Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
RickyBuckets #6747 üzenetére
GMA950 < X1150 < X3100
p
-
parandroid
félisten
válasz
RickyBuckets #6743 üzenetére
Igen, AMD tud ilyesmit. Ellenben az egyetlen normális platform alá az ATI RX sorozata, és még ez sincs közel sem olyan kiforrott, mint az Intel hasonló megoldásai - hacsak az integrált videóvezérlőjét nem vesszük, mert az pl erősebb - bár többet is fogyaszt.
És még mindig ott az az érv, hogy a Sempron-nal szerelt gépek árban és teljesítményben is egy kategóriában vennek a Pentium M-es gépekkel is, innét kezdve pedig már tényleg egyéni preferencia a választás.
Harmadrészt pedig Sempronnál érdemes figyelni a sorozatszámra, mert vannak különböző TDP-jű szériák, nehogy beszívjon a user egy olyat, ami pont magasabb fogyasztású.
p
-
törölt tag
válasz
RickyBuckets #6743 üzenetére
igen, az összes mobil-AMD tudja ezt.
szerintem nem rossz választás, esetleg lehet nézni valami HP-t Sempron procival, akár renew programban is (ha nem zavar az 1 év garancia, ami úgy látom a Lenovo esetében sem annyira zavart), mostanában ők nagyon rákattantak az AMD termékeire is. -
parandroid
félisten
válasz
RickyBuckets #6739 üzenetére
Igen, viszont pont a legfontosabbat 'felejtették' ki belőle: a teljesítményaíarányos órajelszabályozást, ami nélkül sütheti az energiagazdálkodását - gyakorlatilag egy olyan Pentium M, amiből kiherélték a SpeedStep-et, ezért folyamatosan max órajelen pörög és ennek megfelelően fogyaszt, illetve melegszik.
Annyiban valóban mobil, hogy csak mobil platformokban működik, ezzel együtt nem jó választás.
p
-
parandroid
félisten
válasz
RickyBuckets #6735 üzenetére
Lehet olyat, hogy egyiket sem?
A Celeron M-es gépeket pedig semmiképpen nem ajánlanám, nem a teljesítménye miatt, mert azzal alapvetően nincs baj, inkább azért, mert mobil gépbe mobil processzor való.
Az Inspiron 1501 meg azért nem [Szerk: nem tudom, hogyan sikerült ezt a mondatot nem befejeznem, a folytatás a #6741-ben van...
]
Ha a teljesítmény nem tényező, a megbízhatóság viszont igen, akkor én inkább választanék valami kifutó Pentium M-es modellt ennyi pénzért, hátha lehet még valahol találni akcióban. T-s IBM, vagy valami nc-s HP, esetleg Dell Latitude a sztenderd ajánlás ilyen kritériumokra. Nem elképzelhetetlen az sem, hogy némelyikre még több év garit is kaphatsz, akár használtan is.
p
-
Rick4
félisten
válasz
RickyBuckets #6735 üzenetére
a dellt most nyomja a t-mobile akkcijóban, net előfizuval meg pcmcia kártyával meg lehet venni bruttó 99900-ért, lehet, érdemes lenne megnézni, ha szükséged van mellé olyasmire...
-
Tyren
aktív tag
válasz
RickyBuckets #6646 üzenetére
A Dell kétségkívül divaosabb, és az 1501-es szériaszerintem jobb is mint a 6400-as, de a Lenovo N200 mégis robosztusabb felépítéső, és sokkal strapbíróbb. Annyi, hogy az ezüst fedlap karcolódhat, de az sem valami könnyen.
Ha nem ragaszkodsz ezek közül valamelyikhez, akkor szerintem fontoldd meg a www.laptopnfó.hu ajánlatát: IBM ThinkPad T60-as(bontatlan csomagolás), 180-ért. Abszolúte strapabíró, megbízható, tartós gép, 2010-ig garanciával. Bár nem Santa Rosa-s, de szerintem a rózi amúgy se hozott nagy ujjítást.
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Forrmell.enn
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hyundai, Kia topik
- MIUI / HyperOS topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest