- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Nothing: március 4
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
Először is sztem a Dell Ultrasharp monitorai nagyon is tetszetősek és rendkívül funkcionálisak. Letisztult, szép forma, számomra impozáns. Tény, hogy eleinte engem sem hatott meg a 2209wa, U2211H és U2311H stílusa, de amikor bementem az Oázisba és élőben megnéztem őket egyszerre minden megváltozott.
Más képeken és más élőben, nekem a személyes találkozás nagyot dobott a monitorok külső megjelenésének megítélésén. Most már el se tudnék mást képzelni, mint egy ilyen Dell Ultrasharp monitor.De nyilván ízlések és pofonok.
Minden esetre én annál nagyobb butaságot nem tudok, hogy valaki csak azért vesz TN-paneleset, ráadásul drágábban!!!, mert rajul néz ki .
Akkor már inkább mondja azt, hogy fontos neki a jó válaszidő meg ilyen egyébként alig észrevehető TN-előnyök, de csak azért mert jól néz ki... erre nem tudok mit mondani... legalábbis szalonképeset nem.
Azért ha tudod győzködd, esetleg (ha van rá mód) küldd el az Oázisba, nézze meg az U2311H-t is, legalább megpróbáltad. De mindenképp jó lenne, ha élőben is látna egy U2311H-t, hátha[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- További aktív témák...
- AOC AGON Q27G3XMN
- ASUS TUF Gaming VG27AQA1A 27" WQHD 2560x1440 170Hz FreeSync Garancia !
- BlitzWolf 34" ívelt GAMER MONITOR, 165 Hz, 21:9, WQHD 3440x1440, 1500R, FreeSync, Anti-Flicker
- Acer Predator XB271HU bmiprz, WHQD 165Hz G-Sync!
- EIZO FlexScan EV2450 fehér 24" 1920x1080 full HD IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest