-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
addikt
Jó lenne tudni a fogásodat, de így hasra ütésre a kövik jöhetnek szóba:
Razer Viper mini
Razer Deathadder v2 mini
Razer Orochi v2
Zowie ZA13
Zowie FK2
Zowie S2
Zowie EC3
Vaxee Zygen NP-01S
Vaxee Outset AX
SteelSeries Prime mini
Ducky Feather
Asus ROG Keris
Endgame Gear XM1r
Ninjutso Katana
Ninjutso Origin X -
-
-
M650-esben van BT kapcsolat és a gyártó szerint úgy 2 évet kihúz egy AA elemmel.
G305 esetén a 250 óra az teljesen valid. Top tier sensor van benne, azért az kicsit több kakaót kér, mint az M650 alsó-középkategóriás szenzora.
Döntés a tiéd, sajnos a 10k-s összeghatárral kb. nullára sikerült redukálnod a még talán jó szívvel ajánlható egerek listáját. No name Trust, meg egyéb vackokat senki nem fog itt ajánlani.
-
Ilyen keret összegért itt senki nem fog tudni jó szívvel egeret ajánlani. Sajnos az elmúlt hónapokban eléggé elszálltak a HW árak, de előtte sem volt nagyon olyan egér, ami a fenti kívánalmakat ennyiért tudta volna hozni.
Hasonló méretben, "házon belül" ez szerintem megfelelhet az igényeidnek, de az ára az majdnem háromszorosa az általad megadottnak: ROG Strix Impact II Wireless | Vezeték nélküli | GAMER Egerek & egérpadok|ROG - Republic of Gamers|ROG Magyarország (asus.com)
A benne lévő szenzor (PAW3335DB) jónak mondható, arra a felhasználásra pedig bőven elég, amit megadtál. Szenzor datasheet: PMS0233-PAW3335DB-TZDU-DS-R1.11-101218..pdf | DocDroid
-
lemusz
addikt
Nekem is csak akkor talált, ha bepipáltam settingsnél, hogy windowssal induljon és keresse a drivert és akkor újraindításnál megtalálja. Viszont én a másik tapasztalt Sica tulajdonos kollégával ellentétben azt mondom, hogy a 1.04-es firmware jobb. 1.04-eshez beállítva a 8ms klikket is biztosan működik, hiszen az overclockers tesztben amiben kimérték ezeket az értékeket is 1.04 volt használva. Az 1.05 arra jöhetett válaszul, hogy evezős mozdulatoknál néhány surface-en megugrott a kurzor. Nah az új firmware ezt javítja azzal, hogy kevésbé érzékeny ezekre a dolgokra, valamilyen úton módon módosít szenzor érzékelésén, CS:Go-ban immáron napokig tesztelve nagyon felemás érzések vannak bennem 1.05-el mintha bot lennék, 1.04-el meg szupersztár. Kurzor jump nálam nemigazán van, ami meg van is azt már bizonyára megszoktam (SS Qck mini).
- 1000 dpi alatt használnám a helyedben, na nem azért mert felette nem bírja, csak hát a jobb játékosok 400 meg 800-at szoktak használni, meg van a miértje, nem mennék bele.
- 1000hz-et beállíthatod nyugodtan, ha akarod, egyénfüggő hogy most 500 vagy 1000
- még MarkC mouse fix-xet is belőhetsz, ha biztos akarsz lenni, hogy a windows-os egérgyorsítások ki vannak gyomlálva -
guftabi96
addikt
Nem mondom, hogy boldog voltam, hogy egy éven belül mind a 3 kapcsoló megadta magát, de most már legalább rendben van: Minőségi kapcsolók, és nagyon jó talpak.
Meg ha már szét volt szedve, a plusz súlyt is el lett távolítva belőle.
Mondjuk, az igazsághoz hozzátartozik, hogy én ezt 6k-ért vettem, itthonról, teljesen újonnan. (Csak felbontva volt).
Ebayen egyébként van olcsón eredeti.
+ érdemes nézni az aprót is. -
guftabi96
addikt
G100S
Nekem pont most lett kész. Most már japán Omronok mindenhol (bekrepált a bal oldali gomb alatt, ezért ki lett cserélve a bal és a jobb gomb alatt is a kapcsoló. Mondanom sem kell, hogy kb 1 hét nem telt el, a görgő alatt is kifeküdt a gyári kapcsoló)
+ ment rá Jaffa-féle teflon talp, szóval most már nagyon rendben van -
salytmasztor
aktív tag
Ok, elfogadható a válaszod...(részben
).
Neked perpill ennyi az igényed és/vagy a pénzed erre. Ez van.
Azért is írtam, ha nem kell pontos, minőségi egér, akkor mehet kb akármelyik olcsó.
Azokkal is el lehet azért netezgetni és játszogatni valamilyen szinten.
(Bár amúgy időnként jó egeret használtan lehet találni 2-3000 Ft körül is, ha nem kell feltétlenül új.)Azért ha lesz lehetőséged és anyagi kereted egy minőségi eszközre, akkor próbálj ki egyet.
Lehet nem azonnal, de egy kis idő után érezni fogod a különbséget a két kategória között. -
salytmasztor
aktív tag
A probléma, hogy nem érted a lényeget (te sem), mitől is kezd egy egér "jó lenni" vagy "megérni a pénzét".
Az összefoglalóból kiderül (-t volna, ha beleolvasol), de az első alap dolog, a minőségi és pontos szenzor!
Ha ez nincs egy egérben, akkor nem is foglalkozunk vele, mert kb nincs is értelme időt pazarolni rá.
Mondjuk ez talán mehetne is a topik vagy az összefoglaló elejére, mert legtöbben ezt nem értik meg (plusz nem olvassák el az ÖF-et), hogy miért nem ajánlunk nagyon olcsó (szenzor szempontjából gagyi) egereket.
De alapszint alatti termékeket miért is ajánlanánk és miért is foglalkoznánk ilyenekkel?
Ha meg nem játszol vagy nem kell pontos egér a munkádhoz, akkor sincs sok értelme ilyenekről kérdezgetni: meg kell venni bármelyik egeret ami szín, forma vagy akármi más miatt szimpatikus és persze minél olcsóbb...
De az ilyen olcsó egereknél pont a legfontosabb dolgon, vagyis a pontos, drágább szenzorokon spórol a cég a legtöbbet...
Nem véletlen kezdődnek kb 6000 Ft felett a minőségi szenzorral szerelt új egerek, de hidd el, hogy végül megérik a pénzüket.Visszatérve a te "jó kis olcsó" egeredhez: nem találtam drivert sem a honlapján, szóval nem hiszem, hogy be lehetne állítani más kezdő DPI-re, maximum ahogy quailstorm is írta, valami extra scripttel / macroval.
Én a helyedben biztos spórolnék és "önerőből" vennék inkább egy tényleg "jó" egeret kicsit többért. -
SunMount3r
nagyúr
-
guftabi96
addikt
G100S ennyiért van ebay-en.
Arra nem fog a kezed sem ráizzadni.
Legalábbis nekem nem izzadt rajta a kezem, nem tudom miért.
Az Intellimouse-om ilyen szempontból sokkal rosszabb. Ott folyamatosan törlöm a kezem, ha már picit is érzem, hogy elkezdett izzadni, mert idegesít, ha csúszik az egér.Olyan Trust volt több ismerősömnek. Egy hulladék, nincs jobb szó rá, de tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Napelem
- Yettel topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest