- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Nord Sonora klimákkal van valakinek tapasztalata?Ajánlott,nem ajánlott?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
2018-as Midea klímákkal van valakinek tapasztalata?
Egy ilyen nagyon nem ajánlott?
Semmilyen véleményt nem találok róla. -
dh66e
veterán
Ez korrekt ár jól gondolom?
135k-ért látom ezt a klímát mindenhol. -
dh66e
veterán
válasz Csabroncka #17091 üzenetére
Hárman vagyunk 5. emeleti sarok lakás 3 oldala néz az utcára.
Most jobban belegondolva lehet elég lenne egy sima klíma nem fűtenénk vele úgysem.Van ilyen még egyáltalán vagy van hátránya a hűtő/fűtőshöz képest? -
dh66e
veterán
válasz Csabroncka #17084 üzenetére
Na ácsi én nem azt mondtam hogy nincs fűtésszámlánk, azt mondtam hogy adott mérő után már nem kell fizetni-ami egyébként minden körülmény között mér!!!- amit leszereltet az ember.
Spórolva 10-11k környékén van a havi számlánk meleg vizzel együtt.Ebben benne van az éves elszámolás teljes költsége is amiről te is beszélsz.(57nm, panellprogramos)[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
-
dh66e
veterán
válasz diablo1984 #17023 üzenetére
Majd légyszi feltétlenül írd meg a tapasztalataidat.Nekem jól jönne mert látom hogy a B/C széria között van 20k különbség ,de nem tudom hogy érdemes e a drágábbat vennem.
-
dh66e
veterán
ok köszi srácok akkor 3.5kw ez tiszta.
Sajna volt akcióban(99k) nemrég 3.5kw-s whirlpool arról sajna lemaradtam,de akkor körbenézek a japán belépő piacon.
Tudom hogy az olcsót senki nem szereti ajánlani,de vettem én már mást olcsón és hibátlanul üzemel évek óta,de ezek szerint klimában ez nem működik. -
dh66e
veterán
Sziasztok!
Klimát keresek panel lakás 22nm amerikai konyhás nappalijába ,nagyon ritkán lenne használva (csak nyári kánikula esetén milyen meglepő... )
A telepítés ősszel lenne esedékes vagy tavasszal gondolom akkor már lemegy a nagy hajcihő klímásoknál.(Összefoglalót olvastam,meg bele pislogtam a topikba is ).
Ilyet szabad venni ha nem tudunk sok százezret rá költeni?
A leírása nekem nem mond semmit azon kívül hogy energiatakarékos ha minden igaz... nagyon nem értek ehhez a témához.
Szóval ajánlott az olcsók között ?Elég egyáltalán ahhoz a szobához?
Jah igen, a nappalin nem lesz ajtó ha ez számít valamit a tervezésnél.A lakás 57nm.
Előre is köszi a javaslatokat,véleményeket.