Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Aktív témák
-
mzsolti
csendes tag
Az enyém tegnapelőtt jött meg de addig nem akartam írni róla míg nincs normális forrásom (legalább egy hangkártya).
De egyébként egyetértek, nekem is nagyon tetszik már most! Kibontva eléggé mellbevágóak voltak a mélyek (főleg elektronikus zenéknél), erre nem számítottam, picit el is nyomta a közép és magas tartományt de már most, másfél nap után észrevehetően kiegyensúlyozottabb. Nekem különösen hagszeres zenéknél tetszik, nagyon szépen szeparál és helyezi el a térben a hangszereket.
Ami kicsit negatívum az a kébel: ugyanis spirálos és alaphelyzetben csak egy méter, eléggé problematikus pl. hátlapi kivezetésnél.
Egy jack hosszabító vajon rontana a hangminőségen vagy ez ebben a kategóriában még nem észrevehető?
Aktív témák
- Formula-1
- Opel topik
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyaralás topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest