Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JadenDave
csendes tag
Najó, látom kipécéztetek magatoknak, csak mert ez egy fórum, ahol leírom az ideálomat, és ők ajánlanak nekem egy ideálisat. Én meg nem vagyok akkora kocka, sem számítástechikus, hogy az összes szabadidőmben okostelefonokat kutassak. Kérdeztem, sokan adtak ötletet, nekik köszönöm, akik meg jöttek, hogy mutassák mekkora nagymenők, hogy "hülyegyerek, majd ők tudják, hogy milyen telefont akarsz?!"...nos nemtudom láttad-e a fórum nevét, de tudtommal beírom, hogy milyen tetszene, ők pedig ajánlanak, egyszerű, nem kell hozzá, még 12 éves szint sem, ha nem tudsz ajánlani, ne írj. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest