- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
-
Shufny
őstag
válasz
Topanka #21807 üzenetére
Arra, hogy mekkora a névleges impedanciája.
Azért csak néveleges mert frekvencia függő a dolog. (változó, hogy ez melyik fejhallgatónál pontosan mit jelent) A hangkártyák, hodozható lejátszók, kisebb erősítők teljesítménye általában kevés egy nagyobb (mondjuk 100+) impedanciás fejhallgató meghajtásához. A nagy alacsony (pl 16) impedancia is lehet probléma.
Nem válaszolható meg az a kérdés, hogy mi "elég". Nem egy ideális összeállítás a Xonar DG -vel, az már biztos. A HD600 valószínűleg még egy high-end rendszert is eléggé meghálálna, de az meg már nem biztos, hogy megéri a drágább fejhallgató helyett.
Légy szives ne írj mindenre külön hozzászólást. Nem fontos 1 percel előbb elküldeni a felét. Használd a szerkesztést, ha még 5 percen belül eszedbe jut valami.
#21810: Épp egy ilyet akartam keresni neki én is.
-
p_adam
addikt
válasz
Topanka #21755 üzenetére
Studio-ba készültek jobban izolálnak és (elvileg...) lineárisabb vagy inkább úgy mondanám hogy monitorosabb hangvilágúak.
A DJ fejhallgatóknál az egyik oldalt fel lehet hajtani ami keveréshez jól jön.
Gamer-ek meg elvileg játékra készültek tehát itt a hangminőség nem játszik olyan nagy szerepet ált. 5.1eseket szokták ezzel a jelzővel illetni (de ebből is vannak komolyabb stereo darabok) -
-
bigmasterg
addikt
válasz
Topanka #21739 üzenetére
598-ra úgy írom, hogy sok az 50, hogy nem hallottam. De ennyiből HD600at, 650-et lehetne venni.
és ajánlanám is neked az 580at vagy 600at, csak azok meg szeretik, ha erősítőre vannak dugva. Hangra szerintem megfelelnének, nagyjából passzol rájuk a leírás, viszont nyitottak.Lehet, valami fél nyitott praktikusabb lenne neked. Talán Beyer, csak azokból meg nem hallottam még a nagyobbakat, így stílusukat sem igazán ismerem.
Az árba amúgy egy akg k601 szépen beillene, csak annak nem biztos, hogy neked való a hangja. Szerintem kevésnek tartanád a mélyét(, meg lehet, hogy kicsit száraznak a hangját.)
-
baluka26
veterán
válasz
Topanka #19565 üzenetére
Van benne egy szivacs, csak szét kell csavarozni a fejhallgatót, és kivenni a rácsra ragasztott szivacsot, kb 2 perc, garanciavesztéssel nem jár, mert bármikor visszaragaszthatod
Video
bigmasterg: A fene vigyen el, annyira kíváncsi lettem erre a Sony-ra, hogy elkezdtem head-fin hirdetni a HD600-amat egy SA5000 cserével...
A srác aki cserélné nem biztos hogy akarja ilyen távolra postázni...
Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest