Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
- Ez az Acer már nem az az Acer
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
dalek
tag
válasz
benvolio #10792 üzenetére
Szia! Szlovákiában élek, Pozsonyban vettem 147 euróért.
Az eladó az üzletben, miután kiválasztottam, dícsérte.att mondta, neki jóval drágább Beyer fülese van, ami szerinte max. 5-10%-kal jobb a k272hd-nél. miközben a számlát állította ki, egy vásárló /valami komoly studiohangfalakat rendelt/ szintén megdicsérte.Engem meglepett az alacsony súlya. Mivel XXL méretű, kellemesen körbeöleli a fülemet. Párnája plüssel borított, abszolút nem izzad benne a fülem. Jól zár, tényleg ügyes megoldást talált ki az AKG azzal a csúszópánttal. Normális hangerővel hallgatva kb. méterre a hallgatótól semmit sem hallani /tegnap kölcsön adtam barátnőmnek az ágyban:-)/
Kb. 10 órát hallgattam eddig, új ASUS noteook-ról, de mondom, érkezik a kártya mellé.
A gyenge minőségű mp3 élvezhetetlen, minden hibát hallasz a youtubeos videókon is. Szóval nem ezekre lett kitalálva.Jamiroquai, ZZ top, és elektronikus zenét hallgattam rajta, pl. ilyet:[link]
Azért akkora hifis nem vagyok, hogy komoly véleményt mondjak róla, de nekem nagyon tetszik a hangja. mondták, hogy nem lesz túlbasszusozva, de így pont jó, ennél több nem is kell bele.
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest