- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyrandus
tag
Üdv. (Előolvastam a hasznos bevezetőt már). -
Az én esetem. Apró, 12"-es Dell notebook-om van, újszerű állapotban, Win7. (Dell Latitude 7240). Tavasztól nyitott helyeken, helyekre viszem, gyakorlatilag csak szöveget szerkesztek/írok. Fut még: sakkprogram, Internet.)
- Estére hazaviszem, otthon azonban hiányzik egy nagyobb képernyő. (15'6-os régi gépem 7esztendős, kiváló szolgálat után most már gyengül.) Új és jó 15"6-os Dell, vagy HP stb gép 150ezer körül lenne hibátlan. Valaki tanácsa: kapcsoljam otthon új és jó monitorra. Csakhogy nekem otthon is főleg írásra/szövegszerkesztésre kell, Ehhez azonban legfeljebb 17-18"-as méret.
Van ilyen új és jó egyáltalán? Nagyobbra nem tudnék írni. (Szemtávolság, fejtartás).
De továbbá, bármennyire furán hangzik: nem tudom, hogy ne akadályozzon, a kis szupergépem meglevő monitorja. 90%-osan lehajtható ugyan, de hogy kerülne föléje/helyére természetes és nem zavaró módon a külső monitor?
Furcsa, suta kérdés és igény? Igen, az élet ilyen furcsa... Köszönöm a hasznos válaszokat.A DOS-korszak óta bosszantom magam. - Sakk elemzéshez, analizáláshoz (idő, gyorsaság!) keresem a legalkalmasabb tudású gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Eredeti játékok OFF topik
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G5 - 27" Ívelt VA - FHD 240Hz & 4ms - NVIDIA G-sync - AMD FreeSync - sRGB 99%
- BlackView 15,6" IPS FullHD külső/hordozható monitor - HDR- HDMI - USB-C - hangszóró - ÚJ! 2 év gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Iproda 18.5 hüvelykes hordozható monitor 1920x1080P 120Hz FHD hordozható monitor laptopokhoz és PS5
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest