Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
A 100-at nem tettem bele a szűrésbe, csak láttam, hogy ott hamar vége van a sornak
Amúgy, az előbbi ajánlás szerint, a vékony kávás monitorra vonatkozóan, ott is ugyanennyi van. Meg a többi fajtára is, ha jól belegondolok.
Hajlandó vagyok feljebb menni az árban, mert a monitort sem 1-2 évre veszem (egy Dell U2311H-t váltana).
Az a 100 környéki ár úgy indult, hogy láttam az említett Acer-t, 90 körüli áron, de az nincs kőbevésve. De azért jó lenne egy ésszerű ársávon belül maradni. -
Danex
addikt
Mivel eladom, így ebből kifolyólag én nem vennék ilyet. De úgy általánosságban nem szoktam használt terméket venni főleg ilyesmit nem.
Pixelgarancia helyett az elállás is ugyan úgy jó nem? Nyilván csak 14 nap és nem 30 vagy mennyi szokott lenni.
Jelenleg amúgy írtam emailt az oázisnak illetve az MSI-nek, hogy kb mennyibe fájhat a javítás.
Köszönöm az LG melletti kommenteket. -
sanya53
aktív tag
Én nem nagyon értek a monitorokhoz ezért kérdeztem, hogy megéri e az árát. Ugyanis mindenki az IPS panelekről mond legendákat. Hát ezért gondoltam megkérdezlek benneteket. Nem sokallom az árát, ha megéri.
Már régóta nézegetem ezt a monitort. Igazából lehet, hogy túl nagy is volna a 24" után, de legalább is nagyon furcsa lenne. Én kb 70-80 centiről nézném. Szerinted nem túl nagy a 32"? Azért kérdezem mert nem szeretnék hülyeséget csinálni. Mert van 27"-os is van ebből. Mondjuk eléggé hajlított a monitor, szóval lehet, hogy nem volna túl nagy.[ Szerkesztve ]
-
energomatt
senior tag
Köszönöm. Minden esetre a jelenlegi videokártyám nem tud ilyen felbontást és full HD-ben használom a monitort (jobb híján), igaz, csak hétköznapi feladatokra, de nagyon jónak tűnik így is. Ha nem okoz majd kritikus sebesség csökkenést pl. az X-Plane futtatásakor az új PC-vel, akkor persze biztosan a nagyobb felbontást fogom alkalmazni. Még azt szeretném kérdezni, hogyha két PC is rá lesz csatlakoztatva a monitorra, egyik HDMI-n a másik DVI-on, akkor hogyan lehet majd használni, különböző esetekben? Csak az egyik PC van bekapcsolva, illetve ha mindkettő be van kapcsolva? Utóbbi esetben hogyan válthatok?
-
duo
addikt
hat ugye settop boxrol van szo. az m2 amit a gyerekek neznek ha eppen bekapcsoljuk nekik, az mese fuggo es a csatorna automatán vált a keparanyok kozt. valoszinuleg megrendelem az emlitett lenovot vagy van 120-ig ajanlott modell ilyen paraméterekkel?)<- (QHD, ips, hdmi,displayport,Jack). aztan ha nem jo visszakuldom, és TV-s vonalon keresek tovább.
köszönöm mindenkinek!
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
RWD
tag
Sajnos nem megoldható a "csak az egyik pivot" megoldás, a számlafeldolgozó felület kialakítása miatt. Pedig preferálnám, sokkal egyszerűbb lenne.
És igen, kell ez a méret, megerősítem. Ahhoz hogy gyorsan tudjon az ember számla végösszeget/sorszámot/tételeket ellenőrizni, a létező összes fajta papíron, formátumon, scroll és zoom nélkül... (több ezer számláról beszélünk, és az idő nagy úr)...nos ilyen esetben kell a magasság. Tudom, mert tapasztalom (ezt főleg a többieknek írom)
Jó dolog az OCR és az AI, de sajnos még le kell csekkolni a gép munkáját. -
Dzsofi
csendes tag
Jogos,valóban az a monitor ami tovább kísér mint bármi más,erre így sose gondoltam.
Vga csere valószínűleg nem az aktuális nr.1-ra lesz emiatt is 150e ft a limit. (bár kitudja mit hoz élet )Igazából amit szeretnék az a 27" , IPS és a g-sync..innentől kezdve voltam tanácstalan hogy a nagyobb felbontás vagy a hz. Emiatt is írtam hogy kompromisszumot kell kötnöm magammal ilyen ár kategóriában (titkon bíztam valami csodában ).
Bár kezdem úgy érezni hogy ha döntenem kell akkor a 4k megy és a 144hz marad.
Ha jól informálodtam akkor a ps4 ami nem szereti az 1440p-t, bár találtam 2 monitort ami nem csak megbékél a konzollal de szebb és jobb is lesz.
A 2 alany a következő:
https://www.arukereso.hu/monitor-c3126/lg/27gl83a-b-p541852338/https://www.arukereso.hu/monitor-c3126/lg/27gl850-b-p501355668/#
Az egyik kérdés tehát hogy jól gondolom?
A második hogy miért is van majdnem 30e ft különbség a 2 között?
Life's a game. If you don't play, you lose.
-
nubreed
veterán
3070/3070Ti-re 400/500$-t pletykálnak.
Neked legyen igazad, illetve akik ezt tippelik. Habár a 2070/2080/Ti árát sem találta el senki megjelenés előtt. Sőt, kb. senki nem tudta, hogy az RTX -el újít az nVidia.
(#109549)Csandi:
A 2000 -es széria brutális árazása az RTX -nek volt köszönhető. Újdonság volt, a kifejlesztése sok milliárd dollárjába került az nVidiának, több mint 10 évet dolgoztak rajta, nyilván megkérték az árát. Most a 2000/3000 széria között már nem lesz akkora ugrás mint az 1000 és 2000 között volt, így simán elképzelhető, hogy olcsóbb is lesz eleve induláskor a 3000 -es széria.[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Csandi
őstag
Ha jó neked a 21:9 (vagyis ez éppen 24:10 mert UWQHD+) akkor a 38WN95C maga A tökéletes monitor (a ma kapható opciókból). Lehet, hogy én is végül azt fogom választani. HDR viszont 1000 alatt igazából nem az igazi, meg ahogy megtudtam windows se szereti annyira, szóval azzal már nem foglalkozom annyira. A 600-as még elmegy, de a 400 mintha nem is lenne.
Ára meg hát igen, én is úgy álltam neki keresni, hogy max 300 aztán most 500 nál járok
[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
2x16:9-et használok igen, és igen irodai munka csak jövő hónapban esedékes a vásárlás,addig megszülöm, most volt szerencsém váltani pár szót innen valakivel privátban akinek nálam jóval nagyobb tapasztalata és belelátása van az ultrawide-okba, úgyhogy sikerült pár modellre leszűkíteni a lehetőségeket, sajnos mindnek van előnye és hátránya is, úgyhogy ezt majd el kell döntenem
Ha valakit érdekel esetleg, akkor ezek:
21:9 :
- LG 38WN95C (tökéletes lenne, csak nem 32:9, de azért még nem zártam ki)32:9 :
- Samsung CRG9 (valószínűleg inkább IPS fele húzok, így itt a VA negatívum, illetve nincs USB-C)
- A videóban látott Philips (Extrái lenyűgöznek de csak 60hz és VA)
- LG 49WL95C (erről szinte semmit nem tudok, csak az adatai alapján tudom azt mondani hogy rendben van)[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Akkor csak a trollkodó humorával nem tudtam azonosulni.
Végighallgattam végül, meg átpörgettem a játékos videót is. Enyhült a véleményem a csávó irányában. Jobb volt, mint sok másik magyar tesztelő. (pedig én sem nagyon nézek magyar tesztelőket, nem véletlenül).
Összességében valóban informatív volt.De hogy ON is legyünk: ha elsősorban irodai munka, akkor van előnye a 32:9-nek, főleg, ha már most is 2x16:9-et használsz, és mégis impozánsabb az asztalon,
viszont a 21:9 talán jobb lehet az egyéb használatra. (gondolom ha már kell HDR, akkor filmezni is szeretnél, abban a 32:9 már sok). -
Csandi
őstag
Én végignéztem, nem ismertem eddig, de az intro szerintem zseniális humorúra sikeredett, a többi résszel meg nem volt bajom. Az angol dolgok kiejtését meg már nem várom el magyar teszterektől helyesen, tekintve, hogy sosem sikerül nekik egyébként aktívan kerülöm is a magyar teszteket bármivel kapcsolatban, de ez egy informatív videó volt szerintem.
-
addikt
Ott a pont.
Fel igazsagok azert vannak benne, mert a jatekok a jelenlegi hardveremmel ugysem mennek 4k-ban, valszeg csak Full HD-ban fognak, szoval lesz full hd is meg 200% is, csak nem egyszerre.Koszi az ajanlasokat, en is ot nezegettem.
Viszont a topik eleji osszefoglalot lehet nem artana frissiteni, mert ez a hsz linkelve van, ami meg a total nem ajanlottak koze rakja az Acert.
9 evvel kesobb mar lehet mas a helyzet. -
metron
tag
Vegigneztem par tesztet a prad.de-n meg a top10 listakat. Papiron ez a monitor lenne nekem jo. iiyama ProLite XUB2792UHSU-B1
27" 4K IPS flicker free, low blue light. prad.de szerint ott van a top 10-ben mint allrounder es grafikai monitor. Az ara is jo, 360Eur korul.
Szerinted, szerintetek erdemes bevallalni ezt a monitort? eddig meg hirbol se hallottam az iiyama-t, nem tudom milyen minoseget kepviselnek. -
ToBeY
nagyúr
Az a baj hogy nem tudom a dokkolót tesztelni mert nincs 4k displayport monitor kéznél.
Így pedig nem szívesen venném meg a 4k monitort.Petsze azt is lehet,hogy megveszem és visszskálázom és majd egyszer jó lessz ha gépet cserélek.
De qhd monitor vagy 30k olcsóbb...Nehéz ez,nagy dilemma.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Az integrált vga biztosan tudja a 4k@6HZ-et [link] és az i7 4600m 16GB is elég erős hozzá.
Itt az a kérdés igazából,hogy e-port plus II dokkoló tudja-e display porton-on keresztül a 4k@60hz-et?!
Sajnos jelenleg nincs display port -os kijelzőm,így nem tudom tesztelni se a dolgot.
A notin csak hdmi- van,viszont a dokkolón csak displayport,ez nem tudom számít-e.[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
Ó, a UK oldalon nem találtam a shopban, mert még nem kapni, így nem is tudtam, hogy lesz WQHD változat belőle, ez igazán jó hír A 4K-s verzió 999 fontba kerül (ennyit a nettó 749 dolláros nyitóárról...), az 1440p-s variánsra nettó 619 dollárt írtak a bejelentésnél és augusztusi megjelenést. Ha jól számolgatok, akkor 799 font körül nyithat, ami kicsit sok, bár az USB-C miatt eltehetném a laptop töltőjét meg a vastag HDMI kábelt is, ami kényelem szempontjából nem elhanyagolható Az a kamu fából készült talp is jól mutatna az asztalon (plusz a probléma illusztrálva):
Floyd80: az XB3-at én is néztem (bár nem tetszik kinézetre) és gyanús volt, hogy a termékoldalon lévő képeken kívül sehol nem láttam az árnyékolókat...
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
szerk: az lemaradt, hogy erre a CP5-re egy májusi cikk írja [link] , hogy about to be launched globally. Szóval lehet, hogy csak túl új még, azért nem lehet kapni. Szóval lehet, hogy érdemes megvárni, vagy Acernél/Oázisban rákérdezni, tudnak-e róla valamit.
(addig meg otthon barkácsolni árnyékolót ) -
Floyd80
addikt
Ez az árnyékoló engem is érdekelt, mikor megvettem az XB3-at, de elhajtottak a shopban, hogy nem jár hozzá, meg nem is lehet rátenni. Pedig így reklámozzák:
https://www.acer.com/ac/hu/HU/content/predator-model/UM.KX3EE.P08
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
ToBeY
nagyúr
30Hz tényleg olyan szenvedős mindennapos használatra?
Én szeretnék 32" 4k monitort, és van egy Dell E-Port Plus II dokkolóm displayport kimentettel,viszont a notin hdmi van csak (E6440) Denem tudom menne-e 4k@60Hz,
szerintem kéne,hogy menjen!Mert ha nem,akkor lehet 27" QHD felé kéne mennem.
[ Szerkesztve ]
-
metron
tag
Koszi! Ez hasznos info. Ebben nem voltam biztos milyen ha win felskalazik, nem tul kicsik a betuk a 4K-n. etc.. Egy Lenovo P51-m van, van benne egy dedikalt Nvidia Quadro M1200 video kartya, miniDP. Elvileg ezen keresztul tudja a 4K 60Hz-et, ha jol neztem.
Milyen extra szemkimelo monitorokat erdemes nezni ebben a meretben? Valasztek kb a vegtelen.. Budgetben jo lenne 400Eur alatt maradni (Nemeto.). Jelenleg egy 23" LG IPS236V osoreg monitorom van itthon + a notebook monitor. De ugy nez ki ez a home office elnyulik es normal idoszakban is 50%+ lesz a HO kesobb. Szal venni kellene vmi szemkimelobb eszkozt.
-
petata
őstag
Nem azért van ám...Én máshonnan szerezném be, arra meg lehet kicsit várni kell
Szóval újra, a lényeg: jó az anyagminőség?
Ha ez az egy kérdés pipa, akkor minden áron szerzek egy ilyen csodát...a képminőségben nem is kételkedem[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
Fernet
senior tag
Tegnap hozta meg a futár a csomagot, de csak este jutott rá időm, hogy megnézzem. Őszinte leszek, nagyobbra számítottam. Boltokban nézegettem mekkora egy 23-as monitor, de az asztalomon valahogy nem tűnik olyan nagynak a 19-es (4:3) után. Ezért jött az ötlet, hogy ha lenne lehetőség a cserére talán meg kellene próbálni. Nem 1 évre veszem a monitort, hanem jóval hosszabb időre, akkor meg már legyen olyan amit szívesen nézek. Lehet kicsit elhamarkodott volt a vásárlás, de hát így sikerült...
-
Isual
veterán
Bizony, az első LG tftcentralos tesztjében eléggé érdekes eredmény született (pedig az "5ms"-os [gtg]), szóval maradjunk annyiban (és ezt harry-nek is mondom), hogy nagyjából semmire nem jó a gyári gtg érték, s amiről van hiteles teszt, arról tudunk nyilatkozni, így általánosságban nem lehet ezt állítani ~"ips panelesek válaszideje kb. 8ms, ami amúgy egy TN-es 2ms-es idejét hozza a gyakorlatban nagyjából", ez az ideális eset lenne (U22/2311H, U2312HM, U2412M, PA231W). Vannak még 5-6ms-os IPS-ek is, amelyek hol rosszabbul teljesítenek a PixPerAn tesztben pl egy 8ms-os U2312HM-nél, hol jobban (U2410, ZR24W), szóval itt sem szentírás a dolog. Ahogy természetesen a 2ms-os TN-es monitoroknál sem (lásd BenQ XL2410T). Válaszidő terén vannak aggályaim a többi LG-vel kapcs is, márha a 231P teljesítményét hozzák.
(#12830) TheJoeker : Én várnék az U2212HM-re és addig valahonnan csak pakolgatnék (kölcsönkérnék) pár ezrest a történetre!
(#12825) FuRiONight : ez ám az adekvát válasz a kérdésemre...
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
-
DeFranco
nagyúr
A 3 csuklóból természetesen 1 itt is tropa, de az a magasság állító (középső), és nekem pont úgy jó, hogy ha a legalacsonyabb állásban van, és a káván ül a panel, így a hiba nálam nem hiba. Így viszont 12k-ba fájt a
műveletvásárlás, ami szerintem igen baráti ár. A másik kettő rendben van, szépen tart.szerk: a MagicTune-t viszont nem tudom beüzemelni. Feltelepítettem, de nem indul.
[ Szerkesztve ]
-
c41r0^
őstag
~50K-t ki nem adnék mostmár TN-ért, ennyi lenne egy középkategóriás 24"-os, ráadásul "csak" 16:9-es monitor...
szerintem csak annak éri meg TN-t venni, aki tényleg nem tud vagy szeretne 35K-nál többet kiadni monitorra (egy speciális eset a 3D-s 120Hz-es TN-es monitor, mondjuk én annak az árából is inkább IPS-t vennék)
justaview - rendben, valahogy megejtem a vásárlás előtt, köszi
[ Szerkesztve ]
-
petata
őstag
hát nem érted??? hisz ez olyan egyszerű...nem tök logikus, hogy beleteszed a 27"-os monitort a hátizsákba vagy a kesztyűtartóba?
mert sztem teljesen egyértelműKomolyabbra fordítva a szót egyébként engem is érdekelne
[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Árgép naponta 2-3x frissít, igy nem mindig azonnal követi a boltok árváltozásait,de arra nincsen lehetőség (óóóó,dehogynem,de az már tényleg egy picit etikátlan), hogy más ár legyen az árgépen, mint a webshopban.
Aggodalomra, amugy, mint említettem semmi ok, mert alig pár tiz darab van már csak a 2311-ből, hamar elmúlik az áremelkedés
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
-
intercooler
őstag
Köszönöm nektek, akkor lehet hogy arra hajlok én is
Viszont akkor had kérdezzem meg, láttam feljebb írták hogy kifuto modell, ez mit jelent meddig lesz kapható, nincs most feles 150-ezrem
Ha jól tudom ezen van display port bement is ugye? ha nem ilyennel megoldható? nem ront a kép minőségén?
-
-
headhunter
addikt
LCD (LED) TV lehet alternatívája egy monitornak?
pl.:
Philips 32PFL5605 Maximum tv...
-
justaview
senior tag
10 éve még én is ilyen cipőben jártam, aztán egyszer nem a gépet cseréltem le, hanem a radart...
Látott már valaki ASUS PA238Q-t élőben a PH-s kollégákon kívül?
Ha a panelt nézzük, akkor ebben az LG LM230WF3 LED-es panelje lehet, miután sok választás nincsen 23” IPS+LED panelekben, míg a DELL U2311H-ban az LG LM230WF2 CCFL-es panelje csücsül. Persze, tudom, ez nem minden, az elektronikán sok múlik.Szerintetek számít az valamit, hogy 10bit-es LUT-ja van, miközben a panel 6bit+FRC ?
Milyen tapasztalatotok van általában ASUS monitorokkal? Alaplapom volt már több is ASUS, és meg voltam elégedve a minőséggel, de monitorban nem tudom, mit tud a cég.[ Szerkesztve ]
-
petata
őstag
annyi az ár.
de így visszanézve tényleg elég idétlen amit írtam, ezért SORRY
az ok ez: az ár nem volt gond, de tényleg, mert nem hazudtam, mikor azt írtam, hogy ismerős olcsóbban tudta volna beszerezni. tehát az a 2ms talán picit gyorsabb, mint a dell-é, mert azt tudom, hogy igazából a dell is elég gyors, még nem volt ledem és hátha igaz, amit mondanak, hogy tényleg szép képe van meg minden. 3. ok kellett a hdmi, de nem akartam az átalakítókkal bajlódni, mert így is annyi van, mint a nyüI didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
El Kebir
őstag
"pl. egy viszonylag jó b2b váltáshoz képest is magas g2g váltást tudott produkálni (akár 50ms) is."
rosszul emlékszel, pont fordítva van, az xVA (spva, cpva, mva) paneltípusnál, viszonylag jó gtg érték mellett (pl 6-8ms) is rossz a btb váltás, a btb (feketéből fehérbe vissza feketébe) a legnagyobb váltás, és gyakorlatilag a legrosszabb váltások adják az utánhúzást. (tehát a rossz btb adja az utánhúzást)
[ Szerkesztve ]
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Teaway
veterán
-
Batistuta7
tag
a kedvedért visszanéztem,pontosan 19 féle szóra kerestem rá reggel óta .ebből 15 féle szó csak monitor volt a többi pl ips stb név volt.ezeken belül leginkább kérdések voltak amiknek megnéztem a számát majd egy külön lapon megkerestem a számát és megkerestem a hozzájuk tartozó válaszokat.ezt kb 4-5 órán keresztül 1-2 kisebb megszakítással.Szóval azt azért nem mondanám hogy nem próbáltam semmit.Ennél nem egyszerűbb lett volna leírni 2 perc alatt ugyanazt mint most a vitaszerűség után.
Én hibás vagyok beismerem de ,szerintem nektek is oda kellene figyelni azokra amiket mondtam. -
Batistuta7
tag
igen úgy néz ki tisztázódott.Egyébként a tv-re még nincs meg a pénz hanem majd addig félreteszek,szóval nekem ez csóróság.ráadásul ezenkívül számlák stb.És akkor is inkább le akarok adni a képátlóból és csak 81cm-es akarok de abból minőségibbet ha lehet 100-120 között.De ez most nem ide tartozik,csak leírtam.
Igen én kezdtem de nekem is volt igazam ugyanúgy ahogy nektek is. -
-
Batistuta7
tag
ezt értem.és ezzel nincs is baj,ha nem minden második hsz lenne ez.
Nem is mondtam hogy nem jó monitor,én inkább azt hiányolom ami a lényeg lenne hogy leírja szinte mindenki neki milyen monitorja van ,mit tapasztalt,előnyök hátrányok stb.Ha valaki kérdez pl 20-ig vagy30-ig akkor leírni neki ebben az ár kategóriában mik a lehetőségeket.Egyébként ma csak azt csináltam hogy ezt a topikot olvastam mert holnap rendelek egyet és okosabb akartam lenni.Nem sikerült.Annyit tudtam meg hogy a tn panel szar.Igaz azok írták akiknek vagy sose volt vagy csak régebben.Nem bántok senkit csak ez nem válasz.Azt kellene megmondani ha már szar hogy melyik a legkevésbé szar.Mert világos hogy ha lenne 100k fölösbe nem kellene szar panelt vennem.Remélem érthetően fogalmazok.Egyébként 35-40k és a 47k között még elég nagy a difi,és ahogy fejlődik a számítógépes világ nem hiszem hogy van olyan aki ténylegesen meg is tart egy monitort 5 évig mondjuk.Nem is ismerek szinte ilyen embert.A említett topikokat azért mertem említeni mert az ott ajánlott termékeket vásároltam abban az árban amiben kérdezem mik a lehetőségek,abból a 2-3 ból kiválasztottam azt aminek a tulajdonságai nekem megfelelőek voltak és egyikben sem csalódtam,mindtől azt kaptam amit vártam.De itt lehetetlenség kideríteni bármit is a dell monitoron kívül. -
Isual
veterán
Ráadásul kicsit képzavarban van a csávó mert Egon az a 120-130k-s kategóriából szemezgetne és nem az U2311H-t ajánlottuk, hanem az U2410-et, de lehet, hogy inkább TN-t kéne ajánlani... elvégre Ő utánajárt és igenis vannak jó monitorok, és ez biztosúgyvan mert nagyon nagy szaki a srác és vágja mitől döglik a légy...
De azt nem veszi észre, hogy ajánlottam Egonnak 3db EiZO PVA monitort és emellé elmondtam, hogy az IPS-nek (a kontrasztot leszámítva) akkoris minden tekintetben jobbak a tulajdonságai, pláne az U2410-nek, és csak kitol magával, ha a PVA-t vesz, amikor ennyiért jobbat is kap. Csak azért mert pár hsz miatt beparázott az U2410-zel kapcsolatban és azt hiszi, ha kiveszi a dobozból darabjaira hullik majd elvégre a Dell ilyen IPS monitorokat gyárt...
De igaza van Batistuta7-nak, vegyen inkább TN-t 120k-ért, elvégre vannak jó monitorok, mi meg csak úgy a levegőbe beszélünk és életünkben nem láttunk még U2410-et vagy ahhoz hasonló kvalitású monitort és azt ajánljuk, amit más is ajánl, mert igazából nem is értünk hozzá...
Ez az igazság, végre bevallottam...[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
xmad
őstag
abban viszont van vmi.. aki annyit ad monitorért tényleg vehetne IPS-t..
elhiszem, hogy a másik monitor jobb, ez nem kérdés, de azt én is vallom, hogy nem kell túlértékelni a dolgot. A monitorokat túlnyomórészt előröl nézzük, ezért a betekintési szög inkább elméleti előny, mint valódi. Az IPS panel, hát Istenem, egy kicsit szebb, de ettől még a TN paneles moncsik is igazán jók, pláne, ha jól be vannak állítva. Filmezés vagy netezés közben valószínűleg nem a színhűséget fogod műszerrel vizslatni.
-
xmad
őstag
jolvan..
cssak kicsit erősnek érzem azt hogy megszívatom magam a TN panellel.. szemből nézem a monitort.. úgy meg nem izgat a betekintési szög.. emberek millió használják elégedettem a TN panelt.. megszivatni nem fogom magam vele... elhiszem hogy jobb az IPS..csak drága. és annyit meg nem akarok érte adni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?