Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
creed30
aktív tag
[link]
az amd-s videokari ennél az intelesnél is jobb?
köszi!
-
zee81
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Laptop vásárlása előtt állok,ezt a gépet nézetem ki: [link]
játékra nem igazán kell,a fő cél hogy 1080p- filmeket vigyek,ez a gép elég lesz hozzá? hdmi-n keresztül nézném majd a filmeket egy 94cm-es full hd-s tv-n!
most nagyon baráti áron meg tudnám kapni:125k,új,2 év gari,megéri?köszi a segítséget mindenkinek!
-
Radnix
senior tag
Üdv!
Keresek egy laptopot ami tudja a következőket:
4GB RAM, i3-as processzor, 15-16colos kijelző, és legyen rajta numerikus billenytűzet, 2-3usb, (videókártya integrált)Jó lenne még ha: a gyártó megbízható lenne, jó szervizháttérrel, nem tükröződő kijelző.
mindezt szigorúan 150ezer környékén!Előre is köszönöm!

-
-
válasz
Artika
üzenetére
En ezt ertem, de a problema az, hogy ha csak evente egyszer jatszol a Crysis-sal, akkoris kell egy eros gep, mert nem fog menni a jatek...
Megint auto peldaval jovok: Eleg egy 70 LE-s auto a mindennapokra, varosban maszkalni, de ha evente kimesz vele gyursulni, nem lesz eleg a teljesitmenye.Szoval elsonek ezt kene eldonteni, hogy milyen jatek lesz rajta.
-
válasz
Artika
üzenetére
Játékhoz erősebb vga kell, még ha másodlagos szempont is.
Itt egy gép, ami ugyancsak 17', de olyan kari van benne (HD 4570), ami köröket ver 4200-asra. Igaz, kicsit kilóg a keretből, de teljesít minden feltételt.
ASUS K70AD-TY018 - 154,5kEz belefér a keretbe éppen, de valamivel gyengébb a kártya (HD 4330), bár még mindig erősebb, mint az integráltak: MSI CX700X-013HU - 149k
-
-
đe$|re
senior tag
Az alábbi laptopok maradtak versenyben:
HP Probook 5310
HP Pavilon Dv6
HP Pavilion dv7-2240ef
HP Pavilion dv7-3036ez
HP Pavilion dv7-2220sf
Sony Vaio EB1E1E/WIHa esetleg van jobb ötletetek, szívesen elfogadom. Max. keret 200000.Ft. Főleg egyetemre használnám, emellett film-zene-net-néha játék.
-
Artika
aktív tag
Üdv
Egy kis segítséget kérek.
Laptopot szeretne vásárolni a sógor-komám kb 120-150 E Ft van rá...Mit lehetne ebből a pénzből kihozni maximálisan? Milyen boltokat ajánlatos felkeresni?
Multimédiára és internetre használná elsődlegesen, esetleg egy kis játék..
THX
-
Steve-0
őstag
Vkinek már volt a kezében egy Lenovo U350-en? Anyagminőségre lennék kiváncsi!
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Eddig csak PC téren voltam képben, ezért lenne pár gyors kérdésem:
- a laptopokban lévő intel cpu-k is tudják a turbo boost-ot?
- a TFT Active Matrix és az WXGA HD LED kijelzők között mi a különbség, melyiket érdemes venni?
- tudtok esetleg konkrétan ajánlani valamit (i5 esetleg i3, radeon hd5470, min 3GB ram, oprendszer nélkül)?Előre is köszi!
-
negyedes
addikt
válasz
Csabi88888
üzenetére
Eddig mindenki meg volt elegedve vele, en is tole tervezek venni nyaron egy t410est. itt az apros hirdetese(tudom nem szabad linkelni, bocsi)[link]. irj neki privit nyugottan.
-
g4besz
tag
válasz
8nemesis8
üzenetére
"Illetve mi az a VGA ami nem túl gyenge de nem is kell, hogy bivaly legyen"
én erre ajánlanám a Geforce g210m-et. Fele annyit fogyaszt, mint az előző széria, de jóval gyorsabb annál, directx 10.1 támogatással. Az én gépemben is egy ilyen van: Modern Warfare 2 közepesen, 1366*720-on simán fut, Source engine-es játékokhoz bőven elég.Itt van róla a hivatalos leírás: [link]
Itt pedig egy táblázat a mobil nvidia gpu-król: [link]
-
domi007
őstag
válasz
holinorby
üzenetére
Egyertelmuen Sony-ra szavaznek, meg is mondom miert: egyszeruen tapasztaltabbak, a gepeik minoseget messzirol hallhatoan zengik a huseges fekhasznalok (Samsung uj belepo).
Megeri az i3 a felaraat, mert kisebb a fogyasztasa mint a T6600-ase (ez egy jo regi Intel), de teljesitmenye joval nagyobb.
A VGA sem telejsen piskota, bar ez egy beleposzintu Radeon, megis mar az uj, 5-os szeriabolvalo azaz tamogatja a legujabb technologiakat (pl. DirectX 11),HD-film lejatszassa; nem lesz gondod, mind az i3-ba integralt GPU, mind a diszkret Radeon kepes ezek dekodolasara.
Taviranyito: hat ha kulon nincs feltuntetve, akkor nincs, de gondolom egy akarmilyen Bluetoothos (ha van bennuk BT, gondolom igen) gond nelkul hasznalhato.A HDMI atkuldi a DolbyDigital hangot.
3G: bizonyos modelleknel igen, a tobbieknel maximum bele lehet barkacsolni. A fontos dolgo, hogy a nem is veszed meg most a kartyat akkor az antennak be legyenek rakva a gepbe (3G elokeszites) mert igy kesobb csak kinyitsz egy kis ajtot, berakod a kartyat, osszepattintod az antenakkal es maris van neted, mig ha nincsenek antennak akkor neked kell bekabelezned a gepet ami maceras nagyon.
A HP es Dell meg ket megbizhato gyarto, pontos modellek alapjan tudnank mondani, ohogy egy jobb/rosszabb szeriat talaltal.
-
domi007
őstag
A ProBook szeria legalja ez a gep. Nem teljesen konzumer, hanem van benne egy csipetnyi a business-laptopoknal megszokott minosegbol is. Ugyan AMD proci van benne es a videokartya is beleposzintu, megis ezert az arert szerintem jo vetel.
Persze akksirol nem fog sokat menni, de alapveto hetkoznapi feladatokban nem lesz kulonbseg Intel processzorhoz kepest. -
holinorby
tag
Helló!
Kinéztem 2 gépet, egy új samsung 530-at:Intel Core 2 Duo T6600 2.2GHz
4GB DDR3 RAM, 500GB HDD
GeForce 310M 512MB VGAés egy sony vaio-t:
Intel Core i3-330M 2,13GHz
4GB DDR3 RAM, 320GB HDD
Radeon HD5470 512MB VGAKérdésem lenne, hogy végül is az i3-as proc és a t6600 között van-e különbség,
továbbá szerintetek elegendő-e egy ilyen gép : képszerkesztésre, corel draw, illetve hd filmeket le tudnak-e játszni, valamint van-e ezekben távirányító?(a hdmi csatlakozó hangot is átküldi?)
És még1, hogy utólag vagy gyárilag lehet-e ezekhez HSPDA/3G belső modemet kapni?Hasonló paraméterekkel néztem még Hp és Dell gépet is, nagy különbség van manapság ezen márkák között?
Köszi!
-
uyka
tag
HyY.
Szerintetek ez jo notebook megérné megvenni?
véleményeket tapasztalatokat várnék...
ebben az árban ezt láttam legkorrekttabnak.
google. nem sok mindent talál rola teszt ilyesmit nem is találtam..valami ilyesmi is érdekelne pl egy adott játéknál hogyan szuperál...
ByYe
-
8nemesis8
veterán
Ez nem olyan rossz hír.
Még utánanézek a márkának.Egyébként egy Core 2 Duo T5500as proci volt az előd, ennek egy i3mat a 330as legkisebbet gondoltam.
Mennyivel fogyasztana kevesebbet?
Illetve mi az a VGA ami nem túl gyenge de nem is kell, hogy bivaly legyen ,mert asztali 4magos gépem van elég erős VGAval csak az otthon. De azért mondjuk ne legyen túl gyenge sem.
Mondjuk Sourse vagy hasonló hardverigényű játék fusson, bár nem a játék miatt fontos ez. -
sixtin
csendes tag
válasz
SocketA
üzenetére
Szia!
Tehát grafikai tervezésre ( bírja akár a plakátméretekben való munkát Photosopban, és Flash)... Szerintem elég a 15 colos monitor, persze abból is jó minôség kellene (laptop).. bár elgondolkodtató, hogy pl. plakátot hogyan tudnék megcsinálni egy 15 colos monitoron..
Árfekvés... 150 ezer - max. 250 ezer... gondolom ennél olcsóbban nincs megbízható gép erôs grafikus kártyával, processzorral..
(eddig asztali G5-ös Macintosh-on dolgoztam.. váltanék, mert nem kompatibilis a kettô..és talán már a PC-ék is vannak olyan jók) Az MSI-t csak netezésre használtam..
-
-
revi77
csendes tag
Nem tudja valaki hogy milyen gép a packard bell konkretan a tj75 jo 420hg vagy a tj75 jn 430hg?
-
kajti86
csendes tag
180ért nem sok, ahhoz képest, hogy Sony...144-ért meg főleg 
-
Mtt
tag
Sziasztok!
Media Marktban járva láttam egy Sony VAIO EB1J8E notit. Rákeresve neten ilyen paraméterekkel bír:• Core i3-330M 2x 2.13GHz
• 4096MB (2x 2048MB)
• 320GB • DVD+/-RW DL
• Intel GMA HD (IGP) max. 1755MB shared memory
• 3x USB 2.0/FireWire/Gb LAN/WLAN 802.11bgn/Bluetooth
• HDMI
• ExpressCard/34 slot
• Memory Stick (Duo/Pro-HG Duo/MGR) Slot
• SD card slot
• Webcam (0.3 megapixels)
• multi-touch trackpad
• 15.5" WXGA LED TFT (1366x768)
• Windows 7 Home Premium
• Li-Ion battery (6 cells, 3500mAh (VGP-BPS22))
• 2.70kg
• 24 months warranty180k-ért adják, amiből az áfát cégesen le tudnám faragni, tehát marad 144k. Megérné? Milyenek a VAIO-k?
Vagy ezért a pénzért kapok jobbat? -
đe$|re
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egyetem előtt és laptop vásárlás előtt állok.
Azon gondolkodtam, hogy az itthoni asztali gépemet öcsém megkapná, magamnak pedig hurcolásra és itthonra vennék egy laptopot.
Aminek örülnék:
-minőségibb darab
-Win7
-használható videokártya (főleg film, néha lenne játék)
Igazából több latopot is megnéztem, de nem tudok dönteni. Max. 200e forintom lenne rá. És ha lehetséges, akkor innen venném: [link]
Ezeket néztem eddig: HP Probook 4515s,Dell Studio 1558, ASUS K52JR-SX101D, ASUS K52JR-SX116D, ASUS K70AD-TY048, Dell Studio 1537...Előre is köszönöm a segítséget!
-
gedikart
aktív tag
Üdv. Mennyire gáz ha a noti amit kinéztem WD - western digital hdd-vel van szerelve? Kicsit drágábban hitachival szerelik.
-
g4besz
tag
válasz
sixtin
üzenetére
Szia!
Én erősen Lenovo párti vagyok, úgyhogy onnan ajánlok neked

Lenovo g560a/g550a, otthonra szánt, olcsóbb kategóriás gépek:
[link]Vagy ha több pénzed van akkor a Thinkpad szériából egy SL, R vagy T típusú.
Én egy g550a-t használok már több, mint egy hónapja és semmi problémám sincs vele. Ami az elején gond volt az a hangos, csak két fokozatban működő hűtése, de ezt BIOS frissítéssel orvosolták, azóta nincs vele gondom.
-
sixtin
csendes tag
Sziasztok,
EX-600X MSI-m van.. lehet veszek másikat helyette, mert:Másodszorra van szervizben: ventillátor zug, USB-k lefagynak, gombok beragadnak, a CD meghajtó szétesett, a monitor lötyög, stb...

többet nem veszek MSI-t ...
Grafikai tervezésre keresnék, megbizható legyen, erôs proci és video kártya.. Flashre, Photoshop plakát méretet is birjon..stb..
Mit ajánlanátok?
-
MPowerPH
félisten
Szerintetek ez milyen minőségűnek számít? Megéri az árát? Anno a Compal elég nívós márka volt notebook téren, nekünk 7 évig bírta a strapát. Ez is ilyen tartós és minőségi? Nincs rá gari, így van benne kockázat.

-
Májsztró
addikt
Üdv !
Remélem tudtok segíteni , mert laptop témában teljesen topa vagyok
Szóval kellene egy-két alternatíva valami 180-200e körüli gépcsodára. Lánygyereknek lenne a gép , szóval nem kell egy óriási darab illetve játékokat sem kell futtatnia teljes részletességgel. Word , Excel , PP , net , film , muzsika és ilyesmi lenne a megcélzott felhasználási terület.Technikailag nem tudom ,hogy valami komolyabb fémházas megoldásra futja -e. Amúgy nagy és gyors HDD-s rendszer érdekelne. Blu-Ray nem kell , sima DVD-RW bőven jó. Memória tekintetében jó lenne több gb, hogy egyik-másik programot ne percekig töltögessen.
Meg ami fontos lenne ,hogy normális alaplapi chipset legyen benne, mert a SIS és VIA megoldásokkal már eleged nyűglődtem.
Wifi , bluetooth jöhet.Egyenlőre ennyi jutott eszembe. Remélem tudtok segíteni ! Előre is köszönet !

-
stargazer
senior tag
mindenképp ilyen konfig kellene, túl sokáig keresgéltem az igazit hogy hirtelen megváltoztassam az elképzelésem, de azért köszi.
-
brumi1024
veterán
válasz
stargazer
üzenetére
Nem mondom egyikre se hogy rossz. Mindkettő nagyon minőségi nagyon jól össze van rakva. Nem tudom mennyiért vennéd a hp-t, de ha nem lényeg annyira az, hogy erősebb videokártya és valamennyivel erősebb cpu akkor én 260k-val olcsóbban venném a linkelt lenovot (az usanotebookos árhoz viszonyítok).
-
stargazer
senior tag
nekem végülis szimpi a hp, szerettem az enyémet. megszoktam. ez miatt, valamint az hogy kívül is fém, ami nagyon szimpi, és hogy hajszállal erősebb ram/vga van benne és nem utolsó sorban olcsóbb, inkább hajszállal efelé hajlok.
a lenovo-kat abszolút nem ismerem, egyszer láttam, volt is a kezemben de nem voltam elájulva tőle. egy halom teljesen hétköznapinak látszó műanyag valami, de mondjuk biztos hogy a belső a lényeg inkább. mondjuk nem nagyon vizsgáltam meg hogy mennyire stabil, és nem tudom milyen hardver volt benne. dehát igen a lenovo azért mégiscsak lenovo. nagyobb név, biztosan nem véletlenül és fő a változatosság.
szóval faramuci helyzet bár sztem szinte mindegy hogy melyiket választanám, valszeg ugyanolyan jól járnék bármelyikkel. most jönne az hogy meg kéne személyesen ismerkedni velük s akkor talán könnyebb lenne a döntés (de lehet h nehezebb...).
-
zBass
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy notebookot max 95ezer Ft-ig? Tudom, hogy az lenne a legjobb, ha később inkább többet áldoznék rá, de ez most nem megoldás sajnos. Húgomnak lesz a gép és egésznap hajtogatja, hogy nézzek neki egyet. A gond az, hogy nagyon nem értek a notebookokhoz, ezért kérek itt segítséget.
Kicsit nézelődtem, ez volt eddig a legszimpatikusabb: [link]
Ebben ami nemtetszik, hogy 1gb memória van benne, várom a jobb javaslatokat.
Nagyrészt tanulásra (most megy egyetemre), netezésre, filmezésre, zenére fogja használni, esetleg ha nagyon unatkozik régebbi játékokra.Előre is köszi a helpet!
-
student
őstag
hol 10k? az nekem is kell

-
Gabóka
tag
Hi all!
Szerintetek érdemesebb i5 procival felszerelt gépet venni, ha i3 és i5 között kb. 10.000 Ft a különbség?
Felhasználás mondhatni átlagos: kis játék, filmek, net, képszerkesztés...
Időállóság szempontjából gondolom megéri, mert nem 1-2 évre tervezem a használatot...
-
stifi
senior tag
válasz
Osibaa
üzenetére
nehéz kérdés
100k körül én nem akarnék pl könnyű és vékony gépet, mert annyiért nem fogsz jó konfigot találni
egy kicsit többért pl a X400x-0W3HU 1!2-os méretben, core soloval egész jó, és akkor marad a vékony design meg a kis fogyasztásvagy normál notebook, pl acer extensa 5635, vagy 5630, esetleg aspire 5541, ez multimédiásabb, de ezek már nem lesznek könnyűek és hosszú üzemidejűek
döntsétek el mik a fontosabb szempontok, de ha mindent akartok, inkább tegyetek egy kicsit még félre, hosszú távon jobban megéri várni, és egy kicsit jobb gépet kapni (pl timeline acer, vagy u350 lenovo)
ezekre a célokra szinte bármi ajánlható -
Osibaa
senior tag
Oké. Ha eltekintünk az MSI-től, akkor a fenti kérdésemre tudnál esetleg ajánlani valamilyen laptopot?

-
-
stifi
senior tag
válasz
Osibaa
üzenetére
lehet, hogy erre a piacra úgy gondolják ez a jó - pedig az ulv mellé sztem semmi értelme az atinak
amúgy pont most adunk el egy ilyet, ezüst színű X600-241XHU
ránézésre vállalható gép, vékony, könnyű
de az ati kártya felesleges bele, vagy illene mellé valami nem ulv dual core... -
stargazer
senior tag
hali
sokáig keresgéltem, a dell precision-ök túl drágák, a toshiba tecra s11 nem rossz de csak i5, a fujitsu lifebook s760-nak meg túl pici a kijelzője. végül két befutó maradt:
HP EliteBook 8540p (WD921EA) és Lenovo Thinkpad T510 (NTF4NHV)
ha jól látom annyi köztük a különbség hogy az elitebook 1333-as ramokkal jön és 5100-as vga van, míg a thinkpad 1066-os ramokkal és 3100-as vga. tehát a thinkpad egy icipicit egyszerűbb.
ártól függetlenül (bár itt már nincs akkora különbség) ti melyiket választanátok minőség, tartósság szempontjábol?
-
negyedes
addikt
-
Osibaa
senior tag
Sziasztok!
Haver venne laptopot a húgának, aki most megy majd egyetemre. Amire használná: főleg office (pl. házi dolgozatok), internetezés, zene hallgatás, képek, kisebb videók nézése, ilyen csajos dolgok
. Fontos lenne a hordozhatóság, kicsi-könnyű legyen, az aksi sem utolsó szempont. Mivel csajnak lesz, ne legyen ronda sem.
12" netbooknál nagyobbat szeretne, hogy kényelmesebb legyen rajta gépelni. A keret kb. 100K pénz.
Tudnátok ajánlani valamilyen laptopot neki? -
outsiders
aktív tag
válasz
petcsike
üzenetére
nem is a t6600-al hanem a t4300al... Azt vettem anno mert kihajtja ez is a vga-t bőven, ha játékra vesz az ember gépet az i5-ös proci helyett inkább a vga-t meg a gép hűtését nézze..
Pl gta4 minden high-on megy rajta szépen folyamatosan, cod6 fullgrafikán, wowot szerintem meg kinevetné kb, azt már nem raktam rá, leszoktam róla
-
outsiders
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
ne nekem magyarázd, én csak próbáltam a kedves fórumtársat a dv7-esre terelni az acer meg az asus 17colos csodái helyett....
Tisztában vagyok az előnyeivel, egy multimédiás fenevad az a notebook
-
petcsike
tag
sziasztok!
szerintetek egy p7450es proci ati4650el karöltve mennyire bírkózik meg az ilyen 1-2 éves játékokkal?(hp dv6). gondolom kevésbé mint az i5-430 5650el(acer 5740), de azért a hp mégiscsak hp.
-
válasz
outsiders
üzenetére
A dv7-esnek nagyobb a felbontása, tehát ugyanakkora teljesítmény mellett valamivel kisebb FPS-t tud, ha a natív felbontáson játszol. Előnye viszont, hogy 2 HDD fér bele/van benne, mélynyomó van a gép alján, és halkabb/hűvösebb a nagyobb méret, azaz hatékonyabb hűtés miatt. Az sem utolsó szempont, hogy minél jobban beterít a képméret, annál élvezetesebb a játék
és minden más multimédiás alkalmazás. -
stifi
senior tag
válasz
eastsider
üzenetére
jogos, magamból indultam ki

nem mondanám, más.. a studio az a consumerek közül is egy jobb minőség (ha az inspiron a belépőszint, akkor a studio a középkategória, az xps meg a felső - a dell nyelvezete szerint) - én pl kifejezetten szép és jó gépnek tartom, jó a billentyűzet, a hang, a kijelző, a design
a vostro pedig egy csicsáktól mentes, használatnak alárendelt gép, kicsit csúnyácska, nincs jó hangja, bő fél kilóval könnyebb mint egy sima 15ös gép, de messze nem business kategória, fényes kijelzővel is jön, van amelyiknek a hátlapja is fényes, és amíg a studio erősebb vga-val is létezik, a vostrora nem igazán jellemző ez
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ASUS TUF A15 Gamer Laptop ryzen 9 8945H 4060 8gb 140watt TGP DDR5 5600mhz
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Wifi , bluetooth jöhet.