Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
eastsider #44196 üzenetére
illetve itt még van dv6-os, de csak 1 év garival, ami elég karcsú[link]
SocketA: semmi különös, tudom, hogy eltérőek. erős CPU, sok ram (4gb) kell (photoshop,lightroom) illetve hurcolászva lesz táskában, bár nem tudom mennyit, de azért legyen jó minőségű. inkább adok lejjebb a hardverből, de legyen minőségi. majd film (bár ez inkább külső monitoron), programozás,office, net...
jobban örülnék, ha nem lenne fényes
bár tudom, ettől az ártól nem kell csodát várni. szeretném a maximumot kihozni -
stifi
senior tag
válasz
eastsider #43700 üzenetére
jogos, magamból indultam ki
nem mondanám, más.. a studio az a consumerek közül is egy jobb minőség (ha az inspiron a belépőszint, akkor a studio a középkategória, az xps meg a felső - a dell nyelvezete szerint) - én pl kifejezetten szép és jó gépnek tartom, jó a billentyűzet, a hang, a kijelző, a design
a vostro pedig egy csicsáktól mentes, használatnak alárendelt gép, kicsit csúnyácska, nincs jó hangja, bő fél kilóval könnyebb mint egy sima 15ös gép, de messze nem business kategória, fényes kijelzővel is jön, van amelyiknek a hátlapja is fényes, és amíg a studio erősebb vga-val is létezik, a vostrora nem igazán jellemző ez
-
stifi
senior tag
válasz
eastsider #43691 üzenetére
az egyik multimédiás, a másik kisvállalatoknak szánt félig üzleti, félig otthoni gép
a studio jól néz ki, jó a hangja, a vostro meg egy kicsit könnyebb, és igénytelenebb (mármint a külső behatásokra)elmész egy szaküzletbe, ráveted a szemed sugarát mind a két gépre, és ott azonnal el tudod dönteni, melyik tetszik jobban, tudásban meg hasonlóak
az iponban ilyen lehetőség nincs
-
válasz
eastsider #43065 üzenetére
Legjobb tudomasom szerint mar csak a fenyes kijelzovel szerelt 1015-os Vostrok jonnek be az orszagba.
De ha sietsz, akkor lehet meg valahol polcon van kimaradva par matt kijelzos.
Mattot akkor ajanlom, hogy olyan helyen hasznalod a gepet, ahol barmi zavaro lehet a hatterben (pl mozgo dolgok, fenyforrasok). Otthoni vagy megfelelo irodai kornyezetbe szebb a fenyes kijelzo. -
Chaser
legenda
válasz
eastsider #43070 üzenetére
A matt az matt, én is akartam venni, de az 1 hangszóró kiverte nálam a biztit'
Ha nem tudtad használni a padot az valszeg driver gond. Én pl nem olyan drivert használok hozzá ami hivatalosan van, azzal nem volt optitouch, feltettem egy másik típusét azzal van minden
szerk: amol : Mióta?
szerk2: Dell touchpad progit rakja fel a driver és nálam mindent tud, bár ez jelezve nincs - kirajzolva a padra- fizikailag a gépen, csak az oldalsó és függőleges görgetés van.. De ahogy a progi mutatja, működik nálam is.
-
Chaser
legenda
válasz
eastsider #43067 üzenetére
A jelentését értem, azt nem ez mit takar funkcióban
Optitouch pl van nálam is, a pad jobb oldala, bár ez nincs feltüntetve a gépen és hivatalosan nem is tudja. Van matt meg fényes kijelzővel is, alapból matt volt, aztán kezdtek szállingózni a csillik is, meg kell kérdezni iponban milyen van.
-
Chaser
legenda
válasz
eastsider #43065 üzenetére
Multitouch alatt mit értesz? Az új széria biztos aluvázas, a régit nem tudom, viszont mattban biztos lehet kapni. Ennyiért ez elég jó gép, inspiron 1564 se sokkal drágább i3 procival, de az csilli-villi meg lehúzták a kijelzőt és sokan a ventivezérlést is, 1ébként kialakításban studio és masszívnak néz ki az is.
-
eastsider
nagyúr
válasz
eastsider #43057 üzenetére
+lenovo g555
ez is oprendszer nélkül érdekelne..
milyenek ezek a lenovok? illetve ezek az AMD processzorok? -
Chaser
legenda
válasz
eastsider #41949 üzenetére
Asusokat nem ismerem, nálam az eddig kétes szerviztapasztalatok miatt nem játszanak, persze ettől függetlenül lehetnek jó gépek, ntomka nagyon dícséri az övét
snow.man: Sztem nem nagyon lehet külföldről ide rendelni gépet, dellnél pl biztos nem
még ha külföldi címre rendeled de számlaellőnérzéskor látják hogy mgyar akkor is stornozzák. Ha van ausztriai ismerősöd oda már szállítanak.
technoboy19: Én nem akarok venni, de aki akar az startolhat
sztem pár hét és eltűnik, fu-sinál sincs már.
RoyalFlush: ilyen kitételeknek megfelelő gépet már 120k körül is lehet venni, de ha ennyi a keret és el is akarja költeni, én megvárnám a dell vostro 3500-öt, képek alapján igazán ütős, belsejével se lehet nagy gond, min i3-as cpu csücsül benne. Még nem jelent meg, de pár hét, alapmodelleket 200k-n belül meg lehet majd kapni ha jül saccolom. 3 év gari, jó eséllyel helyszíni, alu ház, matt kijelző, jó felszereltség, 5 évre lehet bővíteni a gart. Ha nem sürgős és a teljes összeg rá van szánva én várnék kicsit.
szerk: adm: kinti fórumokat olvasva a dell gariját nem dícsérik annyira, meglepő de nálunk klasszisokkal jobb ebből a szempontból a dell hozzáállása
-
Chaser
legenda
válasz
eastsider #41930 üzenetére
Iponban eléggé lehúzták, más meg még nem írt róla, 1ébként ott 157k. 3 év helyszíni garis, amit viszont egyik vetélytárs se tud überelni, főleg hogy a legtöbbnél nincs is helyszíni gari.
ntomka: Legújabb cpuz? Rmclocknak win7 alatt kell egy kis segítség, de ne fáradj vele. Attól hogy 2 dimm-et láttál még bill alatt lehet másik 2
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest