- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
megema #21521 üzenetére
Fújkodással nem lehet mindenhova elérni, én gőzgépet használok fejre állítva, tehát nem gőz hanem nagynyomású forróvíz, ez mindent leszed, nagy tisztítás nálam úgy van hogy domestosos víz (tudom nem valami kímélő) a gőzgépbe azt befújom hagyom hatni és utána 3-4x átmosom tiszta vízzel, így a domestos a külső csővőn ömlik ki így az is tisztul...
Mókuskereket is így tisztítom nem kell kivenni.
-
Csabroncka
addikt
válasz
megema #21519 üzenetére
Én ezt használom évek óta, és ajánlom is mindenkinek (ez a 750ml kb 3-4 szezonra elég)! Egyrészt tényleg enyhe illatú (nem az illatosítás a lényeg), és szürke dzsuvát hamar lekapja a hőcserélőről.
Fontos: alapvetően a por szokta okozni a gondot. beragad a mókuskerékbe és a lamellákba.
Ha nagyon nagyon retkes a beltéri, akkor nem lehet megúszni szétszedés nélkül, elsősorban a mókuskerék kivétele nélkül.
Enyhén hipós ronggyal az egész belső részt áttörölni, többször tiszta vízzel átöblíteni a lamellákat.
Kicsit műszakilag ügyesebb vagy, simán megcsinálod!
vagy csináltass egy ózonos tisztítást!
-
Met
nagyúr
válasz
megema #17055 üzenetére
Szerintem is a páratartalommal lehet összefüggésbe hozni a dolgot.
Melóhelyen 4 db klíma van, ősszel lettek beszerelve. 3 van használva rendszeresen, abból 1-nél éreztem hétvégén ugyan azt a szagot mint otthon.
Az tulajdonképpen egy hálónak használt szobába van ahol nem nagyon van szellőztetve de ritkábban is megy a klíma.
Otthon nálunk elég magas a páratartalom alapból. A mérő szerint 50% körül mozog de én párásnak érzem. -
megema
őstag
válasz
megema #16874 üzenetére
Hétfőn jöttek a szerelők, megszüntették az egyik kültérinél jelentkező ciripelést. A másik beltéri keringetéskori savanykás szagát egyelőre teszteljük, lévén most lesz egy hónapja, hogy telepítették (vadi újan, fóliásan), kizártnak tartottak bármiféle szennyeződést. Így első körben leválasztották az esőelvezető csőről a cseppvíz csövet (ami amúgy a függőleges szakaszon össze van vezetve a két klímánál). Ma délutánig jónak tűnt, aztán megint megjelent a szag.
Nem büdös, csak kellemetlen. Elkezdtem nyomozni. ~15 m2-es szoba, hoztam egy hőmérőt és becsuktam az ajtót. Amint lehűtött a kívánt hőmérsékletre (-2 fok - ez normális?) lekapcsolt a hűtés, csak keringetett. Mire ismét hűteni kezdett, már 10%-kal emelkedett a páratartalom a szoba másik végében. Többször is eljátszottam. Szerintem itt keresendő a probléma. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest