- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dite29
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a T-nél kapható HTC One V-ről?
Az LG Optimus Black-el összehasonlítva melyik lenne a nyertes?
(Az ár ugyanannyi lenne.)
[ Szerkesztve ]
-
gyulank
addikt
válasz n0rbert0 #39497 üzenetére
Azt tudom, írtam is. Azért tettem fel itt a kérdést, mert mint ahogy pl. máig az i7500-ról sem tudtam, ami AMOLEDes, hogy létezik, és AMOLEDes, úgy a maradék 3 számomra ismerős típuson kívül (8500, 9000, 9100)is akadhatnak olcsóbb típusok a 3-féle típusú kijelzők egyikével. Többször kérdeztem, de még nem mondta meg senki, hogy a fülhallgató kimenetes telefonokhoz hogy van kötve a mikrofon a headsetnél?
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
AndrisBoy
aktív tag
-
AndrisBoy
aktív tag
Nokia C2-00 -ról kérdeznék.
Egy időben tudja kezelni a 2 sim-et?
Valamint telefonkönyvben hozzá lehet rendelni személyekhez külön Csengőhangok valamint Hívókép-et?Tesztben erről nem találtam semmit ,bár lehet átfutottam rajta.
•°o.OO.o°•
-
n0rbert0
senior tag
válasz transmission #39489 üzenetére
Az i7500 sima AMOLED.
AMOLED: Samsung i7500 20-24k
SAMOLED: Samsung S8500 30-35k
SAMOLED+: SGSII 85-90k -
gyulank
addikt
válasz transmission #39489 üzenetére
Olyanokra gondoltam, amikről én nem tudok. Mivel én azért írtam ezeket, mert csak ezekről tudok. Nem azt kérdeztem, hogy azok közül amiket leírtam, azok milyenek, sőt én is leírtam, hogy azok milyenek. De az i7500 az AMOLED.
-
gyulank
addikt
válasz transmission #39487 üzenetére
Akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy melyik a legolcsóbb SAMOLED+-os 3,5 Jackes WiFi-s Androidos telefon? Ugyanez SAMOLEDdel. És ezek szerint AMOLEDdel az i7500 ilyen.
-
meroly
veterán
Mindenféleképpen samsung jöhet szóba, ők jók a dual simben.
Szolgáltatónál nem fogsz tudni venni, elvből nem árulnak ilyet.
Ezek között keresgélj.Impossible is nothing
-
gyulank
addikt
válasz transmission #39481 üzenetére
De mégis milyen alternatívák vannak még? Én kb. i8500 ast tudom SAMOLED-del kb. 35e használtan, de az Badás, aztán az i9000 Androidos kb. 50e, és i9100 SAMOLED+-os, ami 70e.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Klasszikus kialakítású dual simes mobilt keresek, alapfunkciókra (telefon, sms, naptár, ébresztőóra), merrefelé nézegessek?
Árban még nem tudom meddig mennék el, egy jó ár/értékarányút keresek.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
gyulank
addikt
válasz transmission #39479 üzenetére
Én máig az i7500-ról se tudtam.
-
gyulank
addikt
válasz transmission #39477 üzenetére
Eléggé. 40e-ért, még ha SAMOLED+ lenne, elgondolkoznék rajta, de igazából, ha csak AMOLED-es van 50e alatt, akkor engem a 24e alattiak érdekelnének, vagy valami ettől az i7500-astól jobb, de csak kicsivel drágább. De ha létezik ennél olcsóbb AMOLED-es, az is érdekel.
-
gyulank
addikt
válasz transmission #39471 üzenetére
Minél olcsóbban. És mindenre szeretném használni. Szóval kb. egy Samsung i9100 már majdnem megfelelne az elvárásaimnak de mivel drága, muszáj lejjebb adni...
Igazából, én netezni, csak WiFi-n keresztül szeretnék, de olyan úgy sincs, amiben WiFi van, de mobil szélessáv nincs. Az eddigi telefonjaim headset-jei mindig tönkrementek, leginkább a csatlakozónál tört meg a hajszálnál is vékonyabb vezeték, ezért olyat akarok, amin 3,5-e jack van. Bár nem tudom, hogy az ilyen telefonokhoz van-e kivezethető mikrofon...
A másik fontos dolog az, hogy gyors legyen, szóval, ha gépelek, akkor ne kelljen várni semmire. A másik fontos dolog a kijelző láthatósága, olvashatósága, és a minél hosszabb üzemidő. Kapacitív kijelzős 2 ujjas multitouchos. És persze nem árt ha 2 kamerás, és videóknál sem akad. Gyorsan exponál, akkor amikor akarom, és nem mosódik el a kép a lassúsága miatt. És mindenképp Androidos legyen a sok ingyenes alkalmazás miatt.
Szóval az én véleményem szerint nekem AMOLED, SAMOLED, SAMOLED+ kijelzős telefonra van szükségem, és fordított fontossági sorrendben. De ezt az AMOLED-es i7500-at is véletlenül találtam. Ez olyan 24e használtan. De ha tudnám milyenek vannak még ilyen kijelzőkkel, és mennyiért, akkor tudnám eldönteni, hogy mennyit áldoznék rá pluszba.ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
n0rbert0
senior tag
válasz werszomjas #39472 üzenetére
+1 a 6303ra
-
transmission
tag
Viszont én meg 55.000Ft-ig keresek HTC készüléket. Mit ajánlanátok? (használtan)
http://www.neobux.com/?rh=6C616375733131 Internetes pénzkeresés! Ha többi infó kell, privátban írj!
-
transmission
tag
válasz werszomjas #39472 üzenetére
Én mindenképp a 6303-t venném Picivel nagyobb kijelző, nagyobb felbontású kamera, meg újabb. Amúgy meg kb ugyan az a két telefon.
http://www.neobux.com/?rh=6C616375733131 Internetes pénzkeresés! Ha többi infó kell, privátban írj!
-
werszomjas
addikt
Udv.
Ti melyiket vennétek?
Nokia 6500 vagy Nokia 6303?? Esetleg 6303i
Röpke 2 év van a két készülék között, használtan mindkettő 10ezer körül kapható.
üdv
-
gyulank
addikt
Vannak még ilyen árkategóriában AMOLED, SAMOLED, vagy SAMOLED+ kijelzős telefonok?
-
gyulank
addikt
Sziasztok!
Ha vennék egy használt Samsung i7500-at, és mondjuk az eredeti Android van rajta, azzal működnek a letölthető alkalmazások? Vagy ha újabb van rajta, ezeken működnek? Engem legfőképp az érdekelne, hogy LibreOffice, és MSOffice dokumentumokat, PDF-eket, Táblázatokat meg lehet-e nyitni,szerkeszteni, és szükséges-e ehhez net, vagy anélkül is megnyitja?ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
Járókeret
senior tag
Hali!
Érdeklődnék,hogy 40 ezer körül (de inkább max 40.000) érdemes válogatni a HTC-k között?
Úgy hallottam,hogy inkább a drágább szériák azok, amik valóban jók.Jelenleg amit kinéztem egy samsung GIO. Ha jól tudom, akkor ez ebben az árkategóriába egy elég jó választás. Esetleg ha téves az infóm, akkor várom a kiokosítást
Üdv.
-
válasz littlelion21 #39447 üzenetére
Nem
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
nuke7
veterán
értem, de ez csak az egyik... lassu valoszínűleg mert a droid nagyon hardver igényes.
(ezért csak felső-középkategóriától ajánlanám a droid, de ezt már írtam )
ph teszten meg használták, és tényleg nem jó. én a rosszat elhiszem, a jót meg fenntartásokkal kezelem[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
thespiler
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretnék új telefont vásárolni és a Sony xperia S-be beleszerettem...elég csúcs a telefon, tmob...nál most a legjobb kapható készülék. Pedig BAZINAGY
De ma megjelent a HTC one X ami egy kicsit felkeltette a figyelmem a négy+egymagos procijával
És arról szeretnélek kérdezni titeket hogy esetleg nem tudjátok-e milyen készülékek jönnek még ki a közeljövőben...mondjuk úgy a következő másfél hónapban. Cél a tmob... ugyanis részletre szeretnék vásárolni 2 éves előfizuval ugyanis lejárt a hűségem.(és mellesleg ellopták a se vivaz pro-mat, ez is kényszerít egy kicsit)
Amikkel még szemezgettem
-arc s
-LG optimus black
-Samsung s+
Miket tudnátok még ajánlani nekem? ami esetleg még ki sem jött de várható a szolgáltatómnál hamarosan. Az ár olyan 150 körül lehet...mert úgyis részletre lesz.
Szinte mindenre használnám, minden számít.Előre is köszi a segítségeteket.
-
G3R!94
aktív tag
-
-
ezanickem
tag
Sziasztok!
Új telefonon gondolkodom a Telenornál vagy ha úgy adódik a T-nél. Eddig három mobil amit kinéztem, mind más miatt tetszik és nem igazán tudok választani.
1, ZTE Skate mivel hatalmas a képernyő és netezésnél jól jön
2, Nokia Lumia 710 mivel úgy látom elég jó a multimédiás része
3, Motorola Defy+ mivel hihetetlenül strapabíró így nem kapnék a szívemhez ha leejtem, no meg a hosszú aksiidőÚjonnan venném előfizetésesen, tarifahűséggel, keret maximum így 40e forint. Hosszabb távra tervezek vele. Ami nekem fontos az a GPS, internet ami bárhol bármikor gyorsan jól jöhet és gördülékeny legyen, zenét nem igazán hallgatok rajta filmet se sűrűn nézek és nem is játszanék vele de fényképezni és videót felvenni szoktam. Telefonálás sms az meg alap . Ami még fontos strapabíró és jó aksiidő. Ha a három készülék egybe lenne gyúrva az lenne az ideális de hát pénzügyileg valahol határt kell szabnom a dolgoknak. Köszönöm előre is a segítséget a döntéshozatalhoz.
-
nuke7
veterán
-
csoki46
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Testvérem szeretne telefont venni, a listát sikerült leszűkíteni 3 készülékre, de nem tud dönteni.
Sony Ericsson Vivaz pro
Nokia Asha 302
LG Optimus Pro
Ezek közül szerintetek melyik éri meg a legjobban? Használtan venné kb egy árba vannak. Köszi a segítséget!
Írjatok nyugodtan, több véleményt meghallgatok -
válasz n0rbert0 #39435 üzenetére
1ik sem volt feltétel, csak jó ha van...
Nekem a 2 kártyás csak telefonálásra kell, 2. készüléknek használva. Szóval pont felesleges energiazabáló, árnövelő a 3G és a WiFi, a dátumtól függetlenül.
Amúgy az említett ~30k-ig létezik olyan ami ezeket is tudja?
A kiábrándító inkább a kamerák minősége 2012-ben ;-)[ Szerkesztve ]
-
n0rbert0
senior tag
válasz Vasinger! #39436 üzenetére
1, Telefonálás közben eléggé hangos? A mostnai C5 legnagyobb hibája a kijelzője mellett, hogy nagyon halk a hangszórója és egy kisebb tömegben alig hallani a másik felet.
Van ismerősöm akinek n8-a van és néha szoktam vele telefonon beszélni, de még nem panaszkodott, hogy nem hall és az én oldalamon se volt semmi probléma.2, Elég gyors? Szóval nem egy Tegra 3-as sebességre gondolok, hanem arra, hogy ne szaggasson a menübe való közlekedés közben a telefon, a programok szinte azonnal töltődjenek be. Természetesen a legújabb szoftverrel.
Ennek szemléltetésére itt egy videó.3, A GPS offline módban elég pontos, elég jó? Sportoláshoz is használnám a mobilt, ez eléggé fontos lenne, hogy ne dobja el a jelet a teló.
Mobilarénás tesztből idézve: "olyan gyorsan pozícionál, hogy csak pislogtam. Mire a netről letöltődött a környék műholdas nézete már méterre pontosan ott volt a pötty, ahol én is."4, Mennyit bír az aksija mondjuk átlagos felhasználás mellett? Pár perc beszélgetés naponta, 1 óra zenehallgatás kb és megint 1 óra játék.
Sajnos ezt nem tudom megmondani pontosan csak tippelni tudok.. Mivel nem egy energiazabáló androidról beszélünk, ezért szvsz 2 esetleg 3 nap.5, Van e rá elég játék? És ha van, egyáltalán mennyire jók? Gondolom nem ér fel a 2 konkurens repertoárjával, nem is ez a kérdés, hanem az, hogy van e rá normális mennyiségű, minőségi játék?
Természetesen vannak rá korrekt minőségű és mennyiségű játékok, köztük megtalálhatóak az androidos klasszikusok is, mint pl. Angry Birds, Ninja Fruit, stb... [link]6, Zenehallgatásra is használnám a telót. Mennyire jó arra? Zenelejátszóval minden rendben van?
Ezt is egy videóval szemléltetném és döntsd el magad, hogy megfelel e az elvárásaidnak.
És itt külön kiemelném, hogy FM transmitterel is rendelkezik a telefon.Ezek után javaslom olvasd el a mobilarénás tesztet és érdemes benézni a készülék fórumába is.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz n0rbert0 #39435 üzenetére
Oké, ez is letisztázva. Most akkor jöjjenek a mobil másik részével kapcsolatos kérdések:
1, Telefonálás közben eléggé hangos? A mostnai C5 legnagyobb hibája a kijelzője mellett, hogy nagyon halk a hangszórója és egy kisebb tömegben alig hallani a másik felet.
2, Elég gyors? Szóval nem egy Tegra 3-as sebességre gondolok, hanem arra, hogy ne szaggasson a menübe való közlekedés közben a telefon, a programok szinte azonnal töltődjenek be. Természetesen a legújabb szoftverrel.
3, A GPS offline módban elég pontos, elég jó? Sportoláshoz is használnám a mobilt, ez eléggé fontos lenne, hogy ne dobja el a jelet a teló.
4, Mennyit bír az aksija mondjuk átlagos felhasználás mellett? Pár perc beszélgetés naponta, 1 óra zenehallgatás kb és megint 1 óra játék.
5, Van e rá elég játék? És ha van, egyáltalán mennyire jók? Gondolom nem ér fel a 2 konkurens repertoárjával, nem is ez a kérdés, hanem az, hogy van e rá normális mennyiségű, minőségi játék?
6, Zenehallgatásra is használnám a telót. Mennyire jó arra? Zenelejátszóval minden rendben van?
Egyelőre ennyi, elnézést, ha kicsit sok lenne a kérdés
[ Szerkesztve ]
-
válasz AndrisBoy #39424 üzenetére
Asha 200?
-Kezeli a 2 SIM-et (Csak akkor dobja el az 1iket, ha éppen beszélsz rajta(Engem pl.zavarna, ha telefonálás közben rámcsipogna, hogy a másikon keresnek.)
- qwerty bill.
- MP3/WAV/WMA/AAC
- 2 MP, 1600x1200 pixeles kamera, olyan amilyen.
+ 2.1-es bluetooth
+ 32GB-ig kezeli a mikro SD-ketnetes boltokban 23k-től indul, Euronicsben holnapig 20k-ért akciózzák.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz n0rbert0 #39432 üzenetére
Oké, szerintem ez a rész akkor kipipálva.
Megmondom őszintén, nem vagyok megelégedve az eredményekkel, de lehet, hogy csak én várok többet egy mai kompakt géptől. Van itthon egy kb. 10 éves 3.2 MP-es gép, az is tud csinálni legalább ilyen képeket, mint ezek, ha nem jobbakat, csak kisebb felbontásban, ami szerintem eléggé elszomorító.Ami még fontos nekem az a vaku. Mennyire erős ennek a vakuja? Sötétben hogy teljesít? Sehol nem találok olyan képet ami este készült, vakuval.
Továbbá ki lehet merevíteni valahogy, hogy zseblámpaként használjam? -
Vasinger!
nagyúr
Tisztelt fórumtársak!
Sajnos úgy néz ki, hogy az egyik haverom belerángatott abba, hogy vegyek egy új telót, nagyon elcsábultam a Nokia N8 felé. Igazából az egyetlen dolog ami a mobil felé húz, az a kamerája. Mennyire tudja egy ilyen mobil kiváltani a kompakt digitális fényképezőgép szerepét? (kb. 50k környéki fotómasinában gondolkodjunk)
A jövőben terveztem lecserélni a Nokia C5-ömet, mert a Wifi eléggé hiányzik belőle, de igazából más probléma nincs vele, azon kívül, hogy nincs rá semmi játék...
Továbbá fényképezőgépet is nézelődtem, mert arra is szükségem lenne és ekkor jött képbe az N8.Szóval mennyire lenne ésszerű ezt a dolgot megcsinálni? Bellára lefrissítve már eléggé szimpatikus a sebessége is. De mint írtam most itt főleg a fényképezőgép lenne a lényeg.
Lényegesebben olcsóbban jönnék ki egy N8-cal, mint egy 50k körüli kompakttal + mondjuk egy Optimus 2X-szel, szinte féláron/harmadáron megúsznám így, persze kicsit gyengébb mobillal és talán nem annyira jó fényképezővel. (természetesen mobilt apróról venném)
Fényképezőt arra használnám, ha valamit el akarok adni, vagy meg akarok örökíteni, akár a természetben, vagy külföldi utazás közben, vagy csak a hétköznapok során, arról tudjak készíteni egy nem homályos, nem túl zajos, viszonylag élénk színekkel rendelkező képet.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
n0rbert0
senior tag
válasz egyazegy #39418 üzenetére
Szia.
Esetleg a samsung galaxy y pro lehetne jó alternatíva, de sajnos újonnan 45k körül van, használtan meg nem nagyon találkoztam vele.
Egyébként egy oldalon találtam Motorola EX223-at, de nem tudom, hogy mennyire megbízható az oldal, ha gondolod rám írsz egy pm-et és elküldöm a linket...[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz poirot #39403 üzenetére
Hát én csak a nokiákat ismerem, 4-5 nap üzemidő egyikben sem lesz, amiben nem az 1500-as akku van.
egyazegy: dual sim-es qwerty-s telefonok
Impossible is nothing
-
AndrisBoy
aktív tag
Sziasztok.
Dual sim-es telefon kerestetik.
Kritérium:
-Egy időben kezelje a 2sim-et.
-Gombos telefon , érintős felejtős!!
-MP3
-Kamera
-Lehet bármilyen kinyitható,szétcsúsztatható,vagy ala natureEz nem szükséges, de ha van az mégjobb:
-Wifi
-Bluetooth
-MicroSD helyÁrkat: 10-35eFT -ig akár használt akár új.
Leginkább olyan telefon érdekelne ami masszívabb,stabil szerkezetű (külsőleg és szoftver-esen is), melós telefon lenne!
Gracie kollégák
•°o.OO.o°•
-
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Azthiszem ismét vásárolnék egy telefont, de nem igazán tudom mit. SGS2 és HTC Sensation XE között vaciálok, használtan vásárolnám. Zene, játék, internet, ezek lennének a főbb dolgok, amikre használnám. Esetleg ebben az árban tudnátok még ajánlani valamit, illetve a fenti kettő közül szerintetek melyik a jobb?
Köszi
yo
-
egyazegy
csendes tag
Üdv!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Barátnőmnek keresek egy dual sim-es mobilt. Qwerty gombsorosat szeretne és max 35.000HUF-ot szánna rá. Kinéztünk egyet ami elnyerte a tetszését( Motorola EX119 vagy EX223). Magyar honlapokon próbáltam rendelni, de mindig felhívtak, hogy nincs készleten és már nem is lesz. Honnan tudnám beszerezni ezt a fajta teló?
Ajánlottam neki egy Samsung star II duos-t, de nem szeretne érintőkijelzőset. Más QWERTY-s teló meg elég gagyinak néz ki ami 35 alatt van bár csak telefon, sms funkciókat használja.
Segítsetek, h milyen telefon lenne számára ideális ami dual sim-es és qwerty?
Vagy egyáltalán milyen dual simes telót tudtok ajánlani 35 alatt?Köszönöm!
Itt arról van szó amiről szó sem lehet.
-
Norbancs
tag
válasz punky10 #39416 üzenetére
Van egy eladó, aki akciósan tudna készüléket vásárolni (előfizetéses, gondolom már olyan régóta, hogy már jár neki egy ilyen akció), gyakorlatilag teljesen újonnan kapnám a készüléket. Én kártyás vagyok, de mind a ketten Telenorosok (jó, én djuice-os).
A szituáció így nézne ki, nem tudom, hogy esetleg még mindig áll-e az eladó ajánlata, de ha igen, érdemes ebbe belevágnom?
-
Norbancs
tag
Kicsit off, de azért a telefonvásárláshoz kapcsolódik:
Ha használt telefont veszek, ami még garanciás a telenorhoz és később valami történik a készülékkel, hogyan tudom érvényesíteni a garanciát (mert így nem az én nevem van a papíron)? -
Norbancs
tag
válasz punky10 #39413 üzenetére
Sokat nézelődtem, meg is tetszett, csak gondoltam, azért kikérem az ismerősöm véleményét is. Jobban belegondolva talán csak azért nem volt oda ezért a készülékért, mert sokkal jobbakhoz van szokva.
Az Android 4 meg azért lett szempont nálam, mert:
-esetleg később frissíteni szeretnék
-ez azért valamennyire jelzi, hogy nem egy (túl) elavult telefon (szerintem) -
punky10
addikt
válasz Norbancs #39412 üzenetére
Azért olvass utána,a lényeg,hogy Neked tetszen.Ebben a kategoriában nagyon jo HW-esen,nemsoká jön rá az ICS is(bár ez pl nekem semmit nem számit,a 2.3-as is nagyon jol müködik a 2011-es Xperiákon)kihangositva is jol szol(na nálam ez sem szempont )Egy Desire elegánsabb megjelenésü ugyan,de a LWW jobb vétel...Szerintem/szerintünk...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Norbancs
tag
válasz littlelion21 #39411 üzenetére
Ha ennyien gondoljátok, hogy nem járnék rosszul az SE-vel, akkor megnyugodtam, hagyom a htc-t (eddig nem találtam jót).
-
punky10
addikt
-
n0rbert0
senior tag
válasz littlelion21 #39406 üzenetére
kicsi a kijelzője
-
Norbancs
tag
Sziasztok!
Okostelefon vásárlás előtt állok, ideje lecserélni a 7 éves készülékemet.
Nem sok tapasztalatom van ilyen téren, sok internetes böngészgetéssel eltöltött idő után az Android mellett döntöttem, szóval szeretnék egy Androidos telefont.A SE Live with Walkmant néztem ki (nem tűnt rossznak és frissíthető 4-esre), de egy hozzáértő ismerősöm nem ajánlja.
Van jobb ötletetek? Tudásban jó lenne min. annyi, mint amit a wt19i tud, de az árat maximalizáljuk 40 ezer forintban egyelőre (használt is jöhet, független vagy Telenoros).
A mire használnám kérdés gondolom most fölösleges, mert ha min. annyit tud mint a walkman, akkor már szinte mindenre jó lenne (internet, játék, stb.)
Előre is köszönöm a tanácsotokat!
-
poirot
őstag
válasz meroly #39402 üzenetére
Köszönömszépen a válaszokat, megnéztem a Nokia E52-öt, de már így, ránézésre is tiszta "dzsumbuj"-nak tünik a kijelző alatti billentyű sorok.
"Vakon" az életben nem fogom megtalálni a megfelelő billentyűt.
Esetleg valami "letisztult", jól elválasztott billentyűs teló, ami a fenti kritériumoknak megfelel?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Windows 11
- CPU léghűtés kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest