Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
MC Pite #12413 üzenetére
Ugyan mért lenne egy csomó rossz képük?Nem manuálmódba kell kezdeni, hanem záridő priorításban, + az ISOt autón hagyni aztán kész...Persze nem tudom hogy a Nikon milyen, de a Canonom szépen megtudja oldani a dolgot...az autoISO nálam nagyon okos, csak addig engedi felvinni ahol még nem zajosodik (iso 800 ez nálam, dehát nem mai váz...)
Mikor megvettem az 1000D-t, kimentem a Ringre fotózni, csináltam egy rahedli képet, mondván a bridge folyton elszúrta a fokuszt, nem exponált, nem exponált helyesen... erre a Canonból kiesett képek mind jók voltak
(csak marha sok
)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VoLTE/VoWiFi
- Spórolós topik
- PR-Telecom
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest