-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevike
senior tag
igen a defy az már döfi Az már telefon
-
andrás47
senior tag
Sziasztok !
Idáig Nokia C7 használtam,most megvennék jó áron,mit ajánlanátok helyette,ami hasonló minőségű,és jól is néz ki,de nem Nokia,fontos hogy magyar nyelvet tudjon,3,5 -4 közötti kijelző,jó kamera,jó net képesség,és gyors legyen ára 40-80 között,led legyen rajta,idáig a Samsung Wave II nézegettem,de biztosan van még több alternatíva is,fontos T-mobilnál lehetőleg kapható legyen.Bármilyen szoftvere lehet,a magyar nyelv viszont kitétel számomra.
-
deja vu
addikt
válasz sagesz93 #33088 üzenetére
Bog írta tíz napja nokia x7 topicban.
Jobban számít az érzékelőlapka mérete... abban az Innov8 magasan ver minden mobilt.
Szerinte még mindig a legjobb, de meggyőzhetne minket egy nagy tesztel.Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Véleményetek szerint manapság melyik mobiltelefon a legjobb fotózásban, olyanra gondoltam, amihez LED-villanó dukál, és képminőségben legalább a SE K810 színvonalához hasonló, és nem érintőképernyős vagy legalábbis minden alapvető hardvergomb, kameragomb is megtalálható rajta?
Mostanában vajon miért felejtik le az optikai takarólemezt?
-
tevike
senior tag
válasz molnarpeter #33082 üzenetére
Én is gondoltam a Galaxy 3-ra,köszönöm,de ha jól tudom az nem 30.000 forint környékén van hanem olyan 35.000-36.000 nem? Újonnan természetesen.
-
tevike
senior tag
Milyen telefont tudnátok ajánlani nekem 20.000ftkörül ami dizájnos,érintő képernyős,jó mp3-al rendelkezik,és aránylag szép képet csinál?(3,0mgpxtől felfele)
Újonnan lenne rá szükségem,és + 2-3-4ezer forint természetesen még belefér.
Illetve ha nem található ilyen árkategóriába a keresett paraméternek megfelelő teló,akkor milyen árban lehetne elérni ezeket a dolgokat?
(Nem kell okos telefonnak lennie!)
Egyik barátomnak kéne,én 30.000körül ajánlottam neki egy S.E X8-at de kíváncsi vagyok ti mit tudnátok mondani
Tehát Mp3,min 3mgpx kamera,és szép legyen/dizájnos.
Előre is köszönöm!
-
tevike
senior tag
én is akarok már ismét valami szuper telefont......az elképzelésem meg van,a kedvem is,már csak pénz kéne
[ Szerkesztve ]
-
dé19
csendes tag
köszi köszi mindenkinek
-
r4z
nagyúr
válasz zsoltocska #33070 üzenetére
"tudsz hasonló felületet találni, mint a sense"
Látom nem tiszta, mit jelent a HTC Sense.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
zsoltocska
csendes tag
Szia! A kijelző felbontása, a videokamera, a sebesség, alapján wave. A wave is témázható, tudsz hasonló felületet találni, mint a sense. Az elérhető programok mennyisége alpján a HTC a jó választás. Bár badához is elég sok alkalmazást találsz. Ami miatt még a Wave-t ajánlom, fizikai hívás gombok (nagyon hasznos), stabil és gyors rendszer. (nekem is volt androidos telefonom és néha lefagy, valamint rendszeresen be kell zárni a futó alkalmazásomat, a bada ebben egyszerűbb. Valamint a badán futnak a diwixes filmek, androidon, nem mindig. Remélem el tudtalak gondolkodtatni!
-
tomika13
tag
Helló!
Ha nem fontos az, hogy telepakold fölösleges dolgokkal, amik lehúzzák az aksit, és egy stabil telefont szeretnél, akkor szerintem wave.
Hasonlóan jól lehet bővíteni, személyreszabni, és jelentős diferencia van a tudás között pl. proci.
Én ezeket mérlegeltem, és mindent összevetve a kettő közül wave.
A defy olyan, mintha egy üveglapot nyomkodnál a kijelző felett, nekem nem jött be.Üdv :Tom
-
deja vu
addikt
Érdemes élőben tájékozódni és megnézni, hogy a wildfire s kijelzője megüti a számodra elfogadható szintet. Azért a wave 2 super clear kijelzője desire hd, desire z szintű, hw-ban is jobb, anyagminőség is jobb, csak hát bada. Én a HTC-t venném az android és a sense miatt, de rám ne hallgass, inkább nyomkorászd meg élőben őket.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
dé19
csendes tag
hali
szerintetek melyiket válasszam?-> wave II vagy wildfire s?? nem tudok dönteni mert a sense nagyon bejön a htc-ben, meg hogy android, a wave kettőt meg szerintem nem kell magyarázni(árban is hibátlan bár a htc 5el olcsóbb előfizetéssel). A dilemma alapja leginkább a kijelzők közti különbség, mert igy látatlanban nem tudom eldönteni... pls help pacsi -
Értem köszönöm. Nekem desirebe pont a gombjai nem jönnek be és a trackpadja
Egyébként a HD2 topicját olvasva, megy minden szépen androidon. De persze nem ugrok rögtön bele, először sok sok olvasgatás
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
r4z
nagyúr
válasz enginev3.0 #33058 üzenetére
Az anyaghasználatban, a kijelző fizikai méretében és fajtájában nyilvánul meg a különbség, valamint a Desire optikai trackpadjában. Belül egy és ugyanaz a két készülék.
-
tevike
senior tag
válasz ész ventura #33043 üzenetére
Igen,a Sony Ericsson X8 eléggé kis jó telefon Megéri az árát,abszolút!
-
deja vu
addikt
válasz enginev3.0 #33058 üzenetére
Ugyan annyi a ram mindkettőben, csak a hd2-nél föl kell oldani vagy mi a szösz, tehát abban is 576mb van.
És bele is olvastál az xda-n, hogy minden működik azokban a hd2 romokban?Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Helló
HTC HD2 vagy Desire? A HD2 jobban bejön, bár kicsit nagy, de annyi baj legyen, viszont a desire-be több a ram. De HD2-nek nagyobb a kijelzője. És méretben majd nem egyformák.
Bármelyiket választom, mindkettőre Android 2.3-at tennék, ahogy néztem videokat mindegyiken megy.
Melyik az ajánlottabb? Wifi-re, sűrűn használnám. És néha 3G netezésre
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
deja vu
addikt
válasz Akos96 #33055 üzenetére
Apple minőséget, csak azt már nem mertem leírni
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
deja vu
addikt
Jó annyit megér, de nem egy HTC minőség semmilyen téren.
Számomra kiábrándító telefon a minikkel együtt.Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
deja vu
addikt
Azért az a nagyon tuti készülék marha nagy csúsztatás
Belépőszintű olcsó készülék, android light, de marha light.
Sokat fogdostam, recseg ropog, a kijelző borzadály, csak 2.1.
Tipikus alsós.Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Mobilt keresek, újan, akár használtan is. 6230i körüli méret érdekel, érintő képernyő, filmlejátszás, fotó funkció stb nem kell. Könnyű kezelhetőség, esetleg MP3 lejátszás fülesen, akku és mobil élettartam és kicsi méret ami érdekel.
Ötlet? Akár valami régebbi megbízható teló is érdekel.
Köszi
-
sdd2
veterán
válasz ész ventura #33043 üzenetére
Ha a kamerát kivesszük az autofocussal akkor SE X8.Fixfókuszos 3.2MP kamera.
Nagyon tuti kis készülékJó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi feltételekkel keresek új vagy használt mobilt, függetlent vagy akár t-mobilos előfizetéssel is.
Max 20000 Ft
Rádió
mp3 lejátszó
3 MP kamera autofókusszal
3-4 napos akksi
wifi
normális méretű kijelző, ha már neteznék rajta
Márka mikndegy, tapizós vagy nem tapizós az is mindegy.Köszi előre is!
Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
Storms
őstag
válasz molnarpeter #33041 üzenetére
köszi, de az használtan van 27k körül?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Storms
őstag
Igen lehet win 6.1-es (csak ne a sima Sony ericsson platform legyen mert rühellem a javas programokat, még a Symbian is jobb) , meg legyen Qwerty, és valamivel jobb kamerája.
Nem kifejezetten netezni szeretnék rajta, csak néha ha van a közelbe hotspot akkor megnézni az e-mailt, meg esetleg ebuddy, msn néha. Innov8-at megnéztem és 40k körül adjákASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Domxc
senior tag
válasz Storms #33038 üzenetére
Olyan mobil nincs mint az Xperia X1 csak jobb kamerával?
Mire gondolsz? Hasonlóan Win6.1-en fusson? Egyébként Xperia X2 is van, csak azt meg kell fizetni, a felsorolás közül egyébként a helyedben az X1-et választanám. Vagy esetleg nézegess WP7-es készülékeket, de azokért viszonylag borsos árat kérnek. Vivaz, és Vivaz Pro semmiképpen, lassú a szoftver, öreg is (révén, hogy Symbian) és igazából csak a videózás terén hozza a maximumot, nem lő olyan jó képeket, ahhoz képest, hogy 8MP-s kamerája van. Láttam, hogy az N95 is egy jelölt, ez esetben érdemes lenne megnézed a Samsung Innov8 készüléket, hasonló mint ez, csak jobban van az egész készülék összerakva, és kamera terén is elég erős. (egyébként hozzátenném az N95 kamerájával semmi baj nincsen). X10 mini pro, kicsi, akkor már inkább X8, de az sem egy kifejezetten méretes darab, ha többnyire netezésre használnád, szerintem felejtsd el ezeket a telefonokat.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Storms
őstag
válasz Ricardo #33037 üzenetére
Olyan mobil nincs mint az Xperia X1 csak jobb kamerával? Qwerty tetszik, ezzel könnyebb lenne netezni is. Bár én legtöbbet fotózni szoktam, ezért volt C905-m, csak ezzel meg netezni nem volt jó egyáltalán...De ebben az árkategóriában(26-28k) nem találok semmi jót, Xperia X1, Omnia 1, N95 8GB, X10 mini pro, Vivaz, Vivaz pro lenne kb ilyen árban amikről én tudok.
X1: - gyenge kamera, +amúgy jól néz ki, Qwerty, Win Mobile.
Omnia1: külsőre nem tetszik
N95: régi, kamera elég gyér.
X10 mini pro: kicsi!!
Vivaz, +Pro: feljebbi hsz-ban leírtam miért.
Esetleg amiről nem tudok ilyen árban ezekhez hasonló mobil? HTC is lehet
Ötletek?ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
tevike
senior tag
válasz SyntaxeError #33030 üzenetére
Csak meg erősítés képen,3GS
-
Rav3n02
senior tag
válasz Storms #33031 üzenetére
Egy fekete szép állapotú N82-t keresnék a helyedben. Nekem volt és nagyon meg voltam vele elégedve. Szép képeket csinál, jó a multimédia, szép a kijelző, a gombokat szokni kell, GPS nálam hibátlanul működött gyorsan talált műholdat...anyaga műanyag, legnagyobb hátránya, hogy a kameravédő megkopik, viszon atomrobbanástól is megvédi a kamerát
-
Storms
őstag
Teljesen tanácstalan vagyok már, eladtam a C905-t tegnap, kinéztem egy olcsó Vivaz-t 1 év garival újonnan, egész délelőtt olvasgattam itt a PH-n a véleményeket róla, valaki dicséri viszont többség nem, pontosabban:
-műanyag az egész
-készülék nagyon maszatolódik, hosszas tisztogatás után lett csak fotóképes
-halkan szól ha hivnak
-halk a videofelvételeknél
-nincs a telefonkönyvben görgetés
-és még sorolhatnám
Nem tudok dönteni hogy mit vegyek ilyen árkategóriában. Nem fontos a 8mpixel, lehet 5mpixel is de szép képeket csináljon, legyen masszív tehát nem kopjon meg törjön könnyen, legyen Wifi, GPS, legyen offline navigációt rátenni, nem fontos a touchscreen se. és használtan olyan 26k-ig.ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Rav3n02
senior tag
válasz SyntaxeError #33024 üzenetére
Ha már volt Iphone 2-G-d akkor a HD2-t szerintem nem fogod szeretni....3GS
-
r4z
nagyúr
Mire használnád? És mennyire vagy geek (mert a HD2-ben rengteteg rejtett potenciál van)?
Rav3n02: az is igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Storms
őstag
üdv
Vivaz (bemutato darab volt) vagy Vivaz pro (használt)? Egy áron van mindegyik. (25k) Képminőségben melyik jobb? kösziASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
molnarpeter
nagyúr
Egyértelműen iPhone Más nem jöhet szóba?
mp
-
SyntaxeError
tag
Üdv
Nagy kérdésem lenne:
Melyiket válasszam? HTC HD2 vagy iPhone 3GS
Herom már volt de annyira rossz anyagminőségben 3Gs-hez képest hogy elképesztő(gagyi anyagok, hulladék touch, 5megapixeles kamera ami rosszabb képeket csinál mint a 2 megapixeles elöző iphone 2g-m, stb), viszont HD2ről csak jókat hallottam.
Kérlek segítsetek, hosszabb távra venném meg a készüléket.
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
törölt tag
válasz Vasinger! #33016 üzenetére
Hát, a netezés, főleg 3G-n eléggé eszi az akksit, bár ez kicsit ROM függő is. Átlagosan 2 napot elmegy. A zene nem annyira fogyaszt akksit, viszont zenére nem igazán alkalmas a Blade szerintem, a hangminőség egész jó (bár egy pici alapzaj van), csak halk, a max hangerő nekem kevés, még tekerném feljebb. Ezen egy agybadugós füles talán segít.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Ricardo #33015 üzenetére
Azt gondoltam, hogy nem fog úgy muzsikálni, mint egy nem érintős mobil, de!
Az lenne a lényeg, hogy ne úgy működjön mint a haverom Optimus 2x-e amit ha felraksz töltőre és úgy is lemerül, mert úgy eszi az akkut.
Nekem az már bőven jó lenne, ha 3-4 napot kibír néha netezéssel, zenéléssel, telefonálással persze ezt mind mértékkel.
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Szeretném lecserélni a Nokia C5-ös típusú telefonomat, mert kicsit meguntam már a Symbian rendszerét, sok a baj vele.
Ami megfogott a telóban: Hosszú üzemidő, jó GPS, kényelmes gépelés rajta, viszonylag gyors volt, zseblámpaként is használható volt, 3.5"-os jack.
Ami nagyon nem: borzasztó kijelző-> fokban lehetett csak látni, ha pár fokkal odébb nézted kb. sz@rt se. Kamerahangot nem lehetett kikapcsolni, telefonálni csak tök csöndben lehetett mert a hangszórója halottnak a csók volt.
Nos szeretnék venni helyette egy másikat, de úgy, hogy alig kelljen ráfizetni: max 5k-t
Én a ZTE Blade-re gondoltam. Szerintetek megfelelő lenne számomra ha a fent említett specifikációkat figyelembe vesszük?
-
Ricardo
titán
válasz tevike #33011 üzenetére
",de kinézete miatt azt várják tőle sokan mint egy Galaxy S-től pedig nem az,ez egy 45e forinttal olcsóbb telefon."
Inkább arra gondolok, hogy megvették mert nagyon jó az ára, és ahogy megismerték a rendszert, szeretnének tovább lépni, többet kihozni belőle. Így lépnek feljebb.[ Szerkesztve ]
-
tevike
senior tag
válasz Slownz #33009 üzenetére
Igen,valószínűleg úgy van ahogy a kolléga mondta,mindenki meg vette olcsón a Blade-t mivel jó vásár,de kinézete miatt azt várják tőle sokan mint egy Galaxy S-től pedig nem az,ez egy 45e forinttal olcsóbb telefon.
Ha nem vársz tőle többet csak annyit amennyit tud akkor nagyon meg leszel vele elégedve,kategóriájába a legolcsóbb és sokat tud ahhoz képest
Meg hát minden telefonból sok eladó van,ez alapján nem lehet szelektálni,hogy emiatt biztos "sz*r" -
Rav3n02
senior tag
válasz Slownz #33002 üzenetére
Szia!
A három androidos versenyző közül egy új Blade-t javasolnék. Gyorsabb, és szebb a kijelzője mint a másik két versenyzőnek. A Galaxy 3 akksija jól bírja a kiképzést, de a kijelző nagyon harmatos.
A Blade kicsit gyorsabban merül de 1 napot simán bír, egész gyorsan pörög a kijelzője pedig nagyon szép. Kamerája elfogadható.
Iphone 3g-ben nincs rádió egyáltalán illetve az akksija sem túl bika, de ennél sokkal nagyobb probléma hogy 30-ért nem kapsz szép állapotút, holott ez lenne a reális ára
Üdv,
R[ Szerkesztve ]
-
Slownz
senior tag
Sziasztok!
Okostelefon vásárlásán töröm a fejem, ebbben kérném a topiclakók segítségét
Árkategória: max 30K
Állapot: Nem ragaszkodok újonnani termékhez, lehet használt is. Amennyiben új termék, akkor viszont Telenornál venném
Amit elvárok tőle Legyen megbízható, tehát hosszú távú kapcsolatot szeretnék (minimum 2-3 év). Legyen benne FM rádió, WiFi vevő, tudjak rajta netezni, WiFi-n keresztül (3G nem szükséges), egy elfogadható kamera és médialejátszó sem hátrány, de nem kritérium.
Eddigi kiszemeltjeim:
Zte Blade
Samsung Galaxy 3
Sony Ericsson Xperia X8
Esetleg IPhone 3G (?!)Remélem semmit sem hagytam ki.
Köszönöm, aki válaszol
[ Szerkesztve ]
-
tevike
senior tag
válasz norresz #32999 üzenetére
Kedves Norresz:
Nekem volt 2G-m 3G 8gb 16gb és 3Gs-m is,és 4G-t is nyomkodtam már jó párszor.
3G abszolút meg éri az árát,2G már elavult kissé,viszont a 3G és a 3GS közötti ár különbség túl nagy ahhoz képest amennyi a tudás közti különbség.Ha már 3Gs-t akarsz,akkor nagyjából +1mgpx-t kapsz kamerára,egy 200mhz-el erősebb processzort,így kicsit gyorsabb telefont kapsz de kérdés hogy meg ér "ennyi" plusz 30-40e forintot?!
4G,nekem nagyon nem jött be,véleményem szerint ezt az Apple gyorsan akarta piacra dobni,és szerintem nagyon elcseszett lett,ha már ennyi pénzt akarnál mindenféle képen kiadni egy telefonért akkor várj egy kicsit és majd az új Iphone-t vedd meg amit kifognak dobni úgy is hamarosan
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ZIDOO médialejátszók
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés