Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
outsiders
aktív tag
-
outsiders
aktív tag
válasz
petcsike #43708 üzenetére
nem is a t6600-al hanem a t4300al... Azt vettem anno mert kihajtja ez is a vga-t bőven, ha játékra vesz az ember gépet az i5-ös proci helyett inkább a vga-t meg a gép hűtését nézze..
Pl gta4 minden high-on megy rajta szépen folyamatosan, cod6 fullgrafikán, wowot szerintem meg kinevetné kb, azt már nem raktam rá, leszoktam róla
-
outsiders
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43703 üzenetére
ne nekem magyarázd, én csak próbáltam a kedves fórumtársat a dv7-esre terelni az acer meg az asus 17colos csodái helyett....
Tisztában vagyok az előnyeivel, egy multimédiás fenevad az a notebook
-
outsiders
aktív tag
válasz
TaliGa #43682 üzenetére
hát igen, gyönyörű notebookok szó mi szó. Nézd meg élőben ha teheted valamelyik nagyobb boltban, dv6os is jó ha azt látsz , az is ugyanolyan külsőre csak kisebb. Acert is fogsz találni ilyen helyeken, az asusból is(k50-es tuti lesz, egy kaptafa külsőre). Meglátod őket egymás mellett és sokat nem fogsz vacillálni szerintem... Meg az az alaphangon 10-15k spórolás is nyom a latba gondolom
-
outsiders
aktív tag
Rohadtul nem mindegy h a csehekhez(1 nap út? na perrsze, kiszállással meg mindennel együtt, nem hinném, h hiba bejelentésétől számított egy napon belül cseheknél lenne... ), vagy hozzánk megy szerintem, itt van lehetőséged arra, h nem várod meg a futárt, hanem beugrasz a szervizbe és elmondod személyesen, h mi a probléma. Mi a rák alapján mondod, h kretén az ügyfélszolgálatuk(nekem csak pozitív tapasztalatom volt velük eddig 4 hp gép alapján)?? Semmi baj nincs a hp gépek szervizelésével, ez elmondható még hazánkban a Dell, Lenovo, Toshiba és Fujitsu gépekre is. Az Asus még új hús itthon, meglátjuk mennyire lesznek korrektek. Külföldi billentyűzetre van matrica vagy veszel magyart hozzá. Téged zavar h "csak" magyar a géped oprendszere
? Nem sokan osztják szerintem ezt a problémádat, elég elenyésző hányada a felhasználóknak akinek esetelg szüksége van még angolra....
Taliga: mindkettő jobb prociban, bár az nem igazán hangsúlyos a játéknál, az acer kártyája kicsit újabb ( de ugye csak 1 év gari...) az asusé az harmatgyenge egy 17colos géphez ilyen felbontással. Az az amd proci a hp-ban bőven kihajtja a hd4650est.
-
outsiders
aktív tag
válasz
TaliGa #43671 üzenetére
Melyik acer/asus melyik hd5xxx kártyával?
Ez a kártya( hd 4650) megfelelően erős játékok futtatására is élvezhetően persze kompromisszumokkal. Amúgy ha csak átlagos felhasználásra lesz kis játékkal/filmekkel, akkor szerintem az a fentebb linkelt amd-s variáns is megfelelő lehet, nem rosszabb az sokkal, mint a p7450-es ámbár mínusz 15k.....
A hp legalább megfelelő szervízzel rendelkezik, a másik kettőről azért lehet hallani nem szép sztorikat is, asusnak csak most lett szervize nem rég, acer meg megy Brno-ba... Asusnál látatlanban is jobban felszerelt, nem nagyon szokták az olcsóbb modelleket nagyon "túlextrázni". Az acer meg sztem evvel a gemstone ocsmánykék hátlappal ronda....
Bár ez mind szubjektívén 250k alatt dv7-eset vennék 17colos masinák közül, renew-t vagy a sráctól akit linkeltem, vagy a notebookstore-tól
-
outsiders
aktív tag
válasz
kenguroo #43664 üzenetére
na mutass egy jó mindenes 17colos Dell notit 200k körül, ami megfelelne a kolléga elvárásainak
Max egy inspiron jönne ki ilyen árból, annál meg mérföldekkel erősebb és jobban felszerelt egy dv7-es, mélynyomó, 2 hdd hely, meg amúgy is full-extrás gépek.
ebben még bluray is van 185k-ért 2év garival..... Ha meg nem szimpi az AMD akkor vehet inteleset 200k körül
-
outsiders
aktív tag
válasz
CosmoBacsika #43658 üzenetére
inkább a Lenovo, a Dell konzumer dolgai is elkurvultak már egy ideje. A Lenovo anyagminősége szvsz jobbnak mondható, a 3 év gari szól a Dell mellett igazából csak.
-
outsiders
aktív tag
válasz
#95590400 #43655 üzenetére
Az a vostro igencsak kopogós műanyag, amit én láttam az recsegett is:S Valakinek volt már vele pozitív tapasztalata? Én inkább azt a lenovot tanácsolnám ha e kettő közül válogat a kedves fórumozó.
Taliga:a kolléga igen korrekt áron árul dv7-es pavilionokat, az megfelelne szerintem a kívánalmaidnak.
-
outsiders
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43441 üzenetére
Wow, ezeket észre se vettem még rajta, annyira tüzetesen nem vizsgáltam meg őket csak körbepillantottam, meg elég durván melegednek amiket hallottam( bár azok asszem az amd-sek{ 100fok körült is hallottam proci, vga nagy terhelés mellett} inteles nem tom mennyivel hűsebb), ezért hittem abban amit elsőre észrevettem. köszi az infót
ZS: nem rossz kis gép, de ha lemondasz az i3-asról van sok jó alternatíva ilyen áron. Élőben megnézted már? Toshibák nem nagyon szoktak bejönni az embereknek, érdekes a design.
-
outsiders
aktív tag
-
outsiders
aktív tag
válasz
spyduck #43420 üzenetére
hát a pavilonok legendásan szar hűtésűek, ez az egy baj van velük, mi az már h a dv6 alján fújja a meleg levegőt, meg ott is szívja be, röhej, lelőném a tervezőt
Amúgy nekem is nagyon bejönnek, a fehéren nem is látszik annyira az ujjlenyomat sem. Meg a másik ökörség velük azok az iszonyat durván világító gyorsbillentyűk, na az ritka idegesítő tud lenni sötétben
-
outsiders
aktív tag
válasz
spyduck #43417 üzenetére
Hát azt a Vostrot se, semmi pénzért, fogdostam már de az nagyon gagyi, de thx az 5letet
hát lehet megpróbálom neki beadni, hogy nem csak a külső számít a notinál...... Reménytelen?
Ha meg tudok ugrani árszintet, akkor asus ul50-t nézek neki sztem ezüstöt, az gyönyörű gép, bár olyan árban van mint egy renew 6930p
De az gondolom uncsin nézne ki neki
8540p, nyamm..... Mikorra lesznek szted renewban az új i3-as, i5-ös business HP-k, vmi infó van róla? -
outsiders
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43415 üzenetére
érdekes, hogy egy ekkora cég nem akar betörni a notik piacára, miközben a szórakoztató elektronikában eléggé a top gyártók közt vannak. Mostanában elég durván reklámoztatnak is, minden 4-es meg 6-os villamos samsung noti reklámmal van tele
netbook???
-
outsiders
aktív tag
válasz
#40835072 #43395 üzenetére
figyelem egy ideje a hsz.-eidet, és felmerült bennem a kérdés, mindenféle támadási szándék nélkül: Volt már neked notebookod?
Néha igencsak érdekes tanácsokat adsz, mintha nem lennél vele tisztában, hogy egy notebookot nem főként a specifikációk alapján lehet megítélni. Nem minden a gigabyte-ok, gigahertzek mennyisége, ennél sokkal komplexebb dologról van itt szó.
Még1szer mondom, no offense.Gyonman: esetleg én még egy Samsung r528-at megnéznék a helyedben, nagyon pofás gépek azok 2 év garival, jó anyagokból kellemes hűtési rendszerrel.
Dj Peer: jó kis gép az, vedd bátran, ha az tetszik
-
outsiders
aktív tag
válasz
BigG.(nnnnn) #43405 üzenetére
vedd bátran a fuji-t, nagyon jó kis gép az, nagyon erős vga jó hűtési rendszerrel párosítva. Garanciabővítés is olcsó, 18k a 3évre bővítés hozzá.
-
outsiders
aktív tag
válasz
brumi1024 #41035 üzenetére
Melyik típus? a Scorpio Blue? Azt ne vegyél semmi pénzért, melegszik mint az állat, az én notimban olyan 44-48fok a hőmérséklete átlagban és sebességre se akkora király, bár hangja az nincs legalább. Én Seagate Momentust ajánlanék, 7200rpm-eset, hogy gyorsuljon is valamit a gép tőle
-
outsiders
aktív tag
válasz
spyduck #39702 üzenetére
hmm AOE 2.... Na az játék volt a javából
COD4 nekem nem jött be annyira, most a 6-al ismerkedem, ez egész jó. Én is nézegettem mind a 6930p-t mind a t400-ast, aztán arra jutottam, h ráér még, majd ha már elvégeztem az egyetemet és bojtárkodom, akkor veszek újra business gépet, addig kiélvezem még azt a 2 évemet
-
outsiders
aktív tag
válasz
spyduck #39700 üzenetére
hát igen, eléggé best-buy a cucc jelenleg, és bőven elég a t4300-as proci, kihajtja a vga-t szépen, eddig nem volt olyan játék amit kipróbáltam, amit nem high-on futtattam volna 1366x768-ban
De a hűtés az igazán fenomenális benne, Fn+ F11-el lehet rajta 'silent' módot kapcsolni, amikor kb lekapcsolja a hűtést, én esti torrentre meg netezésre mindig belövöm ezt a funkciót
Ha a tapipad melletti minta zavar valakit, annak elmondom, hogy kb nem is látszik, csak bizonyos szögekből és fényviszonyok mellett. Emellett sztem kifejezetten jó, hogy ilyen világos belül a burkolat, mivel ezen alig látszik az ujjlenyomat, nem úgy mint a fedlapon (ugye az meg lakkfekete...) . El sem tudom képzelni, milyen lehet pl egy k-szériás asus a teljes lakkfekete borítással.... 2óra használat és undorító lenne
szerk: múlt héten vettem meg, péntek óta nyúzom a kicsikét
Jól bírja eddig, jövő héten intézem hozzá a plusz garit majd. Ha kell vmi info, írj nyugodtan.
-
outsiders
aktív tag
válasz
spyduck #39683 üzenetére
Nekem ez a Fujitsu már a negyedik saját notim, van viszonyítási alap ( előtte lévő kettő B és P szériás HP volt). Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, anyaghasználata is rendben van ( na azért nem business class cucc). Nekem negatívum rajta, hogy nincsen görgetősáv a tapipadon, és ennyi. A burkolat egész jó anyagból van, viszont ha nincsen benne az aksi, akkor az amilo feliratnál a billentyűzet felett már kis nyomkodásra is hajlamos benyomódásra... Ez érdekes nekem
Aztán a fedlappal is vigyázok, az sem tűnik annyira strapabírónak mint a 6910p-nek például. Persze ezt a gépet nem mindennap hurcibálósnak vettem, inkább asztalit kiváltó mindenesnek, aminek maradéktalanul megfelel, bőven jobb az anyaghasználat és összeszerelés mint egy átlagos konzumer notinál, jó párat megnézegettem a vásárlás előtt. A gép ár/teljesítmény mutatója az valami fergeteges, 129k-ért vettem egy ilyen VGA-s notit..... Amúgy WD vinyó van benne, Samsung memóriák, nem gagyi dolgokat hajigáltak bele. Melegedése, hőtermelése az bőven alulmúlta a várakozásaimat, néha el sem hiszem, hogy ennyire halk és hűvös lehet egy erős VGA-val szerelt 15 colos notebook, a 6715B-m zajtermelését hozza loadban, idle-ben meg kb a 6910p-jét. A gépen szépen megy a GTA 4 is 1.03-as patchel, 1366x768-ban minden HIGH-on, meglepően erős kis gép.
A garikiterjesztés az 18 ezer 3évre, nagyon baráti szerintem, nem is tudom van-e gyártó aki ilyen olcsón adja.
Ha van még kérdés, szívesen válaszolok. -
outsiders
aktív tag
válasz
Chaser #39448 üzenetére
nálunk itt Szolnokon volt a Media Marktban, nem hinném, hogy a többi nagyobb boltban ne lenne. Engem meggyőzött a minősége élőben, nagyon jó a billentyűzete, a touchpad, és a fehér belsőn sokkal kevésbé látszik az ujjlenyomat mint egy sötétebben. Engem az a Toshiba elszomorított élőben, bár lehet valami 1szerűbb változatot láttam. Annak a billentyűzete elég csúnya volt, noha a gombok ezüstök, alatta csupa gagyi fehér műanyag látszott ki. Az ezüst festés meg..... Bár a képeken vmi olyan verziót láttam, amin voltak csíkok a borításban, úgy nézett ki mint az L505-ös csak ezüstben. Bár mindent összevetve elég fura a designja ezeknek az új Toshibáknak,
-
outsiders
aktív tag
válasz
benvolio #39337 üzenetére
a Fujitsu az teljesen más kategória, sokkal erősebb, bár ildomos mellé garit venni pluszba, mert ugye az ördög nem alszik
Én ma rendeltem meg az amilo pi3560-asomat a fentebb említett boltban, meg majd veszek hozzá 18k-ért garikiterjesztést plusz 2évet. Így lényegében bruttó 150ezer alatt kapok egy nagyon erős, jó hűtésű gépet, 3év garanciával. Ez a legjobb ár/érték arányú noti most a piacon, bár gondolom nem lehet már valami sok belőle, azért adják ilyen nyomott áron.
-
outsiders
aktív tag
válasz
jano11 #39246 üzenetére
igen, jók
2év gari, most már van szerviz Budapesten is hozzá. Ez az eddigi legolcsóbb i3-as amit találtam a neten, legerősebb i3-as procival szerelve. Nézz róla képeket, az előd k50-es szériánál sztem sokkal szebb a noti, bár azért hasonlít rá eléggé, ugyanaz az icecool design. Na meg adnak hozzá egeret meg táskát, az is egy 8-10k körüli érték mellesleg( a táskájuk nem is rossz amúgy, jól néz ki)
-
outsiders
aktív tag
-
outsiders
aktív tag
-
outsiders
aktív tag
válasz
Chaser #39228 üzenetére
öööh nem
nem tudod eladni, az az OS a te serial-számú gépedhez van, bár javítsatok ki ha rosszul tudom.
A Dell árát igazából ne nézd, mire ideér, úgyis olyan b@szott drága lesz, h nem éri meg majd sajnosAz a baj, h nem az USA-ba dobott le a gólya, akkor jó áron vehetnék Dellt
Nagyon megdrágítják Magyarföldön, én a múltkor egy Studio-t néztem, és itthon egy laza 60ezer Forinttal került többe....
-
outsiders
aktív tag
válasz
Integrator #39202 üzenetére
ha még egy picikét tudnál hozzá rakni, akkor ez nagyon megérné szvsz [link] Azt az Acert inkább ne(nem játszik így felesleges a dedikált vga), ez se sokkal drágább és 3év a garija alapból.
vepe: A vga saját memóriája 256mb, és ehhez csippent magának még pluszba 256ot( ez a hypermemory) a rendszermemóriádból, és így jön ki az 512mb.
chaser: esetleg a skinzone.hu-n szétnézhetsz skin után, elég sok minta van, és lehet sajátot is csináltatni.
-
outsiders
aktív tag
válasz
Chaser #39199 üzenetére
tessék, ha tudsz angolul, olvasd át, a BIOS frissítés sem segít rajta A hiba a hardverben van, egyedüli megoldás a visszahívás lenne, de a lenovo mérnökei szerint nincsen hiba, sz@rnak a vevők fejére. Ha te ennek ellenére bevállalod, hát hajrá, amúgy nem tudom, miért kell azt a fusit lecserélni amid van, nem sok pluszt hoz ez a gép.....
-
outsiders
aktív tag
-
outsiders
aktív tag
válasz
Chaser #39192 üzenetére
figyelj, írd be googleba, hogy lenovo g550 fan. Az egész neten terjeng, hogy egy kalap sz@r a hűtése, 2fokozata van, a megy és a nem megy. Inkább hiszek a lenovo hivatalos fórumának, mint kb annak a 2 embernek, aki vett már olyat innen a prohardverről, és beírta az 1órája szerzett tapasztalatait..... Amúgy te nézted már meg valaha ezt a notit élőben, de komolyan. Ma néztem meg megint egy media marktban, és egy olcsó acer sokkal jobb anyagokból volt mint az a noti. Pont. Ne azért ajánlgassuk már, mert némmá 2ghz proci, 320as vinyó, 3gb ram(ddr3!!!! qrva sokat számít ám a 800as FSB-jű proci mellett.....). Akkor már sokkal inkább egy Dell Vostro 1015, nem sokkal drágább, azt meg behozza a jobb procival meg több garival. Az is teljesen fapados, de legalább halk és nem úgy néz ki, mint egy bazári majom
-
outsiders
aktív tag
válasz
Dorian #39190 üzenetére
Egy időben én is nézegettem, de inkább ne válaszd. Elég csúnya, csillogós szürke műanyag az egész, a hűtési rendszerét elrontotta a Lenovo és szeptember óta nem adott ki rá BIOS-t... Amúgy a belbecs valóban szimpatikus, csak elrontották a kivitelezést a Lenovo-nál sajnos
-
outsiders
aktív tag
hát én tuti ezt választanám, nem olyan hatalmas ez a méretkülönbség. A 14"es kijelző amúgy igazából sztem az arany középút a teljesítmény/súly / élvezhetőség terén. De a választás persze az övé. Ennél jobb vétel nem igen akad most a neten, kár, hogy nincs ennyi pénzem most notira.....
-
outsiders
aktív tag
Ez a noti nem sokkal drágább szokott lenni? eléggé kiakciózták, gondolom nem sok embernek jött be ez a graphic booster megoldás, pedig 8ezer felett teljesít vele 3dmark06-ban
[link] Bár igazából én sem állnék neki 13.3-om játszani, amúgy brutál jó áron van. Ha valakinek bejön sztem csapjon rá rohadt gyorsan, 140k-ért nagyon-nagyon olcsó.
-
outsiders
aktív tag
válasz
LSL1337 #39152 üzenetére
esetleg ez megfelelhet a kívánalmaknak, de van még sok alternatíva a piacon
-
outsiders
aktív tag
válasz
Chaser #39097 üzenetére
láttad már a g550-est élőben? Akkor nem nyilatkoznál így róla, össze-vissza csillog az egész kompletten. Aztán: időtlen idők óta ez az első lenovo, aminek elb@szták a hűtési rendszerét, idle-ben is fél percenként felzúg, mint az állat. Olvass utánna hivatalos lenovo fórumon, a vásárlók nagy része utána vágná a lenovonak ha tehetné, azok meg nem adnak ki újabb biost már szeptember óta a gépre
Sőt mostanában már azt írják, h nem is bios-probléma, hanem magával a ventivel van baj....
Sokkal jobb az az SL510-es minden tekintetben, a garit meg bővítheted 1évig, nem fog hazavágni az az összeg szvsz.
Az a dell amit néztél, 130körül is kapható amúgy sok helyen, nézz szét neten. Bár annál is jobb a Lenovo felszereltség és felhasznált anyagok tekintetében biztosan. -
outsiders
aktív tag
jahh, fentebb linkeltem honnan nézd, ott a legjobb áru most ha jól tudom (t4300 proci, 4gb ram 320as vincsi és 127k-ba van csak).
Amúgy van a Lenovo SL510-esben is, az is csak 142k és jobb gép sztem a Toshibánál, de ugye az csak egy év garis-->lehet bővítgetni majd(bár van rá 1éved a vásárlástól)itt egy teszt róla -
outsiders
aktív tag
ez oké, de sztem félreérted a srácot
. Nem az a célja, hogy állandóan 0-24ben nyomja, hanem igen gyakran torrentezik gondolom és erre érti, nem másra. Annyit meg kibír a noti szvsz, meg amúgy is azt keresett, nem?
Valami halk és keveset evő gép kéne neki esata csatlakozóval ennyi a kívánsága.
Fogyasztás: Az én notim 6715b tl60-as procival olyan jó 20-25 wattot eszik max fényerővel netezgetéssel, asztali gépek ennél sokkal többet elfogyasztanak -
outsiders
aktív tag
-
outsiders
aktív tag
válasz
NoOne1976 #39055 üzenetére
mondjuk ez megfelelhet a céljaidnak elvileg: TOSHIBA Satellite L500-1GE ezen az oldalon elég olcsó is
Van rajta eSATA, meg normálisan felszerelt, a leírt célokra tökéletes( asztali gép kiváltás) -
outsiders
aktív tag
válasz
spyduck #39049 üzenetére
Ezt ugyan honnan veszed már?
A 6735b-nek már az utódja is bőven kijött, az SL510-es pedig most jött ki 2009 év végén, az sl500-ast váltotta.....
szvsz. is sokkal jobb a fusi, hiába újabb a másik, abban a VGA kb a 4570-es szintjét hozza, a 240m pedig jóval erősebb annál...
-
outsiders
aktív tag
válasz
spyduck #39045 üzenetére
azért legalább van benne normális merevítés, meg nem olyan mint az átlag konzumer, masszívabb nála. Amúgy mit vársz egy oprendszerrel együtt 140k-ba kerülő notitól? Ez nem Thinkpad én is tudom, de attól még veri a többi gépet ilyen árban( max renew 6735b jobb ilyen árban, de az elég régi modell már)
-
outsiders
aktív tag
válasz
Chaser #38973 üzenetére
jobb az, ne félj. Mire érted Spyduck, hogy nem érződik teljesítménynövekedés? Én ahány külföldi tesztet olvastam, mind nagyon dicsérték az új arrandale mobil procikat minden tekintetben, iszonyat erősek és nem esznek sokat. P8600-assal hasonlítgatták egy tesztben asszem a legkisebb i5-öset, és porrá alázta mindenben lényegében. Bár az biztos, hogy igazi Arrandale procikra épülő gépeket nem hoztak még ki, lényegében csak a régebbi modellekbe belerakták az új chipkészletet meg CPU-t.
Ezt találtam legolcsóbb i3-asnak [link] -
outsiders
aktív tag
válasz
Chaser #38944 üzenetére
hát tudtommal nem lehet váltanod se azt, hogy hány bites, se a nyelvét, HP gép esetében legalábbis tutira így van tapasztalatom szerint. Ha egyszer valamilyen oprendszerrel szerelve kiadja a gyártó, nem hinném, hogy lenne kompetenciája az értékesítőnek ezen változtatni....
Max a vistáról win7re vagy XP-re megy néhány esetben, de se a 32/64 bit, se a nyelv nem váltható dolog -
outsiders
aktív tag
válasz
spyduck #38894 üzenetére
a kérdés az, hogy mire kell neki
Amúgy ez a lenovo elég csúnyácska élőben sajnos
,meg állítólag csúnyán elrontották a hűtési rendszerét( a ventinek 2 fokozata van: megy és a nem megy
)
Ha multimédiás használatra kell neki, akkor a HP igazából kilőve amit mondtál. Esetleg egy lenovo SL510 átmenet lehet a kettő között, de annak is integrált karija van csak, de legalább jobban felszerelt mint a HP, minőségre se rosszabb(bár egy évvel kevesebb a garija),
esetleg még egy fujitsu pi3560 amit ennyiért megkap, és elég erős gép. -
-
outsiders
aktív tag
röviden: várj még. Összesen talán két i3-as gép kapható még az országban, februárral remélhetőleg több is beesik. És akkor valószínűleg lejjebb viszik egymás árait. SZszv amúgy most már érdemesebb megvárni az i3, i5-el szerelt notikat, mint megvenni a régebbi core2-eseket meg dual-coreokat. Azon a fél, egy hónapon nem múlik már semmi.
-
outsiders
aktív tag
válasz
Chaser #38848 üzenetére
hát nem tudom az a billentyűzet hogy nézne ki a pesti albérletemben 2 hét után... Gyanítom olyan koszos lenne, hogy elsírnád magad
Jól néz ki az biztos, de kár, hogy csillog a billentyűk közötti rész. Ahelyett, hogy 4évre bővíted a garit egy konzumer gépen, szerintem többre mész egy alap 2évvel, és egy kicsit felsőbb kategóriával. Vagy esetleg keress egy jó kis lenovo SL 510-eset, az sokkal masszívabb gép ennél szvsz(és a bill is jobb), bár az csak egy év garis, oda tényleg kell bővíteni. itt egy teszt róla, , itt meg egész olcsón adják
-
outsiders
aktív tag
válasz
spyduck #38789 üzenetére
tényleeeg?
igazából a 3 kártyát akartam táblázatban linkelni, de baszta csinálni
Kitalálom: a 6930p az a noti?
Jó kis gép lehet, 6910p-hez képest vmi extra van? Bratyóm nyúz egyet már egy éve, és baromi jó kis gép
Balage85: [link] TOSHIBA Satellite L505-111 ez a gép sztem megfelelne. Ha nem tetszik, akkor meg vegyél egy fasza 8530p-t, bár az gyengébb vga-ban, de jobb anyaghasználatban, meg ugye asis.
-
outsiders
aktív tag
válasz
spyduck #38780 üzenetére
mihez képest nem gyenge?
Igazából halottnak a csók, sokra avval sem megy az ember. Az új intel chipset integrált gpu-ja sem sokkal gyengébb már annál, asszem úgy az ati 3450 szintjén van tesztek szerint. Akkor már inkább egy olyannal szerelt gépet, sokkal kevesebbet eszik
Februárra remélhetőleg bejönnek már azok a notik kis-hazánkba, és lenyomják a régebbi chipset-esek árát
csak hogy szemléltessem:[link]
3dmark06 eredményeik: 4330as: 2357pont, 3450es: 1931pont GMA HD: 1814pont -
outsiders
aktív tag
-
outsiders
aktív tag
válasz
Chaser #38772 üzenetére
Ez nem B-s hp....
Az azt jelenti, hogy a számsor után B betű van
Pl: 6730b, vagy 6735b. Amit te linkeltél az "s". A B amúgy business-t jelent, a "P" az portable, a W az meg a workstation. Az S ha jól emlkékszem standard, de ez nem biztos.
Ha meg már az a széria, akkor ezt inkább: [link] Olcsóbb és jobb a procija isEz meg egy valóban B-s HP [link]
Az én mostani gépem utódja, hát eléggé jó anyagokból van összerakva mit ne mondjak, csodálkoztam, hogy mennyivel jobb az anyagminősége mint az én 6715b-mnek -
outsiders
aktív tag
[link] Az első fecske a magyar piacon úgy látom
Bár szerintem túl van még árazva eléggé, fog ez még lejjebb menni, meg remélem nem csak i3 procikkal jönnek 170 alatt
-
outsiders
aktív tag
-
outsiders
aktív tag
válasz
laci.k #38529 üzenetére
Jó kérdés miért egy év a gari, de nem sok a bővítése és azt a gari lejártáig megteheted. És sokkal de sokkal jobb minőségű gép mint a többi 130k körül szvsz
Jó kis gép, ha tudsz angolul keress teszteket, kb semmi negatívumot nem találtak rajta. Nagyon halk és nem melegszik, jó 3 és fél órát elszaladgál wlan-nal. Elég jó vétel, hiába is cifrázom, ha valaki nem így látja, akk jöhetnek a kritikák
-
outsiders
aktív tag
válasz
laci.k #38487 üzenetére
ööh, sztem rossz helyen nézted, ebben is 450MHD van [link] pl itt is azt írják, meg még tengernyi helyen. Annak ne dőlj be soha, hogy mit írnak egy bolt honlapján, rengeteg hiba szokott lenni a leírásokban.
Ha már másik notit nézel, akkor 130 körül én ezt ajánlanám meleg szívvel [link] Ez már nem konzumer gép, több üzleti funkció is fellelhető már benne ami a Thinkpadekre jellemző
-
outsiders
aktív tag
válasz
Sickboy25 #38454 üzenetére
normális szervízhátterük van, nekem nem volt még lenovo gépem, de általában jókat mondanak róluk. Ez meg itt most tényleg nagyon jó árban van, 2év garanciával normális felszereltséggel ennyiért kb ajándék, gondolom utolsó darabok lehetnek már a boltnál azért ennyivel olcsóbb mint a többinél.
-
outsiders
aktív tag
válasz
guti86 #38445 üzenetére
esetleg még egy dv6-os HP tudna hasonló kunsztokat ezen az áron, bár notebookstore-ról most eltűntek a jó árúak,de Hardveraprón van egy úriember, aki ilyen gépekkel kereskedik. Ennek ellenére sztem nagyon jól járnál azzal a Toshibával, annyiért jó vétel.
sickboy25: [link] itt egy videó róla, sztem olyan mint a többi hasonló méretű
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest