- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
KaiotEch #70726 üzenetére
Ilyenek a razerek,imperatorom 1 évet bírt,ez csak 4 hónapot,de volt akinek 3 napot.
Corsair M65 3,6 évig is bírta,akkor is csak az encoder adta meg magát.Vanir: Igen 2013-as deathadder,még jó,hogy csak 14 ropi volt.
Tudom,hogy 500.- aki ért hozzá,aki meg nem annak is 4000.- max.de szerencsére a 2 évet egyik se húzza ki.
Ismi habuja is fél évet bírt,de tudom,hogy azok vackok.Remélem a kiszemelt roccat kova 2016 vagy másnak is hívják jobb minőségű.
A 8 éves 3000.-Ft-os icon7-nek meg semmi baja pedig a gyerek is dobálja+földön húzza.
Ja és van egy 18 éves microsoft ami tökéletes csak picit már ragad,de tudom,hogy azok jók. -
Vanir
veterán
válasz
KaiotEch #44969 üzenetére
Hehe, nem, csak odakint jelenleg elég csípős az idő, aztán konkrétan egyből párás lett a cucc, amint kibontottam.
Mellesleg tényleg eredeti a cucc, tökéletes a tracking, ellenben ez a talp-elrendezés elég nevetséges. Amint megbillentem a patkányt már karcolja is a széle a padot... -
-
Cheesy
őstag
válasz
KaiotEch #37443 üzenetére
Vagy egy ilyet
ZOWIE EC EC1 EC2 eVo Huano Blue micro switch
Ez jobb mint az Omron vajon? -
-
makkai
aktív tag
válasz
KaiotEch #36601 üzenetére
Köszi!
Ezt pont néztem Én is!
Meg ezt-A4TECH Bloody Gamming R7- is.
Csak azt nem tudom, hogy ezekben ugyan milyen "formátumú" aksi van, illetve hogy cserélhető-e házilag, ha majd meghal benne.
És jól mondtad, online fps-re nem kell, gondolom a néha offline-ra ez is megfelel, úgy mint a 11 éves Genius Wireless TwinTouch+ egér-billentyűzet szettem.
-
-
törölt tag
válasz
KaiotEch #23996 üzenetére
Na és azok alatt a gyári plasztik van, vagy valamilyen teflon? Akárhogyis, azért egy irodában más a "felhasználási mód". Nekem üvegpadom van, smirglinek épp nem mondanám, de biztos koptatja valamennyire, csak lesz@rom. Vettem egy csomó teflont, ha elkopik cserélem oszt jóvan. Egyelőre minimális kopást látok, pedig "tépkedem" az egereket rendesen
-
-
-
keke69
őstag
válasz
KaiotEch #22271 üzenetére
Én is szövetpadon használom és semmi hangja nincs,talán tényleg csak a finomítás lesz a megoldás!
whYz:.Ki mit szokott meg bár én sem használom a windows alatt full dpi-n.Sajnos nem igen találtam olyan egeret ami az igényeimet kielégítették volna(COD 4 multi) a G9 után így maradt a G9x.Akinek meg elég a kevés dpi annak vagy nincs semmi érzéke vagy szereti ajtólapon húzgálni(talán az elég nagy),ja vagy azt szokta meg és fura neki a gyorsaság! -
válasz
KaiotEch #22271 üzenetére
Ha ez azt jelenti, hogy a talpak élei nincsenek annyira eldolgozva, akkor fogj egy füzetet, nyisd ki az első oldalon, majd kezd el eszeveszetten rángatni az egeret rakta miközben kicsit nyomot lefelé. 10-15 mp-nyi ráncigálás talán elég már ahhoz, hogy egy kicsit megkopjon/kifényesedjen. Én is így szoktam előkoptatni a talpakat, hogy egyből úgy csússzanak, ahog azt a jóisten szeretné.
-
keke69
őstag
válasz
KaiotEch #22267 üzenetére
Grat ez egérhez,én is a héten váltottam ki a G9-m vele!
Érdemes feltenni!Rakjad fel állíts be mindent amit szeretnél aztán windowsba is állítsd be hogy induláskor ne indítsa el a programot,így bármikor eltudod indítani(manuálisan) aztán azt állítasz megint rajta amit szeretnél.Én úgy gondolom nem kell letörölni!
Nekem softver nélkül alapból nem is tudta a max DPI-t!
G9-hez képest mint ha ez egy kicsit jobban csúszna a kezemben mikor megemelgetem játék közben.
jaffa 2843:jól tévedsztényleg elmenti!
-
-
keke69
őstag
válasz
KaiotEch #22080 üzenetére
Köszi de a G9x csak opcionálisan ajánlott!!!
Merev kábel hamar törik az nem fog meggátolni egy jó egér vásárlásában!Az inkább hogy nincs róla elég infóm!Nekem G9 van és nem tudom hogyan a fenébe tudna a kábel megtörni bár gondolom vannak akik nem tudnak vigyázni rá ők vegyen sodronyból!
Különben erre tud valaki valami okosat mondani -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
KaiotEch #22005 üzenetére
Kösz.
Ugy latom itt ha valaki nem akar 10e felett költeni egérre akkor le van ejtve, illetve ha nem razer vagy logitechet akar venni akkor egy senkinek szamit.
Visszaolvasva , ha meg ranez Geniusra akkor egy barom. Bar ez csak azt minositi aki ezt irta korabban.
Talaltam tesztet Genius DX-7100-rol, itt van, lengyel-angol google translate. Nem tűnik rossznak főleg ezért az árért, egy ismerosom vett ilyet aszonta hogy nem is ébred fel rá a ház ha klikkel. Sajnos szemelyesen nem tudom megnezni nála.
-
-
-
deatom
tag
válasz
KaiotEch #18108 üzenetére
eltud törni a kábele, nagyon merev, nekem fél után is olyan hullámos volt a kábel, mintha most vettem volna ki a dobozból.... nekem volt g9em és körülbelül fél év alatt a kábele megtört, pedig nem hordoztam, meg nem piszkáltam a kábelét sem....szóval a kábelével csak óvatosan.
ha vigyázol rá nem lesz vele probléma, szerintem egy nagyon jó egér, ha lesz akkor meg ott a logitech garancia
-
MarcZ
senior tag
válasz
KaiotEch #18112 üzenetére
A szenzora miatt van ott, mert lézeres egerek közt az egyik legjobb szenzor, az optikaiak mind jobban annál a leírás szerint, bár nekem van egy G500-am jelenleg, amiben ugyan az a szenzor van, mint a G9x-ben és megmondom őszintén nem veszek észre nagy különbséget, és nem "Xboxróljöttgémer" vagyok.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
??? Ez miez? Nem értem a hsz-t.
Van 4db Microsoft, 9 (verziókra lebontva 11)db Logitech, 6db Razer (verziókra lebontva 14db), 5db Steelseries, meg az apraja. Nem mellesleg utána kellene néznem, de szerintem a legtöbbször ajánlott egér a G400.
A kábelszakadás (valójában törés/szálszakadás) sem légből kapott dolog. Van itthon 2db mx518-am és egy Ikarim ilyen gonddal, valamint anyósomnak pár mini laptop egere amik szintén ilyen fájásban szenvednek.
A probléma. Hibafeltárás. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
"Itt szinte csak razert ajánljátok"
Meg Microsoft-ot, meg Logitech-et, meg SteelSeries-t, meg egy Zowie-t, meg egy A4tech-et.
Bár azt nem tudom, hogy a 3050-es meg 3055-ös Avago szenzortól hogy jutottál el ide...
"Hogy tudna a kábel elszakadni, hiszen ugyan az mint a többi csak van rajta harisnya"
Nem "elszakadni", hanem megtörni. Mert vaskos és merev.
Az S9500-ös szenzornak meg mindig is volt ~+5%-os pozitív gyorsulása, számtalanszor ki lett már vesézve a topikban. -
Bakitm
tag
válasz
KaiotEch #18060 üzenetére
Most hogy így mondod körülnézek, hátha van valami hely, ahol meg tudom fogdosni, mert mindig a fura kinézete és kialakítása miatt vetettem el. Mondjuk vakon nem venném meg még mindig, de egy kis nézelődést a városban megérhet. Ez még nem darkfield laser-es igaz? Vagy esetleg jött ki update-es verziója? - Nem mintha számítana.
-
Bakitm
tag
válasz
KaiotEch #18055 üzenetére
Jah ez csak úgy jött.
Mikor megvettem az a4tech x-710bh-t még tetszett, most viszont már annyira nem jön be és keresem, hogy mire cseréljem. Viszont annó is ez volt az egyetlen olyan egér az ajánlott listában, ami megfelelő volt. Balszerencsémre ez most sem változott, így nem jutottam előrébb, hogy milyen egeret vegyek majd helyette, hiába járkálom a netes tesztelő oldalakat, meg fórumokat. -
-
nyunyu
félisten
válasz
KaiotEch #16521 üzenetére
MouseWheel Optical?
2000-2001 korul gyartottak.Volt vibratoros valtozata is, ami masszirozta a tenyeredet, ha rahuztad a kurzort egy ikonra, vagy visszarugott, ha eppen lottel UT-ban.
De asszem Q3-hoz is volt drivere. -
nyunyu
félisten
válasz
KaiotEch #8584 üzenetére
Lézer, claw grip fogású, az ár lehetőleg ne a csillagos ég legyen
, ééés hyper scrollos. Köszönöm!
Nehez ugy, talan az RX1500 felelne meg az igenyeidnek, de ujonnan mar azt se kapni.
3 gombja+billentheto gorgoje van, 1000dpi.Masik tippem az M515 lenne, de az drotnelkuli.
Kallodik itthon egy 10 percet hasznalt RX1500, 4k-ert tied lehet.
Nekem tul lapos es tul konnyu volt. -
nyunyu
félisten
válasz
KaiotEch #8576 üzenetére
Tudnátok nekem olyan egerentyűt ajánlani mint a Logitech G9-en van, hogy állítható a görgő, hogy kattogós vagy gördülékeny legyen
Egyaltalan van a Logitech hyperscrollos egerein (Anywhere MX, G500, G700, G9, G9x, M500, M515, M555b, M705, MX620, MX Revo, Perf MX, RX1500, V550 Nano, VX Nano, VX Revo) kivul ilyesmi eger?
Elektronikusan ki/be kapcsolhato racsnis gorgot amugy is csak az MX Revo, meg a VX Nano tud(ott, mar egyik se kaphato), tobbie mechanikusan kapcsolhato.
-
-
malwy
senior tag
válasz
KaiotEch #7196 üzenetére
Kicsi az esélye, hogy a harmadik is hibás lesz
Bár ha nem statiszta szemével, hanem józan ésszel nézzük, sőt, másképpen viszonyítunk, akkor tekinthetünk úgy az eshetőségre, hogy mivel a leendő egér se tudja, hogy ő most hányadik a sorban, vagy hogy volt előtte 2 hibás, ő is lehet hibás.
Viszont ha azt nézzük, hogy a gyárból kijön X db selejt termék. Az összesből megkaptál kettőt, ami hibás volt. Na most feltételezheted, hogy mások 1. nem vettek ilyen egeret; 2. tökéletesen működőt vettek 3. hibásat vettek.
Az első és a harmadik esetben javultak az esélyeid, míg ha a második esély átlépi a küszöböt akkor sajna még nagyobb az esély arra, hogy hibásat kapsz.Egyébként Logiban van egy két hasonló formájú egér, A4-techben szintúgy, Gigabyteban, Revoltecben meg feltételezhetjük, hogy pont ilyen OEM-ből származó egér kínálkozik vásárlásra. Egérrel kapcsolatban egyetlen egy cikket találtam, ami sajnos véleményt nem tartalmazott ().
-
nyunyu
félisten
válasz
KaiotEch #7098 üzenetére
Mit akarsz allitani a gorgon?
Hogy hany sort emeljen, azt alap Win driverben is lehet.
Ha a kattog/nem kattog mod kozti valtasra gondolsz, azt csak a HyperScroll-os Logitecheken lehet. (MX Revolution / VX Revolution / MX620 / VX Nano / RX1500 / MX1100 / MX1100R / G9 / G9x / G500 / G700 / Performance MX / MX Anywhere Valoszinu, hogy kihagytam parat, amin fem gorgo van, az mind ilyen.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest