- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
ReFleXx #59037 üzenetére
Tényleg, a Kappa volt annyi, igazad van. Összekevertem, egy debreceni cég ajánlotta volna a Delta 2-t 320-ért, de náluk volt kiszállási díj, ami alapból nem is baj, de a karbantartásokat is megdrágította volna, úgy meg már baj.
De mondom, ismerős is 2 Gammával fűtött a télen, és nem fagyott le az északi oldalon lévőnél sem a csepptálca, szóval reménykedem.
Ezen a télen amúgy sem fogok 92 nm-t egy 3,5-es klímára bízni, csak kiegészítő lesz a gázcirkó mellett. Jövőre jöhet valami komolyabb téliesített japó a nappaliba, szabaduljunk a gáztól, úgy néz ki az EU-ban meg vannak számlálva a napjai. -
kovacszolt
csendes tag
válasz
ReFleXx #57669 üzenetére
Ezen jót nevettem. És ha nem tartja be mit csinálsz? Mert hatóság nincs ami kötelezné az eladót. Indíthatsz polgári pert, elköltesz több százezret ügyvédre és ha nyersz is 8-10 év múlva kin hajtod be, mert a cég már tutira megszűnt. A garancia, megbízhatóság már csak egy marketing semmi több.
-
feco70
senior tag
válasz
ReFleXx #57664 üzenetére
Láttad ,hogy két hónapja megy a levelezgetés, adniuk kell? De jó lenne, csak úgy adnának másik gépet, ez nem így működik.
Sokan el vannak varázsolva, nekem nincs papíros garancia a gépeimre, na és? Én tudom ha valami gond lenne ki fog jönni és megoldja. Így olcsóbb is lett, de nem lesz szerintem, mert nem egy vacak gépeket vettem. A j3 még meg volt ,volt egy kis hangja, még nem tudtam mi lehet, ki jött a szerelő, be zsírozta aztán ennyi. Ez az igazi garancia. Kollégámnak egy hete meg állt a Comfort x ,hívogatja mindennap a céget , már fel se veszik neki, papiros garanciája van, mit ér vele? -
gabor9991
addikt
válasz
ReFleXx #57257 üzenetére
Van nálam egy daikin az enyémnek a jótállási jegye évi 2 karbantartást ír a kolégám ugyanilyen gépéhez a papír csak évi 1-et.
Ha csak nyáron hűtésre van használva akkor valószínűleg elég lesz évi 1 , ha egész évben használatban van akkor pedig 2 de a jótállási jegyen biztosan rajta lesz.Szerk:
Megnéztem a forgalmazó évi 2 karbantartást ír elő erre a típusra
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest