-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri985
tag
Mit gondoltok a Samsung Galaxy Gio-ról, megéri az árát (36 000) vagy gondoltam helyette LG Optimus One P500 vagy még talán vmi más? (ZTE Blade -et ne írjátok; haveromnak van és nem szereti, kipróbáltam és nekem sem tetszett, szavóval azt ne írjátok légyszi)
-
Bazsó
tag
Hali!
Telefon vásárlásban kérnék segítséget.
-Árkategória: max 45K
-lehetőség szerint új,de ha 1-2 hónapos készülök nem baj
-amire használnám ,hogy kezelje word,excel,ppt. pdf.
-wlan legyen
-kialakításban mindegy
-multimédia aránylag fontos.
-márkában jöhet bármi.
jelenleg egy nokia E71-et nyúzok,de adja meg magát...köszi
üdv: Bazsó
□ "Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél" □
-
Domxc
senior tag
válasz Kulagép123 #33295 üzenetére
Valószínüleg, ezt csak a retro teló topikban fogják értékelni, és ha csak ismertetőnek írtad akkor is OFF.
(#33296) molnarpeter T-Mobile, legalább hagyhatta volna még 1 hétig.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
tevike
senior tag
válasz Kulagép123 #33293 üzenetére
minden bizonnyal értékelni fogja a válaszodat amit időszámítás előtt írt
-
Kulagép123
csendes tag
tudom hogy ez egy négy éves hozzászólás de azér válaszolok rá
"Én csak zenét meg rádiót szeretnék rajta hallgatni.Ennyi.Nem szeretném azt , h elmegyek egy ottalvós buliba ahonnan másnap jövök haza és vinnem kell töltőt "
Az e250i jó teló. nekem is ilyen van. A hang 90%tiszta, kellemes és nagy hangerőre is képes.A rádió jó felvételt is lehet csinálni. A kamera megfelel de fény kell a képekhez.ahhoz képest hogy ez a telcsi 7 éve jelent meg még mindig legőzne egy rakás más telót.szerintem jó döntés azoknak akik nem költenek sokat telóra és a zene a legfontosabb.
multiméda sorrendje (elöl a jó)
1zene
2 rádió
3kép
4videó
5 játék
6 net
sztem jó telóEgyszer az életben azt hittem hogy nincs igazam. De tévedtem.
-
Kulagép123
csendes tag
Elmondaná valaki mire jó valójában az android?
Az különösen érdekel ha beszéddel irányítható és hogy ez hogy működik.Egyszer az életben azt hittem hogy nincs igazam. De tévedtem.
-
tevike
senior tag
Igen az iPhone 4, a 3Gs fröccsöntött műanyag.
Nekem volt 2G, 3Gm(gs is),4G-m nem de számtalanszor volt kezemben.És állítom hogy jobban sikerült a 3G(vagy GS) kinézete,illetve hiába műanyag de az anyag használata is ezekkel a modellekkel mint a 4G-n.
A 4G-t nagyon elfuserálták,nem is érdemes venni véleményem szerint,aki már ennyi pénzt kiadna egy telefonra az inkább várja meg a következő Iphone-t,mert jobb lesz.
-
Domxc
senior tag
válasz Miamiquake #33286 üzenetére
"iPhone tudom hogy hihetetlen jó anyagokból van összerakva, volt már 3Gm de SGS mégis csak jobb hardvert biztosít."
Igen az iPhone 4, a 3Gs fröccsöntött műanyag.
"De Samsungból naponta jön ki új modell, iphone meg évente dob ki valamit, magyarul értékállóbb szerintem."
Nem feltétlen, bár igaz, hogy a szoftvertámogatottság jobb az Apple-nek. Gondolj bele, az iPhone-nak most jött ki a 4-ese, és ősszel jön ki az 5, konkrétan 1 éven belül.
Szvsz, nagyjából mindkettő ugyanolyan szinten értékálló, de jobban tennéd, ha új készüléket vennél, ha viszonylag rövid időközönként váltasz telefont. (pl.: Nexus S)
-
Miamiquake
aktív tag
gyors legyen, érték álló, és jól kihasználható.
iPhone tudom hogy hihetetlen jó anyagokból van összerakva, volt már 3Gm de SGS mégis csak jobb hardvert biztosít.De Samsungból naponta jön ki új modell, iphone meg évente dob ki valamit, magyarul értékállóbb szerintem.
Nehéz ez...
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Domxc
senior tag
válasz Miamiquake #33284 üzenetére
Samsung Omnia 7 őt jó állapotban, esetleg HTC Desire, Motorola Milestone 2, Samsung Wave 2. De ha ezeket összevetjük, akkor is a SGS és Szifon a legjobb, de a döntést rádbízom. Esetleg újonnan Defy, Optmius Black, de ezek gyenge felsőkategóriások, ellenben újonnan a Nexus S a T-Mobile-nál, ha lesz készleten.
[ Szerkesztve ]
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
60.000 Ft-ért szeretnék okostelefont venni használtan.
Eddig iPhone 3Gs, SGS találtam ami ilyen áron van de várok még jelentkezőket ha esetleg tudtok...☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Domxc
senior tag
válasz blt.62 #33281 üzenetére
"Nem hallottátok,hogy jelenik meg a közeljövőben olyan csuszkás mobil mint pl Nokia E66,csak szebb kijelzővel,jobb aksival,és komolyabb média tudással? Android vagy symbiános?"
Hát, biztos, hogy nem. A Nokia a közeljövőben, a Symbian-t eltemeti, és a WP7 szoftverre, és a MeeGo-ra fog fókuszálni, Symbian-ból csak egy frissített Annás verzió van, amit nem hiszem, hogy csúszkás készülékekre tesznek rá. Az Android op. rendszert futattó gyártóknak, pedig kötelező, hogy a rendszer érintőkijelzős modelleken fusson, tehát az kétségkívül lehetetlen, hogy kicsúsztatható kialakítású gombos modellre tegyék rá.
(#33282) Geri985 Optimus P500, de ha még mindig játszik akkor Defy.
[ Szerkesztve ]
-
Geri985
tag
Samsung Galaxy Gio vagy LG Optimus ONE P500???
[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Nem hallottátok,hogy jelenik meg a közeljövőben olyan csuszkás mobil mint pl Nokia E66,csak szebb kijelzővel,jobb aksival,és komolyabb média tudással? Android vagy symbiános?
MegtorloXp
-
rolkaDb
aktív tag
Ma reggel fél 9kor meg is érkezett a telefon. (lg optimus black)
Szinte minden körmöm letört de a hátlap még mindig fent van. Harcias kis dög. -
nemma
addikt
válasz tevike #33261 üzenetére
Köszi!
Ja, valamiért a Samsunggal még nem sikerült megbarátkoznom, sőt, igazából utálom
Arcot még alig láttam, de az érdekes lehet.
Domxc: Köszi neked is! Azt kifelejtettem, hogy LG-t sem szeretnék Ja, meg Windows-osat sem
Hmm..még gondolkodom... igazából egy Iphone 4-et elhasználgatnék, de túl drága, annyit nem költök telefonra
-
sagesz93
addikt
válasz Kulagép123 #33273 üzenetére
és mindezt írhattad volna 1 hozzászólásba is, mert ha ezt egy modi meglátja, p*csánrúg
-
Kulagép123
csendes tag
válasz Kulagép123 #33272 üzenetére
ezt forditva kellett volna irnom A galaxy s2 messzenem 3vagy5
Ugyhogy a gal. 3 és 5 messze nem éri el az s2-tEgyszer az életben azt hittem hogy nincs igazam. De tévedtem.
-
Kulagép123
csendes tag
válasz Kulagép123 #33271 üzenetére
márpedig nekem okostelóm lesz ez 95%
Egyszer az életben azt hittem hogy nincs igazam. De tévedtem.
-
Kulagép123
csendes tag
a skatérol nem tudtam úgyis fél évre még az új telom akkor megvárom azt is.
elolvastam a motorola defy tesztet és tetszik a teló de az minimum55k lenne
és a motorolával is úgy vagyok mint a zte vel tetszik de nem bízom benne
nekem bejön a monte de sajn. lassú ez van.Egyszer az életben azt hittem hogy nincs igazam. De tévedtem.
-
umek7
őstag
válasz Kulagép123 #33266 üzenetére
"3napig legalább kibírhatná."
-
r4z
nagyúr
És ezt miért nekem írod (ha még ki is tudnám bogozni, mit akarsz...)
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Domxc
senior tag
Mindenki ezt hozza föl, de szvsz a több százezres eladások nem véletlenek. Egyébként a ZTE még mielőtt a telefonbizniszbe beszállt azelőtt is gyártó volt, csak asszem modemeket a Telenoros mobilnetekhez. Egyébként nem tudom hallottad e, de hamarosan kijön a Blade folyatatása a Skate.
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
hát a galaxy s2-höz képest rohadt vastag a műanyag a blade-n.
-
Kulagép123
csendes tag
Tudom hogy A galaxy s2 messzenem 3vagy5 de akkor is android.
Nem tudtam hogy a galaxyba nincs qwerty ez kár de akkor ez sehol nem pont.
A blade amúgy tetszik a dizájn jobb lehetne ami nem jó az az hogy vékony a műanyag (nem a műanyag a baj hanem hogy vékony)
És még az se jó hogy hamar merül.3napig legalább kibírhatná.
amúgymeg tök jó android és olcsó is.
Viszont a ZTE mint márka nem oly meggyőző mint a samsung vagy nokiaEgyszer az életben azt hittem hogy nincs igazam. De tévedtem.
-
Domxc
senior tag
Nexus S, LG Optimus Black, Optimus 7, Xperia X10i, Xperia Arc (használtan), HTC Desire, HTC Mozart.
Geri: Megéri, jobb teljesítmény, kamera, nagyobb kijelző, por,-ütés,vizálló felület, nagyobb RAM/ROM, és belső memória.
Szvsz ne így kontrolcé kontrolvézz be egy oldalt, hanem alul a hsz írásánál kattints a "Link" gombra, és oda másold be. Ezt itt így nem nagyon szokás.
[ Szerkesztve ]
-
tevike
senior tag
Hát igazából a legtöbb normális telefont ebben a kis monológba kivesézted,de míg nem olvastam végig figyelmesen azt hittem most okos leszek.....de még se
Samsungot nem akarsz,Galaxy S jutott eszembe pedig,ami hasonló kaliberű de ilyen árba másik okos telefon ami hasonló tulajdonságokkal bír mint az általad leírtak és nem samsung... én most nem tudok
[ Szerkesztve ]
-
nemma
addikt
Helló. Régen én is sokat segítettem, hátha most visszakapom
60-80k körül keresek akár pár hónapos, használt telefont is. Volt nekem Desire, N8, tehát ilyesmi kategóriára gondolok, de nem találok olyat, ami felvillanyozna.
Samsungot nem szeretnék, 3GS pedig már nem érdekel.
Valakinek valami titkos tipp?
Köszi
-
Geri985
tag
Segítség, nem tudok dönteni.
Az a baj, hogy kinéztem két mobilt amik a maguk árkategóriájában rohadt jónak számítanak szerintem...
Tehát most nem tudom, hogy vegyek-e egy Samsung Galaxy Gio -t 36 480 Ft -ért ( http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/20790-samsung-galaxy-gio-s5660 ) vagy vegyek egy Motorola Defy -t 56 160 Ft -ért ( http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/15425-motorola-mb525-defy )
Kérlek segítsetek, megéri-e 20 000 Ft -al többért, de jobbat venni? Nagyon, nagyon, nagyon SÜRGŐS!!! -
IreN!CuS
őstag
Köszi a tippeket átnézem az ajánlott mobilokat
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Domxc
senior tag
válasz Kulagép123 #33256 üzenetére
Na kezdjük. A Monte, zárt felületű op. rendszerrrel rendelkezik, többnyire laggol, és baromi lassú a szoftver, és maga a telefon egy elég gyenge alsó és középkategória között álló készülék.
Egy kis kitérés:
"-nem android. ezt túlélem de galaxy s2 amit egy boltan kipróbáltam nagyon teszik és az android ugyebár"Nana. Ha figyelmesen átolvastad a fenti kategóriába sorolást most figyelj, mert a Galaxy S II, egy felsőkategóriás telefon, nemhogy összehasonlítani, még egy lapon sem lehet említeni a felsorolt készülékekkel, mivel szinte mindenben többet nyújt náluk (nem szívesen sorolom).
Galaxy 5. Igazából nem nagyon ismerem a készüléket ha jól tudom a Vodánál lehet kapni, A G3 nála jobb készülék, ezt sugallja lényegesen csúnyább külső, a teljesítmény, a pixelhibák a tömörítés miatt, a kisebb felület, a szinte fölösleges kamera. A telefonba a tévhitekkel ellentétben nincs Qwerty, csak szoftveresen, ami a Montében is megtalálható, szóval nem nagyon értem miért írtad minusz pontnak.
Szvsz a felsoroltak közül a G3-at venném, de ebben az árkategóriában a ZTE Blade jobb vétel.
(#33255) hekmi Érdemes lenne még az N95 8GB, az E52, E71, és az 5800, C6, C6 készülékeket is megnézned.
[ Szerkesztve ]
-
Kulagép123
csendes tag
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
Én Montét Galaxy 3at vagy 5öt vennék.A montéban megvan szinte minden mi nekem kell,de nem android.Nem mintha ez baj lenne de szeretnék egy androidos telefont(ha igaz hogy beszéddel vezérelhető).
Amiért a monte tetszik illetve nem tetszik:
Jó:
-wifi
-jó alap alkalmazások
-kinézet
-kamera(sokan gyalázzák de sztem telefonba megfelelő ez a minőség)
-lehet fmrádióból felvételt csinálni (egyesek szarnak rá nekem nagyon fontos)
-teljesen hátlapszedésmentesen lehe micro sd-t berakni
-szimpatikus teló nagyon tetszik
Rossz:
-nincs qwerty (ez nagy kár)
-tesóm hasonló oprendszerű telóján tapasztaltam hogy a widzsetek könnyen egymásra csúsznak (öreg hiba)
-nem android. ezt túlélem de galaxy s2 amit egy boltan kipróbáltam nagyon teszik és az android ugyebárFolytassuk a Galaxy 5el
Jó:
-android
-android-érintős de van telefonálógomb
-szintén wifi
-ez se néz ki rosszul
-van qwerty
Rossz:
-nem lehet rádiófelvételt készíteni
-oldalról megy be ugyan a micro sd de le kell venni a hátlapotA galaxy 3at kihagynám mert ugyanaz lenne mint az 5
Ha valaki megmondaná miben jobb galaxy 3 az 5nél meghallgatnám.
Ti melyket vennétek meg ha 2-3 évig kéne használni?
E három telórol várok jó-rossz tényeket illetve ha más hasonló telót todtok 40000 alatt ha nagyon kell legyen 50000.
várom a tánácsokatÁrpád
Egyszer az életben azt hittem hogy nincs igazam. De tévedtem.
-
hekmi
tag
Igazság szerint sok elképzelésem nincsen a dolgot illetően (sem ár, sem típus, sem semmivel kapcsolatban), egyelőre még csak tájékozódok, hogy mégis milyen készülékek voltak nagy sztárok (amik még ma is megállják a helyüket) Perpillanat a nokia n-es szériáit nézegettem (n78, n82, stb).
Egyelőre böngészek tovább, és ha előrébb jutottam jelentkezem újra -
Domxc
senior tag
Nincs összegyűjtve. De megkönnyítené a helyzetünket, hogyha leírnád, mely készülékekkel szemezel, és talán tudunk hasonlót mondani, vagy azok közül kiválasztani a számodra megfelelőt. Egyébként meg, az #1 hsz-t érdemes lenne elolvasnod, és akkor nem kell ezekre rákérdezni: ár? mire használnád? szolgáltatónál/függetlenül? stb.
(#33250) IreN!CuS
Motorola Defy, Samsung Galaxy Ace, Google Nexus S (ha lesz a T kínálatában), LG Optimus Black, Samsung Omnia 7, HTC 7 Mozart (ebben nem vagyok teljesen biztos), Nokia N8, N9 (mindjárt kijön), vagy ha ráfizetsz akkor SGS (Samsung Galaxy S).(#33252) sdd2 Nem hinném, hogy annyiért van SGS. Max., valamilyen díjcsomagban.
[ Szerkesztve ]
-
hekmi
tag
Sziasztok!
Szemezek egy-két régebbi (2-3-4 éves) telefonnal, és most találtam erre a topikra. Nem tudom mennyire tartozik ide, de össze van esetleg valahol gyűjtve, hogy a mobilarénától melyik készülék kapott valaha különösen ajánlott illetve ajánlott plecsnit?
Végigolvasgatnám a teszteket, és lehet, hogy az (is) beleszólna, hogy mire esik a választás[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Üdv.
Teljesen le vagyok maradva a témában 3 éve használom már a mostani mobilomat(W595) így mint "újonc" érdeklődnék,hogy jelenleg van-e a piacon olyan mobil ami teljesíteni tudja a következő igényeimet:
-legalább 8-10 órát kibír amiből jó pár óra netezés/filmezés/zenehallgatás lenne(napi 4-5 óra)
-60e körül kapható nagyon max a 70e(kizárólag új telefonok jöhetnek szóba,nem szeretem a használt termékeket.)
-a többi szinte teljesen mindegy.ha tudtok ajánlani pár készüléket megköszönném
Üdv.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
andrás47
senior tag
válasz CoolBoy323 #33219 üzenetére
Nem értem miért küldtétek el a (33219-t a Defy-ről érdeklődött),mivel itt utána ugyanúgy az okos telefonokról beszéltek...
Akkor egyiknek igen,másiknak nem...
Na mindegy csak én így látom.[ Szerkesztve ]
-
Domxc
senior tag
válasz rolkaDb #33241 üzenetére
Őszíntén megvallva, ha ténylegesen lesz csütörtöktől NS és ugyanolyan áron, mint ami pár napja volt, akkor inkább vedd meg azt, mert ő annyit tud, mint a Optimus Black, csak sokkal előnyösebb áron adják.
De ha nem, akkor szvsz megéri rádobni +20k-t, mert lényegesek azok a különbségek. (meg ugye ha az NS-t nem számítjuk 62kért akkor az Optimusért is jó ár az)Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Domxc
senior tag
-
rolkaDb
aktív tag
Elvileg már nincsen nexus s. De csütörtökön még megnézem a T-nél.
Szerintetek a LG optimus black jobb választás lenne, mint a defy??
Defy: 58k
LG: 78k -
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz molnarpeter #33232 üzenetére
Sziasztok!
telenornál van olyan telefon ami prepaid csomagban 30-35K HUF körül megszerezhető és használható a fényképezője? sajnos amióta nézegetem a kínálatot esélytelennek látom a dolgot, de hátha ti tudtok valamit.
Üdv!
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
dukkon09
csendes tag
Hello! mint sokan itt én is új telefont akarok venni.
Nálam a szempontok:
50k alatt
ne kelljen naponta tölteni
wifi legyen
Gondolkoztam az érintőképernyő témán, de ennyi pénzért csak olyanokkal találkoztam eddig, amik eléggé akadozósan használhatók.
Eddig amiket én néztem:
Nokia C3
Nokia E71
Esetleg Samsung galaxy ace
várom ezek kritikáját, illetve további alternatívákat, amik érdemesek, de én kihagytam. (Zte blade igen kecsegtető, de nemakarok állandóan töltőn lógni) -
Geri985
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen mobiltelefont vegyek?
Fontos, hogy legyen benne:
- viszonylag jó kamera (lehetőleg vakuval)
- min. ANDROID 2.1
- ára: kb. 45 - 60k
- jól lehessen rajta netezni WIFIN keresztül
- min. 3.2" -os kijelzőEzekre gondoltam: HTC Wildfire S, HTC Legend, Samsung Galaxy ACE és Motorola DEFY. Ha vannak még mobilok az említett "elvárásoknak" megfelelően, akkor kérlek azokat is írjátok le! Előre is köszönöm a válaszokat!!!
-
GALARDO
addikt
válasz CoolBoy323 #33219 üzenetére
melyik OKOStelefont vegyem topik
itt kérdezzetek okostelefonokkal kapcsolatban!!!!!!
Az okos telefonok nem számítanak mobiltelefonnak?
Motorola Defy?
Nem köszi.
Párat kivettem a listából, ezek közül kéne választanom:
-BlackBerry 8520
-Nokia C2-01
-Nokia C3-01
-Nokia X2-00
-Nokia X3-02
-Samsung Xcover271
-Sony Ericsson Cedar[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz GALARDO #33216 üzenetére
-ne legyen egy törékeny darab,bírja a port, az esőt.
Motorola Defy?
melyik OKOStelefont vegyem topik
itt kérdezzetek okostelefonokkal kapcsolatban!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz molnarpeter #33212 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek, akkor letámadok egy pengét!
Köszi!Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
GALARDO
addikt
Üdv!Eljött az idő hogy lecseréljem a rom állapotban lévő Nokia 5130-as telómat.
A következő jelöltek vannak:
-BlackBerry 8520
-Nokia C2-01
-Nokia C3-01
-Nokia C5-00
-Nokia C5-03
-Nokia X2-00
-Nokia X3-02
-Samsung Chat 335
-Samsung Galaxy Mini
-Samsung Xcover271
-Samsung Wave 723
-Sony Ericsson Cedar
-Sony Ericsson X8
-Sony Ericsson Xperia X10 miniSzempontok:
-zenelejátszás a fő szempont.
-kamera ha 1-2 kép készítése túra során.
-ne legyen egy törékeny darab,bírja a port, az esőt.
-nem árt ha van benne WI-FI.Tök mind1 milyen oprendszer van rajta, csak ne fagyjon le minden másodpercben, és jól kezelhető legyen.Köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
umek7
őstag
válasz molnarpeter #33214 üzenetére
Elfogultság nélkül mondom hogy egy normális fülessel amúgy király a hangzás. Füles nélkül meg nem nagyon éri meg zenét hallgatni, bár lehet róla ökörködni, de ha csontolni akarod a hangerőt akkor inkább recseg mint sem szépen szól.
-
umek7
őstag
válasz molnarpeter #33212 üzenetére
Azért a kamerája annyira nem vészes ebben az árkategóriában. Ha valamibe belelehet kötni az inkább a hang, de a telefont nyilván nem diszkózásra találták ki, egy normális fülhallgatóval pedig nem lehet rá panasz.
-
félisten
Tehát akkor ebben a kategóriában a ZTE Blade a legjobb, ha az üzemidőt nem nézzük?
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
umek7
őstag
Erős használat mellett az okostelefonok 90%-a lemerül 1 nap alatt. A Penge is jól bírja egy jó ROM-mal (az alapról nem tudok nyilatkozni, 2 percet volt kb fent), és persze az is nagyban befolyásolja a dolgokat hogy mennyire használod, mit, hogyan. Esetleg ha gyengébbet akarsz venni akkor szóba jöhet a Galaxy 3 mert annak kifejezetten jó az üzemideje, csak nehogy megbánd.
-
félisten
válasz Ricardo #33200 üzenetére
Ja, tényleg, ez kimaradt!
Max 40-et, de jobb lenne megúszni 30 alatt (akár használtan is, ha közel új állapotú a kiszemelt darab).Lehet régebbi fajta készülék is esetleg hazsnáltan, de akkor nagyon jó típusnak kell lennie, hogy még legalább 2 évig működjön rendesen.
Vagy lehet huawei, alcatel, ZTE meg bármi, csak az a fontos, hogy ne a leglassabbak közül való legyen.
Ezekre használnám főleg:
- net
- email (gondolom, van Exchange server szinkronizációhoz is progi)
- játékok (nem a legdurvább grafikájúakra vágyom)
- általában gördülékeny legyen a kezelése
- ne merüljön le egy nap alatt (Emiatt nem csaptam le egyből a ZTE Blade-re)Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
gooool
őstag
válasz Akos96 #33203 üzenetére
Lehet az lesz,mert ezzel nem kell kompromisszumot kötnöm jelenleg,pénzem jobbra meg nincs és mégiscsak felfelé érné meg váltani...
Am még régebben te vettél fel Steam-en engem?(Alien Swarm-oztunk)Dr.5KerHuN volt a nevem.Lent aláírásomban ott az új,mert az elkallódott,ha fel akarsz venni.
Üdv, Balázs
-
bepe79
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e ehhez a koncepcióhoz: [link] hasonló mobil jelenleg a piacon? Tehát ami alatt / körül ilyen állandóan aktív megvilágítás van, akár eszi az akksit, akár nem. Várom az összes tippet / ötletet, mert nekem irtóra bejön ez a Tron-koncepció, de valószínűleg soha nem lesz belőle semmi.
Köszi: Bepe
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Arra jutottam,hogy ésszerű lenne lecserélni az LG GT540-em,mivel nem igazán használom ki az Android lehetőségeit,amióta lett notim.
De vannak bizonyos dolgok,amik jól jönnének:
-olcsó készülék,mely tudja:
-WiFi
-jó zenelejátszó(külső hangszóró is legyen korrekt,fülesen ne legyen halk)
-megfelelő minőségű kamera,amennyire lehet
-szabvány csatlakozók(microUSB,3,5mm jack)
-kijelző ne legyen apró,nem feltétel az érintőpanelNem tudom van-e ilyen telefon,ami olcsóbb,mint egy használt GT540,de remélem ti tudtok mondani vmit.
Köszönöm!
Üdv, Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest