- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nyunyu
félisten
-
sebixxx
tag
válasz
e-newsee #63395 üzenetére
Udv!
Sajnos lehetosegem nincs megnezni/kiprobalni az egereket eloben igy kepek es masok tapasztalataira tudok tamaszkodni...
Atneztem az ajanlott egerek listajat es 3 van ami szimpatikusnak tunik formara, ezek lennenek(szimpatia szerinti sorrendben irom) :
1.
Logitech G403 Prodigy Wireless - Ennek az ara a legmagasabb, de formara ez jon be a legjobban es eleg kozel allhat a mostanihoz forma ugyileg legalabbis, meg azt olvasni, hogy tenyleg komoly darab.2.
Logitech MX Master Wireless Mouse - Ennek eleg barati az ara es tetszik az oldalan levo gorgo is, hasznosnak tunik.3.
Logitech g602 - Ez van az utolso helyen a 3 kozul nalam megpedig az miatt, hogy a gorgot nem lehet "free scroll" modba rakni vagy mi a neve, de dizajnra viszont elso helyen all, bar az annyira nem is erdekel nem nezegetem hanem hasznalom... A free scrollrol amugy letudok mondani, ha arrol van szo, de jo dolognak tartom neha jol tud jonni..A fo ok amiert uj egeret szeretnek venni az a gombok halksaga. Egyaltalan letezik olyan eger ami halk vagy ne is keressek mert nincs olyan? Az a baj, hogy mikor este van full csend, akkor elegge hangos tud lenni az eger kattingatas foleg, ha sokat/gyorsan kattintgatok es asszony nem nagyon szereti( gep mellett fekszik kb 1.5 meterrel).
A fent levo egerekrol tudna valaki tapasztalatbol irni, hogy mennyire hangos a klikkeles vagy, hogy a 3 eger kozul melyik a leghalkabb?
Megneztem youtubeon is a fenti egereket, de ugy tunt ott, hogy kb ugyan olyan hangosak ezert kerdezem, hogy letezik-e egyaltalan ugymond viszonylag halk eger... Mondjuk furcsa lenne, ha nem letezne mert gondolom biztos van ezzel problemaja masnak is rajtam kivul..Elore is koszonom a segitseget!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
e-newsee #63398 üzenetére
Hát igen, még úgy hogy direkt úgy csomagoltam vissza a gyári dobozba, hogy ahogy kiveszed a belsejét a doboznak(egyfajta bölcső a doboz), egyből a papír érjen amire ráírtam szép magyar nyelvünkön, hogy szeretném ha megöriznék a talpakat. (mivel 2-3 hete érkezett hozzá)
Bosszant de ez van, jaffa-nak küldök méretet és csinál majd.(Biztos ami biztos 2 szett kell)
-
-
törölt tag
válasz
e-newsee #62479 üzenetére
Biztos nem fogom naponta többször tamagocsizni az alján a kapcsolót oda-vissza. Eszembe se jutna amikor épp elmegyek ebédelni vagy lefekvéskor. Sajnos a szoftver olyan, túl későn jelzi kritikus az akku és ciki ha a nap közepén kell tölteni. Az nem árt neki, ha még nincs teljesen lemerülve, de én már akkor töltöm amikor az oldalán a három kis zöld ledből csak egy világít már? Mert akkor fejben tartom a két hetet és éjszakára töltésre teszem. Lényeg ne nappal jajgasson naftáért.
-
törölt tag
válasz
e-newsee #62472 üzenetére
Teljes feltöltéstől mértem a két hetet. Kikapcsolgatni nem akarom naponta, az túl macerás lenne. Reméltem havi egy töltéssel megúszom, de akkor muszáj lesz kétszer. Még egy kütyü amit etetni kell. Mi baj volt az elemes módszerrel? Duracell másfél évig elvitte, de még egy piacos elem is egy évig. Zárójelben ennyi pénzért az illesztések is lehetnének tökéletesek és a szoftveren is lehetne javítani. A fogása viszont tényleg kényelmes, abban nem hazudtak.
-
nandow
aktív tag
válasz
e-newsee #61871 üzenetére
Az ESC nincs egérgombra programozva, de a bal kezem középső ujja kb folyamatosan az ESC billentyűn áll.
Amúgy ennek a g203-nak nem nehéz lenyomni a görgőjét, viszont éles a széle. És ahogy mondod, sokat kell hasnzálni a görgőt, így kicsit kényelmetlen ez a kerék kialakítás.
-
Solymi81
aktív tag
válasz
e-newsee #61003 üzenetére
Köszi az infót.
Nekem is ez a bajom a legtöbb egérrel.
Palmos fogás akció közben nem a legjobb, ilyenkor visszaállok fingertipre, akkor viszont az oldalsó gombok közül csak a hátsót érem el, ráadásul jobboldalt ellen kell tartani, különben elmozdul az egér.A cégnél egy MX518-at használok, de nem tudom megszokni a palmos kezelését, hiába kényelmes.
Úgyhogy néznem kell valami ilyesmi méretű egeret fingertipre. De valszeg tesztelem a clawos fogást is.Kár, hogy nem lehet egy-két napokra egeret bérelni
-
Solymi81
aktív tag
válasz
e-newsee #60998 üzenetére
Látod ez érdekes dolog.
Pont tegnap néztem megint a Strixet az MM-ben.
Nagyon jól áll a tenyérben és minden faja, mivel ugye ferdén vannak kirakva így totál más a fogásuk (szerintem) mintha vízszintesben próbálnád.
Mikor úgy néztem, már nem volt olyan fajin az egér, mert az oldalsó gombok nyomkodása nem is volt egyszerű, mert csúszott az egér is oldaliránybaA Rival 300 az mennyire MWO feelinges? Illetve mennyire könnyen éred el az oldalsó két gombot?
-
ribizly
veterán
-
-
TeebyKay
őstag
-
ussseal
tag
-
freelanced
addikt
válasz
e-newsee #60168 üzenetére
Rendben !
1.Mennyi a keret?
Leginkább 5.000 de maximum 10.000-ig bezárólag.
2. Használtpiac, és / vagy eBay?
Csak újonnan, Budapesti üzletböl, könnyű gyors beszerzéssel.
3. Mire használnád az egeret?
Irodai munka,Office programok,általános felhasználás.
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van?
Hölgynek lenne, átlagos női kézmérethez.
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Nincs meghatározva.
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Különleges igény nincs.Ahogy az előbbi hozzászólásomban is említettem minél hamarabb szükség lenne az egérre, nem szeretném a leggagyibbat venni.
Előre is köszönöm !
Üdv,
Freelanced -
freeknight
őstag
válasz
e-newsee #60101 üzenetére
Köszi az infót!
Mindenesetre ennek ellenére berendeltem a hivatalos SS shopból a Rival 100-at. Végülis a dpi a legkevesebb, ingame is be lehet lőni a sensit hogy kényelmes legyen (meg nem ártana amúgy is átszoknom alacsonyabb sensire, overwatchban anával meg widowval scope-al nagyon pontatlan vagyok).
Mindkét egér tetszetős amúgy nagyon, de ahogy nézegetem, egyre jobban megtetszett a rival formája
. De egyikkel sem lehet nagyon mellélőni, mindkét egér szenzorját nagyon dícsérik a különböző tesztekben.
Így, közel azonos árral nálam még a döntő faktor az anyaghasználat volt a forma mellett. A videós tesztekben, ahogy nyomogatták, kopogtatták az egereket, a rival mintha egy picit minőségibb lenne az alcornál (persze még ez se high-end). Majd meglátjuk milyen lesz, írok róla mindenképp. Jövő héten, ha pestre megyek igyekszek majd megtapogatni valahol az alcort is, hogy saját kézből legyen összehasonlító tapasztalatom
-
asuspc96
senior tag
válasz
e-newsee #59585 üzenetére
hát szerintem engem kerékbe fogtok törni, ha elmondom
logitech-cordless-ex110
még anno az enigmát is ezzel pötyögték be...tudom -
Hocsika
tag
válasz
e-newsee #58738 üzenetére
Meg azt is hallottam, hogy a G402-esnek nagyon merev a vezetéke és hangos a görgő alatti gombja. Meg én inkább, a szolidabb egereket szeretem, így a G403 kinézete teljesen megfelelő számomra. Amúgy meg érdemes lecserélni a gyári talpakat, én mindig megkeresem Jaffa kollégát ez ügyben
Megmondom őszintén ránéztem a G502-re is, viszont az ára nagyon elriasztott.
Én mindig próbálok az ár-érték-használat útján haladni, és nem láttam értelmét a 20+ -os egereknek.
Max ha nem jön be a G403, keresgélek tovább... -
rdanii13
tag
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
e-newsee #58274 üzenetére
az igazán vicces, hogy pont tegnap néztem egy video reivew-t róla, ahol a "tesztelő" felhozta negatívumnak, hogy a kábel nem harisnyázott
aranyköpés 4:37-nél.
I would rather umm have the braided one...becuz its more uh....its better
nuff said. -
[Prolixus]
addikt
válasz
e-newsee #58266 üzenetére
Szerintem meg ugyanaz az eladó. Ha megnézed a francia és a német seller infót, gyakorlatilag ugyanazt látod.
Németnél:
Business seller information
Pacific Technology Asia Limited
Pacific Technology Asia Limited
Room 1515, Metro Centre 1
32 Lam Hing Street, Kowloon Bay, HK
Hong KongFranciánál:
Rambook Ltd
howard cheng
Rm 1515, Metro Centre I
32 Lam Hing Street
default default -
Frozzy
őstag
válasz
e-newsee #58153 üzenetére
ezzel az egérrel én cod2, cod4, bf3, bf4, lol játékokkal játszottam régebben. (és nem is voltam béna vagy pancser..) utóbbi 2 hónapban pedig WoW-ozok vele. De mondom eddig még nem vettem észre vele problémát
ja és windowsban is így használom
de most már kétségeket keltettetek bennem és utána nézek h mennyin is használom pontosan (lehet rosszul emlékszem) SZERK: megnéztem annyin használom
-
Pgraph
aktív tag
válasz
e-newsee #57999 üzenetére
DTP munkához, napi 10-12 óra. Sima 3 gombost keresek amúgy, tartós, kellemes működtetésű mikrokapcsolókkal. Nem tudom, ez milyen milyen lehet, de viszonylag nagy, ami a fogás szempontjából jó pont.
Microsoft Comfort Optical Mouse 1000-et váltana. Ez elég tartós volt, de már nem lehet kapni... -
rdanii13
tag
válasz
e-newsee #57916 üzenetére
Nekem nagyon tetszik a fogása, az volt a bajom, hogy túlságosan leért a gyűrűs+kisujjam, de ezen épphogy csak a kisujjam ér le róla.
"teljesítményre" meg biztos nem lesz gondom vele egy sz*r Hama után.
Majd esetleg ha valaki leírja, mivel és hogyan kell ezeket a teszteket csinálni, küldök be pár képet. Ezelőtt találtam valami írást róla de azóta sem találom..
Plusz kérdés: Valamit lehet csinálni azzal hogy a kábel kiegyenesedjen, ne pedig olyan legyen mint ahogy össze volt kötözve? Mert így néha a régi is beakadt.
-
rdanii13
tag
válasz
e-newsee #57543 üzenetére
Hát igen az egérpadon csúszkál az ujjam a G402-n. Ezen talán lenne helye. Még egy Mionix-et néztem ami baromi nagy és van is gyűrűsujj "tartója" de az már túl batárnak néz ki
Én is berakom kedvencekbe hátha lesz valami. Amúgy MediaMarkt, Aqua, Emag-on is lesznek akciók.
MaTpr0F: De ez legalább jól néz ki a HP-hoz képest
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hardcore café
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ingatlanos topic!
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest