® XP (Professional, Home Edition, or Tablet PC Edition with SP1 or SP2), Windows 2000 Professional with SP4
512 MB RAM
500 MB free disk space for installation
1024x768 VGA with true color
Microsoft Internet Explorer 6.0 (SP1 or later)
CD-ROM drive
Mouse, trackball, or compatible pointing device
In order for you to effectively use AutoCAD 2007, the requirements above are recommended
-
Rick4
félisten
válasz
Kovács84 #15100 üzenetére
az csúnya lenne, ha annyi lenne...50Hz-en mennek az itthoni analóg PAL adások, de mivel interlaced módban jön a műsor, így elég a 25 képkocka másodpercenként. 30 képkockát már bőven folyamatosna látsz, úgy nyomja az amcsi NTSC norma is..
a pontosítás konkrétan melyik tény alapján történt? vagy csak sejtés volt?
-
Rick4
félisten
válasz
parandroid #14627 üzenetére
az R52-esem 64MB-os ati X300-asa 03-ban csinált asszem 2100 pontot, relatíve kevés, de nem is játszom, arra meg jó..
-
Rick4
félisten
válasz
#16820480 #14626 üzenetére
na, részletezem. olyan gépben, amiben alapból integrált vga van, abban nincs foglalat sem dedikáltnak (mi a túrónak lenne, leglaább spórolnak a hellyel), tehát nem megy bele semmilyen.............
na, ez a mondat így már helytálló. a dolog semmivel sem bonyolultabb, mint figyelembe venni AGP vs PCI- express, 4x-8X AGP-t, és persze mint az asztaliban, az új, jobb VGA is több pénzbe kerül. Mivel a kérdező az árat nem firtatta, nincs is értelme belevenni, lehet, hogy reggel felkelt, és beírta magának az unlimited cash cheat-et...ha nem azt mondtad, akkor nem is azt kellett volna írni. nem kötözködés, csak a félreértések elkerülése végett...
-
Rick4
félisten
válasz
parandroid #14452 üzenetére
tarthatta, nem is azzal van a baj..
-
Rick4
félisten
válasz
venember83 #14248 üzenetére
utóbbinál javítanék: csak magad látod napfényben...
-
Rick4
félisten
bocsi, hogy beleszólok, csak a zenetárolás és a legalitásról jut eszembe pár gondolat. perpill zenét letölteni legális, ugye a művészhölgyek- urak a cdlemezen található hologram miatt kompenzálva vannak, de a memóriakártyákra is van olyan "adónem " kivetve, ami a kapacitás függvényében különböző mértékben kárpótolja őket.. tehát hogy legális vagy nem, annak itt perpill helye nincsen. az illegalitás a szoftverekre vonatkozik, nem a zeneszámokra.
-
Rick4
félisten
válasz
Kovács84 #13668 üzenetére
és ha azt mondom, hogy a 350 dolláros értékekkel is szarakodnak? ráadásul videokártya, ráadásul számlával bizonyítva, ráadásul másfél hete nem engedik tovább....de te nézz utána ennek nyugodtan. kíváncsi vagyok, hol találsz példát az elmúlt 2 hétből konkrétan ilyesmire..
-
-
Rick4
félisten
mit szóltok ehhez a notihoz? [link]...nem kell semmi extra, csak word, excel powerpoint, net, semmi extra. 165K-ért ott a gép, 2 év gari, és igazából talán az arany középút, ismerősnek odaadják 16500 tíz hó alatt fizet ki 165K-t nulla indulóval. esetéeg vélemények?
-
Rick4
félisten
mit szóltok ehhez?
ASUS F3M AP090 15,4"Color Shine/Tur.64 MK-38-2,2GHz/1GBDDRII/120GB/5400HDD/DVD S-multi
Asus, oprendsz. nélk., 15,4", WXGA (1280x800), AMD Turion MK38-2,2GHz, 1024MB, 120GB, DVD S-multi, WLAN, Webkamera, nV GO6100 int. Akkumulátor: 9 cellás, 4800mAh 2 év gari nettó: 116 050 Ft. bruttó: 139 260 Ft. a cimborának kocsiban elővenni., árajánlatot gyártani, levelet írni kell. ráadásul az áfát nem kell kifizetnie. -
Rick4
félisten
kizárt dolog, hogy az akku tovább töltődjön, mint 100%. tudod mi lenne abból? egy jó nagy bumm, meg egy szétégett akksi. minden li ion akksiban korrekt elektronika van, a notinak magának igazából semmi köze a töltésvezérléshez....normálisabb gyártók meg írnak olyan szotvert, amivel be tudod állítani, milyen lemerüléstől milyen töltöttségig töltse az akkut
-
Rick4
félisten
válasz
SeatZola #11366 üzenetére
ha már megvan, akkor Start-> Control Panel-> Clock, Language, and Region-> Regional and Language Options, Keyboards and Languages, Display language -> Ha ott van a magyar akkor válszd ki. vagy ha ez nincs ott, akkor a Windows Update-n keresztül el lehet érni a Language Pack-ot ami tartalmazza a magyar nyelvet
-
Rick4
félisten
válasz
parandroid #9593 üzenetére
na ja, mert azt hiszik, hogy új, és garanciás cuccal járnak jól..
-
Rick4
félisten
válasz
karesz501 #8823 üzenetére
ez a cég megvan évek óta, internetvilág néven nyomultak, anno 1 2 alkalommal én is kértem tőlük árat, mondanom sem kell, nem voltak nyerők...részben gondolom kevés ügyfél lévén sokat akartak egy egy emberen keresni, másrészt azért, mert mivel ők hivatalosan hoznak cuccokat, tuti kell adót fizetni az általuk hozott motyókra...vannak ennél sokkal jobb megoldások is.
-
Rick4
félisten
válasz
karesz501 #8771 üzenetére
nem értem, egy alaplapi meghibásodásnak mi köze lenne egy lcdcseréhez. ha az autómba másfajta ablakmosót öntök, mint a gyári, nem élne rá a gari? érdekes lenne...az alaplaphibás gépeknél 100%, hogy nem fogják szétszedni a kijelzőkeretet...sem felhatalmazásuk, sem idejük nincs rá, nameg senkit sem érdekel...
-
Rick4
félisten
válasz
parandroid #8547 üzenetére
én odatettem múlt héten az R52 mellé egy T42est...(nem tankot) semmi de semmi különbség nem volt, kivéve a kisebb méretét.. ennyi. se fogásra, se anyagra, se kialakításra..
-
Rick4
félisten
válasz
seemany3 #8510 üzenetére
Heroes 5 Minimum System Requirements
CPU: Pentium 4 1.5 GHz / Athlon 2000+ or higher
RAM: 512 MB or higher
Video: 128 MB AGP GeForce4 Ti4200 / RADEON 8500 or higher video card
CD/DVD-ROM speed: 32x
Sound: DirectX compatible PCI 16-bit sound card
[link] -
Rick4
félisten
válasz
#16820480 #8051 üzenetére
nekem IBM Thinkpad-em van, kettő is, ott lehet szabályozni a pöcökegér érzékenységét, a touchpadéval együtt, ott nem csak a lenyomás erősségét, hanem az érzékelő zóna méretét is tudod szabályozni, így azért elég jól személyre szabható...nekem sosem volt vele gondom..
-
Rick4
félisten
válasz
Csigger #8012 üzenetére
onnan indítsd a dolgot, hogy elmész az asus.hu-ra, és megnézed, hogy a kettő közül melyiknek van xp-s drivere...megviccelhet ám a dolog, hogy a szobatárs olcsóbb, lassabb notija jobban nyomja xp-vel, mint egy kényszerűségből vistával használt (XP-s driverek híján) drágább, jobb gép..
-
Rick4
félisten
talán egy újabb érv az acer ellen: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces videók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- További aktív témák...
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Lenovo Thinkpad P51S - Workstation- Quadro M520 VGA - 15.6"- Core I5 7300U
- Thinkpad P1 Gen 6 I7-13800H, RTX 3500 Ada, QHD+ 165Hz, 32Gb, 1TB
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest