- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
kemotox #57098 üzenetére
Na ez egy jó kérdés, ezt nem árulta el senki és nem is lehet megmondani, azért gondoltam hogy ez nagyon a régiekre hajaz így, ami szerintem is jó. A fehérről még mindig az hírlik hogy csak kína exklúzív
Meg a két fekete az két külön verzió, az egyik a régebbi revizió a másik a későbbi. A fehér meg egy random friss verzió lehet, tegnapi képek.
-
Skullwipe
senior tag
válasz
kemotox #56821 üzenetére
Egyszer pedig majd beadod a derekad és tetszeni fog (15 év múlva lehet hogy majd már tetszeni fog, mert olyan tartós lesz és annyira jól sikerült)
Nagyon úgy tűnik, hogy lesz rá lehetőség (de lehet csak píar), de a többi ilyen info itt van. -
perecKING
senior tag
válasz
kemotox #56622 üzenetére
Megérkezett a következő Naos 7000. Ezúttal egy újabb gyártmány érkezett. Erről nem csak a doboz és a SN árulkodik. Az oldalsó gombok jobbak. Viszont a görgő sokkal nehezebben jár, cserébe nem akad meg ha oldalról tekerem.
A gombok programozása azonnal sikerült.Tegnap 50 alkalommal próbáltam a réginek a gombjait beállítani, de nem reagáltak.(a kiválasztható lehetőségek egy része működött mint a scroll le/fel, azok is akadozva)
A szoftver szerint módosultak a beállításaim, de a valóságban nem. A 4, 5 gombra beállítottam keyboard 1- 2őt, melyek továbbra is scroll fell/le ként működtek. Nem törődtem vele tovább. Majd 1 óra játék után elkezdett a beállításaim szerint működni!! Persze továbbra is sokszor kihagyott!Az újat csak most készülők ingame kipróbálni.
A felülete az új egérnek is olyan, hogy a hüvelyk és a gyűrűs ujjaim közé fogva nem bírom felemelni mert kicsúszik. Ez játék közben borzaszó! Pedig én low sens-en játszok Qck xxl padon
Bocs a kép minősége miatt. Kidurrant a samu kamerája.
-
Ano
senior tag
válasz
kemotox #56657 üzenetére
A röhej, hogy a Logitech G300 alig bírt ki úgy 2 évet, hogy alig használtam akkoriban, mert nem volt rá nagyon lehetőségem ... egy egy játékot kivittem single player módban azt csá ... ha annyit használtam volna mint a régi MS Explorer 3.0-t, akkor kb 2 hónap alatt kijött volna a hiba
Akkor már csak 1 kérdésem lenne: jelenleg szenvedek az M500-al, hogy az USB rate-et feljebb toljam ... nem akar 125 Hz fölé menni ... a RAZER DeathAdder 2013 -at lehet "húzni"? vagy az is csak 125Hz-et tud?
-
Speeedfire
félisten
válasz
kemotox #56646 üzenetére
Az A4tech X-710FS egerem 6 évet bírt és akkor se a gombokkal volt a gond, hanem a görgővel.
A jelenlegi Gigabyte GM-M6980X pedig 2.5 éve van nálam és semmi gond sincs vele.Egyik se egy nagy márka és nem is kerültek sokba(3k, 7k). Egy nevesebb, drágább egértől azért én elvárnék legalább 5 évet mindenféle gond nélkül.
De ha már egy szinten van minőségben a razer és a ss, akkor lehet beleveszem a kalapba a deathadder 2013 vagy chrome verziókat is. Ár miatt inkább a 2013.
-
Speeedfire
félisten
-
perecKING
senior tag
válasz
kemotox #56619 üzenetére
Rendeltem egy másikat is. 2 nap és itt van. Kíváncsi vagyok.
Ha kiderül, hogy ezek ilyenek akkor van itt olyan aki egy roccat kone pure camo belet belerakja?Ja és a görgő is akadozik ha kicsit "oldalról tekerem" és nem pont felülről. De játékban a görgőt nem használom így nem zavar. (gondoltam ha valaki ilyet akar venni....)
-
Ant@
senior tag
válasz
kemotox #56610 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem számít hanem hogy nem azon múlik. Lehet jó egered, de ha épp dekoncentrált vagy akkor annyi. Ha csak simán béna vagy szintén. Persze, hogy van különbség de az egér nagyon max 10%-a az egésznek a többi a rutin meg az évek meg a pályaismeret. Csak arra próbáltam kilyukadni, hogy anno én is olyan egérrel osztottam a fejeseket amit most max ajtótámaszként tudnék elképzelni és igazából fogalmam se volt miről maradok le, épp ezért nem is érdekelt a dolog különösebben.
-
4264adam
veterán
-
Speeedfire
félisten
válasz
kemotox #56598 üzenetére
kemotox & dobragab
Az ebay-től nem félek, viszont a hamisítványoktól igen.
Gyors rákerestem és 11k körül mennek a 3500-asok, kék színben a megbízható eladóknál. Viszont ott sincs odaírva, hogy eredeti, csak annyi, hogy 100% új.[link]
Itthon a 2013-as pedig 19k-ért látom. Kb ennyi a vatta új rival 300 is. Igaz ebből van használt is itthon, míg a razer-ből nem láttam. -
bbdzyx
senior tag
válasz
kemotox #56440 üzenetére
Nem lötyögnek, egyben van. Most, hogy mondod tényleg elég nagynak tűnik a rés a gumis rész és a műanyag között, de kézben fogva ez abszolúte nem érezhető. Az említett, fekete gumi lehetne kevésbé csúszós, de egy óra mix CS után inkább mentem vissza a kinzumra, ez játékra már túl nehéz nekem.
-
törölt tag
válasz
kemotox #56235 üzenetére
Szerintem inkább forditva. Ha mellé céloz, nagyobb eséllyel eltalálja. Miért hiszik az emberek, hogy elérhető minőségi termék hozzáadott érték nélkül
Mondjuk kérdés, hogy mire kell. DE én se jó egeret, se jó cipőt, gatyát, parfümöt, szecskavágót, webdesignert, karórát, atyaúristent nem láttam még filléres kivitelben cirka születésem óta. A búcsúban a kétpálcás korallzátonyfejelő kishableány plüssfigurát elnyerheted, élménynek jó, de kb. csak arra, mert max. eszmei értéket képviselhet valami csöves feje alatt, aki a kukából kibányássza éjszakára. Az ilyen egereket még egy magára valamit is adó, tisztességes dándog se harapja ketté és nem azért, mert finnyás, vagy "nemrazer". Egy ilyenbe még a takaritó néni porszivó csöve sem akad az isten szerelmére! Átkot hoz, döghalált. Az apokalipszis ötödik lovasa is ilyenekkel lövi a népet sárgára
-
MPowerPH
félisten
válasz
kemotox #56165 üzenetére
Pedig egyszeru. Hulye pelda, de akkor is sima elethelyzet. En emelek 200+kg-t a lapat kezeimmel, az 'IT'-s meg 60-at. Tehat nekem a 130g teljesen mashogy erzodik a markomban. Ezt igazabol akkor erezned, ha lenne mondjuk egy 40g -egered. Nem veletlen pakoltam fel az osszes sulyt a mostanira sem. Tul konnyu volt, nem ereztem, hogy en iranyitom, kellett az ellensuly. Soha nem emelem el, csuklobol mozgatom, tehat a sulyerzet az fontos, de kozben persze fontos, hogy konnyen csusszon.
MarioAna: G100S -t hasznalok a notival/ tv -vel, de nekem az kicsi, nem palm grip alkalmas, konnyu, es kenyelmetlen, hianyzik a bal ujjtamasz. A helyere vettem a R.A.T -ot.
-
törölt tag
válasz
kemotox #56146 üzenetére
Azé' ez se semmi, most találtam, visitok
"és bocsásd meg lámaságainkat, miképpen mi is megbocsátunk a wireless lézereseknek"
Igaz, ami igaz, a mondat második felében szereplő (wireless lézeresekre vonatkozó) megátalkodott eretnekek irányába gyakorlandó megbocsátás terén, még mindig igenigen erős khm.. "kihivásokkal küzdök".
-
törölt tag
válasz
kemotox #56142 üzenetére
Nem vagyok mester, de Neked is üdv
(#56143) kkriszhunn: Bár mindegyik ilyen lenne.. vagy nemis tudom. Akkor lehet összezavarodnék, hogy tévedésből rossz univerzumban ébredtem
Én a helyedben beruháznék egy ILYENRE Kapsz egy linket privibe, mert ide (szerintem) nem lehet
(#56145) Nick Marshal: Ne viccelj már, annyira azért nem nagy szám. De azért köszi
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
kemotox #56082 üzenetére
Nincs memória, lehet nincs rúgós klikk, illetve nem sima kábele van. Plusz a szenzorról még mindig nem tudunk semmit.
Remélem nem csak az ázsiai piacra szánják, mint ahogyan azt rebesgetik. Bár akkor úgy is fel fog tűnni Alin vagy ebayen.SZERK.: Ennyi simán belefér, főleg ezért az árért. Dobnék rá parakábelt, teflont. LGS meg nem gáz szerintem.Csak a szenzor legyen normális.
-
-
fpatrik17
senior tag
válasz
kemotox #55760 üzenetére
Kicsit olvasgattam régi egerem ügyében (CoD : UO CB-n lövöldöztem utoljára
) .. Ugye egy csúnyán lézeres G5-öst használtam és most, ahogy kipróbáltam a CS:GO-t, csinált olyan hülyeségeket, hogy gyors rántásnál egyszerűen megállt egy helyben, illetve nem tudtam egyenesen húzni az egeret vízszintesen, láttam, hogy nem folyamatos és ugrál...
Köszönöm a topic lakóknak a segítséget, mert picit belemerülve rájöttem, hogy mi a turpisság. Visszavettem 400 DPI-re és 500 Mhz-re, accel full OFF (régi 2000 DPI és 1000 Mhz beállítás helyett). In-game 2.5 sens-zel azt kell, hogy mondjam teljesen jó lett. Nyílván nem ajánlott kategória a patkány, de nekem hobbizni most így teljesen jó, aztán ha komolyabban belemennék (bár idő hiányában nem hiszem), akkor veszek tényleg egy Rival 300-at.Szerintem read only-ban azért itt maradok veletek, mert nagyon érdekes téma ez az egértéma
Fene se gondolta, hogy ez ilyen összetett dolog.
Köszi mégegyszer!
-
Pöttön
őstag
válasz
kemotox #55657 üzenetére
Nekem sok gombos egér kell, (jól jön a hétköznapokban is, és az mmo-kba is)
Valószínűleg nem a csilivili rgb világítás és egyéb bullshitek miatt venném meg...
Az árát nem tudtam, 30k-ért alapból felejtős, max 20k-t adok ki egérre (a g502-is annyi volt, és igazából a görgőjét leszámítva eddig egyáltalán nem bántam meg).A tartósságot nyilván azért kérdeztem, hogy van e ezzel a márkával valakinek tapasztalata, mert nekem egyáltalán nincs...
Az hogy kopik az még nem annyira riaszt vissza, eddig az összes egerem kopott, fényesedett, ezzel együtt tudok élni, de a G502-nek olyan szar a görgője hogy mindkét oldalirányba lötyög, kotyog ez egy kicsit viszont már zavar. -
zodo
nagyúr
válasz
kemotox #55552 üzenetére
Hát ez az, pár ezres kategóriát megérteném de azok hogy mennek el 3-4-5 éveket probléma mentesen.
Ezért is szemezgettem a Sica-al és érdekelt volna pár közel hasonló típus ha már valami komolyabbat kellene vegyek mert abban talán még én is ki tudnám cserélni ha már adott a forrasztás mentes lehetőség.
-
-
Fr3eWar
őstag
válasz
kemotox #55501 üzenetére
Nem találtam infót milyen kell hozzá. De rendeltem randomra két panasonic ilyet, talán jó lesz alapon.
Amit láttam szétszedős videót, ott olyan kapcsoló volt benne, aminek kör alakú a gombja, ez pedig olyan aminek egy egyenes van benne, de próba szerencse. Meg vettem talpszettet is hozzá 400-ért, ha szétszedem össze is tudjam rakni. Kiderül mi lesz belőle -
salytmasztor
aktív tag
válasz
kemotox #55451 üzenetére
Jackfrags teszt (a végén mondja az egér laggot)
-
Revesz
aktív tag
válasz
kemotox #55230 üzenetére
Megírtad helyettem a választ xD.
CYBERBOB:
Annyival kiegészíteném, hogy az enyém is a logitechtől van mert itthon 3 dobozt is kibontottam és mind lötyögött...Ha nem rendeled előre akkor a boltban bontsd ki és ha kotyog akkor add is vissza, hogy nem kell és kb. felesleges többet kibontani mert nagy eséllyel mind olyan lesz.
-
goamantra
tag
válasz
kemotox #55159 üzenetére
Irónia! > Csak arra várok hogy valaki benyögje;
-" jaaa emlékszem nekem is ilyen gondom volt , azt feltettem a Update for Windows 8.1 (KB2908279) és hip hop rendbejött "vagy
"állítsd át itt Performance -> Settings... Under Visual Effects, select "Adjust for best performance', then Apply és rendben lesz , csak 2 kattintás az egész..."
vagy valami hasonlót...
Egyébként sorba találok ilyen lapokat , mint ez > "How to Fix Mouse Lag in PC Games on Windows 8.1" ->
Biztos az egér a rossz? srácok
-
goamantra
tag
válasz
kemotox #55146 üzenetére
Az a gond, hogy mindegyik kipróbált egér UGYANAZOKAT a tipikus hibajelenségeket mutatja (a 2000ftos és a 16000ftos is ).
- gyors mozgásoknál nem követi a kézmozgást (utánhúzás - input lag szerű- ), nagyon gyors mozgásoknál egy helyben áll (!), lassú mozgásoknál pontatlan. Sensitivity növelésével romlik a helyzet
Ha megbocsájtasz, első körön nem szeretném elvinni a beszélgetést a "rossz az egered" irányba.
Mert más is lehet a probléma.
Írtam az első hsz ben, hogy tervben van egy 20ezer+os egér + pad beszerzése (mivel az is lehet hibaforrás, természetesen), de szeretném elkerülni!, ha lehet, mivel egyszerűen nehezen tudom elfogadni, hogy 5 féle különböző egér ugyanazokat a hibajelenségeket produkálja.Akkor máshogy tenném fel a kérdést: az egér/pad hibáján kívül okozhatja valami más a fenti problámát/kat ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi erősítő építése
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest