- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Agostino #68856 üzenetére
Windy-nek írj bár nem sűrűn fórumozik itt és jelezd ha valami gebasz volt.
Amúgy tényleg ajánlottak 18.-ban
Én is itt vagyok amúgy de én főleg takarítok mert abban még több meló van és töredék szerszám igénye vanPersze ismerősnek rokonnak havernak én is telepítek amikor van időm legalábbis
-
Vigyorka
aktív tag
válasz
Agostino #20637 üzenetére
A 12 és 13-as csatornákat nem szereti a Daikin..?
"Győződjön meg róla, hogy okostelefonja ugyanarra a vezeték nélküli hálózatra csatlakozik, mint a WLAN adapter, majd ellenőrizze, hogy nem lépett-e be a Távoli, házon kívüli fiókba.
Ezek a beállítások nem használhatók, ha csatlakozva van Távoli, házon kívüli fiókjához."
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Agostino #20628 üzenetére
van valami trökk de amúgy egész egyszerű konfigurálni.
nálam a droidos app sokszor fagyással nyit, aztán újraindítva már jó, de pont annyira lesz így seggfájás hogy ne akarjam használni. telefon megkeres, felold, app indít, lefagy, újraindít, kapcsol, telefon letesz, ez így sok.
ott van pl. a kodi droidos távirányítója, a kore, az pl. meg tudja azt oldani, hogy simán kimegy a zárképernyő fölé és tényleg olyan mint egy távirányító, fel sem kell oldanom a telefont hogy tekerjek, hangerőt állítsak (hardveresen!) stb.
persze ha van erre egy dedikált kiszuperált telefon amit le se zársz csak ilyen okostávirányítónak használod akkor ok, de jelenleg én otthon annyira nem szeretem.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Agostino #19565 üzenetére
Én itt Debrecenben helyi céggel szereltettem. Inkább kifizettem én is kp-ban, de komplett szolgáltatást kaptam: a főnök jött ki felmérni, én elmondtam, mit és hogy szeretnék, ő elmondta, ebből mit és hogyan lehet megvalósítani. Következő hétfőn jöttek az emberei, 2 óra múlva már be volt kapcsolva. Ők is javítják, szervízelik ha esetleg baj lesz.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Agostino #19567 üzenetére
Nem láttam még olyan webáruházat, ahol 0%THM-re adtak volna Daikin/Mitsubishi/Fujitsu/Panasonic/Toshiba klímát.
Ez azért lehet, mert nagy forgalmú áruházak kaphatnak ilyen promo keretet, ám azok nem japán klímákban utaznak, ha van is náluk klíma.Windy a topik klímása, a Pannonklímát viszi. Honlapjukon listaárak vannak, de egy személyes felmérésnél igen jó árat tud mondani. Na meg 5 év garancia a telepítésre. Sokfele szerelnek az országban.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Agostino #19563 üzenetére
az elmélet jó de nem tudom van-e metszete a minőségi klímának, a felszerelést elvállaló megbízható szakembernek és a 0THM-nek
értsd: klímát attól érdemes venni aki fel is szereli, értelemszerűen ez mondjuk az "extra klímatechnika kft" kijön, felmér, árajánlatot ad, megbízod, felszereli, számlát ad. ez neked azért jó, mert a telepítés kényes kérdés, ha valami elszaródik akkor egyéb esetekben a bolt ahol vetted és a telepítő akinél telepítetted egymásra mutogathat, plusz a jó hírű komoly klímásoknak nem tudom van-e egyáltalán kapacitás "csak szerelni" (tényleg nem tudom, lehet van, de sejtésem szerint nincs).
ezek a cégek viszont nem fognak és tudnak neked megfinanszírozni egy 0THM-et mert ők nem egy praktiker vagy egy auchan.
szóval szerintem ez egy üres halmaz, de ha találsz akkor hajrá. mindenesetre szerintem a megbízható szerelést és a minőségi klímát preferáld, és csak legutoljára az "ingyenhitelt"
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 10
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest