- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
Nekem most raktak daikint 250 volt cakompakk ha gondolod átküldöm privátban ,hogy ki szerelte .Vagy ha nem kapok ban(án)t itt is megtalálod W az eleje és indy a vége.
Egyébként teljesen laikusan megközelítve, nekem valahogy a gree jobban bejön .A daikin távirányítója kicsi ,nincs hátérvilágítása,nem jelzi a beltérin ,hogy hány fokra állítottam és gyárilag nincs tálcafűtés . Előnye viszont a mobil app amivel már könnyebb az irányítás és van kinti ,benti hőmérséklet kijelzés.
-
windy
tag
Nézd meg a beltéri egység műanyagjának minőségét, vastagságát, hogy mennyire stabil, mennyire lifeg. Iszonyat minőségű anyagból van, két-három év alatt már megsárgul, kb. mint a Midea-k, csörög-zörög az egész. Persze a magasabb árkategóriában ez már nem igaz, de az alapmodelljeik sajna ilyenek.
-
Male
nagyúr
Ha a hosszú gari a fő szempont, akkor pl ott a Fujitsu 10 évvel. Ezek viszont mind kiterjesztett garanciák, nem tudom mennyi hasznuk van. (én úgyis buktam, mert a kedves szerelő a karbantartási szerződés ellenére sem méltóztatott jönni karbantartani)
Amúgy ez is minimumra vett ventivel hangtalan... és a kültéri is visszafogható hangban, bár alapból is csendes. (LTCA)
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest