Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
bleró
tag
válasz
g4besz #44591 üzenetére
1 cm holtjáték lecsukott fedélnél??!
És ha ott marad az ujjlenyomat a noti tetején akkor az is gáz?
Te így méred a minőséget?
És ha leejted, vagy rá esik egy nehezebb tárgy akkor mit érnek a zsanérok? Pedig egy notit azért szoktak elég sokat hurcolászni az emberek, és akkor előfordulhatnak ilyenek.
Hogy milyennek érzed kívülről az csak egy szempont, hogy biztos legyél benne belülről is látnod kéne. Én már láttam T400-at belülről, nagyon masszív Rollcage ház található benne de hogy te is el tudd képzelni itt megnézheted re Nos szerintem az öszerelelés minőségéhez igenis ez is hozzá tartozik,ugyan ugy mint a nyikorgás. t400 -ra is, ha ráesik egy nehezebb tárgy,ugyan ugy gond lehet.attól függ hol éri az ütés. 3.nem kell kébzelödnöm hogy milyen a t400 belülről,bármilyen nagyképüen is gondolod,nem csak te szerelted szét,ha nem én is .Több darabot is.Igaz hogy nagyon massziv ház,és hogy jó noti.de te félreérted amiról itt szó van.arról beszélünk többen is,hogy nagyon sokaknak nem éri meg dupla áron venni egy starabiró üzleti notit,mint fele pénzért egy hardveresen sokkal erősebben felszerelt customer notit,aminek nem feltétlen következménye a rossz összeszerelés.de itt lezárom a vitát veled,mert ugylátom hogy nincs értelme,nem vagy hajlandó elfogadni a tényeket -
bleró
tag
válasz
g4besz #44484 üzenetére
pl ibm think pad t400 ban is láttam már kurva rossz összeszereléseket is" Erről légyszi tölts fel képet, mert nehezen tudom elhinni.
"inkább vesz 10 évre notit,mint fele annyiból 5 évre .ez nevetséges .könyörgöm ami most erös notinak számit,hol lessz az 8 év mulva teljesitményben?" munkatársaim 8-10 éves IBM thinkpadokat használnak, és amúgy ne feledd, hogy az XP is 2001-ben jelent meg.
"milyen játékokat szeretnénk futtatni majd.ugyan már" aki notebookon akar játszani annak eleve jobban bele kell nyúlni a pénztárcájába és nem fog asztali csúcs PC teljesítményt kapni.
RE Sajnos képeket nem tudok feltölteni.De konkrétan 4 Ibm T400 ból 3 -nál lecsukott fedélnél kb 1 cm holtjáték is van.Ez tény.Az Ibm topickban is sokan leírják,és én is személyesen is tapasztaltam akár mennyire is nehezen hihető.És a Palm reset is nyikorog.Ez is tény.Általános széria hiba a Think pad t400 nál.Ez is megtalálható a topickjában.Szóval kemény üzleti szériákban is van összeszerelési gond sajnosA játékról pedig szerintem azonos ár fekvésben inkább választanak i3 procit,ati 5470-nel ,mint mondjuk core 2,integ rált vga-val.És nem azért mert asztali csúcs teljesitményre vágynak,hanem mert egyszerűen erősebb konfig.Végül pl az acer új szériája simán ott van az inspiron szintjén összeszerelésben és hűtésben is.pl 5741g.nincs holtjáték a fedél között,nem recseg nyikorod,jó anyaghasználat, massziv zsanér,és nagyon hüvös.Egyszerüen el van találva és kész. Hidd el,vagy nézd meg pl személyesen
-
premete
veterán
válasz
g4besz #44494 üzenetére
Itt, ha nem az Acert dicséred, akkor beléd kötnek, ha valamit olcsóbban tudsz, azt mondják, hogy lopott, a hozzáértők már rég leléptek emiatt a topikból, a topikcímet át is lehetne írni "Melyik Acert vegyem?"-re. Nem is értem, hogy azok a piacvezető világcégek, akiknél dolgoztam az Egyesült Királyságban, és Németországban, miért a Dellt, a HP-t, és az IBM-et preferálták, talán nem jöttek ide meghallgatni a tutit?
-
törölt tag
válasz
g4besz #44492 üzenetére
és azt a sok nagy rengeteg tapasztalatot esetleg nem akarnád megosztani velünk?
pl. milyen jellemző hibákka szokták odavinni, mi az ami gyakori jelenség, esetleg a hűtés elhelyezésével, a belső kialakításával kapcsolatosan mi a véleményed?
esetleg ezt levetítve hány éves, milyen típusú acer notikra...
a böfögésről meg, olvasgass bele a thinkpad topikba... nem kettő elégedetlen t400 tulaj járt már ott. én is ismerek olyan r61-et aminek az illesztései, összeszerelése kb. egy 100k-s msi szintjén van... h arról a gusztustalan nyomáspont nélküli bil-ről ne is beszéljek... mintha langymeleg takonyba nyúlnék... -
stifi
senior tag
válasz
g4besz #44484 üzenetére
nehezen tudod elhinni a thinkpadról, amit írtak, de az acerhez Te is csak annyit írsz, hogy cáfolnád - és mivel cáfolod akkor?
az alapvető netezős szövegszerkesztős levelezős feladatokra egy 8-10 éves gép is bőven megfelelő - azért szeretjük a thinkpadokat, mert fizikailag nehezen elnyűhető darabok, bírják a strapát, de egy mai átlagos konfigurációhoz hasonlítva ezek sehol sincsenek se teljesítményben, se energiagazdálkodásban, és semmi másban, ami az elmúlt 8 évben ugrásszerűen fejlődött, elvégre lement jópár generáció processzor, meg operációs rendszer
-
8nemesis8
veterán
válasz
g4besz #44075 üzenetére
Szerintem nem is fog a Acer változni!
Hogy miért?
Gondoljunk bele mennyi gépet ontanak ki magukból, nagyon sűrűn jelnik meg új ,új hardverrel. Folyamatosan cserélődnek az alkatrészek és egy akár 2-3éves gépnél is akár felléphet az alkatrészhiány mivel gyorsan kiszórják őket eladják, majd jött az új termékskála.Mondjuk Lenovo eléggé más kategória persze itt is a thinkpadekről beszélünk főként, jóval kevesebbet dobnak piacra és ellátottságuk is tovább megmarad. Szerintem ez lehet egy ok.
Mindazonáltal meg lehet nézni Acer gépet mondjuk veszünk 150ért, ugyanazzal a hardverrel a Lenovo már többszörösébe kerülhet simán, nem véletlen hozzátenném.
-
válasz
g4besz #44075 üzenetére
En erre mindig azt szoktam mondani, hogy az Acer-ek jo kis jatekos gepek. 1 ev gar miatt ar/ertek aranyban jobbak, mint pl Asusok, de nyilvanvalo, hogy az Acer gepek nem az orokkevalosagnak lettek tervezve.
Ahogy mondtam: jatekos gep - 2-3 evig hasznalod, aztan veszel helyette masikat, mert addigra elavult lesz.
Nyilvan egy Lenovo sokkal jobb gep, 10 eveket is lazan kibirnak, de jatszani nem ezen kell.Az uj gepeknel altalaban mar lehet memoriat es winyot cserelni.
-
ro_bert17
őstag
válasz
g4besz #44071 üzenetére
""A szerviz mindig zsakbamacska." ezt hogy érted?"
Ezt lehet úgy érti, hogy mi pl. most küldtünk ki egy fuji (ez még siemens is) laptopot a serco-hoz egyértelmű hibával. Erre visszajeleztek, hogy náluk nem jelentkezik a hiba.
Szóval néha tényleg zsákbamacska egy szerviz. -
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Update 05.23 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest