Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz Fernet #108513 üzenetére
Biztos hogy elromlott?
Probalj tápkábelt cserélni illetve az u2311h nál neha előjön a power saving mode bug, itt a megoldás :"
nálam is volt már párszor ,azt vettem észre hogy azóta nincs amióta más tápkábellel használom a monitort...
lehet hogy háklis a tápkábelre és azért makacsolja meg magát?
nekem ez szokott segíteni:tehát zárolás esetén:
1.Kikapcsolom a számítógépet.
2.Kihúzom a számitógépből a videó kábelt,a monitorból a videókábelt és a tápkábelt is.
3.miután visszadugom a tápkábelt(vagy bedugás közbe is már)nyomom 5-10-15 másodpercig a bekapcs gombot a monitoron.
4.aztán a többi kábelt is visszadugom majd számitógép bekapcsolása jöhet." -
*Ropi*
félisten
-
vond
MODERÁTOR
válasz Fernet #13191 üzenetére
Azért nem érzed sokkal nagyobbnak, mert függőlegesen gyakorlatilag ugyanakkora a látható képernyőfelület, mint a 19" 4:3-mas monitoron... Viszont mennyivel szélesebb...
A 2412-essel már más lenne a helyzet, mert az azért már jóval "magasabb" a maga 1200 sorával, és ezáltal jóval nagyobbnak is éreznéd...
Nem utolsó sorban a kontrasztod és a feketéd is jobb lesz egy picit...
Úgyhogy én is azt mondom, ha egyszerűen megoldható a csere+ráfizetés, akkor hajrá...[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
BiP
nagyúr
válasz Fernet #13191 üzenetére
Pedig teljesen jó ez a monitor is. (nekem is ilyen van.)
Volt már az asztalomon 24"-os 16:10-es, ahhoz képest valóban jóval kisebbnek tűnik, de csak a 16:9 miatt, mivel alacsonyabb.
Szélességre nincs egy centi különbség sem (így a videók nem lesznek nagyobbak). Persze minden másban hasznos a nagyobb felület. Összlátványra valóban sokkal nagyobbnak hat a 24-es.Ha különösebb macera nélkül meg tudod oldani a cserét (egy kérdést mindenképp megér), és a különbözetet is bevállalod, akkor érdemes lehet váltani, ha azzal elégedettebb leszel - mert itt most ez a rész a lényeg.
(#13192) petata: Ugye most viccelsz. Azok után, ahány embert rábeszéltél a dell-re, te még nem váltottál? ejej.
Tessék azonnal szaladni a boltba[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
válasz Fernet #13187 üzenetére
Ha valamiért nem felel meg, akkor 8 munkanapig éhetsz az elállási jogoddal. Kötelességük visszavenni a terméket, ha nem személyre szabott, meg még pár kivétel van. És aztán kötelességük egy hónapon belül visszatéríteni a vételárat. Futárt viszont te állod.
Ha mondjuk U2412M-re akarsz váltani, akkor lehet meg is tudod velük beszélni, csak ne egyből a jogaiddal támadj, mert azzal nem sok jót és kedvességet lehet elérni náluk..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest