Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly Bp.
addikt
válasz
nepszter1 #44153 üzenetére
Nokia 100-as! Nem kinyithatós de 5 ezer a Shell kúton! Én egy Samsung E1080W-t vettem a Penny-be kártyával 2500-ért! Valami hasonló szerintem jó lehet mert ha tönkre megy kidobom az ablakon!
Samsung GT-E2530, A Motorola-nak vannak még hasonló olcsó hulladék telefonjai pl ez! ALCATEL OT292 RED B Még egy és még egy!ÚÚÚ nézd mit találtam! Na ez jó telefon volt én szerettem!
De amúgy a legjobb ha bemész egy Médiába és kiveszel egyet az Ömlesztett telefonok közül mert semmi különbség nincs köztük! Mind vacak de az árát megéri
eldobható telefonok, de hosszú távra nem terveznék velük ha 1 évig húzzák az csoda! Nekem a Penny-s samsung csak a polcon van itthoni telefonnak egy fél éve és hullik szét
pedig sosem volt még megkarcolva sem! De a Sharp jó választás lehet! Szerintem szerencse hogy megtaláltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest