Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #17902 üzenetére
Vákuumot csinál a drájver, elszívja a levegőt és megfulladsz, vagy a füleden keresztül kiszívja az agyvelődet, esetleg felrobban.
Off.:
Meghirdettem a 668B-t.Szerk.: Amúgy 650hez, de gondolom 600hoz is lehet kapni direkt zárttá tevő fa burkolatot.
szerk2.: Mi ennyire meglepő azon, hogy meghirdettem a superluxot?
szerk3.: kb. 5 mp alatt kaptam is egy p.m.-et, de be kellett volna számítanom vmilyen vezeték nélküli sony-t.
Szerk4.: Idézve nem ér!
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #17871 üzenetére
Na ez furcsa.
A 650 6,3-assal van (de még az 555 és 595 is) és szűkítőt adnak hozzá.
Én a helyedben audiopartnertől vennék 650 kábelt. 3ezerért elég olcsó és jobb, mint a 600é. [link]szerk.: Ha még aktuális ez az ár. Thomann drágábban adja.
-
bigmasterg
addikt
válasz
mclaren777 #17833 üzenetére
A 15 ezresnél ott van, hogy személyes átvételt szeretne és a városoknál fel van sorolva Debrecen. Egy p.m.-et épp megérhet.
-
bigmasterg
addikt
válasz
mclaren777 #17825 üzenetére
Az aprón van 22 alatt xb700. [link]
-
bigmasterg
addikt
válasz
mclaren777 #17790 üzenetére
Használd nyugodtan, nem biztos, hogy megdöglik. Ha mégis, akkor ennyi volt.
De ajánlom figyelmedbe a sony Sony xb szériát (xb700, xb1000). -
bigmasterg
addikt
Ezt nézegettem indulása óta, de úgy döntöttem, hogy inkább nem licitálok rá. Ha tényleg k500 lenne, akkor még lehet, hogy raknék rá, de mint kiderült ez k400 vagy 401.
(Ja, még 40 perc van hátra.) -
bigmasterg
addikt
válasz
<MZ/X> #17635 üzenetére
Igen, ha egy dac van a gépre kötve és arra van a kimenet állítva, akkor nem fog az alaplapi jack szólni. Viszont a gépen át lehet állítani, hogy melyiken menjen ki a jel. (Ugyan úgy, mint amikor hdmi-vel kötöd szgépre a tv-t..)
Persze ezt is lehet bonyolítani, hogy lejátszó programban (foobar-ban így szoktam) más kimenetet adsz meg, mint az alapértelmezett, így a dac-ra csak a zene megy, minden más az alaplapira. Ilyenkor természetesen szól egyszerre a kettő, csak mindegyiken más. -
bigmasterg
addikt
válasz
schawo #17630 üzenetére
Nem azt írtam, hogy lehet vagy nem hallani 44 és a 96 között különbséget. (Amúgy nekem nem is nagyon van magas felbontású zeném. Át sem menne a lupusra, de nem is érzek késztetést, hogy e miatt használjak nagyobb felbontású usb->spdif-et.)
Az előzőt inkább a "(lévén feltételeztük, hogy az első tézis nem igaz)" -ra írtam.
-
bigmasterg
addikt
válasz
schawo #17625 üzenetére
Az első pontban meg szerintem van igazság, csak nem a hallóképessége javul az embernek, hanem az ízlése/igénye változik. Plusz egy sokat, jó rendszert hallgató ember valószínűleg olyan részelteket, apróságokat hamarabb vesz észre, figyel fel rájuk, amit fizikailag más is hall, csak nem figyel rá, nem veszi annyira észre.
Pl. egy csomó embert ismerek, aki iszonyat minőségű zenét hallgat (youtube-ról letöltött és mp3ba konvertált zenék és hasonlók...). Na most ha egy ilyen embert leültetnének egy 50ezres, 200ezres és milliós hifi elé, nem biztos, hogy helyesen rangsorolná őket. Pedig nem hall rosszabbul, mint mondjuk a milliós rendszer tulaja, vagy egy hangmérnök... -
bigmasterg
addikt
válasz
<MZ/X> #17616 üzenetére
A DAC-ot inkább te ne csináld meg.
Ahogy látom a hangkártyán van rca és spdif kimenet is.
Így a "Ha nincs a gépen SPDIF kimenet," teljesen értelmetlenné vált, mert van.
De ha mégis analóg módon szeretnéd a kártyát egy erősítővel összekötni, akkor ott van az rca csatlakozó. (képen a piros-fehér) Ez eleve analóg jelet ad ki, azaz ilyenkor már a hangkártya elvégezte a d/a átalakítást. Ezt nem is tudod, csak az erősítő analóg (rca) bemenetére kötni. -
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #17594 üzenetére
Hát, ha jól megfizetik, akkor hallok én minden között különbséget, csak előtte mondják meg, hogy mit halljak ki, meg mit ne
(#17609) kk831228 : Pedig kábel és kábel között tényleg van különbség.
Egyszer kölcsönkaptam egy maréknyi jobb minőségű rca kábelt. (Akkor még bravo elé kellett) És volt közöttük különbség, nem az összes volt egyértelműen megkülönböztethető, de bizonyos kábelek között jelentős különbség volt. -
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #17563 üzenetére
Superlux + hp probook 4510s.
Kapott már szegény korábban is, bár akkor inkább tápkábel volt.Itt van most is a lupus, csak böngészés közbeni gyors hallgatáshoz (pl. videohoz) használtam a laptop kimenetét.
Amúgy szól még, csak kis füleshez adott jack hosszabbítóval, ha fejhallgatót dugok bele, akkor annak a súlya lehúzza akkor már nem érintkezik rendesen. (ha megtartom, akkor az is jó)
Mondjuk valszeg már nem fogom használni. -
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #17541 üzenetére
Amikor ezt elkezdték gyártani, a
kínaiakatkínai termékeket még fel sem találták.Mélynyomót, azt meg minek? Hallgassak 'dárenbézt' k1000el? nemá'
Arra ott van a 650, akkusztikban meg nem biztos, hogy jobb lenne sokkal több méllyel.Na jó egy picivel többel már talán, de akkor meg már szinte tökéletes fejhallgató lenne, olyan meg nicns. -
bigmasterg
addikt
válasz
kk831228 #17537 üzenetére
Nem kaptál hozzá gyárit?
Nekem volt hozzá egy ilyen ,csak gyári senn.:Én a helyedben vennék egy gyárit. Audiopartnernél lehet venni. 1290 ft
Most itt van az srh440 is. Felraktam ezt is (más zenével), de ennek lehet nagyjából optimális mennyiségű mélye. Szóval ennek több mélye van, mint az akg-imnek, de kevesebb, mint a 650nek vagy superluxnak.
Pedig rajzocska alapján nagyot kellene vágnia.
-
bigmasterg
addikt
válasz
AMDFan #17533 üzenetére
A k500nak még kevesebb van, mint az 501nek. A k1000nek is hasonlóan kevés van. (-20dB)
Meghallgattam a fenti pendulum számot mindkettővel és ez után is azt mondom, hogy kevés mélyük van. Nagyjából hasonló mennyiségű volt mindkettőn, talán a k1000nek az egyik mély frekvencián egy nagyon picit több.
Úgy néz ki a dolog, hogy jelzik, hogy "na itt most mélynek kellene lennie".
Amúgy vannak olyan számok, ahol van a K1k-nak is mélye, de az inkább a mélynek egy magasabb tartománya. (gondolom ez 50 és 100 hz között lehet)
Megnéztem 650el is, ezzel teljesen más, ez brummog az akg-hez képest.
Akusztikusban viszont a két akg-nek van előnye. -
bigmasterg
addikt
válasz
kk831228 #17513 üzenetére
Kaphatunk egy picit bővebb véleményt róluk?
szerk.: Gamer ad700
-
bigmasterg
addikt
válasz
Cathfaern #17389 üzenetére
[link]
"ha felteszem utána a hd650-et. Első benyomás az, hogy ez egy basshead fejes"Amúgy nem az, átlagos fejhallgatóknál nincs több mélye.
Illetve 555 mellett hallgatva sincs sokkal több mélye. Leginkább azt vettem észre, hogy mélyebbre megy.
Sőt a supelruxom kicsit mély orientáltabb. -
bigmasterg
addikt
válasz
<MZ/X> #17387 üzenetére
Nekem Hivox Lupus Junior van hozzá, de olcsóbban ott van a Lupus D.
De így hirtelen még:
Matrix mini-i
Little Dot Dac+ Amp
Matrix cube (?)
de még van egy csomó. A többiek majd biztosan mutatnak alternatívákat.Mp3-al meg nem biztos, hogy digitálisan össze tudnád kötni őket (csak ha nincs digitális kimenete a lejátszódnak, amit nem hiszek), de egy jack-rca kábellel az erősítőrészére rá tudod kötni.
-
bigmasterg
addikt
válasz
fi:zi'k #17382 üzenetére
Jaa, mert fogalmam sincs, pedig még rá is gugliztam
Szerk.: Kösz schawo.(#17383) orbano:
Ennyiért mondjuk Baluka hifiman EF2je jó lehetett volna. De ahogy látom, már eladta. -
bigmasterg
addikt
válasz
orbano #17372 üzenetére
Mi számít nálad megfizethető árnak?
Carat hd1v 30ért van újonnan, viszont vannak róla rossz vélemények is.(#17352) baluka26: Én is a másik topicba válaszolók táborát erősítettem. Itt túl nagy a dzsángöl.
Egy képet még mára:
-
bigmasterg
addikt
Úgy látom, volt már itt sr225 tulaj. [link] [link]
[link]
Amúgy én idegenkedem a márkától, itthon nem valami sűrű előbukkanó márka, nem is tűnnek kényelmesnek, de a hangjuk még lehet jó, de még nem hallottam egyet sem.
Sajnos nekem nem olyan egyszerű elmenni és meghallgatni egy-egy fejhallgatót.Egyáltalán van itthoni forgalmazó?
-
bigmasterg
addikt
válasz
Shufny #17230 üzenetére
Oppá' azt a "nem"-et nem láttam.
Ha minden igaz, akkor jövő héten fogok hallgatni egy -bejáratlan- k601-et. Kíváncsi vagyok rá, 'remélem' azért nem lesz annyira jó, hogy nekem is kelljen egy.
Sokat változik a hangja bejáratással?Az 555nek meg -szerintem- nincs kevés mélye. A 650 mélyebbre megy, de a fent említett akg-nak sokkal kevesebb mélye van. (legalább is az enyémeknek.
)
-
-
bigmasterg
addikt
Ez (k500/1k) meg inkább ide tartozik, úgyhogy berakom ide is, hátha valakit érdekel, de nem olvassa az erősítős topicot.
-
bigmasterg
addikt
Most hallgatom rendesen erősítve egymás mellett a K500at és a HD650-et.
Nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb / melyik van közelebb a valósághoz. Középen a k500at mondanám, de :
Hallgatom a K500at, teljesen jó, tetszik a hangja, közép és magas tartomány igen jó. (Magasakban még egy kicsit fejlődhetne, de ha nem hallott az ember hasonló hangú fejhallgatóból jobbat (k1000), akkor perfekt.) Mélyek mondjuk nem dübörögnek, de nagy tesójánál már megszoktam.
Akkor jön a 'probléma', ha felteszem utána a hd650-et. Első benyomás az, hogy ez egy basshead fejes (persze dj fejesekhez képest messze nem az). A sok, egészen lemenő mély nem tesz jót a középtartománynak (magasak megvannak ).
Viszont, ha ezt hallgatom egy darabig és utána felteszem a k500at, akkor olyan érzésem van, hogy hiányzik a zenének egy része, a legmélyebb hangokat egyszerűen levágja.Szóval dilemm., valahol a kettő között lenne ideális. Lehet, hogy a k501 lenne az? Nem tudom, hogy mennyivel van több mélye. Meg kicsit nehéz beszerezni.
Mondjuk meghallgatnék egy k601/k701-et is, hogy azok milyenek. Sőt az is lehet, hogy valamilyen más márka lenne a legjobb (Audio Tech. Beyer, Grado, nagy sony ...), csak ezek meg megint ritkák itthon.
szerk.: Amúgy most is a K500at hallgatom, de lehet az azért, mivel most ez új, vagy 'megzavart' a K1k és azt hiszem, hogy ez a 'jó' hangzás.
szerk2.: Ami érdekes még, hogy a K500nál feljebb kell tekerni az erősítő potiját, hogy ugyan úgy szóljon. Viszont emlékeim szerint a 650 rosszabbul szól közvetlenül laptopról / többet nyer az erősítésből.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Shufny #16898 üzenetére
Na igen, izoláció. Szobatársam miközben filmet nézett 555el, hallotta, hogy milyen zenét hallgatok a k1000el.
Szerk.:
Shufny:
Nem. Nem az a klasszikus koli.Múltkor gondoltam rá, hogy emiatt jobb lett volna megtartani a Bravot.
De amúgy nem olyan nagy probléma. AKG-t és erősítőjét nem hurcolászom, Lupust simán tudnám, az nem olyan nagy. Amikor először láttam csodálkoztam is, hogy ekkora. -
bigmasterg
addikt
válasz
#56474624 #16892 üzenetére
Erről pont most olvastam.
Azért meghallgatnék egy ilyet, van egy olyan gyanúm, hogy egy-két helyen egy kicsit túlzott a cikk írója.(#16890) Shufny: Na igen, a 650-et sem szabad a K1k után hallgatni.
Főleg olyan zenével nem, ami az akg-nak jól áll...Kíváncsi lennék egy hd800ra, hogy tud-e annyival többet a 650nél, mint az akg. Gyanús, hogy nyitottságban és térben nem.
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #16809 üzenetére
Itthon nem találtam túl sokat k500ból. Google is csak ezt dobta ki a régebben eladottakból. (ez schawo-é).
501ből többet találtam (épp eladót abból sem):
[link]
[link]
[link]Az enyémnek van 2 kis hibája, gondolom ezért volt ennyi.
Egyik az hogy a fülpárna ragasztása 2 helyen kicsit már elgyengült (ezekre ragasztva van a fülpárna) a másik meg az, hogy a fejpánt gumiját az előző tulaj házilag cserélte és a cserélt (kicsit nagyobb átmérőjű) gumi miatt nem teljesen 100as a ház összerakása.Itt látszik a hézag.Ugyan ez az ember árul egy staxot is átalakítóval, egész jó áron.
A miért vetted kérdésre meg nem válaszolnék.
Még nem mondok semmit, míg össze nem hasonlítottam a 650el (azt is leghamarabb hétfőn), de elsőre eléggé tetszik a hangja. Az sem kizárt, hogy a 650nél jobban fog, majd kiderül.
(De ha mégsem jönne be annyira, akkor is ok, mivel faterom már venné meg tőlem.)
Ja, és köszi.
szerk2.:
"Slux, a K1000 és a HD650 mellé"
Van ott még egy Shure is. -
bigmasterg
addikt
Nekem volt hamisított Sony V900 HD -m, ahhoz is volt eredetivel megegyező doboz, kis tatyó, jack átalakító, minden...
Szerk.:
Mindenkinek:
Ma jött meg AKG K500-asom. Ezt vettem meg, van egy-két kis esztétikai hibája, de már erősítetlenül is igen szépen szól.
(Majd csak hétfőn tudom majd rendes fejh. erősítővel kipróbálni..:S )szerk2.:
Eladótól kapott képek: (majd valamikor rakok én is) -
bigmasterg
addikt
válasz
jaffa 2843 #16789 üzenetére
Lehet, viszonylag ritka, régi darabokat. (pl. Baluka talált Senn. HD540-et 5ezerért, vagy Schawo 15 körül vette az AKG K500-asát...)
Viszont ezekhez szerencse és/vagy türelem kell. (szerk.: plusz ezek a régebbi darabok eléggé erősítés igényesek.)Viszonylag sűrűn felbukkanó, nem túl régi fejhallgatókból nem tudok sok jobbról. Persze használtan beeshet az árkategóriába egy-két jó darab.
-
bigmasterg
addikt
Mindenki ad-vesz?
Ha superlux hiány lesz, akkor lehet, hogy eladom az enyémet, így is lassan sok lesz a fejhallgatóm.
Elvileg lassan már úton van felém egy AKG K500.KMT: Szerecsen társunk avatar rablásának részleteiről már némi szó esett itt.
-
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #16746 üzenetére
Én sem voltam mostanában.
A féloldalas 555el találkoztam én is korábban.
Ott a legnagyobb fejhallgató -talán- egy gyengén erősített 595 volt, de már lehet, hogy az sincs meg.
Arra emlékszem, hogy 4-5 éve volt egy nagy AKG (601 vagy 701), de nem volt kirakva, csak dobozban volt. (Akkor még nem igazán érdekeltek a fejhallgatók, csak azért emlékszem rá, mert rácsodálkoztam, hogy "Jé, milyen drága fejhallgató".)
Esetleg electroworld-öt megnézheted, ott nem tudom mi van most, de egy fél éve még voltak külön kis állványon Senn-ek. Ott az 555öt valamivel tűrhetőbb forrásból lehetett meghallgatni.
Szerk.: Az én velúros 668B-ben több mély van a kelleténél, több, mint a 650ben.
Bár még mindig nem vagyok abban biztos, hogy ez nem tér el egy kicsit a többi 668B-től. -
bigmasterg
addikt
Úgy látom az 598-nál is széria hiba a repedés.
Már volt itt a fórumon is valakinek, illetve ez is repedt, pedig nem ment túl sokat.
"Bought the sennheiser 598 on x-mas and has been under maybe 20 hours or so."
... "also there seems to be a small crack on the side of the sennheiser logo(left side)." -
bigmasterg
addikt
válasz
Ati3120 #16682 üzenetére
Köszi. Valamilyen emberi bőrre való krémmel egyszer már próbáltam, de nem jártam vele túl sok sikerrel, most bekentem baba olajjal, hátha jó lesz. Mondjuk abban sem vagyok teljesen biztos, hogy ezen igaz bőr van, vagy műbőr. (Mondjuk igazira tippelnék, régebbi fejhallgatóm műbőr párnája másképpen viselkedett, az elkezdett kis darabokban leválni és előjött alatta a szövet.)
(#16681) guppy: Na ez egy jó kérdés, én sem tudom rá teljesen a választ.
Most két helyen vannak a fejhallgatóim, így mikor egyik helyen vagyok, akkor az egyik felét, máskor a másikat.
Amúgy általános felhasználásra (netezés, videó, film stb...) a shure-t és a superluxot használom (ezek külön helyen vannak) erősítés nélkül, laptopról. Laptoppal mászkálok ide-oda, erősítő meg helyhez kötne.
Néha hallgatok rajtuk zenét is, de arra inkább a két nagyobbat használom.
A 650 és az 1000 viszont -sajnos- mindig egy helyen van, mivel nincs két dac-om, vagy fejhallgató erősítőm.
Az AKG-nál még mindig megvan az újdonság 'faktor', így mostanában többet használom, mint a Senn-t. -
bigmasterg
addikt
A héten jött meg ez a kábelem német ebay-ről. Egész olcsón vettem, egy superlux árából kijött.Tudtommal nem nagyon árulnak ilyet külön.
Ha valaki még nem jött volna rá, akkor ennek a gyári kábele: (csak annyi a különbség, hogy ennek nem banándugó van a végén, így könnyebb sima erősítőre kötni.)Másik meg a Shure fejhallgatóm fülpárnája. Ezt a repedezést el lehetett volna valahogyan kerülni? (első képen)
-
bigmasterg
addikt
válasz
rootkiller #16648 üzenetére
Nekem van egy 440, ami -olvasottak alapján- hasonlít a 840-re.
Ez NEM DJ füles, egyáltalán nincs mély kiemelése.
Ahogy nézem a 940 is ebbe a sorba fog tartozni, ezek inkább stúdió fülesek, mint Dj.Szerk.: De a 940 leírásában is benne van, hogy
"Designed for professional audio engineers and in-studio talent,"Ha ilyet vennél, akkor dj füles után lehet, hogy kevésnek találnád a mélyeket.
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #16512 üzenetére
Nem komolyan írtam, csak belegondolva, hogy mennyi ment rá és még mennyi fog...
Milyen rendszer? Még nagyon nem érzem azt, hogy összeálltak volna a dolgok.
Igazság szerint nincs lehetőség kipróbálni a dolgokat, így csak találomra, meg 1-2 vélemény alapján vásárolgat az ember. Így nehéz összerakni a "A rendszert".
De szerintem te sem tudtam sem 540-ről, sem az ef2-ről, sem a k601-ről pontosan, hogy hogyan fognak szólni és az alternatíváik hogyan szólnának, esetleg nem tetszene-e jobban valami közölük.
Annyi minden van, amit kipróbálna az ember, de itthon még csak nem is lehet kapni...Gondolom az 540-et nem hirdetted meg.
Beszerzési áron adtad?
-
bigmasterg
addikt
válasz
Shufny #16509 üzenetére
Öhm.
A tesztben szereplő linked alapján megtaláltam ez első hsz.-emet is ebben a topicban.
Ott kevésnek találtam az 555 mélyét.szerk.:
Régi ? Ahogy nézem nincs egy éves, nehéz elképzelni, hogy addig fake v900hd-t használtam.
(Nagyjából akkor kezdtem el itt fórumozgatni is, nagy hiba volt)
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #16477 üzenetére
Ezeket Dudika inkább már ne hallgassa meg.
Hehe, Crystal Castles-ből van egy albumom, Hadouken!-t meg egyáltalán nem tartom szélsőségesnek.
SOAD19: Na jó, ez nem ér.
Ismerek olyat, aki végighallgatta.Tegye fel a kezét, aki szerint ez zene. Ennél már én is elgondolkoztam (még akkor is, ha pl. techno-t zenéhez soroljuk.)
-
bigmasterg
addikt
-
bigmasterg
addikt
Igen érdekes darab. [link]
-
bigmasterg
addikt
Ezt a sony-t láttátok már?
-
bigmasterg
addikt
válasz
#46372352 #16374 üzenetére
Kiegyenlített hangja van, nem viszi egyik tartományt sem túlzásba. (Nem egy basshead fejhallgató.)
Hangszigetelése jó, mondjuk más zárttal nem tudtam összehasonlítani, de a nyitott és félnyitott fejhallgatóknál sokkal jobban.4 fejhallgatóm van plusz pár fülhallgató, így nem használom eleget...
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #16369 üzenetére
Az nem K272? Te mintha, k702-t írtál volna.
(Ha esteleg a szám második felében tűnne fel k702, akkor arra van mentségem. Nem bírtam végighallgatni.
)
Amúgy gondolkoztam az srh440 eladásán, csak fülpárna kicsit repedezett, így nem tudom, hogy mennyit kérhetnék érte....
-
bigmasterg
addikt
-
bigmasterg
addikt
válasz
fi:zi'k #16184 üzenetére
Három könnyebben emészthető darab:
[link]Esetleg U2-t is hallgathatnál.
Úgy látom, hogy nagyon elektromos zenét még senki sem rakott be, szerintem egy vagy két szám abból a kategóriából sem árthat. (Mindig van, aki hasonló stílushoz keres superluxot.)
Úgyhogy rakok olyat is:Pendulum
Itt meg három még elvetemültebb elektronyos
[link]
[link]
[link]Utolsó három 320as mp3, a többi flac. (mp3maknál a letöltő oldalon bejön egy play rész is, de azt inkább hanyagold, nagyon sokat ront a minőségen)
Szerk.: Most jöttem rá, hogy ezt a superluxosba akartam rakni.
-
bigmasterg
addikt
-
bigmasterg
addikt
válasz
HUNNIA1920 #16149 üzenetére
Ilyen sima jack elosztót ne használj, az összes ront a hangon. (nagyjából 'ketté osztja' a kártyádból kijövő jelet).
Hülyén néz ki, hogy veszel egy p87-es erősítőt, hogy javíts a hangon és egy 500ftos elosztóval meg lerontod. -
Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest