- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
[Prolixus] #63996 üzenetére
Nekem is izzados a kezem, es a 102 eddig az egyik legjobb feluletu, stabilan tudom fogni.
-
TeebyKay
őstag
válasz
[Prolixus] #63996 üzenetére
És ha vanir síkosítót izzad?
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
[Prolixus] #63977 üzenetére
Mondjuk a koca userek 85%-a magasról tesz a klikk feelingre, konzisztenciára, kábel minőségre, szoftverre vagy a görgőre.
Ezt viszont mi nem vesszük figyelembe amikor ajánlunk az ebből a rétegből érkezőknek. Utána meg megy a karate, hogy miért fizessen ő többet, számára felesleges szempontokért. -
Ant@
senior tag
válasz
[Prolixus] #61710 üzenetére
Szerintem hagyjátok. Majd megírja a Logitechnek és nyilván legyártják neki.
-
Vismajor01
addikt
válasz
[Prolixus] #61704 üzenetére
Ja, akkora butaság, hogy pontosan ezt mondtam a videóban is: Csak felfele lehet vele lépkedni, és még kijelzője sincs, fogalmam sincs, hogy minek van rajta dpiváltó gomb, tényleg.
-
válasz
[Prolixus] #61648 üzenetére
És a G PRO-ban?
-
Interceptor
addikt
válasz
[Prolixus] #61226 üzenetére
Köszi, az még közel is van hozzám, elmegyek megnézem kipróbálok néhányat az a biztos
-
Interceptor
addikt
válasz
[Prolixus] #61223 üzenetére
Simán egy budapesti boltból vagy magánszemélytől venném.
Valószínűleg az alacsonyabb DPI az ideális nekem. sikerült szerválnom mérleget, 170g az egerem súlya két elemmel, elemek nélkül 110g az még talán használható lenne számomraAz a baj ha túl könnyű az egér akkor egyszerűen nem érzem, nem tudok vele pontos lenni.
(#61223) [Prolixus] : Köszi, megnézem őket, jó lenne egy bolt ahol ki lehetne próbálni néhány egeret, legtöbb helyen csak húzzák a szájukat ha kér az ember valamit. Amúgy nem ragaszkodom mereven a 10k-hoz.
-
Interceptor
addikt
válasz
[Prolixus] #61221 üzenetére
Mindenre nem tudok pontos választ adni.
A súly igazából amit írtam, ahhoz vagyok hozzászokva, de nyilván plusz mínusz kissé eltérhet(lemérni nem tudom az egeret).
A dpi úgy tudom ezeknél a jobb cuccoknál már állítható, szóval ezt sem tudom igazán megmondani mi lenne az ideális.
A fogás típusa megint csak jó kérdés fogalmam nincs, ezt használom most:link
A kezem hossza 17-18 cm szélesség 9-9,5cm.
Leginkább új egér érdekelne, de akár használt is szóba jöhet.(#61215) _drk : köszi ránézek
-
kokokka
addikt
válasz
[Prolixus] #60999 üzenetére
Az angol oldalon regeltem, de nem kellett trükközni semmit. A klikkről amit írsz az érdekes, mert nekem még a dpi néha előforduló, úgymond kis csattanása is ugyan olyan, mint a fehéren
-
Vanir
veterán
válasz
[Prolixus] #61014 üzenetére
A görgőgombot jóval könnyebb lenyomni.
-
ribizly
veterán
válasz
[Prolixus] #60398 üzenetére
Ez így valóban nem teljesen pc...
Pedig én még tesztre is felajánlottam, csak azóta sem kerestek az illetékesek...
Aki csak Naos-t keres annak felajánlom igen jutányos áron...
Végülis ritkaságnak számít. -
djhalasz
tag
válasz
[Prolixus] #60356 üzenetére
Nagyon nem. Nem megy a piros fekete laptophoz kicsit sem. Az asszony kivagna mint macskat...
Mehet ebay is végül is, minen sz*rt onnan rendelek. Egeret miért ne? Igazából azért írtam belföldet mert nem akarok sokat várni, de ha változtat a lehetőségeken, kompromisszumot kötök.
-
ribizly
veterán
válasz
[Prolixus] #60345 üzenetére
Igazad van...
De én mondjuk az amazon-ról (főleg a németről) rendelt cuccoknál úgy vagyok vele, hogy azoknak van garanciája itthon is.
Aztán meg persze reménykedünk, hogy nem kell hívni őket. -
taknyí
senior tag
válasz
[Prolixus] #60340 üzenetére
Így van, viszont meg kell érje a kockázatot, azaz jó áron kell venni.
(#60342) ribizly: az EU-n belül vásárolt cuccok esetében például a hazai LG szervizt nem érdekli, de pl. Samsung oldalán nem tudod regisztrálni ha nem hazai importőrtől származik még nem kiforrott ezen téren sem az EU.
-
ribizly
veterán
válasz
[Prolixus] #60340 üzenetére
De miért? Amazon-ról ugyanazok a szabályok vonatkoznak elvileg rá, nem? Már amennyiben van itthoni képviselete, szervizre a márkának.
Azt megértem, ha ebay, aliexpress, stb oldalakról rendel az ember, akkor ez a kérdés felejtős, de nem csak a kínai oldalakon van leárazás. -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #60112 üzenetére
Most, hogy mondod.. lehet az volt. A sokktól ezt el is felejtettem megnézni. Úgy mondanám, hogy nem esküdnék meg, hogy nem e az volt.
-
BeStronk
tag
válasz
[Prolixus] #59961 üzenetére
Hát ha a grip a probléma meglehet próbálni csúszásgátló szalagot rakni rá
-
atenza
senior tag
válasz
[Prolixus] #59804 üzenetére
Nem hiszem hogy lesz fehér a g203-ból, g102-nél egyből lehetett fehéret kapni, ennél pedig nem. Sajnos.
Egyébként szenzorilag a g403 és a g102/g203 is tökéletes, úgyhogy a forma meg a méret döntsön.
Ebből a szempontból a g102/g203 jobb ár/érték arányú, és a g403 a drágább.Egyikkel se lősz mellé (átvitt értelemben és szó szerint sem)
-
válasz
[Prolixus] #59784 üzenetére
1638 a csingcseng
1641 az ebay -
válasz
[Prolixus] #59776 üzenetére
[Örök nyughatatlan]
Eladtam pár cuccot, aztán gondoltam, meh, miért ne..Valóban van köztük valamennyicske különbség click feel-ben, de nem annyira durva. Az első csincseng-ből rendelt, világot körbeutazó példányon puhább, halkabb, a másik Ebay-es ("német") eladótól rendelt kicsit keményebb és hangosabb. Persze még mindig jobb, mint bármi nem-Logitech, szóval nincs ok a panaszra. Görgő és többi gomb azonos.
Mindegyik eredeti Logitech csomagolásban jött, szóval nem nyomorgott egyik sem szállítás közben.A keményebb gombos a későbbi szériaszámos
-
Vanir
veterán
válasz
[Prolixus] #59697 üzenetére
És ezért fogom örökre a Zowie-t előnyben részesíteni akármivel szemben. Tegnap raktak ki egy elég érdekes videót, és remélhetőleg ezzel arra céloztak, hogy jön az új Celeritas...
-
Vanir
veterán
válasz
[Prolixus] #59688 üzenetére
És tényleg. Álmos voltam, na.
Szóval a hivatalos oldalon a jobb felső sarokban van a specifications gomb. A hivatalos adatok szerint a súlyok az alábbiak:
Strix Impact - 91g
Strix Evolve - 100g
Gladius II - 110g
Ami még mindig marha sok mondjuk ekkora egereknél. But hey, at least it's RGB!!!!!!!!!! -
trust007
tag
válasz
[Prolixus] #59670 üzenetére
Akkor alig érezhető a melegedés, ha pár órát vagy 20 percet nem használom.
A szenzor környéke mindig langyos. Gondolom rátesz a hátsó Led is, így rövid használat után is kissé melegebb. Nem zavaróan, de mégis érezni. Nem tévképzet, szerintem is átveszi a kéz melegét, és a Led-ek ebben nagyban rásegítenek.A nemrég vásárolt Coguar billentyűhöz csomagolt Deathfire egér is melegedett a hátán a logónál.
-
Skullwipe
senior tag
válasz
[Prolixus] #59609 üzenetére
Nem kell mást csinálni, csak jól fel kell pumpálni hogy tisztán látszódjon a D2F-01F.
-
válasz
[Prolixus] #59605 üzenetére
Logitech G102 (első) vs G303 (máodik, japán Omronnal) gombok [link]
-
kokokka
addikt
válasz
[Prolixus] #59605 üzenetére
Nem tudom, hogy ez segít-e nekünk, de most össze hasonlítottam a G400s hangjával és szerintem egyforma a két egér főgombjainak a hangja. Ugyan azon a Razer padon, csak hogy ne legyen más az alátámasztásuk. Mivel azt használtam előtte, így nem tűnt fel, hogy hangos lenne...
-
kokokka
addikt
válasz
[Prolixus] #59603 üzenetére
Sajnos semmilyen mikrofonom nincs itthon. És nem is írtam, hogy kétségbe vontad volna amit állítok, nem azért írtam. De nem vagyunk egyformák, szerintem ez a különbség eredete. Nem hinném, hogy más kapcsolókat szerelnének egyik vagy másik G102-be
-
kokokka
addikt
válasz
[Prolixus] #59600 üzenetére
Most vagy a Tiéd más, vagy teljesen eltér a kettőnk felfogásunk a hangos klikkről. Mert én bizony állítom, hogy nekem nagyon faintos a két főgomb
-
Vanir
veterán
válasz
[Prolixus] #59520 üzenetére
Lesz az 70 is.
jaffa 2843:
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
[Prolixus] #59504 üzenetére
azt is vegyük figyelembe, hogy ha mondjuk a G102 jött volna anno ennyiért, ez meg félúton lenne a 102 és a Pro között, nem nagyon fanyalognánk. csak persze annak tudatában bicskanyitogató ez az árazás, hogy tudjuk, milyen olcsó a G102.
-
atenza
senior tag
válasz
[Prolixus] #59387 üzenetére
Na kipróbáltam rizzsel, hát nem javult meg tőle...
Úgyhogy szétkaptam és belefújtam oxigén sprayvel, így most újra a régi.Amúgy az oldalsó gomboknál kailh kapcsolók vannak, a főgombok pedig kínai omronok. Az a furcsa hogy egyszerre kezdte el mindkettő oldalsó a dupla/triplaklikket...
-
makoss
veterán
válasz
[Prolixus] #59397 üzenetére
A prohardver számomra nagyon jó hely ha valamit meg szeretnék tudni, de erőssen lelomboz ha azzal kell a drága időmet elb*szni, ha mindent magyaráznom kell: [link]
Megbízható bolton meg azt értem, hogy időben azt szállítja le amire én gondoltam, nem valami sz*rt, amit saját költségemen szállíthatok vissza.
Nem kötekedni akarok, de a "googlét ismered?" kérdéssel mindig felb*sszák az agyam, mert ez bocs, de tudatlanságra vall.
Nem mindenre lehet rákeresni google-val.
A prohardver meg épp azért van, hogy ha tudnak, válaszoljanak a felhasználók kérdéseire.
De köszönöm ha segítel, ha nem, megyek máshova! -
makoss
veterán
válasz
[Prolixus] #59395 üzenetére
Igen, hallottam már róla, de nem csak erre volt a kérdés, hanem a megbízható boltra is, hogy az legyen, mert rákeresni a hülye is tud!
-
kokokka
addikt
válasz
[Prolixus] #59391 üzenetére
Sima böngészéssel szerintem sehogy. IP hide kell hozzá, hogy ne lássa, hogy Magyarországról vagy, esetleg Tor, én azon keresztül tudtam belépni.
-
dobragab
addikt
válasz
[Prolixus] #59391 üzenetére
Logitech weboldala kritikán aluli.
(#59390) Sz4bolcs
Volt már 8 m/s is, annál többet vagy én nem tudok, vagy a szenzorok... S3988-as EVGA X5 és a G900 is ott ért véget, nem tudom, mi nem bírt többet, de szerintem nem is érdekes.
-
kokokka
addikt
válasz
[Prolixus] #59387 üzenetére
Nem is maga a regisztráció volt nehéz, az egyszerű, hanem mire megtaláltam, hogy hol? A magyar oldal nem is ismeri az egeret, az EN-US úgyszintén nem. Taiwan-in sem tudtam, végül a sima EN-en fogadta el a széria vagy PID számot. Mindegyikkel kipróbáltam, eredeti a kicsike
-
válasz
[Prolixus] #59351 üzenetére
Jaja, köszi!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
[Prolixus] #59340 üzenetére
én november végén/dec elején szívtam meg egy példánnyal. ferde space lett rajta egy óra nyomkodás után, visszavittem, ki akarták cserélni, de amit felbontott nekem a srác már alapból szar volt. visszaadták a pénzem, vettem egy mechát, azóta örömbódottág.
30z.Samu: kb annyira strapabíró mint minden egér. értsd a kapcsolók idővel meghalhatnak benne, gyári talpai nem a legjobbak. de gyakorlatilag nem találni olyan egeret a piacon amivel nem ez lenne a helyzet. felmarkolsz egy olcsó példányt, kikapod belőle a súlyt, veszel bele japán omronokat, teflon talpat, és elleszel vele évekig
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
[Prolixus] #59249 üzenetére
110g - könnyű
my brain exploded
-
dobragab
addikt
válasz
-
válasz
Ahol a világítást kell felhozni pro oldalon, ott már vannak bajok.
-
kokokka
addikt
válasz
[Prolixus] #59236 üzenetére
Nekem is NL-lel jött, bár nyomkövetés nem volt hozzá. Dec.05.-én rendeltem. Előbb is jött volna, ha nem ilyen tetű a magyar posta. Egyszerű fehér nylon zacsi (gondolom ezt is borítéknak hívják kint), semmi extra. Nektek volt követő szám hozzá?
-
válasz
[Prolixus] #59045 üzenetére
Ha egyszer megérkezik, akkor lesz.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #58997 üzenetére
Ma olyan jókat röhögök, jó ez a gif is!
Mondjuk én ha ilyen nagyvezér lennék akkor egy Liberty Walk GTR-rel nyomulnék, narancssárga színűvel.
Aki meg ezért nem akarna velem üzletet kötni, arra meg ráküldeném a Vín Dízelt.
-
ribizly
veterán
válasz
[Prolixus] #58997 üzenetére
Én erre már nem is tudom mit mondjak.
Nálunk az irodában állandóan ezekkel a low-end közeli "Logitech Desktop MK520 Cordless Keyboard + Mouse" (meg Dell) billentyű-egér kombókkal kísértenek, de én küzdök ellene foggal, körömmel!
Már a billentyűzetet elhajítottam odabent egy mechanikusra, most jön majd az egér cseréje. -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #58994 üzenetére
pfff Ez milyen duma volt. A kis Elon Musk
"Ha nem egy gigakonszern elnök-vezérigazgatója lennék, szóval nem lenne munkahelyi kötelesség a éjfekete autó," -> [Proliluxus] -ra kéne átneveztetned magad.
(#58991) -FreaK-:
-
ribizly
veterán
válasz
[Prolixus] #58941 üzenetére
Ez elég szörnyen néz ki amúgy. Miért ilyen egeret választottál?
-
Grafirka
őstag
válasz
[Prolixus] #58681 üzenetére
Nagyon rapszodikusan mukodik az Emag meg orszagon belul is. Van mikor masnap mar kapod az smst , maskor pedig tobb mint 1 hetet kell varni .
Mionix 7000 egerem 48 alatt erkezett hazhoz , Asus Cerberus billentyuzet masnapra, a Logitech G810-re pedig 9 napot vartam. -
Jadro
veterán
válasz
[Prolixus] #58683 üzenetére
Én 12-én rendeltem egeret tőlük és már a PP ponton van. Legalábbis jött SMS, megyek is érte. Meg is lepődtem, több időre számítottam.
-
Balion
senior tag
válasz
[Prolixus] #58681 üzenetére
Most igencsak lassúak, illetve a postával sincsenek nagyon szinkronban. 2 hete várok egy dvd íróra, kiderült, hogy már pár napja a postán van, nem kaptam róla semmi infót sem sms-ben, sem az emag oldalán. De még így is másfél hét volt kb mire megérkezett a postára.
-
atenza
senior tag
válasz
[Prolixus] #58455 üzenetére
Abban igazad van hogy lehet az is hogy a rugó összehúzza a két elemet, de akkor annak külön "kapaszkodókat" kellene csinálni ami szerintem bonyolultabb meg nehezebbé teszi az összeszerelést és ezt egyszerűbben is meg tudnák oldani a libikóka túloldalán egy "eltoló" rugóval.
Mondom g900-am nincs, csak a gif alapján tudok én is nyilatkozni, de G303 és G403-am van és azoknál lefelé nyomja a rugó a gombot ahogy a képen is(már szétszedtem mindkettőt és láttam belülről). Kétlem hogy a logitech váltogatná ezt egerenként.(#58456) dobragab
igen akkor ebből is látszikfölösleges még egy harmadik rugó ami felnyomná, hiszen ott van alapból a mikrokapcsoló mükődéséből adódó "rugó", ami egy kis fém pöcök és ott van az egérgomb merevsége, pl g403ban egy hosszú nyújtott gomb van ami az egér feneke táján van lecsavarozva a házhoz, majdnem olyan mintha egybe lenne öntve a fedlappal az egész gomb, és annak a műanyagnak is van egy merevsége amit meg kell hajlítanod lenyomáskor.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
[Prolixus] #58338 üzenetére
személy szerint senkivel nincs gondom, a tudásmagot pedig hatalmasra tartom, ami itt van, csupán az elmúlt évek során egy kezemen meg tudom számolni, amikor nem-játékos-egér témakörben lett érdemi társalgás.
-
válasz
[Prolixus] #58225 üzenetére
Nah a mai nap beert hozzam is vegre...
postnl...
-
kokokka
addikt
válasz
[Prolixus] #58225 üzenetére
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
[Prolixus] #57138 üzenetére
Igen, tőle jött.
Így gyorsba annyit tudok mondani, hogy a háza kiváló és nem csúszik (gondolom a G Pro is ilyen).
Gombok rendben vannak, én nem érzem puhának (görgő klikk olyan amilyen). DPI 50-es lépésekben állítható, és felismeri az EU-s LGS-is. LoD alatta van az 1 dvd-nek. Pain teszt rendben van, illetve nem tapasztaltam idáig semmi rendelleneset játék alatt sem. Kábele, bár nem szövetelt, de elég rugalmatlan sajna, törésgátlótól ~20cm-re megfogva is eltolja az egeret. Ha megrázom nem kalamol.Ennyire jutottam egyelőre.
-
dobragab
addikt
válasz
[Prolixus] #56851 üzenetére
A PMW3320 van a Roccat Kova 2016-ban is. A link meg rossz.
-
e-newsee
addikt
válasz
[Prolixus] #56790 üzenetére
Van egy német is. Más felhasználó, de ugyanaz a... "bolt"? (QUMOX)
Ott legalább a képek stimmelnek.
[link] -
MaTpr0F
senior tag
válasz
Nem kell ezt ennyire túlgondolni, nincs benne kockázat és nem kötelező megvenni.
-
Vanir
veterán
válasz
-
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
[Prolixus] #56788 üzenetére
99% pozitív eladó, majd nem azt árulja, ami a hirdetés címében van?
Magával tolna ki, mert akkor megtévesztés miatt refundolhat bárki, mivel a termékleírásban illetve a hirdetés szövegében mást állított.Az meg, hogy hol van, gondolom haver küldte neki keletről.
Kemotox:
ino-nál van egy OCN-en, nem panaszkodott a szenzorra és azt mondta, tudja azt ami rá van írva. -
válasz
[Prolixus] #56758 üzenetére
Igen, beszeltem mar vele. Mar nagyon reg hirdeti jofogason, de en elore nem utalok az tuti, ha nincs ertekelese.
Se Vatera accja, se semmi mas... :/ Neki se volt jobb otlete.
-
csaba1203
addikt
válasz
[Prolixus] #56752 üzenetére
Igen ezek a nonames egerek már az agyamra mentek.
Várok még hátha lesz valami jó akció majd.
Külföldi megbízható oldal esetleg? -
kemotox
addikt
válasz
[Prolixus] #56755 üzenetére
Nah már le is lopták az ötletem, szép.
-
TeebyKay
őstag
válasz
[Prolixus] #56752 üzenetére
Egyébként ezt a forrasztás nélküli cserét hogyan kell elképzelni?
-
Tewe013
őstag
válasz
[Prolixus] #56714 üzenetére
Ő sem.
-
perecKING
senior tag
válasz
[Prolixus] #56687 üzenetére
csak engem...? mondjuk a mérete miatt vettem.
-
makoss
veterán
válasz
[Prolixus] #56515 üzenetére
Oké, akkor honnan kezdődik az az egér amivel semmi gond, és hosszú távra lehet rá számítani?
Sajnos az ajánlóban az egerek mellé nincs téve ár (0-5000, 5000-10000...stb)
Még 10.000 Ft alatt kéne maradjak.
... itthoni boltból persze. -
TeebyKay
őstag
válasz
[Prolixus] #56479 üzenetére
Ne igen, ilyesmire vonatkozott a kérdésem, hogy ha szabad szemmel nem láthatjuk a képernyőn keresztül mégis miért?
-
válasz
[Prolixus] #56430 üzenetére
Pixel a hivatalos az egyedüli viszonteladója (Cédrus importálja nekik) és exportőre is Magyarországon. Nagyon figyelnek a monopol helyzet megtartására adott országban, hogy ne legyenek árszórások a neten.
-
TeebyKay
őstag
válasz
Nagyjából csak a Logitech egerek amik jó minőségűek és árulják őket. Azon kívül csak hama, trust meg társai vannak kiállítva.
-
Vanir
veterán
válasz
Nem árulnak Zowie-t tudtommal.
-
Vanir
veterán
válasz
[Prolixus] #55473 üzenetére
Az a lenyomáshoz szükséges erő lesz. Nem is arra ment a wut, hanem az erő nagyságára. Tízszerese a görgőgomb a mouse1-nek.
-
guftabi96
addikt
válasz
[Prolixus] #55473 üzenetére
Szerintem azt mérte, hogy mekkora erőt kell kifejteni az egyes gombok lenyomásához.
jaffa
Nem volt jobb ötletem -
Zola007
veterán
válasz
[Prolixus] #55338 üzenetére
az f.sza
hirdetésből nem derül ki egyértelműen, azt hittem csak cm²-re ad el teflonlapokat és csak a listában szereplőket vágja méretre (az én egereim nincsenek benne)
akkor vágatok vele 2 garnitúrát#55336) CykaBlyat : ez nem érzés kérdése, azért kérdeztem mert nem volt egyértelmű.
a teflonlap ipari szinten olcsó mint a szemét, nem igazán van rajta mit spórolni egy 15 ezer értékeléssel rendelkező eladónak sem. -
válasz
[Prolixus] #54921 üzenetére
Szerintem csak szimplán árkategóriához kell mérned.
Vegyük alapul pl az egérpadot, mint informatikában nem jártas vásárló szemszögéből. Szerintem mindenki tudja azt a tényt, hogy egy olcsó, gagyi egérpad pár száz forintért is kapni. Tehát, ha egy jó egérpadot akarok, feltételezem pár ezer forintból már valami sokkal kiemelkedőbbet, kúltúráltabbat lehet kapni.
Ha ezt lefordítod egértémára: olcsó fos egerek MM legelső piros fémkeretes "kukáiba" behajigálva általában 1000 Ft-ért kaphatóak. Nyilván feltételezhető, hogy gagyi, mivel a legolcsóbbak, nem? Akkor a tippem logikusan inkább 4-5körül indulna a használható kategória elérésére, mivel feltételezhető a normál átlagár ~2k-tól indul kb.Szerintem ez a gondolkodás mód, majdnem mindenre helyettesíthető.
-
e-newsee
addikt
válasz
[Prolixus] #54860 üzenetére
Ha már autós hasonlat, és talpak, akkor az még jobb lett volna, ha azt írod, hogy kiadni egy Bentleyt Matador gumikkal.
-
Locutus
veterán
válasz
[Prolixus] #54860 üzenetére
A lényeg, és az egyetlen dolog amibe belekötöttem az indító hozzászólások voltak. Ami annak fényében még érdekesebb, ha később meg azt állítja mégis van átmenet... Ezzel ugye lényegében a saját kezdeti hozzáállását cáfolta meg, amely nyomán a vita okafogyott - lenne, ha ez leesne neki. De ehelyett még mindig csak a magas lóról oktatás ment, ahogy te is írtad, szimpla érvelési hibákkal.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
[Prolixus] #54726 üzenetére
Nem is értelek benneteket itt a fórumon ,most az őszintét mit vártok kemény 5k-ért....?
Ráadásul én mit várjak ,mikor 3k ért vettem innen az apróról bontatlanul?!Bolti árát is nézve ,ár-érték arányban igen is magasan jó vétel ,azt hittem vlmi átlagos ,silány műanyag ami csilli-villi világit és kész.
Közben meg selyem hatású finom műanyagból készült ,aminek a fogása elég kényelmes ,nem hangos a kattintása ,kényelmes és pontos a görgetés ,súly szempontjából meg állítható ahogyan a felhasználó szeretné.
Egyetlen negatívum ,hogy az egész elég erősen világít ,eddig még nem jöttem rá hogy lehet e az erősségét esetleg állítani ,de nem vészes ,megszokás.
Én csak azért vettem ,mert a gépem Piros-fekete-fehér ,használok Gaming MSI kártyát stb. ,gondoltam jól megy majd a cucchoz az íróasztalnál ,grátiszként megismerve közben meg kaptam egy nem rossz kis egeret ,kényelmes ,több funkcióval is ellátva egy átlagos egérhez viszonyítva.Röviden ,ennyi pénzért részemről maximálisan ajánlott egérke az MSI Interceptor DS B1.
Nem vártam tőle csodát ,de vlhol többet kaptam mint amire számítottam. -
dobragab
addikt
válasz
[Prolixus] #54726 üzenetére
Én nem annyira az ára miatt kurvaanyázok, hanem a görgő alatti kockapana miatt.
-
Vanir
veterán
válasz
[Prolixus] #54658 üzenetére
Ha lenne pénzem már nem lenne.
Előtte megvárnám az új Logi egeret, az is nagyon ígéretesnek tűnik.
-
dobragab
addikt
válasz
[Prolixus] #54338 üzenetére
test-gear.pl-en lattam ezeket a "szamokat", nekem kapasbol leesett, mit akar jelenteni, ezert mertem atvenni.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
[Prolixus] #54338 üzenetére
Aaaa! Na akkor most már én is felhomályosultam. Thx!
-
balint355
aktív tag
válasz
[Prolixus] #53707 üzenetére
Szenzorilag nekem is jó, meg a 3 gomb is elég, én csak a macerától szeretném megkímélni magam. Ismerőseim közül senkire nem bíznék rá egy ilyen műveletet (
), ahhoz meg nincs kedvem hogy itt keresgéljek valakit aki megcsinálja, meg aztán postázgatni is idő, tartalék egerem meg épp nincs (illetve ami van az is sz*r). Így drágább ez tény, de hosszabb távon nekem megéri, ha kell én is tudok benne kapcsolót cserélni, meg eBay-jel ellentétben van garancia is
-
balint355
aktív tag
válasz
[Prolixus] #53700 üzenetére
Ugyanígy vagyok én is a G100s-sel, tök jó egér, de nálam is elkezdett nem érzékelni, és ahogy olvasom elég gyakori a klikkelés-probléma... Lassan idegbajt kapok tőle, egyre rosszabb a helyzet, inkább rendeltem egy Sica-t, abban még én is ki tudom cserélni a kapcsolókat
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
[Prolixus] #53634 üzenetére
Már nagyon benne van, hogy végig tolom még egyszer az alap 2-őt. Mel-megvolt, és sajna ez is olyan magasra lőtte színvonalat, hogy nem igen próbálkozom mással... Ráadásul ingyenes volt. Nekem mind 1 lenne, ha kínálnának még egy ilyet, akár fizetősért is, egyből kapnék rajta...
Vicc, de ténylen szinte elvonási tünetekig tud jutni egy ilyen game, ha nincs utánpótlás. P3 meg kitudja mikor lesz (bár gyanítom előbb, mint a HL3...
)
-
válasz
[Prolixus] #53634 üzenetére
Az a baj, ha egyszer rááll az ember agya, akkor nemigazán lehet nehezet találni.
Az alapokat megtanulod és onnantól már portálban gondolkozol.
"Speedy thing goes in, speedy thing comes out" -
mandin
senior tag
válasz
[Prolixus] #53074 üzenetére
Elolvastam mindent, csak gondoltam rákérdezek, hátha valaki használja huzamosabb ideje.
Egyébként féláron van most amazonon-on ha valaki érdekelt a dologban, írjon privátot a free shipping miatt.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
[Prolixus] #52916 üzenetére
Szerintem egyértelműen vicc (önirónia), de az is lehet, hogy tényleg ennyire be volt sülve aki kitalálta...
(Amúgy az a csúcs, hogy simán el lehet ezzel is adni, sőt
...)
-
dobragab
addikt
válasz
[Prolixus] #52857 üzenetére
Hogymi?
Egy helyen valóban rosszul szerepelt, mindenhol máshol 0,5 ms volt, de 30 másodperce már ott is 0,5 ms van.
-
dobragab
addikt
válasz
[Prolixus] #52853 üzenetére
Igen, PMW3310-nél max. 1600 DPI-t szoktam mondani. 800 a natív, és 1600-on általában nincs jitter és minimális az input lag.
500 és 1000 Hz között nem 1 ms, hanem 0,5 ms a különbség. [link]
-
Revesz
aktív tag
válasz
[Prolixus] #52498 üzenetére
Ez a piaci igény(meg egy jól kialakított világítási rendszer igen jól mutat) és ennek köszönhetjük a tényleg kiváló egereket. Lásd: g303...az egér fele konkrétan világítás és még 12000cpi is tartozik a karácsonyfa kinézethez, de ez nem baj mert a fényekkikapcsolhatóak a szenzor meg a piac egyik legjobbja amiben senki sem fog csalódni. A klikk érzetről már szót se említsünk
.
-
zsolt200
tag
válasz
[Prolixus] #52326 üzenetére
Én letesztelném, már múltkor megpróbáltam, de valamit elronthattam mert olyan eredmények jöttek ki hogy csak fogták itt a fejüket xD Amúgy arra értettem hogy mind2 japán omron kapcsolós, árban közel állnak egymáshoz, optikai szenzorosak, mind2 asus és szoftveresen is egyik megcsinálja amit a másik.
-
kemotox
addikt
válasz
[Prolixus] #52131 üzenetére
Azért ez nem ugyanaz, de mindegy. Leírta a nevét, és utána, hogy hol hogyan hívják. Te csak szimplán bejátszottad a hülyét. Ő legalább segített, és nem csak a seggszőröket hasogatta nagy unalmában.
-
kemotox
addikt
válasz
[Prolixus] #52129 üzenetére
[link] Szégyen gyalázat nem ismerni
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
[Prolixus] #52125 üzenetére
Fogalmazási igénytelenség áldozata lettem.
(#52127) Bélabácsi
Én is ezzel a hibával küzdök előre.
Boltba visszaküldtem, visszajött azzal, hogy semmi baja.
Logi supporttal beszéltem, járt a FixIT nél egyszer. Akkor visszajött úgy, hogy a lötyögés orvosolva volt, viszont b@tt hullámos talpakkal és hülye pengő hangot hallató oldalsó gombbal.
Megint írtam a Loginak, és most megy második körre a FixIT-hez úgy, hogy RMA alapján a Logi is beszél majd velük.
De szerintem majd Logitech általi csere lesz belőle, mert hogy Jaffa kolléga szavaival éljek:
"A FixIT inkább FakIT." -
kemotox
addikt
válasz
[Prolixus] #52125 üzenetére
Idézőjeleket láttad?
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
[Prolixus] #52120 üzenetére
Nem ugyan az, de nagyjából ugyan azzal a tulajdonsággal rendelkezik, bár nem vagyok annyira gyakorlott vegyész. Mindhárom jó hozzá
nem bántja a műanyagot. Most tényleg ezen sikerült felakadni?
Alkalmas vegyszer kellett neki, én mondtam 4-et.
Kemotox:
Bekened, hagyod kicsit, majd átitatott pamut ruhadarabbal leszeded.
-
TeebyKay
őstag
válasz
[Prolixus] #52120 üzenetére
Ott a pont. Az etanol az etil alkohol a benzin meg aztán pláne más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Meross MTS150 okos termosztát
- KZ AM16 + AN01 fülhallgató BT fülhoroggal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest