Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
válasz petata #54482 üzenetére
Élőben megnézve nem olyan meggyőző a Samsung, ráadásul az ország másik feléből hozná a futár (bonyolult, mert kolis vagyok, nem is biztos, hogy itt lennék amikor hozzák, stb.), szóval a Dell U2410 melett döntöttem, biztos, hogy nagyon jó kis monitor, és ez sem néz ki azért rosszul.
-
jim bcs
nagyúr
válasz petata #54400 üzenetére
Ha annyiért kapsz egy 2314H vagy 2312HM-et akkor minden további nélkül.
Amúgy minek, mikor újat is veszel +2-4k-ért?LG 23MP65HQ-P
ASUS VX229Hha egy 10-essel megdobod ami azért annyira nem sok akkor ott az ACER S236HLtmjj
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
ST05
őstag
válasz petata #30541 üzenetére
ebből a képből mit kellene leszűrni megkérdezhetem?
hogy tud a 3.ik 24".es nagyobb lenni mint a 2.ik 24 colos? nem tűnik méretarányosnak...megtudtam nézni a glossy S2340, kiemelkedő a képe a versenytársai közt,( vagy csak gányok közt
volt kitéve.. U szériás sajnos nem volt kiállítva
még a rotált elég gáz jpg-ekkel is símán kivehető volt a különbség..
a fényesség pedig nemhogy zavaró mint hittem volna igy leírva, hanem kimondottan tetszik
Az hogy nem állitható a magassága, emelett próbálok elmenni ( bár kiakasztott amint megláttam )
Tehát U kicsit kizárom a PWM miatt, a nagyobbik U-t a bevilágitás para miatt ( nagyrészt sötétebbe használat miatt)
tehát egyenlőre egy kérdésem maradt, az S2240-S2340 közötti különbség
valójában a pixelek nagyobbak? régebben azt hittem azonos felbonti mellett a pixel
távolságok nagyobbak, vagy mindkettő? tehát ha nem tul jó a szemem ,és max karnyujtásból
nézem, akkor jobb választás lehet nekem a 21,5 a 23"-al szemben?
vagy pont hogy ideálisabb, ha nem pici pixeleket/betúket nézek, hanem zoomosabb a téma ugymond?! (23)
sajnos a kicsi nem volt kitéve csak a 23-as glossy ( nem bp , nem nagyon lesz lehetöségem további
szemmel tapasztalásra, de tény hogy a dell meggyöző volt, már ezért és a glossy-parám
tisztázása miatt megérte megnézni őket, sajna egy tisztességes LG-t nem láttam köztük..hát igy jártak.,,
ha van is bestbuy LG ahogy hallottam,,, az nem volt ott az tuti
ha jól sejtem egy alternativám maradt esetleg még a U2212HM.ből újabb szériás ami nem PWM ugye?
köszönöm
( rendesen kihegyezett kis fórum ez, jócskán le lehet szükiteni a választást már hsz.ekből is,
ez a DELL már nagyon kiváncsi voltam ,hát tényleg odaverős ) nem irigylem a többi gyártót -
Bálint85
senior tag
válasz petata #33912 üzenetére
75 hz -et meg a display port tudja?
akkor nem értem miért írtak a DVI -hez 75hz -et:
DVI-hez (75Hz-nél valójában 74.6Hz-en fut a DVI korlátja miatt)
Displayporthoz (75Hz-nél 75.000Hz-en fut)FIGYELEM: A Windows 72Hz helyett 71Hz-t ír ki, de nem kell megijedni, 72Hz-en fog menni a monitor (pontosabban ~71.928Hz-en)
[ Szerkesztve ]
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
zack
nagyúr
válasz petata #33660 üzenetére
Mi idegesít és mi pontatlan? Nézz már utána a pontos típusának mielőtt kötekszel. IPS237L, IPS277L. Akkor ebben mi nem IPS széria szerinted?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Szajo
őstag
válasz petata #33113 üzenetére
Elolvastam, engem meggyőzött, de remélem a gyakorlatban is így lesz.
DELL mint márka egyébként mennyire "megbízható"? Nincs bennük sok gyári hibás, garanciáztatással sincs sok gond? Nem romlanak el hamar? Lehet hülye kérdések de sosem volt DELL-em semmiben. Valamint ez az egyik legjobb vétel a mostani piacon ilyen árban?Válaszokat előre is köszönöm!
-
feri1
aktív tag
válasz petata #32977 üzenetére
Akkor a monitor Usb részét csakis akkor lehet használni amikor a gép is be van kapcsolva?
A hangszóró halkan sistereg amikor be van dugva,ha a monitorba dugnám az Usb részét és a jack dugót ugyan így hagynám a gépbe akkor esetleg jó lenne?
Vagy mire érdemes használni az Usb részét?
Csak zene+filmekre?
-
Iginotus
addikt
válasz petata #31638 üzenetére
A brightness? Még nincs 30 on van... de minnyárt.
Kiegészítés nem mindegy neki hogy milyen HDMI kábelv an rákötve. Fogtam egy másik hdmi-t azzal tökéletes, bár nem tudom mi a két kábel közti különbség (egyik 4 méteres ezzel nem megy másik 1,5 azzal meg megy.)
Plug and Pray... :)
-
zack
nagyúr
válasz petata #31150 üzenetére
Most 190k...Azért ez már a többségnek az elérhetetlen kategória...
Mint már irtam, én kifejezetten örülök a nagyobb pixeleknek. 60 -70cm is látom rendesen közelhajolás nélkül. Mellette van a kis tesó... Élesebb, az biztos, 24" méretig azt mondom jók a kis méretű pixelek, mert 40-50cm kényelmesen belátni... 27" 1440p méretnél viszont nyűgös megtalálni az idealis távolságot, szerintem nem is lehet.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Gery0505
aktív tag
válasz petata #31139 üzenetére
Ha monitort szeretnék vásárolni akkor érdemes előre megvenni az általam használni kívánt videokarit, vagy nem olyan fontos? Azért kérdem, majd szeretném kalibráltatni a leendő monitorom. Vajon van most a Monitorguruban Dell U2412-M? Jó lenne beújítani egy ilyet. De azért előtte megnézném az LG-ket is, de több mint valószínű, hogy Dell lesz a nyerő.
[ Szerkesztve ]
"Failure is always an option." Adam Savage
-
zack
nagyúr
válasz petata #31065 üzenetére
Tök mindegy minek hívjuk nem? Tudom jól, hogy ez csak szőrszálhasogatás. De ha úgy jobb, akkor legyen kalibrálás.
[ Szerkesztve ]
-
Gery0505
aktív tag
válasz petata #30994 üzenetére
Köszi az infót, azt meg tudnád esetleg mondani, hogy melyik monitornak van szebb, élethűbb képe? Az egyik a Dell U2410-es a másik pedig a Dell U2312HM? Azt tudom, hogy a nagyobbik 10 bites, és a fotósok használják inkább, de vajon megérné-e a 2410-est megvenni? Vagy elég a kisebb tudású 2312-es? HD filmekhez, játékhoz, családi fényképek megnézéséhez, és netre használnám. Megéri a nagyobb az árkülönbözetet? Képminőségben sok különbség van a két monitor között?
"Failure is always an option." Adam Savage
-
zack
nagyúr
válasz petata #30996 üzenetére
Nekem meg mindkettővel jó a viszonyom.
Csabit évek óta ismerem, és sokat vásároltam tőle, akkor még az Oázis gondolatban sem volt. Sokszor segített a régi szép időkben, és a mai napig is segít ha rácsörgök és a véleményre van szükségem...[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz petata #30967 üzenetére
Köszönöm, ez elég szemléletes
Érdekes, a képarány miatt nem is olyan nagy a különbség, mint gondoltam...Ha jól értem, ez a két modell kb ugyan azt a képi minőséget képviseli. Tudom, hogy nagyon szubjektív, de kb milyen változásra számíthatok (nem méretben, hanem képminőségben) a jelenlegi 970P -hez viszonyítva (S-PVA)
(#30969) sakal83K: Valóban nem tűnik rettentő nagynak... A 30" méret nem az én világom, filmet TV -n nézek
-
zack
nagyúr
válasz petata #30948 üzenetére
Üzletelj, nem akarom rontani az üzletedet, de nehogy már azt mondd hogy magamnak mondok ellent. Végig ezt szajkózom, hogy gyenge pont, de nem olyan sarkítva ahogy itt egyesek fogalmaznak, azért mert valaki jött, és leírta, hogy sámlin használva inog miközben üti a billentyűzetet...
-
zack
nagyúr
válasz petata #30887 üzenetére
Ebben igazad van, de ettől függetlenül a vizuális élmény alapján fog dönteni. Még egy olyan júzer is, aki jártas az IT világában, és aktív részese.
Nem értem mi a gond a témával. Tudtommal alig van még tulaj az LG IPS7 szériából. Leírtam a tapasztalataimat, hogy akik betévednek, azt (is) lássák amit én tapasztaltam, tapasztalok.
Volt TN, MVA, és IPS monitorom is, tehát nem lelkes amatőr vagyok, aki örül mint majom a farkának, és az LG f@rkát szopkodja...[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz petata #30868 üzenetére
Persze, jogos. De ha már ilyen lett, felesleges fikázni, mert ár/érték arányban mindenképpen "must have". Persze akinek a talpszerkezet többet ér a vizuális élménynél, az ne vegye meg.
-
n000rbi
senior tag
válasz petata #30723 üzenetére
Ugyanezt csináltam mielőtt írtam ide.
Lementettem txt-ben, aztán átneveztem inf-re, majd jobb gomb -> képernyőfelbontás -> speciális -> monitor -> tulajdonságok -> illesztőprogram -> frissítés -> illesztőprogram keresése a számítógépen -> majd betallóztam az inf-et.
Szerk.: közben megvan mit néztem el.
"Illesztőprogramok keresése a számítógépen, tallózható elérési úttal" helyett az alatta lévő "Választás számítógépen lévő illesztőprogram-listából"-ra kell klikkelnem. Imádom a windózt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest