Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
eastsider #44196 üzenetére
illetve itt még van dv6-os, de csak 1 év garival, ami elég karcsú[link]
SocketA: semmi különös, tudom, hogy eltérőek. erős CPU, sok ram (4gb) kell (photoshop,lightroom) illetve hurcolászva lesz táskában, bár nem tudom mennyit, de azért legyen jó minőségű. inkább adok lejjebb a hardverből, de legyen minőségi. majd film (bár ez inkább külső monitoron), programozás,office, net...
jobban örülnék, ha nem lenne fényes
bár tudom, ettől az ártól nem kell csodát várni. szeretném a maximumot kihozni -
eastsider
nagyúr
hello!
na mostmár tényleg
notebookot keresek 180k-ig
eddig a dell vostro 1015-öt meg a studio 1537-et nézegettem
most viszont találtam ezt: [link] vélemény?minőségben hol van az említettekhez képest?
a renewhez mennyire gáz a garancia (látom 1+1 év, ami 1-el kevesebb, mint a DELL-nél)illetve itt a sokak által emlegetett dv-6-os erről mi a vélemény? minőség? ez az amd cpu? (jobb lenne win7 nélkül.. van itthon jogtiszta)
-
aut119
csendes tag
sziasztok, segítséget szeretnék kérni notebook vásárlásához.
szempontok, paraméterek:
alapvetően dolgozni kell (Word, excel, visio, sok weboldal nyitva)
legyen jó a billentyűzet,
a gép strapabíró, megbízható legyen
filmnézés is fontos + DVD írás
játék nem fontos
4 órás üzemidő normál használat mellett
kártyaolvasó
wifi
min. 320 GB
erős processzor (i3? i5? nem tudom)
Windows 7
150-180e Ftsegítségeteket köszönöm!
-
válasz
#40835072 #44164 üzenetére
Nem a szemelyeskedes miatt kaptam bant!
Ez egy forum, miert kene 5 percenkent szerkesztgetni? Szetnezek a kerdesek kozott, ha van valami, amire tudom a valaszt, akkor valaszolok. A szerkesztes funkcio arra van, hogy meg tudj hozzairni, vagy torolni valamit...Es hogy oruljel, most nem ket hosszaszolast irok:
13 colos jatekra valo gepnek hasznalt macbookot ajanlasz. Engedd meg, hogy gratulaljak! -
nono0327
csendes tag
Sziasztok! Szeretném kérni a segítségeteket. Erősen gondolkodom, hogy bluray lejátszó, vagy notebook. Olyan gépet keresnék, ami gond nélkül tud full HD filmet játszani TV-re kötve hdmi kábelen keresztül. Ezen kívül teljesen normál használatra lenne, játékok futása nem lényeges. Köszi szépen előre is az ötleteket.
-
Tomocso
tag
Sziasztok!!!
Notebook-ot szeretnék venni 140-és 150 között van rá pénzem!!
Melyiket ajánlanátok ebben az árkategóriában, nem használnám játékra arra van asztali gép!! A lényeg hogy évekig használható legyen netezésre, filmnézésre (ha lehet HD-t is lejátszon), különbözö alap programokra!
Eddig ezt néztem ki: PACKARD BELL EasyNote TJ75-F2475-GN-310HG
Van szerintetek ennél jobb vétel????
Sürgős lenne, hálás lennék ha segítenétek!!!
köszi -
Tybee000
aktív tag
cső!
melyik számít ütősebb vasnak?:
Intel Core i3-330M 2.13Ghz + hd5650 + 4GB ddr3 (1066mhz)
vagy
intel Core2-Duo 2.8GHz 6MB L2 cache/ 1066MHz FSB + hd4650 1GB VRAM + 4GB ddr2 (800mhz)konkrétan:
acer 5740g
hp dv6 1247etvagyis a kérdés nyer-e egy lassabb i3 arhitektúra + dx11+ddr3 az izom c2d + dx10.1+ddr2 ellen.
Szerintem ebben az összehasonlításban nem mert a hpra 2 év gari van és több extra szolgáltatást tud nyújtani, de renew programos így úgymond újracsomagolva van árulva és angol a billentyűzete.
Vélemények?
-
Gergő.
csendes tag
Az egyik Toshiba gépről ezt írják egy tesztben, hogy: ".A kijelző fényerő tartománya egész tág, viszont a háttérvilágítása LED-es létére szörnyű."
Ez mit takart pontosan hogy LED-es létére szörnyű? -
dudi6
senior tag
Esetleg ez még milyen gép lehet? [link] Szerintetek ez az Acer vagy az előző Hp?
-
polesz03
csendes tag
-
Dan-szan
senior tag
Pedagógus ismerősöm laptopot szeretne venni innen:[link] és a keret 100-120 EFt.Mint írtam pedagógus tehát csak szövegszerkesztés,feladatok kidolgozása,netezés meg ilyen nem nagy erőt igénylő dolgok amire használva lenne. Szerintem a csajos külső neki lehet fontosabb mint az igazán izgalmas belső,tehát ez is szempont
.Tehát melyeket ajánlanátok?
-
dudi6
senior tag
Szerintetek ez megér 200.000-t? HP Pavilion DV6-2110ea
[link] -
polesz03
csendes tag
válasz
#40835072 #44178 üzenetére
Szerintetek melyik lenne ideálisabb választás minőség és teljesítmény szerint?
Acer Extensa 5635G-652G32MN
Gyártó Acer
Processzor Intel Core 2 Duo T6570 (2.1 GHz , 2 MB cache , 800 MHz FSB)
Chipkészlet Mobile Intel® GL40 Express
Kijelző 15,6 " (1366x768 pixel)
Memória 2048 MB DDR III 1066 MHz
Szabad memória hely Igen
Merevlemez 320 GB 5400 rpm SATA
Optikai meghajtó DVD+-RW DL
Operációs rendszer Linux
Hangkártya HD Audio
Mikrofon Igen
Videokártya NVIDIA® GeForce® G105M 512MB
Webkamera Igen
Wi-Fi 802.11 n, 802.11 b, 802.11 g
Bluetooth Nem
3G Nem
Csatlakozó D-Sub, USB, 3,5 Jack
Memóriakártya olvasó MS, MMC, SD, XD, SDHC
Lan 10/100/1000 Mb/s
USB 3 db
USB 3.0 0 db
Akkumulátor 6 cellás
Méret 370 x 243,5 x 24,4-34,95 mm
Súly 2,5 kg
Garancia 1 év
Tartozék Driver lemez, Hálózati töltőHP Presario CQ61-210SH VE712EA
Gyártó HP
Processzor Intel Pentium Dual Core T4200 (2 GHz , 1 MB cache , 800 MHz FSB)
Chipkészlet Intel® GM45
Kijelző 15,6 " (1366x768 pixel)
Memória 4096 MB DDR II 800 MHz
Szabad memória hely Nem
Merevlemez 250 GB 5400 rpm SATA
Optikai meghajtó DVD+-RW DL
Operációs rendszer Windows Vista Home Basic
Hangkártya HD Audio
Mikrofon Igen
Videokártya NVIDIA GeForce G 103M 512MB
Webkamera Igen
Wi-Fi 802.11 b, 802.11 g
Bluetooth Nem
3G Nem
Csatlakozó D-Sub, E-SATA, HDMI, USB, 3,5 Jack
Memóriakártya olvasó MS, MMC, SD, XD
Lan 10/100 Mb/s
USB 3 db
USB 3.0 0 db
Akkumulátor 6 cellás
Méret 378 x 252 x 35,1-43,67 mm
Súly 2.68 kg
Garancia 1 év
Tartozék Driver lemez, Hálózati töltőSegítségeteket előre is köszönöm!
-
Meja
csendes tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni laptop vásárláshoz ezt a laptopot szeretném megvásárolni --> HP Pavilion dv6-2010eh VM990EA
http://www.hpshop.hu/?sku=VM990EA#
Viszont nem nagyon értek a laptopokhoz, vagy egyáltalán a számítógépekhez, hogy jó-e meg ér-e 190ezret stb...
Aki esetleg rendelkezik már ilyen laptoppal különösen érdekelne a tapasztalata véleménye.
Előre is köszönöm. -
Fleed
aktív tag
Hello!
Vissza olvastam pár oldalt, de nem találtam az igényeimet kielégítő laptopot.
13-14" -os kijelzőjű notebook kéne, 130e Ft környékén. HD-t bírja tv re kikötve is, meg játszanék is néha rajta ( amit ebből az árból kilehet hozni), de fontos a hordozhatóság ( ezért sem akarok 15" osat már) és 2-3 óránál többet bírjon az akku ha lehetséges. Minél többet mondtok annál jobb.Köszönöm előre is!
-
törölt tag
válasz
ro_bert17 #44173 üzenetére
mondjuk azért elég sok hp elkel még jó hogy sok meghibásodik! nekem volt hp is meg dell is ( dell 3 évig) mindkettő nagyon jó volt de volt fujitsum is az meg fél év alatt elromlott! (Lenovo! felsőkategóriás laptopjai között azért akadnak igen jók is...)
nem ibm re hanem lenovora gondoltam! azért egy w701 est elfogadnék szivesen
-
ro_bert17
őstag
válasz
#40835072 #44161 üzenetére
Ha már mindenféleképp ragaszkodsz márka szerinti rangsorolásban, én a helyedben nem vennék erre mérget hogy a HP, meg a Dell a legmegbízhatóbbak: pl.
Az IBM gépeket meg eleve kizárnám ebből a véleményből, mert azok valószínűleg már vannak annyira öregek, hogy ne legyenek túl megbízhatóak.
-
Sziasztok,
Kellene egy bika gép grafikai munkára, filmet nézni és néha játékra.
Ezt néztem ki: VPCF11Z1E/BIMilyen más gép jöhetne még szóba, aminek full HD-s a kijelzője és nem nagyobb 16 colosnál és 16/9 képarányú?
Csak minőségi gépben gondolkodom, 2-3 évig minden nap reggeltől estig biztosan használom majd. Az akkuidő nem számít...
Leglényegesebb a minőségi kijelző, amit egész nap nézegetek majd. Amit néztem, annak nagyon szépek a színei, de mást nem láttam, így nem tudom, hogy pl. a Dell, HP, Asus, vagy Toshiba gépeknek milyen a kijelzőjük.
A Sony ára 450e Ft, de ezt kicsit sokallom érte, mert a nagy proci nem kellene, valamint Blu-Ray lemezt sem akarok írni, viszont sajna csak ebben van ilyen klassz kijelző.
Mivel nem kis befektetés és a kijelzőt nem tudom csekkolni, kissé tanácstalan vagyok.Van valakinek hasznos tanácsa?
Köszi! -
Gergő.
csendes tag
Én úgy hallom sok helyről hogy a Toshiba a legmegbízhatóbb.
-
student
őstag
2 között vacilálok:
Toshiba Satellite L500-1XR nincs OS
Melyik érné meg jobban? én a toshiba felé huzok mer sokan fikázzák acert bár akit én ismerek már vagy 5éve megy hibátlanul a gépe.
de ott van az oldalon a toshibárol video is hát elégszínű dizájnu
-
Gergő.
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állok, de kicsit bizonytalan vagyok. Mindenképpen Toshiba gépet szeretnék venni Core i3-as (esetleg jobb) processzorral és ATI vagy Nvidia (tehát nem integrált Intel) videokártyával, 150 ezer - 200 ezer Ft környékén.
A Toshiba Satellite L505-13D-vel van valakinek tapasztalata? Olvastam egy-két tesztet és ott azt írják, hogy nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat és szinte lehetetlen tisztán tartani, és gépelni is rossz rajta, mert az egész fényes bevonatot kapott.A másik lehetséges a Toshiba Satellite L500-1XR.
Nekem az L505-13D kinézetre jobban tetszik, de emiatt amit említettem nem mertem még végleg emellett dönteni.
Ti melyiket ajánlanátok? Vagy esetleg ha van ezeken a gépeken kívül jobb ötletetek azokat is szívesen fogadom.
Előre is köszi a segítséget.
-
Kosak
csendes tag
Sziasztok,
Kérlek segítsetek választani. Ismerősöm szeretne most választani és nehany jelölt van is. Ime:
HP ProBook 4510s (VC314EA LX)
Toshiba Satellite L500-1R2 NoOS.
HP Compaq Presario CQ61-310EH VJ547EA+T
Dell Vostro 1015 T65/320
Toshiba Satellite L450-16K W7Elvárás nem magas, egyszerű és 140 alatt. 15" korul kisebb ne igazan. hasznalni csak mindennapos dolgok (office stb...) szorakozas terén filmnézés és hasonlo.
Köszönöm előre is a segítségeteket, és ry hogy nem ovlastam vissza a topicot sajnos idő szűkében vagyok.
Üdv
-
adm
őstag
válasz
negyedes #44151 üzenetére
"Ha ledes akkor minden pixel hata mogott van egy led ami megvilagitja"
ez csak az rgb led kijelzőknél van így.
led háttérvilágításnál fénycső(vek) helyett led sor(ok) világít(anak).már asztali méretben is akár 3-4x árkülönbség is lehet a hasonló tudású kijelzőkhöz képest, egy 100-150k-s notiban elképzelhetetlen, hogy rgb ledes kijelzőt tegyenek. valószínűleg még a 1-1,5 milliós hp 8740w - szintén dreamcolor fantázia nevű - kijelzője sem lesz rgb ledes.
-
negyedes
addikt
válasz
creed30 #44150 üzenetére
Ez a kijelzo megvilagitasara vonatkozik. Ha ledes akkor minden pixel hata mogott van egy led ami megvilagitja, ha ccfl akkor a kepernyo oldalnal vannak ezek a fenycsovek amik megvilagitja a kepernyot. A ledes kepernyo sokkal erosebb megvilagitasu, szebb szinekkel. roviden tomoren, ha valami nem jo akkor javitsatok ki.
-
creed30
aktív tag
sziasztok!
olvasom ezt a led-es háttérvilágítást.......
összefoglalná valaki mitől jobb a notebook képernyője,ha rendelkezik ezzel?
és honnan tudom egy notebookról hogy rendelkezik e led-es háttérvilágítással?
köszi! -
válasz
Bagira01 #44143 üzenetére
Ahogy masok is irtak: alt. 2 slot van benne, meg kell nezni, hogy helyezkedik el a gepben a memoria, mert ezzel kell gazdalkodni. Gepek 99 szazalekeban lehet cserelni a memoriat, valamelyiket akar Te is, vmelyiket csak szervizben.
Ezt ugy tudon eldonteni, hogy megnezed a hatuljat, ha siman le lehet csavarni egy fedlapot, ami alatt a memoria jelzes van, akkor cserelheto. Ha pl egesz hatlapot le kell venni, akkor csak szerviz bovitheti a memoriat.
De ha nagyon nem vagy biztos benne, akkor hivd fel a marka szervizet, es elmondjak, hogy melyik reszt cserelheted le.
(Dellnel pl olyan is van, hogy telefonon segitenek szetszedni a gepet, es ha eltorsz valamit az O iranyitasuk alatt, akkor kuldenek potalaktreszt) -
-
g4besz
tag
válasz
SocketA #44100 üzenetére
Egy utolsó megjegyzés
:Az én Lenovo-m nem 600-700k-ba került, mégis lehet rajta játszani. Igaz nem fullon, de azért például egy Modern Warfare 2 közepesen 1366x768-be simán fut 30+ fps-el.
Autós példa: amiről te beszélsz az egy tank, ami annyiból más, mint egy autó, hogy a szomszédok nem mernek pofázni érte. -
MaSzKa
senior tag
válasz
MaSzKa #44141 üzenetére
Inteles változatában meg ilyen panel van:
Ez is CCFL-esMonitor Properties:
Monitor Name AU Optronics B156XW01 V0
Monitor ID AUO10EC
Manufacturer B156XW01 V0
Monitor Type 15.6" LCD (WXGA)
Manufacture Date Week 1 / 2008
Serial Number None
Max. Visible Display Size 34 cm x 19 cm (15.3")
Picture Aspect Ratio 16:9
Horizontal Frequency 30 - 83 kHz
Vertical Frequency 56 - 75 Hz
Maximum Resolution 1366 x 768
Gamma 2.20
DPMS Mode Support None -
MaSzKa
senior tag
válasz
SocketA #44053 üzenetére
Nekem már van egy ilyen gépem és sajnos LED helyett CCFL a háttérvilágítás
Költséghatékony hordozható számítógéppel jelentkezik a HP
Akárhol nézed ez panel mindenhol CCFL-es:
Képernyő tulajdonságai:
Képernyő neve Chi Mei N156B3-L02
Képernyő azonosítója CMO1558
Gyártó N156B3-L02
Modell CMO
Képernyő típusa 15.6" LCD (WXGA)
Gyártás ideje 40. hét / 2007
Sorozatszám Nincs
Maximális látható kijelző méret 35 cm x 19 cm (15.7")
Képarány 17:9
Maximális felbontás 1366 x 768
Gamma 2.20
DPMS mód támogatás Nincs -
A g560A nehez lesz, ahogy az L505 is
Az U350 asszem 1.6 kilo, mivel nincs benne dvd, de ULV procivan, integralt videoval nem a legjobb Photoshop munkatars lesz.En amit tudnek ajanlani:
ASUS K40IE-VX043D T4400 meg egy 512es Radeon 14 colos kivitelben es csak 160 rugo korul van13 colban pedig:
ASUS UL30VT-QX017V vagy LENOVO ThinkPad Edge NUD33HVAcer 4810-est is nagyon szeretem, de azt csak akkor ajanlanam, ha hosszu uzemido kellene.
-
copperhead
aktív tag
Milyen méretű, felbontású kijelzőn olvashatók legjobban a betűk? Egész nap ezt kell néznem, valami szemkímélő modell kellene 150-200k árban.
-
Dell-ben jol valaszottal, de azert meg a 1558-asokat is idetennem, esetleg 1555-os Studio, de azokban "csak" 8700-es proci van. De sztem is az i procikban tobb lehetoseg van, erdemesebb inkabb azokat venni mostmar.
Lenovobol a ThinkPad T410 fer bele ebbe a koltsegvetesbe, de ez ugye csak 14 col, meg 2 giga memoria (bar nem sok bele meg venni 1-et). En nagyon szeretem oket, de inkabb akkor a Dell. Vagy esetleg R500-as szinten a 8700-essel szerelve.Ahogy latom, nem izomgep kell, de ha megis, akkor teljesitmenyre a legjobb:
Toshiba Satellite A500-1E5
i5, 6 giga ddr3, gt 330m vagy 5165-ossel a Toshiba L505-139HP-bol Renewbol kaphatsz Dv7-est akar i7-es procival is, a magyar lokalizasiosok ara meg 300e felett van.
Magyarbol esetleg a 4520-as.Vegezetul pedig a legnagyobb rivalis a Hp Elitebook, de ezeket is csak Renewba fogod tudni megvenni, abbol meg most nagyon ki van fogyva az orszag.
-
Davcy
tag
válasz
SocketA #44133 üzenetére
Nagyrészt mindíg hálózatról használnám, a kijelzővel meg egy kicsit bajban vagyok, mert ha azt mondom, hogy 15" körüli, akkor nagy valószínűséggel elég nehéz lesz a gép, és főként bkv-n utazom. Egy 13" kijelzőt bambulni, viszont nem nagy móka egész nap. Ha van valmi 14-15 körül ami könnyű, akkor az lenne a befutó.
eddig idáid jutottam:
Lenovo IdeaPad G560A
Lenovo ideaPad U350
Toshiba Satellite L505-13D (ez már egy kicsit nehézkesenk tünt...)
Köszi... -
Davcy
tag
Sziasztok,
notebookot keresnék 200e-ig.
Minden nap cipelnem kéne, de egész nap dolgoznom is kellene rajta, villamoson azonban nem használnám. A megszkott irodai alkalmazások mellett Adobe cucconak kéne rajta szépen elmenniük (InDesign, Photoshop, Illustrator). A design nagyrészt mindegy, csak ne legyen rózsaszín, vagy lila, stb. Eddig úgy gondoltam Toshiba, Dell és Lenovo a befutó, de nyitott vagyok minden márkára...
Előre is köszöm a segítségeteket! -
norot
csendes tag
Sziasztok,
milyen laptopot vegyek?
- felhasználási cél: munka (Netbeans, Visual Studio, virtualizáció), netezés, játékban max a quake3.
- gyártó: gagyi nem kell, Dell, Lenovo, vagy egyéb megbízható jöhet szóba.
- ár: bruttó 250e körül, max 300e
- méret: elsősorban 15", esetleg 14".
- lehetőleg i3/i5 proci, vagy core2duo. Nem tudom, jobb-e annyival az újabb generációs, de gondolom később jobban lehet bővíteni.
- legyen benne minimum 3 giga ram.
- külön videókártya nem kell.
- így látatlanban (sosem volt még laptopom) a matt kijelzős kellene, de ahogy látom a többség fényes, biztos nem véletlenül. Ezen ne múljon.Amiket eddig néztem:
- Dell Vostro 3500: tesztek szerint nagyon melegszik
- Dell Inspiron 1564: zajos a ventillátora (?)
HP-ban milyen, a fentiekhez hasonló gépeket ajánlotok? -
válasz
Bagira01 #44125 üzenetére
Igen, ezt mondtam
Akksi kb. 2-2.5 orat bir ki, termeszetesen felhaszanalastol fugg: fenyero, hangero, proci terheltseg, dvd-meghajto, stb stb. Jatek kozben ez lemehet masfel orara is.
Minek alulfeszelni? Egyszeru energiatakarekos semara tenniEgy jo beallitas neha tobbet er.
Memoriat lehet benne boviteni.
Mas alternativa: Ahogy mondtam, ha 512es videokarival kell, akkor HP Renew-ban lehet meg esetleg. (vagy talan Fuji, de azt MSI-hez hasonloan nem ajanlom) -
válasz
attika89 #44126 üzenetére
15 colos meretben a nagy gyartok markai kozul legjobb tudomasom szerint nincs feher. Max. a toshibat L500-asokkal probald megbaratkoztatni, az alt. vagy nagyon bejon a noknek, vagy nagyon nem (nekem amugy nem tetszik). Feherben sajnos nem lesz semmi.
Viszont amit noknek nagyon szoktam ajanlani, es lehet kapni ebben az arfekvesben:
Dell 1545: kaphato feher fekete rozsaszin lila piros kek zold szinben
Dell Vostro 1015 piros es fekete
Samsung R528: szep piros fedlapja van, vilagito "csikkal", szerintem a noknek tetszik, Majus 20-ig ajandek telefon jar melle (E250)Netbookban csak az Asus 1004dn-ben van dvd, de mar kifutott termek, es amugy sem ajanlom, nagyon draga (januarban meg 130 korul volt az ara). Olcsobb egy kulso meghajtot venni melle...
-
-
attika89
senior tag
Üdv!
Testvéremnek (lány) keresnék notit nagyon max 150e Ft-ért.
A "követelmények":
- első és legfontosabb, hogy fehér legyen (nem is értem miért, de még csak a szines sem jó neki, csak a fehér...)
- Természetesen ne legyen túl nagy szóval szerintem 15,4"/15,6" fölé ne nagyon menjünk...
- Lemezmeghajtó mindenképp kellTulajdonképp általános használatra kell, úgy mint: net, skype, office, msn, film, zene
Előre is köszi
-
-
Batu
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, aki ért hozzá kérem válaszoljon. Van egy 6400-as dell inspiron laptopom.
Cserélném a T5600 -as 1,83GHz-es prociját jobbra. A kérdés lehet e és ha igen milyenre, azaz meddig lehet elmenni?Köszi
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Eljött az ideje, hogy vegyek magamnak egy notebook-ot. Iskolába kéne, főleg netezéshez, pdf nézegetéshez, némi tervezéshez. Max 120k-m lenne rá. Én ezt néztem ki. Mi a vélemény róla? -
Neoteric
addikt
Hali mindenkinek
Általános célra (internet, email, msn, office, dvdzés, stb.) megfelelő szerintetek ez a notebook?
Mindenképpen minőségibb modell ill márka lenne a befutó, ezért gondolkodtam ebben.
Illetve fontos lenne, hogy legyen hozzá Windows, legjobb lenne a win7. Namost ehhez adnak ugyan, de nem 7-et hanem Vistát, ami tudomásom szerint nem a legjobb választás notikba, mert kicsit magasabb az erőforrásigényük mint XPnek vagy 7-nek. De úgy hallottam lehet frissíteni eredeti Vistát 7-re díjmentesen, ez igaz?
Utolsó kérdésem pedig, hogy ha Win7 kerülne rá, akkor elég lesz-e neki aza 2giga ram, ha be van nyomva minden aero téma meg csilivili cucc a gépen, szal nem fog-e érezhetően lassabban menni mint 4gigával?Ha esetleg van másik modell (elsősorban Dell), amit ajánlotok e helyett és árban közel ott van, de mégis többet tud valamivel akkor mondjátok azt is nyugodtan.
Köszi mindenkinek előre is
-
Reszi
tag
válasz
szegedijan #44108 üzenetére
-
szegedijan
csendes tag
van két notebook....egyikben core i5 430m
másikban core i3 330m
mindkettőben az L2 gyorsítótár 512kb az L3 pedig 3MB....melyik a jobb? -
válasz
silverlightx #44106 üzenetére
Akkor kezdenem a mai nap sokat emlitett Acer 5740-el
190 korul mar kaphato.
-
válasz
silverlightx #44103 üzenetére
Hasznaltan hogy mondjuk gepet? Minden annyiba kerul, amennyiert adjak. Ha valaki odaadja Neked a hasznalt alienware-et 150ert, akkor javasolhatnank azt is. Erted a problemat ?!
-
silverlightx
tag
150.000Ft körül milyen notit tudnák venni ami játékra is elmegy??? használtan természetesen!!
-
outsiders
aktív tag
-
alonsofan
tag
válasz
SocketA #44099 üzenetére
Akkor inkább 15 colosat, főiskolára lenne, azért gondolkoztam kisebbe,mert azt könnyebb lenne táskába elrakni cipelni. Bár nem tudom, ahogy nézegettem a 14 colosak még drágábbak is.
Szal akkor inkább 15 colosat, ha teljesítményre megyek, márpedig az kell, mivel modellezni kell, megilyesmiket, meg akkor 1 kis játék.Most ezt néztem ki: http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=11905&op=details&mode=laptop_uj
Vagy ennél jobb van és olcsóbb?
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest