- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Netfone
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz silmatauki #36748 üzenetére
GM1+12-32 helyett akkor már lehet h jobb válaztás egy RX100 is?
igazad van, a 16-70 ára és minősége ciki, de a 18-105 például szerintem aduász, persze lehet röhögni a méretén, de ugye belső zoomos, tehát 105ön is ekkora, emellé ugye ez egy 14-78/f3.2 üveg m43-on, van ilyesmi, vagy közelítőleg ilyesmi 150-ért újonnan? nyilván lehet ellenkező példát is találni, ami m43-ra van és Sony-ra nincs, csak azt lenne már jó látni, hogy szubjektív igények alapján mindenkinek más lehet a jó választás.
-
Tin
veterán
válasz silmatauki #36748 üzenetére
ez, amit leírtál egy vélemény, normálisan érvekkel alátámasztva. ezért mondtam, hogy nem jó a kezdő kérdéssor, mert pont nem derül ki belőle, hogy az emberünk tovább akar-e fejleszteni, vagy csak egy sima kitobis megoldást keres a kompakt helyett, illetve hogy mi a fontos neki a rendszerben: a méret, a teljesítmény, stb stb.
azt senki sem vitatta, hogy MrChris-nek igaza van-e abban, hogy a pana 12-32 obi jobb rajzú, mint a sony 16-50 (ezzel még én is egyetértettem). de az nem segítség sehol, hogy a kérdező felsorol 3 variánst, a válasz pedig kb ez: a sony semmiképpen nem ajánlott videóra, a 16-50 képminősége pedig csapnivaló.
ebből nem tanul senki semmit, ez így csak felesleges feszültséggerjesztés, főleg, hogy két kitobit hasonlítani teljesen értelmetlen egy cserélhető objektíves gépnél, ahol az ember lehet, hogy rendszert választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Asszociációs játék. :)
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Nők, nőügyek (18+)
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest