- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
dudika10
veterán
Adapter.
Ha csak a kábelt veszed meg, akkor nem jár hozzá. Persze vehetsz külön Sennheiser átalakítót, úgy is olcsóbb, vagy akár párszáz forintos átalakítót is. De akár lehet rakni másik csatlakozót is a kábelre.
A lényeg, hogy a HD580 kábele rosszabb és sokkal drágább, tehát érdemes a HD650 kábeléből kiindulni.A fülpárna ugyan az. Mindegy melyikhez kéred, mert ugyan azt kapod.
A kengyelpárna különbözik, de kapsz az audiopartnernél. -
fattyu
veterán
Szia,
Le de én nem vagyok hatalmas véleménnyel róla
bár most is az szól.
nemtudom 600hoz hasonlítani az kimaradt.
Lomha lassú mély, sötét élettelen közép és tompa magas.Röviden ez. Ha ehhez mérten teszel elé rendszert akkot oltári sokat lehet javítani rajta de ha nem szánod rá a pénzt hozzá passzoló dacra és erősítőre akkor felejtős.
Annyiért amennyi a mostani uj ára én tuti nem venném meg de ez az én véleményem.
Most egy presenter2-ról hallgatom msii+al. Ez így már egész jó. A közepe még mindig sötét nekem. A magasai nekem már jók így. Nem a legvilágosabb fürgébb valami de nem is szeretem a tolakodó magasakat. A mélye pedig sokkal feszesebb élőbb lett. Nem mondom nem hallottam jobbat, meg azt se hogy tökéletes, de kellemes.
Röviden ennyi.
Baluka esküszik az övére de neki kifejezetetten 650hez tervezett gyári rendszer van előtte. Arra mondjuk kiváncsi lennék egy hallgatás erejéig.
Röviden ennyit tudok elmondani.De ha a hd650 uj árát nézem azért sokmindent megkapsz bőven egy ligában van vele és még olcsóbb is.
Szerintem. -
WN31RD
addikt
''Amúgy én a helyedben nem költenék ennyit,
mert ebben a kategóriában már a pc lesz a hangzás gátja.''
Ízlés dolga, de én pl. egy kis szar walkman-re is sokkal szívesebben rádugom a DT770-et, minthogy valami gyengébb fülesen hallgassam, mondván, ide elég az. Ráadásul egy jó minőségű füles elég sokáig bírja, később fejlesztheti hozzá a rendszerét, és nem bukik azon, hogy ezt a komponenst is le kell cserélnie. -
wad
tag
600-ast is simán kap, 8x ezerért pedig 650-est is. A vitát mondjuk nem zárják le, abban a kategóriában is vannak ellenfelek. pl: beyerdynamic dt770.
Mondjuk jó lenne, ha ilyen dilemmáim lennének. Sajnos én feleannyiért keresgélek.
Sennheisereket a Basysnél is lehet próbálgatni.
[Szerkesztve] -
vili13
őstag
A dobozon lévő számokat nyilván marketing szempontok is befolyásolják, de szerintem jó fejhallgatóikból élő és méltán neves cégek kevésbé engedhetik meg maguknak, hogy a csillagokat is lehazudják...
Amúgy valami ilyesmit már korrektnek tartok: Bővebben: link
A karakterisztika olyan amilyen, de legalább ott van, és az átvitelt is megadják -3 és -10db-en - nem hiszem, hogy pusztán hasra ütés alapján.
[Szerkesztve] -
[G@B]
tag
Nna igen...ez a kulcsszó: áldozni kell rá, inkább gyűjtögetni, nem megvenni az olcsóbbat, ha egy mód és lehetőség van rá.Mer ezeket nem rövid időre veszi, hanem hosszútávra. Volt egy azona hs-210 esem, mikrofon miatt vettem...mm mondom jó lesz ez armyt játsszani...tavaly márc. tól karácsonyig bírta a strapát: akkor döntöttem h jó, akkor veszek egy pc 150est...azóta is imádom..Arról meg nem is beszélve h a minőségben fényévbeli különbségek vannak, a hangról meg ne is beszéljünk...(az azonák előbb utóbb kontakthibásak lesznek, meg a kábel egy kalap szar rajta...a hangja egy sennheiser után meg egyenesen kibírhatatlan...)Szval én inkább spórolok, meg várok tovább, minthogy iylen dolgokban megvegyem az olcsóbbat(persze az olcsóBBak közt is vannak jók!csak ez ugyebár ritka mint a ffehér holló).
-
Zozz
tag
(#193) [G@B] | 2005-08-05 20:13:05
A megadott frekik (ahogy azt feljebb már WN31RD is említette) az csak egy dolog, egy referencia, hogy milyen hanghullámok leadására képes. Ehhez még hozzátartozik, hogy adott ember milyen zenét hallgat, azzal szemben mik az elvárásai, és milyen is a halása.
A HD 457 pl nagyon tetszik, de modern zenéhez ajánlja a cég (Ami alatt én a gépzenét értem. Nem csak technót, chillout, lounge, trance, D'n'B, stb srtb.).
Az elvárás meg egyénfüggő. Van aki azt szereti, ha a basszusd buhog a fülébe és érezhető fizikai nyomást gyakorol rá. Ennek pl. én sem vagyok ellene egy bizonyos mértékig (elég nagy mély dobok megszólalása igenis keltsen ilyen érzést), de azért inkább szeretem hallani is a basszus gitár hangjait.
Ezért is kell minden fülest kipróbálni lehetleg a saját lejátszóddal a saját zenéddel. Csak kíváncsi vagyok ki mit mond az általam említett fülesről és az igényeim tükrében ajánlja e vagy sem.
(#194) BEE | 2005-08-06 14:23:23
Köszönöm a tippet, ezzel már eddig is tisztában voltam (persze ismétlés a tudás anyja, főleg az én esetemben...).
Mit tartasz jó fülesnek??? Azért ez eléggé szubjektív.
Persze tudok én mondani jó fülest ami tetszett (csak a tárcám sikított mikor látta)
(#196) KrenAtesz | 2005-08-07 11:08:31
Egy ilyen füles enyniért, bőven megéri.
Azt hiszem még én is utána nézek.
Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest