Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
Először is sztem a Dell Ultrasharp monitorai nagyon is tetszetősek és rendkívül funkcionálisak. Letisztult, szép forma, számomra impozáns. Tény, hogy eleinte engem sem hatott meg a 2209wa, U2211H és U2311H stílusa, de amikor bementem az Oázisba és élőben megnéztem őket egyszerre minden megváltozott.
Más képeken és más élőben, nekem a személyes találkozás nagyot dobott a monitorok külső megjelenésének megítélésén. Most már el se tudnék mást képzelni, mint egy ilyen Dell Ultrasharp monitor.De nyilván ízlések és pofonok.
Minden esetre én annál nagyobb butaságot nem tudok, hogy valaki csak azért vesz TN-paneleset, ráadásul drágábban!!!, mert rajul néz ki .
Akkor már inkább mondja azt, hogy fontos neki a jó válaszidő meg ilyen egyébként alig észrevehető TN-előnyök, de csak azért mert jól néz ki... erre nem tudok mit mondani... legalábbis szalonképeset nem.
Azért ha tudod győzködd, esetleg (ha van rá mód) küldd el az Oázisba, nézze meg az U2311H-t is, legalább megpróbáltad. De mindenképp jó lenne, ha élőben is látna egy U2311H-t, hátha[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
Új hozzászólás Aktív témák
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDMI topic
- Magisk
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32BM80BUUXEN ) 32" 4K GAMER PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest